søndagsmorgon.

her kjem ei søndagsmorgonspeleliste eg har jobba på ei stund. den passar fint til å eta frukost og rydda eller til å ha i dusjen eller kanskje å kyssa til eller å sovna til eller synga til eller den lille timen før ein fest skal starta når kun dei beste vennene er der fordi dei alltid kjem tidlig. egentlig er den for kvasomhelst. den er himla fin, og fylt av musikk som er heilt ny for meg pluss nokre gamle fine.

søndagsmorgon


om du ikkje har spotify ser den sånn ut:


og eit stort ps om dette med kommentarar: eg veit at det er mange som aldri har lagt igjen kommentarar her og som sikkert aldri kjem til å gjera det, men tenk litt gjennom: eg fekk kanskje femten kommentarar på bilderedigeringsinnlegget eg la ut i går(som eg brukte superlang tid på, forsåvidt, og som veldig mange har spurt om), og da tenkjer eg jo sjølvsagt at "okei, dei var ikkje så interesserte i det, bedre lykke neste gong", men så ser eg på bloglovin at det er førti personar som har hjarta innlegget, og det er jo supert, men misvisande. eg måler interessa hos lesarane for innlegga mine gjennom kor mange kommentarar eg får, så om det er noko de likar er det lurt å sei fra! var berre det.
my new spotify playlists, for lazy sundays or making out.


kommentarar:
posta av: Turimus

Det var et bra og interessant innlegg om photoshopen. Jeg bruker som regel ikke å kommentere så mye, og derfor ingen kommentar på det innlegget heller :p

Jeg subscribet søndagsmorgon. I <3 your blog.

15.okt.2010 @ 15:05
URL: http://turimus.blogg.no
posta av: hjartesmil

Turimus: hurra! <3

15.okt.2010 @ 15:07
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: savner norge

det er så utrolig fint at det banker ekstra hardt i hjertet når man leser bloggen din

15.okt.2010 @ 15:27
posta av: Ingrid

eg elskar bloggen din!

15.okt.2010 @ 15:58
posta av: Ellinor

Hvorfor får jeg bare opp 5 sanger når jeg legger til lista di i spotify? Jeg ser jo på bildet at du har lagt inn enda flere låter enn 5... er mange av låtene dine kun "lokale" på din pc - altså at man ikke finner de på spotify?

Love love.

15.okt.2010 @ 16:06
posta av: A

hej! jeg er dårlig på å kommentere og gjør det altfor sjeldent! men du skal vite at jeg bestandig blir glad når hjartesmil dukker opp på oppdateringslisten på bloglovin! :) det smiler i hjartet da ;)

15.okt.2010 @ 16:07
URL: http://kaffesnakk.wordpress.com
posta av: Isabel

<3 <3 the smiths

eg kommenterte ikkje på det innlegget, for bilderedigeringer interesserer meg faktisk ikkje :p

15.okt.2010 @ 16:18
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: hjartesmil

Isabel: men da er det jo sjølvsagt greit! hihi. og det er lov å sei óg.

15.okt.2010 @ 16:23
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: hjartesmil

Ellinor: hm, så rart. av og til henger spotify seg opp så det ikkje kjem opp nokon songar, prøv å logge inn og ut igjen, det pleier å hjelpa for meg.

15.okt.2010 @ 16:24
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Andrea

Så gøy!! Du er den eneste som jeg vet om som hører på Edward Sharpe and the Magnetic Zeroes!(bortsett fra venninnene mine som jeg har sendt nettopp disse to sangene til) Jeg ble så glad når jeg så det, flere burde få øynene opp for dem! TAKK! You nearly made my day.

15.okt.2010 @ 16:29
posta av:

Synes det er viktig å huske på at antall kommentarer ikke er det viktigste med det å ha en blogg. Regner med du la ut innlegget om redigering like mye for deg selv - og så lenge du vet det var etterspurt, trenger du jo ikke få det dobbelbekreftet ved å samle flest mulig kommentarer. Ofte er det ikke så mye å si - selv om man liker det!

15.okt.2010 @ 16:51
posta av: hjartesmil

Anonym: det er viktig å hugse på at eg målar interesse i kommentarar, så om ingen kommenterar trur eg at ingen er intereserte og skriv ikkje meir om det.

15.okt.2010 @ 16:54
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Ingrid

Jeg elsker at du deler musikken din med oss. Tusen takk, og glad helg :)

15.okt.2010 @ 17:38
posta av: L

Jeg kommenterer sjeldent, som oftest grunnet at jeg ikke vil komme med intetsigende floskler hele tiden.

Sjekker jo bloggen din daglig og synes den er fantastisk!

Inspirerende på utallige måter =)

Det jeg liker best er alle bildene dine, matoppskrifter, når du tar leserene med på koselige cafèer, restauranter etc. Og selvsagt når du deler av dine egne følelser, på godt og vondt!

Nyt helgen med din fine =)

15.okt.2010 @ 17:49
posta av: thehelle-

Jeg elsker det bokprosjektet-tingen din! Satt å så igjennom alle bildene på flicr! Du er super flink! <3

15.okt.2010 @ 18:01
URL: http://thehelle.blogg.no
posta av: Sofie

Jeg hadde god nytte av Photoshop innlegget!

15.okt.2010 @ 18:09
URL: http://sofielp.blogg.no
posta av: marte

jeg er forferdelig dårlig til å kommentere :S Men du er en fantastisk inspirasjon, DET skal du ha!

15.okt.2010 @ 18:21
posta av: hjartesmil

L: eg syns du kommenterar ganske ofte, eg. sjølv om eg ikkje veit kven du er ein gong. :)

15.okt.2010 @ 18:22
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: anja

eg likte photoshopinnlegget kjempegodt!

og så lurte eg litt på om du redigerer i RAW òg, eller berre i PS?

15.okt.2010 @ 18:23
posta av: tøybleiemamma?

jeg har ikke photoshop, og skummet det bare derfor. Men det kan kanskje hende jeg vil ha nytte med det hvis jeg bruker andre program og? Jeg har så vidt begynt å redigere bilder, og viste faktisk noen bilder du hadde tatt til kjæresten min her om dagen, for å spørre hva han trodde du hadde gjort med de. Du lager vakre bilder! Og i morgen, for meg kan godt hver morgen være søndags- eller mandagsmorgen, så skal jeg lytte på lista di.

15.okt.2010 @ 18:25
URL: http://toybleiemamma.blogspot.com
posta av: hjartesmil

anja: flott! jepp, eg tar bildene i raw og lyser dei ofte opp i rawkonverteren før eg lagrar dei, samt drar litt i temperaturane og heilt andre ting óg om det er viktigare bilder enn berre kvardagsbilder.

15.okt.2010 @ 18:32
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: ik

jeg kommenterer mest om jeg har noe jeg fikk veldig lyst til å skrive ned til deg, men du skal vite at jeg elsker alle innleggene! skal prøve å bli bedre på å kommentere : )

15.okt.2010 @ 18:50
posta av: Maiken

Ååh, for en flott tatovering. Jeg har lyst til å tatovere "ydmykhet" på håndleddet, fordi det er viktig å huske på å være ydmyk.

15.okt.2010 @ 18:53
posta av: Inga

Spotify er teit og jeg får ikke opp spillelista, men så gikk jeg på profilen din og fant en en annen spilleliste som passet helt perfekt akkurat nå, så da ordnet det seg likevel :)

15.okt.2010 @ 19:12
posta av: Roeverdatter

Elsker bloggen din! Jeg blir glad av å lese det du skriver.

15.okt.2010 @ 19:36
posta av: Monica

Elsker Drivan!

15.okt.2010 @ 19:54
URL: http://last.fm/user/powersheep
posta av: Ingrid of the Beatle people

Jeg elsker Edward Sharpe and the Magnetic Zeros! :D

15.okt.2010 @ 20:33
URL: http://www.ofthebeatlepeople.blogg.no
posta av: Kristin

:)

15.okt.2010 @ 20:35
posta av: Ingrid

Skjønner godt at det er mye mer motiverende å blogge så fint som du gjør når mange kommenterer at de liker det! Som mange andre har jeg også en sperre mot å skrive noe når jeg ikke har noe spesielt å si, bortsett fra enda et "åå, for et nydelig/informativt/smart/pent innlegg". Men om flere bryter den sperren, vil det nok blir mer tydelig nettopp hvor utrolig mange som simpelthen elsker bloggen din.

(I motsetning til den ene personen som kommer med slemme, korttenkte, dumme, idiotiske, drittslengende kommentarer fra samme server og later som hun(?) er flere jenter hver gang.. Hver gang jeg har sett de kommentarene får jeg lyst å bare motbevise alt jeg som en liten bloggleser kan, men pga, ditt ønske om å ikke diskutere saken lengre har jeg latt være og like godt ikke kommentert til dummeteitestrømmen holdt opp/ble blokkert.. Innskild!)

Ha det herlig med din fine :)

15.okt.2010 @ 21:13
posta av: Stella

Oooh, fin kjærlighets-tatovering! Jeg har veldig sansen for tatoveringer med sitater fra bøker, som disse på disse sidene: http://www.contrariwise.org/ Jeg har dog ikke bestemt meg for hva jeg kunne tenke meg å ha selv en dag.

15.okt.2010 @ 22:13
posta av: Catharina

jeg liker hver gang du blogger jeg :3

15.okt.2010 @ 22:44
URL: http://www.catharina-kroken.blogspot.com
posta av: Vigdis Andrea

Jeg skulle gjerne ha kommentert hvert innlegg du skriver, men så er det slik at jeg vanligvis ikke har tid til det. Å sette seg ned for å skrive en liten tekst er ikke min sterkeste side. Da kunne blogspot heller ha gjort slik som Facebook og Youtube, som begge har en liker-knapp.

Men nå som jeg først skriver, vil jeg bare si at bloggen din er kjempekoselig og den får meg til å legge merke til de små finurlige sidene ved livet som man vanligvis tar for gitt. Så takk :)

15.okt.2010 @ 22:58
posta av: marie

jeg er ikke flink nok til å kommentere. men jeg leser og liker, hver gang. hjerte til deg.

16.okt.2010 @ 00:07
URL: http://flickr.com/marievallestad
posta av: June

Eg har ikkje greie på bileteredigering, men såg så klart over innlegget likevel, og hugsar at eg tenkte "Åh, det der må ha teke veldig lang tid, tenk at ho orkar". Creds.

16.okt.2010 @ 01:02
posta av: eirinsurr

Ååå, smiths og edward sharpe<3 har trengt en sånn liste lenge! Så fint du lagde den for meg:-)

16.okt.2010 @ 08:51
URL: http://eirin-surr.blogspot.com
posta av:

Nå gikk det opp for meg at jeg er fantatisk dårlig til å kommentere...

Unnskyld unnskyld unnskyld , Skal bli flinkere lover! Elsker alt du skriver BTW:)

16.okt.2010 @ 10:42
posta av: christianeellefsen

:D

16.okt.2010 @ 11:49
URL: http://christianeellefsen.blogg.no
posta av: Frøken Dings

Hei!

Liker veldig godt bloggen din, og det er mest av alt på grunn av bildene og stemningen du lager ved hjelp av dem. Så jeg setter pris på når du skriver eksempler på redigering og sånn :)

Grunnen til at jeg ikke kommenterer så ofte/nesten aldri er at noen kanskje allerede har sagt det jeg hadde å si om saken, og i tillegg har jeg jo fått med meg denne her kommentardiskusjonen her hos deg i det siste, noe som faktisk får meg til å bli enda mer skeptisk til å kommentere på blogger generelt, selv om jeg aldri skriver slemme ting til folk.

Jess, det var det jeg hadde å si i dag i hvert fall.. Ha en fin helg!

16.okt.2010 @ 22:12
posta av: Lady Netta

Så utrolig koselig liste, jeg gleder meg til å høre masse på den :D Spotifylister er veldig koselig :)

17.okt.2010 @ 20:48
posta av: Krissie

Jeg har lest fototips og vil ha mer! du tar nydelige bilder med fine tekster til. Mer mer mer =)

Kjempe GOD er du! <3

19.okt.2010 @ 00:48
posta av: Emilie

Nydelig spilleliste <3

19.okt.2010 @ 14:10

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22473035