det her med å ha det fint som to/dei små tinga.

mykje av grunnen til at eg og han der fine klarar å ha det så fint saman er fordi me er opptekne av dei små tinga, det er dei som gjer at me blir forelska på nytt kvar einaste dag, og eg tenkte eg skulle visa fram eit par eksempel på små ting(og nokon store òg) me gjer i kvardagen(eg seier ikkje i heile tatt at alle par treng desse tinga for å ha det fint, men me føler i alle fall at dei hjelper), sjølv etter seks år. for ein kan ikkje bli forlova eller reisa til paris kvar dag, for sånn er livet. derfor må ein av og til klamra seg fast til det ein har, og det er jo kvardagen(så flaks at me elskar onsdagar da).

0901-4051601-79forestwednesdaythursday nightthe day he proposed and how normal it started.hungary.longest day of my life.

me klemmer og kyssar masse. i alle fall fem klemmar og kanskje hundre kyss kvar dag(eg har prøvd å tella men det er umulig). om ein sit på kvar si datamaskin og jobbar masse er det så fantastisk fint å berre erklæra kosepause i to minutt på sofaen der ein klemmer kvarandre nesten ihjel.

& me går alltid hand i hand. om vinteren er eg varm på hendene medan han er kald så da held me anten hendene i lomma eller så går han med vottar og eg utan, men da flettar me albogane våre saman istaden.

av og til kjøper han sugerør på putikken om han handlar aleine. eg elskar sugerør og vil drikka alt med sugerør så da kjøper han sugerør i smug og berre vips hadde eg eit i vatnglaset mitt til middagen.

nesten kvar dag dansar me på kjøkenet, eg utan strømpebukse og han med tøfler på, medan maten får laga seg sjølv i eit par minutt.

me gjer nye ting kvar einaste dag, anten om det er å laga noko nytt til middag eller frukost på senga midt i veka eller å sjå ein film me har hatt lyst til å sjå eller tar ein buss til ein plass me aldri har vore før, snakkar om ting me aldri har snakka om før. for da får ein oppleva kvarandre på ein ny måte kvar einaste dag. (og det finst så mange rom i kvarandre me ikkje har opna for først må ein finna nøklane på ein plass ein ikkje har leita enda.)

dobbeltdyne og å sova i skjei. om eg våknar midt på natta og har rulla meg vekk må eg legga meg tilbake på brystkassa for å få sova og der søv eg best.

me gjer våre eigne ting og har våre eigne folk. sjølv om eg mest har lyst til å vera med han tjuefire timar i døgnet så er det himla sunt å vera rundt andre folk utan kvarandre heile tida, og sakna litt og likevel vita at han er der når eg kjem heim også kan me ligga i senga og snakka om kva me har gjort den dagen utan kvarandre og det er ganske fint.

kvar gong ein av oss reiser nokon plass og blir vekk lenger enn ein dag, lagar me kalendarar til kvarandre. kanskje med snop inni eller kanskje med tikroningar. før han reiste til palestina laga han ei korg til meg med konvoluttar, ein for kvar dag. i kvar konvolutt låg det drops, ein ballong og eit brev. kvar morgon fekk eg lesa eit lite livsteikn fra han og det hjalp innmari på saknet. me lagar av og til julekalendarar til kvarandre óg, men i fjor laga me julekalendarar til mødrene våre og det var innmari fint å gjera eit sånt prosjekt saman.

& i ein pytteliten eittroms er det lov til å kjenna på alle kjensler i heile spekteret og det er lov til å sei dei høgt, for av og til er det sånn at viss ein ikkje seier dei høgt så ligg dei bak i hovudet og ventar på å eksplodera, og da er det bedre å skrika grina kasta hyla ned i puta le så ein får vondt i magen og smila så ein får vondt i ansiktet.

også går me ut av huset. middag i parken(det kostar ingenting å laga middag heime og ta den med ut, tenk det! eller kanskje eta den på golvet om det er kaldt ute) eller kino midt i veka eller berre på parkteateret for ein kopp kaffe. for det har faktisk magisk effekt å komma seg ut av sitt eige element og berre snakka snakka snakka om pyttesmå eller kjempestore ting, å sitta stille og lesa eller skriva ein historie saman om folk som går forbi.

det var i alle fall litt. håpar de likte det lille holet i veggen inn i vår kvardag saman.

 


the small things my fiancee and i do for eachother and together to fall in love every day: we hug and kiss a lot, we always walk hand in hand when going anywhere, he buys me straws because he knows i love them, we dance in the kitchen while dinner is cooking itself, we do new things every day, teeny tiny or big things like something new for dinner or buying new sheets for our bed, we sleep under the same duvet and always somewhat touching eachother, when i wake up not attached to him i have to roll back into position, we spend time apart with our own friends and we allow ourselves and eachother to feel and say whatever we need. we go out of the house for a cup of coffee or to eat dinner in the park because it helps a lot to change the environment.


kommentarar:
posta av: fjola

eg skal printe ut dette. det er uhyre viktig å ta vare på kvarandre i kvardagen. takk for den fine bloggen, mariell. <3

19.okt.2010 @ 13:41
posta av: covermyeyes

so utrulig nydleg <3

19.okt.2010 @ 13:41
URL: http://covermyeyes.blogg.no/
posta av: bonemachine

Åh, dere er så fine!

19.okt.2010 @ 13:43
URL: http://bonemachine.blogg.no/
posta av: Marte

Dette skal jeg skrive ned :)

19.okt.2010 @ 13:48
posta av: Mailin

åååååå, såv fine dere er sammen! Ekte kjærleik altsååå!111!1

19.okt.2010 @ 13:57
URL: http://minnie94.blogg.no
posta av: Emma-Marie

Slik vil eg og ha det med ein kommande kjærast. Dykk er så utruleg herlige i lag, og eg blir glad av å lese om dykk og sjå på bilete du legg ut. Og av deg og bloggen generelt. Det er så fint å berre kunne komme inn på bloggen din - fleire gongar til dagen - og lese dei samme innlegga om og om igjen, og bli glad av det. Du har fått meg til å like å vere singel, av ein eller anna grunn (men ikkje fordi du og J ikkje er søte, for det er dykk og vil gjerne ha det slik eg og!!!), men eg blir meir glad i livet. Du er god, Mariell! Også vil eg nesten ha rødt hår eg og, for du er så fin med det. Ha ein særdeles nydeleg dag med kos og kyss! Og sei hei til Josteinen din. Dykk er flotte begge to.

19.okt.2010 @ 13:58
URL: http://emma-marie.tumblr.com
posta av: Isabel

Det forundrar meg ikkje at de er så glade i kvarandre og så forelska. <3

19.okt.2010 @ 14:02
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av:

Blir så gla av å lese sånn, er ung og nyforelsket segl jeg!

19.okt.2010 @ 14:15
posta av: aurora

så utrolig fint, Mariell!

tusen takk for at du deler sånne ting med alle oss. det er så oppmuntrende og deilig.

:)

19.okt.2010 @ 14:18
posta av:

bloggen din er som en paraply i hverdagen på en måte. som feks at jeg nå satt på jobb og alt var bare bæsj, men så leste jeg detta innlegget og da ble alt mye bedre.

19.okt.2010 @ 14:34
posta av: tinenatt

Kjempefine ord <3 Blir glad av å lese bloggen din!

19.okt.2010 @ 14:51
URL: http://tinenatt.blogg.no
posta av: maja karolina

varm i hjärtat. jag ler och ler. ni är söta.

19.okt.2010 @ 14:54
URL: http://passerat.blogspot.com
posta av:

du er så fantastisk fin

19.okt.2010 @ 15:08
posta av: Ida

Akkurat slik er kjæresten min og jeg også. Vi bor sammen i en bitteliten leiligheten og begge er opptatt på universitetet og alt som følger med det.

Når han kommer hjem så gir han meg alltid laange klemmer som videreutvikler seg til dansing. OGså kysser vi masse og tar små kosepauser når vi sitter med hvert vårt og jobber.

Han er den som er flinkest til slik, jeg har aldri vært så veldig glad i kosing og kroppskontakt, men jeg øver meg hver dag. Og det hjelper, blir flinkere hele tiden! Og vi fortsetter å være forelsket og glade selv om tiden går.

19.okt.2010 @ 15:13
posta av: kristin

kvardagsmagi er det finaste, for det er så realistisk.

19.okt.2010 @ 15:18
URL: http://klistrin.blogg.no
posta av: T h e a K v a m ☯Photographic world

åherregud så søte bilder! Dere passer så utrolig godt sammen! :):)

19.okt.2010 @ 15:23
URL: http://theaank.blogg.no
posta av: ik

ahh. slik vil jeg også bli når jeg får meg kjæreste

19.okt.2010 @ 15:26
posta av: Stylenerd

åååh, dere er så heldig som har ett så fint forhold! Misunner dere til tuusen! Pass godt på han, tror ikke de er så vanlige. :D Bloggen din er forresten så utrolig fin at hjertet mitt sprekker litt hver gang jeg er her!

19.okt.2010 @ 15:29
URL: http://stylenerd.blogg.no
posta av: Jessica

å :)

19.okt.2010 @ 15:31
posta av: nora

Så søte bilder:)

19.okt.2010 @ 15:36
URL: http://noraraaum.blogspot.com
posta av: Lisa

så söta bilder. ni är himla fina tillsammans åh.

19.okt.2010 @ 15:43
URL: http://popflickan.blogg.se
posta av: Hilde

Søtingene! Gode tips, det er nok av andre som ikke er like flinke på slike små (og store) ting...

19.okt.2010 @ 15:43
URL: http://hildesfoto.blogspot.com
posta av: regine

<3

19.okt.2010 @ 15:45
posta av: terese blå.

sukk.. susse & kjökkendanse

(klarer ikke tenke på noe annet akkurat nå)

fint. <3

19.okt.2010 @ 15:52
URL: http://oobalou.blogspot.com
posta av: Anette

så himla fint <3

19.okt.2010 @ 16:05
URL: http://reinaamo.wordpress.com
posta av: Nøve

Dere er så utrolig fine.

19.okt.2010 @ 16:10
URL: http://omgstfulzm.blogspot.com
posta av: Mia

Blir helt varm i kroppen av det innlegget her, og faktisk mer forelsket selv også.. Likte bilde nr. 4 og det siste spesielt godt... der kan man formelig se kjærligheten poppe ut av dere!

19.okt.2010 @ 16:15
posta av: Aurora

Elsker bildene! Blir helt varm inni meg og enda mer forelsket :)

Bilde 7 var herrrrlig!

19.okt.2010 @ 16:31
URL: http://fargesprell.blogg.no
posta av: Sigrid

superfint<3

19.okt.2010 @ 16:39
URL: http://utvei.blogg.no
posta av: Josefine

Så utrolig fint, jeg setter så pris på at du skriver slike innlegg av og til :) Man blir jo naturlig nok nygjerrig på hvordan kjærlighetslivet deres er når dere har vært sammen så lenge og er såpass unge.

Åh. <3

19.okt.2010 @ 16:55
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: Bettina

Så fantastisk vakkert. Det minner meg på hvorfor jeg ikke har vært sammen med noen selv om jeg er tjueto år. Fordi jeg må finne personen jeg vil dele hverdagseventyr med. Jeg synes ikke han trenger å vente så lenge til med å dukke opp, da.

19.okt.2010 @ 17:06
posta av: Sofie

Bloggen din er fullstendig. Det er ikke noe som mangler! Dette er slike innlegg som gjør bloggen din så fin!

19.okt.2010 @ 17:29
URL: http://sofielp.blogg.no
posta av: Mari

Hei Mariell! Votter for sånne som liker å holde hender :) For eksempel!

http://home.online.no/~spion13/strikking/kjaerestevotter_03.htm

19.okt.2010 @ 17:49
posta av: Bringebaerdrops

Jaaaa! Love it!

Jeg har egentlig aldri tenkt over hva det er som gjør ting så fint med meg og min Mr. Right. Jeg har aldri satt det ned på en liste, liksom. Men det er veldig mye av de samme tingene dere har! :-)

Kysse og klemme masse. Oppleve nye ting sammen. Bevare hverdagsmagien. Være der for hverandre - og gi hverandre rom. Alt i en fin balanse!

19.okt.2010 @ 17:49
URL: http://bringebaerdrops.wordpress.com/
posta av: Vigdis Andrea

fantastisk <3

19.okt.2010 @ 17:51
posta av: iben

så utrolig søtt! Det er så hærlig å høre om mennesker som greier å holde gnisten og forelskelsen i så mange år! :)

19.okt.2010 @ 18:04
posta av: L

Det er fantastisk at dere er så bevisst på at man faktisk må jobbe litt med forholdet for å beholde gløden!

Blir både rørt, glad, hjertevarm og littegrann misunnelig av å lese dette=)

19.okt.2010 @ 18:09
posta av: Monica

Jeg har så lyst til å bli forelsket! I mellomtiden kan jeg heldigvis drømme og lese om kjærligheten.... Dere er så fine!

19.okt.2010 @ 18:10
URL: http://last.fm/user/powersheep
posta av: elise sophie

så fint! jeg liker dere

19.okt.2010 @ 18:15
posta av: anne marte

Jeg elsket det lille hullet!

Det er så nydelig når du skriver slik som dette, og jeg blir så glad av å lese det.

Jeg er helt enig at det er de små tingene i hverdagen som er viktig, og det tror jeg egentlig jeg har lært mye av deg.

Du er så bra <3

19.okt.2010 @ 18:17
URL: http://annehvalen.blogg.no
posta av: iseliniselin

oi, denne har jeg allered lagret! for meg er det faktisk helt vanvittig at dete klarer dette, for jeg har hatt samboer i over tre år(det er slutt nå), og vi kunne tatt lærdom av alle disse tingene! for et flott innlegg, og ikke minst imponerende og inspirerende :) :)

19.okt.2010 @ 18:24
URL: http://iseliniselin.wordpress.com
posta av: Kinemaniac

Jeg har ikke ord. Jeg tror det er derfor jeg kommenterer så lite. Stort sett alt det du skriver er fint. det er så (himla) fint at det blir varmt inni meg og jeg får lyst til å skrive ut hele bloggen din å henge den på veggen, på telefonen min, inni hjernen min,

Men åh, dette var fint! <3

19.okt.2010 @ 18:26
URL: http://kinemaniac.wordpress.com
posta av: Nora May

Vet ikke om du har lest det, men jeg syns det var noen fine og koselige ord, så tenkte du ville vite om det:

http://www.magasinett.no/index.php?option=com_content&view=article&id=640:ein-elektronisk-godtepose&catid=20&Itemid=64

19.okt.2010 @ 18:37
URL: http://noramae.blogg.no
posta av: ida;

jeg lovte meg selv at jeg skulle bli flinkere til å kommentere bloggen din, fordi den gjør så utrolig mye positivt for hvordan jeg ser på verden hver dag. og det fortjener du absolutt noe igjen for!

vit at selv om jeg er utrolig, utrolig lite flink til å kommentere, så leser jeg bloggen din hver eneste dag, og jeg er innom ganske så mange ganger i løpet av en dag for å sjekke om du sånn tilfeldigvis har lagt ut noe nytt. og jeg blir alltid superglad når jeg finner ut at du har gjort det!

slike innlegg som dette tror jeg må være en av mine yndlingstypeinnlegg; det å vite hvordan andres hverdag funker og hvordan de får verden til å se så fin ut som mulig er noe jeg virkelig liker å lese om. det er så utrolig viktig å ta vare på hverandre i hverdagen, og dere gjør det på en så fin måte. og jeg kjenner at jeg bare får mer og mer lyst på kjæreste når jeg leser de fine kjærleiksinnleggene dine. ah, vakkert.

du er genial, rett og slett! vit at du lyser opp dagen for utrolig mange med de fine ordene og bildene dine.

stå masse på, mariell!

19.okt.2010 @ 18:38
URL: http://www.fascinasjoner.blogspot.com
posta av: Kristin

nydelig.

19.okt.2010 @ 18:46
posta av: ma

Siden du har skrevet at du setter pris på kommentarer så er det vel bare rett og rimelig å skrive en når jeg setter pris på tekstene dine. For det gjør jeg. <3 spesielt når jeg må trøste meg selv litt fordi kjæresten akkurat har dratt og blir borte lenge. "klarer" det jo, men kjærligheten gjør bare så fryktelig vondt noen ganger når man ikke kan trykke den andre tett inntil kroppen sin akkurat når man trenger det. men resten av mitt liv skal jeg trykke han inntil hjertet mitt - om han er langt unna eller veldig nær.

19.okt.2010 @ 18:56
posta av: Kristine

Åh, dette var et herlig flott innlegg! Nå gleder jeg meg bare enda mer til kjæresten kommer hjem i kveld. Hurra for de små tingene!

19.okt.2010 @ 19:01
URL: http://kristinems.wordpress.com
posta av: tøybleiemamma?

jeg skjønner godt at dere holder sammen. Mange fine ting dere gjør. Vi gjør ikke så kjempemange sånne søte ting sammen, og har vært lenge sammen, men kanskje vi burde gjøre litt flere søte ting....I morgen den dag skal jeg overraske kjæresten med noe :-)

19.okt.2010 @ 19:09
URL: http://toybleiemamma.blogspot.com
posta av: ane

du å han, dåkke e så himla fine! Eg blir så utrolig misunlig Mariell:) Kos deg med kvardagen, den er så fantastisk fin!!

19.okt.2010 @ 19:25
posta av: marte

sånt gjør meg lykkelig

19.okt.2010 @ 19:26
URL: http://www.maert.blogspot.com
posta av: kram

herlighet så koselig lesning! dette varmet et hjerte som lengter etter å oppleve kjærligheten igjen snart...

ønsker dere alt godt!

19.okt.2010 @ 19:27
posta av: Harry Potter

dere er så himla fine dere to <3 kjærleik er det viktigaste som fins, tenk! takk, du fine <3 hjarte

19.okt.2010 @ 19:38
posta av: anette

dette var nydelig. nydelig.

19.okt.2010 @ 19:57
URL: http://luciddream.blogg.no
posta av: Pia Fjellmann Hansen

Wow, jeg ble rørt :-)

19.okt.2010 @ 19:57
URL: http://stopnstare.blogg.no
posta av: June

S u k k . . .

Er dåkke framstilt i eit magisk laboratorium? I så fall vil eg ha oppskrifta (men det ville kanskje ikkje gjort så mykje, for eg saug i kjemi på vgs). Men vent! Eg fekk den jo på ein måte her. No treng eg berre den andre halvdelen av ingrediensane før det kan byrje å boble og poffe.

Men seriøst: are you for real? Hadde det ikkje vore for at eg er frå sogn og fjordane sjølv og kjenner til dåkke via nokre ledd, hadde eg neimen ikkje trudd det.

Håpar det er greitt at eg lagrar dette innlegget. Må nesten ha ei Mariell-mappe no. "Alle dei ansiktslause som hoppa og trudde dei kunne fly og våga å ta ukonvensjonelle val" og det med når han viser seg å vere ein idiot, så er det HAN, og ikkje kjærleiken. Hjartesmilisme. Det er deg det, Mariell <3

19.okt.2010 @ 20:05
posta av: Linnea

<3

19.okt.2010 @ 20:08
posta av: sandra

Dette likte jeg! Så flott. Det er gode tips og!

19.okt.2010 @ 20:32
posta av: Ine

Dere er så fine <3

19.okt.2010 @ 20:47
URL: http://koffeine.wordpress.com/
posta av: Nina

Jeg er en av de som aldri har kommentert på bloggen din før, og jeg tenkte egentlig ikke at jeg kom til å gjøre det heller. Men når jeg leste dette så kom jeg på det innlegget hvor du skrev at man må kommentere hvis man liker noe, og at du bruker mye tid på å skrive for oss. Og dette her var et sånt innlegg som jeg likte kjempegodt. Også er det så tøft av det å åpne livet ditt på denne måten! Det er liksom kjempegode forhold-tips, samtidig som det er en innblikk i kjærestelivet ditt og veldig privat. De er så flott. Jeg skulle ønske dette allerede var skrevet når jeg hadde kjæreste, for da kunne vi kanskje lest det og hatt det bedre sammen. Men nå fikk jeg så lyst til å oppleve å ha det så fint sammen som to, at jeg har trua på kjærleiken igjen! takk <3

19.okt.2010 @ 20:48
posta av: sisk

jeg liker kjærligheten deres så godt! så fine dere er! <3

takk for at du deler!

19.okt.2010 @ 21:01
posta av: hedda

du er så fin, dere er så fiin!

Ha ein fin dag, du gjør ofte min bedre<3

19.okt.2010 @ 21:05
posta av: hjartefan

Du gjør livet så utrolig mye lysere. Nå reddet du meg fra triste tanker og kjærestekrangling om teite teite ting. Takk, fine.

19.okt.2010 @ 21:13
posta av: Pernille F

Åhh, så himla fint. Er så glad for å se ekte kjærlighet og to som faktisk gjør alt for å få det til å fungere. Bloggen din gjør meg glad og bildene av dere to gjør meg glad!

19.okt.2010 @ 21:16
URL: http://pernilles.blogg.no
posta av:

takk for at du er så fin. har jeg en dårlig dag, gjør du den 100 ganger lysere!

19.okt.2010 @ 21:27
posta av: Ane

Å, dere er så fine og inspirerende!

19.okt.2010 @ 21:32
URL: http://idril.blogspot.com
posta av: Silje

Dere er nydelige!! Og du skriver så fint :)

Når jeg leser dette får jeg enda mer lyst til å flytte sammen med kjæresten min, for det virker så himla fantastisk<3

19.okt.2010 @ 21:32
posta av:

det var fint.

19.okt.2010 @ 21:45
posta av: Ingrid

Kjempefine ting! Det finnes nok veldig mange par som hadde hatt det hundre ganger finere om de bare hadde fukgt noen av de punktene dine.

Nydelig <3

19.okt.2010 @ 21:56
posta av: Emilie Shanti

Hjertet mitt smiler :♥)

19.okt.2010 @ 22:15
posta av: Idaa

Kjempefint innlegg, kjempefine ord, kjempefine folk. Trur de to må vere det søtaste paret eg veit om altså! suss. ❤

19.okt.2010 @ 22:16
posta av: Bellvie :)

såg han der fine på nyhendene idag :) han var kjempe fin, du er så heldig <3

19.okt.2010 @ 22:46
posta av: Sandra

Fikk en skikkelig god og varm følelse i magen av å se på bildene, de viser masse ømhet og kjærlighet. Samtidig er jeg skikkelig misunnelig på det sterke forholdet dere har, dere får meg til å tro at kjærligheten eksisterer og ikke bare er en fantasi.

19.okt.2010 @ 22:47
posta av: k

åhhhhhh no savna e kjæresten min SUPERMYKJE. savna ho mest i kvardagen ja, så e kjente meg godt igjen i det du skrev. men gleder meg heldigvis akkurat like mykje til å sjå ho igjen. åå takk mariell. <3

19.okt.2010 @ 23:00
posta av: Frøken Dings

Fint, fint, fint.

Rett og slett fint.

19.okt.2010 @ 23:05
posta av: Nora

dere to er så fine, og så flinke til å ta vare på hverandre. du er nesten som ei disneyprinsesse, bare mye vakrere.

hjerte.

19.okt.2010 @ 23:19
posta av: Andrea

Herlig innlegg!

19.okt.2010 @ 23:21
posta av: metallicatrollet

Dere er så fine, og det er så fint å lese bloggen din når man trenger noe å smile av. :)

19.okt.2010 @ 23:27
URL: http://www.metallicatrollet.blogspot.com
posta av: Marenparen

Å, så godt å lese. Dere er et av de nydeligste parene jeg veit om.

19.okt.2010 @ 23:28
URL: http://www.trippeltrippel.blogspot.com
posta av: m

åh, dere er så innmari fine! det å lage kalendere og slikt til hverandre er en veldig fin ting.

posta av: Astrid

Å, hurra kor søte de er! Det er fantastisk å legge ein sjokolade i penalet, teikne smilefjes og skrive nokre ord på matpapiret på nistepakka eller legge ein lapp på puta, eller noko anna kjekt, som den andre kan finna å verta glad for. Kjekt å glede kvarande i kvardagen!=) Lenge leve kjærleiken!

20.okt.2010 @ 01:11
posta av: Linn Kathrin

<3 utrulig fin og koslig lesning=) Doke e sååå søte og eg ønske doke all hell og lykke vidare! Skulle vore fleire av sånne som doke i verda altså..:)

20.okt.2010 @ 02:37
URL: http://changing.blogg.no
posta av: Silje

Ååå, no blei e varm og god innvendig!!

20.okt.2010 @ 08:25
posta av: marire

likerlikerliker! tusen takk for innblikk i hverdagen deres. og for forslag til å holde finfin kjærleik ved like! <3

20.okt.2010 @ 08:43
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Madeleine

åh, vad fina ni är!

20.okt.2010 @ 09:16
URL: http://sisterdisco.blogg.se
posta av: Marte

å mariell, jeg blir så glad av deg. du er veldig heldig og veldig klok.

20.okt.2010 @ 10:49
URL: http://ekstremtbra.blogspot.com
posta av: Catharina

utrolig nydelig skrevet! dere er så fine sammen!

20.okt.2010 @ 12:02
URL: http://www.catharina-kroken.blogspot.com
posta av: Solfrid

Ååå, dette var så kjekt å lesa! Skulle ønske lista var mile-lang, så eg kunne fortsetta å drøyma meg vekk :)

20.okt.2010 @ 12:32
URL: http://solfi.blogspot.com
posta av: Trine Marie

åh, slemming. her sitte eg med hjertvondt og så e dikka sånn.. men eg lika det ikkje egentli uansett.. æsj... kliss.. ... æsj.. .. ..

20.okt.2010 @ 13:01
URL: http://firstvanity.blogspot.com/
posta av: inger

Så nydelig.

Jeg skal ta med meg noen av tipsene dine (bortsett fra dobbeldyne for det orker vi bare ikke!), men for eksempel det med å komme seg ut av leiligheten og ha en god prat. Takk for at dere deler litt av livet deres med oss!

20.okt.2010 @ 13:23
posta av: Synnøve

ååå, så utrolig fint! tusen takk for fine ord

20.okt.2010 @ 14:40
posta av: Anniken

Veldig fint innlegg :)

20.okt.2010 @ 15:41
posta av: :)

du uttrykker lykke og kjærlighet på en måte som er så utrolig beskrivende! jeg kunne ha lest om dette i flere timer :)

20.okt.2010 @ 16:00
posta av: Ingvild

Du skriv heilt fantastisk. Også er du så fin. Takk for at du gjer dagen min litt lysare kvar dag.
:-)

20.okt.2010 @ 16:24
URL: http://eindraum.blogspot.com
posta av: Kirsti

Takk for eit flott innlegg som gav meg forelska-sumarfuglar i magen, og endå meir lyst til å dele kvardagen saman med han eg deler med no<3

20.okt.2010 @ 17:12
URL: http://www.kirstilunde.blogspot.com
posta av: martinetysnes

Fine kjæresteparet =)

Dere er så utrolig søte, passer perfekt for hverandre. Likte bildene av dere sammen, kjærestebilder er alltid fint.

Fine og søte ting dere gjør sammen også :)

Kjæresten min gjorde noe lignende for meg når han dro på klassetur til Polen. Han lagde syv små konvolutter og jeg fikk lov og åpne en hver dag til han kom hjem =) og i hver konvolutt stod det mange søte ting også hadde han gjemt masse små presanger rundt på rommet mitt også stod det i hvert brev hvor jeg skulle lete etter presangene. Jeg ble så himla glad for det litt godt å få de fine brevene når han var langt borte.

Fikk lyst til å dele historien med deg :) Liker bloggen din utrolig godt.

Blir så glad av å lese den :)

Ha en fortsatt fin dag du og han fine.

20.okt.2010 @ 17:16
posta av: Anne Martha

elska det!

eg sei gjerne jatakk til meir!

20.okt.2010 @ 17:49
posta av: Magnhild Solvoll

De er så fine!

20.okt.2010 @ 18:51
posta av: Cecilie

Heilt, heilt fantastisk! Takk!

20.okt.2010 @ 18:57
URL: http://fristendelavkarbo.wordpress.com/
posta av: Hanna

Utrolig nydelig. Virkelig bare... utrolig nydelig.

20.okt.2010 @ 19:27
URL: http://yearsofsilence.blogg.no
posta av: Rhea

Fryd! <3 Så fantastisk herlig! Tusen millioner takk, takk takk!

20.okt.2010 @ 20:04
posta av: Mia

<3

20.okt.2010 @ 21:54
posta av: Tirill

Om Shakespear hadde kjent deko, trur eg han hadde skriv Romeo og Julie med lukkeleg slutt. De er så søte saman, ein er nødt til å bli misunneleg, men berre på ein fin måte altså:)

20.okt.2010 @ 21:59
posta av: Fremtidige fru

Dette innlegget ble jeg virkelig ekte glad av å lese, så utrolig koselig. Takk for utrolig flott innlegg, og for at du sprer glede rundt deg:)

20.okt.2010 @ 22:33
URL: http://fremtidigefru.blogg.no
posta av: milliii

ååå jeg smilte når jeg så de bildene! helt fantastisk søtt :-)

20.okt.2010 @ 23:01
URL: http://eemilie.blogg.no
posta av: Marte

Hei!

Oi dette passa veldig bra akkurat nå. Jeg har nettopp fått min første fantastiske kjæreste og går en spennende vinter med -alle- følelser involvert. Spennende!

Tusen takk for fine tips! :D

Marte

21.okt.2010 @ 08:33
URL: http://skogsau.blogspot.com/
posta av: Ingrid Strand

Aww, nå har jeg alle ideene klare! Må bare finne noen å prakke de på :) Bloggen din er så utrolig fin og flott at du skriver på nynorsk. Savner flere blogger på nynorsk. Skulle kanskje hatt nynorsk selv, men jeg har så lett for å blande sammen bokmål og nynorsk..

21.okt.2010 @ 10:25
URL: http://peace2love.blogg.no
posta av: Morbeline

Jeg fikk sommerfugler i magen av å lese dette, enda det er snø ute. Du er heldig. Nei vent - dere er heldige. Dere virker som et gammelt ektepar allerede :) Jeg har lyst til å si "jeg skulle ønske jeg og kjæresten òg hadde det slik" men alle er (dessverre?) forskjellige. Kanskje du kunne samlet inn andre små hemmeligheter fra leserene dine også? :)

21.okt.2010 @ 11:21
URL: http://morbeline.com
posta av: christina

dere er så fine og flotte at åhhh!

21.okt.2010 @ 13:50
posta av:

Dere gjør jo det samme på omtrent samtlige av bildene. Du kunne egentlig bare ha forkortet hele innlegget til ett stikkord: kosing. Skjønner ikke helt hva som skiller dette fra andre, vanlige par?

21.okt.2010 @ 16:14
posta av: emiliehaha

herreguuud for et herlig innlegg <3 <3 <3 takk!

21.okt.2010 @ 18:29
URL: http://www.emiliehaha.blogg.no
posta av:

dette innlegget skal så sinnsykt lagres !

for et fantastisk innlegg,

AH JEG ELSKER KJÆRLIGHET !

dere er jammen fine begge to

marte

21.okt.2010 @ 21:17
posta av: Thereseee

ååå, dette var så fint det!

22.okt.2010 @ 14:47
URL: http://alterfeilvei.blogspot.com/
posta av: Heidi

å jeg blir så forelsket i tanken på å ha kjæreste når jeg leser denne teksten her. har lest den så mange ganger nå!! det er så vakkert:)

22.okt.2010 @ 17:20
posta av: Lene

Så herleg dåke er.

Nå fekk eg lyst til å lage ein kalender til min mamma.

22.okt.2010 @ 17:51
URL: http://nattdraum.wordpress.com/
posta av: lisabet

tenk å kunne ha det så fint samme ♥ dere er jo som skapt for hverandre, det finnes ikke tvil om akkurat det!

22.okt.2010 @ 20:03
posta av: Stella

Sukk. Jeg vil ha det sånn! :)

22.okt.2010 @ 22:22
posta av: pandasoppa

men gud vad söta!!! love ur blog hun evn though i dont get it, im a retarded swede and i id ont even know if u write in danish or norweigan :* take care

23.okt.2010 @ 16:59
URL: http://pandasoppa.blogspot.com
posta av: Gitte

Dette innlegget varmet hele kroppen - tusen takk for påminnelsen om de små tingene. Dere er så fantastisk inspirerende! ♥ Jeg er utrolig glad i kjæresten min, men det er ikke alltid jeg er like flink til å vise det når dagene blir tunge og hektiske, dessverre. Tusen takk for inspirasjon og ideer - jeg håper at jeg og kjæresten også kan finne våre "egne små ting". : )

23.okt.2010 @ 17:52
posta av: Marianne

dere er så fine at hjertet mitt danser!

23.okt.2010 @ 21:05
URL: http://mariannemy.blogg.no
posta av: Linn

SUKK! Jeg blir jo helt forelska i dere.. :) Dere er virkelig laget for hverandre!

23.okt.2010 @ 21:19
URL: http://rodstilk.abcblogg.no
posta av: johanne elvira

faen mariell, nå fikk dere meg til å gråte igjen.

25.okt.2010 @ 03:20
URL: http://papercutmoon.tumblr.com
posta av: Amanda Støbakk

elsker måten du tenker på :) Du inspirerer meg!

27.okt.2010 @ 09:28
URL: http://amasto.blogg.no
posta av: MARI

Å herregud så herlig :D Dere er virkelig søte sammen. Jeg vil også ha det slik ;&

29.okt.2010 @ 09:49
URL: http://malida.blogg.no
posta av: Mari

åherregud så søtt!

05.nov.2010 @ 18:23
URL: http://maaariii.blogg.no
posta av: TeeJay

herregud, dere er perfekte!

og du skriver så utrolig bra! blir så glad av bloggen din :)

05.nov.2010 @ 21:23
URL: http://hippiemonster.blogg.no

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22603085