formiddag & kveld.

saturday.
i går våkna eg og han der fine og hadde forsove oss, så han der fine sprang ut for å kjøpa brød og vips kom han heim med ein ny mummikopp óg, så da har me to og ein kvar.

saturday.
me drakk te og saft og steikte egg med guacamole under seg.

saturday.
hei, her er meg med skeiv kjole på.

saturday.
han der fine tar på sløyfa, den er i grå fløyel og det syns eg er så fint. så skifta eg, me hoppa i skoa og trikka til tinghuset og hotel bristol.

saturday.
me hadde reservert bord i biblioteksbaren, der er det fine bokhyller og sjuke lysekroner, og pianisten stod utanfor og røykte sølvfarga pipe då me kom.

saturday.
det føles litt som å vera i ein film og ein føler seg ganske liten i dei store knirkete skinnstolane.

saturday.
egentlig er det mest overklassefolk og eldre folk som går på bristol, men det har seg sånn at dei har den beste varme sjokoladen i heile oslo, så me måtte faktisk gå dit. eg og han der fine har som avtale at eg får makronar kvar laurdag om han får graut, men av og til byttar eg makronane mot kakao på bristol.

saturday.
me følte oss stilige med reservert bord og gullkantar på koppane.

saturday.
finaste janne var der.

saturday.
og fredrik med rapunzel på gensaren. me vart behandla ganske dårlig av servitøren me fekk og snakka om det ganske mykje. som om me ikkje skulle vera der fordi me ikkje var gamle nok eller fine nok eller rike nok, skikkelig ekkel følelse i magen. også sa ho at det er spiseplikt "bare så dere vet det".

saturday.
så me slo oss på kakene. fredrik og janne delte ei slags epleterte.

saturday.
eg og han der fine gjekk for ei slags jordbærkake. (sekstifem kroner for eit middelmådig kakestykke, jippi. det får ein mange makronar for)

saturday.
men sjokoladen var som vanlig heilt fantastisk, det er tross alt difor me går dit.

saturday.
og magen min tolar endelig litt krem så eg fekk krem på toppen óg.

saturday.
og det var den formiddagen i ein regntung oslo. konklusjon: ikkje gå på bristol på laurdagar i lunsjtid, og om nokon spør om dei skal ta jakka di, sei nei med mindre du har lyst til å gi tjueto kroner for at jakka får henga på ein knagg i ein liten time. gå dit midt i veka midt på dagen og drikk varm sjokolade, for den er den beste i byen uansett kor forferdelig servitøren er.

så jobba eg med magasinet i tusen timar, no er det faktisk straks ferdig sjølv om det er heile fire dagar til trykkerideadline, tenk det. kanskje eg kan slappa av eit par dagar. på kvelden fekk eg søster til å logga på skype så eg fekk litt laurdagskveld med familien, saknar dei så himla mykje for tida.


kort oppsummert: 47 minutt der søster og pappa drog i ansiktet til mamma, eg og mamma snakka om strikking, pappa viste meg rundt litt, nye bilder i gangen og korleis det såg ut i kjøleskapet, eg fekk snakka litt til hunden som ikkje skjønte heilt kva som skjedde, pappa surra søster inn i onepiece så eg såvidt såg augene hennar og eg lo så eg hadde vondt i magen av dei og av meg sjølv som hadde kanintenner på. ganske fint å ha ein gal familie.

har de hatt fine helger?yesterday we drank hot chocolate and ate mediocre cakes at hotel bristol, and then i skyped with my family. that pretty much sums it up.


kommentarar:
posta av: Lille Frøken Norge

De to mummikoppene er de fineste <3 Har de jeg også.

Jeg har hatt en helt grei helg.

Nå fikk jeg lyst på kakao!

31.okt.2010 @ 19:20
URL: http://www.lillefrknorge.blogg.no/
posta av: Maria.

Det der høres ut som ei skikkelig fin helg. Du er så fin og bra, som får alt til å virke bare... enkelt og fint og greit. Aldrialdrialdri slutt å være deg, aldri slutt å skrive så fine innlegg, aldri slutt å ta fine bilder og aldri slutt å se på verden sånn som du gjør. Utrolig fint. Blir så glad av det.

31.okt.2010 @ 19:22
URL: http://hervoiceresides.blogg.no/
posta av: Kaja

kanskje det er han der fine sin kombinasjon av fin dress og sløyfe med "uteligger-hår" som får servitøren til å virke skeptisk? han ser jo ut som en slurv som har prøvd å pynte seg, men glemt å gre håret i farta..

du har en fin familie å skype med. det misunner jeg deg.

31.okt.2010 @ 19:42
posta av: Johanne

Du skriv veldig fint! Og så ler eg og smiler litt sjølv om eg eigentleg ikkje har opplevd noko av det :)

31.okt.2010 @ 19:48
URL: http://www.tenkepauser.blogspot.com
posta av: hjartesmil

Kaja: unnskyld, men kan du gå ein annan plass for underholdning? sånne slemme folk er eg ikkje interessert i å ha her. spørsmålet ditt fortener ikkje eit svar eingong.

31.okt.2010 @ 19:49
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: June

Hahaha, eg dør av det siste biletet :D oppdaga ikkje deg med kanintenner oppe i hjørnet før etterpå; eit artig spenningsmoment ;D

Svært så høg frekvensen er av jenter med stor forbokstav i det tradisjonelle namnet sitt (Kaja, Anna, Petra eller kva det no måtte vere) som stadig evnar å slenge ut fornærming etter fornærming for så å pakke det inn i kompliment på slutten slik at det heile skal sjå ut som berre ei "ærleg meining" og ein dermed ikkje veit korleis ein skal tolke det. Skulle nesten tru det var same person...

Kaaanskje frå...Tromsøområdet? Må vere noko med lufta der oppe. Skummelt altså.

31.okt.2010 @ 20:12
posta av: Linda

to ting:

jeg har aldri vært en av de som hater nynorsk, men før jeg begynte å lese bloggen din, syntes jeg ikke det var særlig fint heller. Men taket være deg, så synes jeg nå nynorsk er veldig vakkert! Tenkte bare å si det:)

hvor lang tid tar det fra du mottar bestilling til du sender magasinene? jeg har bestilt fem ! (to gamle, tre nye) og tenker å gi bort noen av dem som presanger :) gleder meg!

31.okt.2010 @ 20:28
URL: http://www.lindaeb.blogg.no
posta av: Sigrid

ja! for en herlig familie!

31.okt.2010 @ 21:10
URL: http://utvei.blogg.no
posta av: josefinecomebyme

Mummikoppene er så fine, jeg har totalt kjøpt 5 stykker, og gitt bort alle sammen i gave. Ønsker meg så himla mye, men ingen skjønner at det er det jeg aller helst har lyst på, så jeg får det aldri.

Jeg syns det er kjempe gøy å gi de i gave til venner og familie, for da kan jeg lete etter den koppen som matcher personligheten til den jeg skal gi den til :)

31.okt.2010 @ 21:14
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: Jessica

dere er veldig kule på skype. fortsett med det. :)

og ja, jeg har hatt en fin helg. den kunne vært bedre, og den kunne vært verre, så den var helt grei, kan man si. jeg liker best hverdager, hehe. men jeg elsker helg, om det skjer noe mer enn kun hjemmekos/hjemmesurr.

31.okt.2010 @ 21:15
posta av: Pia

jeg har vært på speidertur, og det var slitsomt, fordi jeg hadde (sammen med noen andre, da) hadde ansvar for over tjue unger. men det var veldig fint, og veldig hyggelig. nå skal jeg se anna karenina på NRK (?), før jeg legger meg i nyskiftet sengetøy. ingenting er som å legge seg i nyskiftet sengetøy når man er sliten! :)

31.okt.2010 @ 21:20
URL: http://pia-v.blogspot.com
posta av: SA

Fine mennesker i fine kulisser.

Servitøren kan finne seg en annen jobb, pføy.

31.okt.2010 @ 21:22
posta av: Astarkvedja

Mmmmmmmmmmmmmmmmmumrik!

31.okt.2010 @ 21:23
URL: http://astarkvedja.wordpress.com
posta av: Reven

En av de beste helgene på lenge <3

31.okt.2010 @ 21:35
posta av: Ane R.

For en fin familie du har:)

31.okt.2010 @ 21:41
posta av: .

åisann. elsker, elsker varm sjokolade og fikk selvsagt lyst til å prøve Hotel Bristols sin helt til du fortalte om oppførselen til servitøren. er nesten sånn at jeg føler jeg vil boikotte hele stedet, ikke at jeg tror de bryr seg, haha.

visste ikke at det fantes sånne steder her i Norge jeg. eller, jeg visste det kanskje, har bare aldri tenkt over det. æsj. høres i hvertfall ikke ut som et sted jeg ville følt meg velkommen på.

31.okt.2010 @ 21:44
posta av: Annio

Eg hatar sånne ekle menneske som ikkje kan vera høfleg mot folk berre fordi dei ikkje er rike eller fine nok. Æsj. Då drikk eg heller rettikoppen :-)

31.okt.2010 @ 21:51
URL: http://www.tvitrar.net
posta av: Marte

Det er visst garderobeplikt der også, for jeg fikk kjeft for det en gang....:(

Hvis du har litt ekstra tid en dag burde du ta deg en tur til Rodeløkka (kan jo godt hende du har vært der allerede, men hvis ikke.....). Elsker å gå opp og ned i gatene, smugtitte litt inn i vinduskarmene, se på de skjeve veggene, de små dørene, de morsomme bakgårdene.... Sjarm til tusen!

31.okt.2010 @ 22:07
posta av: Solfrid

Ååå, hørtes ut som ein enormt koselig samtale med foreldre og søster! :)

Det e så viktig å ha det morsomt med familien sin.

Håpe også at du får et bedre inntrykk av Hotel Bristol ein aen gong - gje dei ein til sjanse å visa seg frå ei bedre sia :)

- hej då, søte!

31.okt.2010 @ 22:10
URL: http://solfi.blogspot.com
posta av: Koko

Helgen min har vært helt fantastisk, vi er en herlig gjeng som har vært i Paris en god stund og nå har vi bare 5 helger igjen, og det gjør så vondtvondtvondt i magen. Derfor har vi bestemt oss for å gjøre spennende rare ting hver helg, og denne helgen så lagde vi gatefest som ble helt super med over hundre random dansende mennesker. Så fint. Selv om jeg elsker Paris og elsker hvordan jeg har det nå, så er det deilig å vite at jeg skal til Norge igjen. Franske menn er gale. Pass deg for dem.

31.okt.2010 @ 22:22
posta av: Petrine

Jeg blir lei meg når jeg hører om servitøren. Jeg synes det er ordentlig trasig. Nei, kom heller å kjøp en kaffe av meg på Tim Wendelboe. Har sett deg der før, så jeg vet du liker det ;)

31.okt.2010 @ 22:58
URL: http://www.idakristines.blogspot.com
posta av: Ine

Hvis du vil ha Bristol sine varme sjokolade uten spiseplikt og sur servitør, kan du gå rundt hjørnet og inn på Hambros Café, som deler kjøkken med Bristol. De har akkurat den samme varme sjokoladen i akkurat de sammen fine gullkanta koppene.

Jeg har hatt fin helg med glade nyheter, Forrest Gump <3, kanelboller, varm sjokolade (hjemme), vegetarsushi og Botanisk hage-tur. :)

31.okt.2010 @ 23:06
URL: http://koffeine.wordpress.com/
posta av: oda celine

svigermor gav meg to mummikopper i bursdagsgave for snart et år siden; den gule my-koppen til meg, og den blå snusmumriken-koppen til kristoffer. de er fine.

helg=jobbjobbjobb=penger og paris neste uke.

31.okt.2010 @ 23:15
URL: http://odaceline.net
posta av: kia

Kaja: Det er så bra, her har du hele internett å ta av, med rasister, kvinnehatere, kyniske drittfolk, folk som utnytter, skader og sårer andre. Og du velger å bruke tida di på å forsøke å såre ei jente med en blogg om ting hun liker og kafebesøk. Det er så jævli bra bruk av tida si! Gå og lek i debattfeltet til dagblad a.

31.okt.2010 @ 23:18
posta av: Carine

jeg har hatt en helt fantastisk helg. nå er jeg endelig ordentlig kjæreste med han jeg har villet være kjæreste med i to år. han har vært på besøk hele helgen. han dro for to og en halv time siden, men savner han så utrolig mye allerede.

01.nov.2010 @ 00:21
posta av: iseliniselin

Wow så staselig! :)

01.nov.2010 @ 10:57
URL: http://iseliniselin.wordpress.com
posta av: Vimsefaks

for en HELT fantastisk tekanne. JEG VIL HA DEN.

01.nov.2010 @ 10:59
posta av: christina

kia: <333

01.nov.2010 @ 11:43
posta av: Mamma

Herregud Mia....enn å legga ut eit sånt bilde av mamman sin. Heretter skal eg oppføra meg som ein normal person heile tid. Så kan de berre ha det så godt :) Løøøøv. Btw....Jostein er alltid vakker...dess meir bustete hår dess bedre.

01.nov.2010 @ 14:06
posta av: hjartesmil

Mamma: hihihi! suss. <3

01.nov.2010 @ 14:07
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: hjartesmil

Marte: åh, ja, eg elskar rodeløkka! går rundt der når det er mørkt, ser inn til folk som ser på tv eller leser avisa dei ikkje rakk å lesa om morgonen. ganske så fint.

01.nov.2010 @ 14:18
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: anders

åh gud, eg elskar mummikoppar. og hotell bristol, eg budde der i haustferien i fjor. eg klarte ikkje sitta på rommet, eg måtte bare gå rundt og sjå for alt var så fint og åh, eg saknar det litt.

og så var eg i oslo i haustferien, og då fant eg fram til cocoa on the gogo fordi det høyrdes så himla fint ut då eg las det på bloggen din. tusen millioner takk, det er denbeste kakaoen eg har drukke i mitt liv!

01.nov.2010 @ 15:53
URL: http://etoile.blogg.no
posta av: Susanne

Så utrolig fint hår du har!

01.nov.2010 @ 16:13
posta av: sofie

Prøv varm sjokolade med mint på Nasjonalgalleriet sin kafè! Fantastisk (men litt dyr.)

01.nov.2010 @ 16:51
posta av: nala

Dere burde ikke ha kjøpt de mummikoppene. når man kjøper en, går det greit. men når du kjøper to, så må du kjøpe en til. og en til. Jeg har 22. men det går egentlig bra, for de er så søte.

01.nov.2010 @ 18:19
posta av: Sussie

Haha, enig med nala over her. Jeg har ca. tjue Mummikopper... Har Mymlen som du har, men ikke Snusmumriken, så den står på ønskelista til jul!

01.nov.2010 @ 19:38
posta av: Emma-Marie

ÅH! made my day. du gjer som oftest det. også synes eg han fine er fin så ikkje høyr på Kaja eller kven det no er; sikkert berre noken som treng å rakka unødvended ned på andre, for å føle seg "betre" sjølv. de er så fine begge to og det såg kjekt ut å skypa med deg. ha ein fin dag og lukke til med magasinet! :)

01.nov.2010 @ 19:59
posta av: Kristianne

Jeg elsker seriøst bloggen din! Du er kul :D

01.nov.2010 @ 22:52
URL: http://www.annekristi.blogg.no
posta av: Lisa

mysigt och fantastiska bilder :)

02.nov.2010 @ 00:15
URL: http://popflickan.blogg.se
posta av: Sunniva

Så utrolig frekt! Er det en restaurant da? Spiseplikt er vel noe fra gamle dager... Du burde sende dem en mail og klage på dårlig service!

02.nov.2010 @ 20:54
posta av: hjartesmil

Sunniva: det gjorde me. :) servitøren har beklaga seg.

02.nov.2010 @ 20:58
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Lady Netta

Åh, jeg tenkt at jeg kanskje skulle ta meg en tur på hotell bristol for å prøve kakaoen, men når du sier at servitøren er sånn så... Jeg liker ikke sånne steder som du må være rik for å sitte. Men jeg elsker jo kakao, så. Dilemma.

03.nov.2010 @ 12:08
posta av: Helene

Hahaha, fantastisk!

P.S. Du har et nydelig smil!

04.nov.2010 @ 15:00
posta av: Harry Potter

søt familie du har!

eg har forresten den mummi-koppen med snusmumrikken på. hjarte.

06.nov.2010 @ 10:46
posta av: Fleurette

lille my-koppen har jeg også. visste ikke at det er garderobe OG spiseplikt der. jeg var der en gang for å bruke nettet og drakk te.. det var det eneste :-O

10.nov.2010 @ 23:49
URL: http://deadfleurette.blogspot.com
posta av: Lise

Hvor er det man kan kjøpe Mummikopper? Jeg skal gi bort en slik til en venninne som ønsker seg sånne til jul, men jeg aner ikke hvor man kan få tak i dem. På forhånd, tusen takk for svar :)

Ps. Du ser så fantastisk ut med den hårfargen du har nå! Ønsker dere alt godt i hele verden ;)

20.nov.2010 @ 20:19

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/22914090