første advent.

glad første advent, alle saman! eg skal ut på superhemmelig superspennande superkaldt oppdrag i dag, og imens skal de gjera fine ting for andre. les meir om det her, fra innlegget eg skreiv i går. premien er eit diana f+-kamera fra liebling!!! er ikkje det fantastisk? sånn skal det skje:


1. de skal gjera noko fint for nokon andre, anten ein venn eller familie eller ein framand.
2. de skal fiksa og triksa ein lur måte sånn at eg trur på det de seier og blir overbevist om at de er de som skal få kameraet. eg kjem til å gi kameraet til nokon som virkelig virkelig vil ha det, eller kanskje nokon som vil gi det bort til jul.
3. de skal skriva og legga ut dette i ein diskusjonstråd på min facebookpage. her er linken dit. om de har bilder, må de legga dei ut på sjølve facebook page-wallen min, da skriv de saman med teksten i diskusjonstråden "eg legg ved eit bilde, postar det på veggen" eller noko sånt.


eg kjem til å vera ute heile dagen på oppdrag, så eg kjem ikkje til å kunna svara på spørsmåla de har. de må berre stola på det eg har skrive og bruke dagen godt. rundt klokka ni i kveld kjem eg til å krona ein vinnar! eg håpar at de utfordrar dykk sjølve til å virkelig gjera noko bra for nokon andre, for ein føler seg litt som ein superhelt og sånn bør alle få føla seg innimellom.

 

vinnaren er no kåra og de kan sjå kven som vann samt alle bidraga her.announcing my first of many competitions in december, unfortunately only for my norwegian readers.


kommentarar:
posta av: Kauna

Må den gode gjerningen ha skjedd i dag, eller kan man trekke inn en gjerning man har gjort for noen tidligere i år, som fortsatt sitter igjen?

28.nov.2010 @ 13:03
URL: http://kauna.blogg.no
posta av: Ingrid of the Beatle people

åh, kult. Hmm, får snike meg ut for å gjøre noe awesome mot folk. Liker å gjøre det, egentlig. :)

28.nov.2010 @ 13:56
URL: http://www.ofthebeatlepeople.blogg.no
posta av: .

må ein ha facebook for å vere med? :/

28.nov.2010 @ 14:03
posta av: ingrid

Kauna: Mariell skrev jo i innlegget at det ikke var vits å stille spørsmål fordi hun kommer til å være ute hele dagen og ikke kan svare uansett. at det går an å høre så dårlig etter..

28.nov.2010 @ 14:16
posta av: Koko

Kjempebra kalender :) Skal se om jeg får gjort noe, sitter bom fast eksamen. Men har takk og lov makroner fra nabobakeriet og kaninlampe som varmer lesingen litt! Lykke til på tur.

28.nov.2010 @ 14:40
posta av: Astarkvedja

Ha en riktig fin advent, alle sammen!

28.nov.2010 @ 17:29
URL: http://astarkvedja.wordpress.com
posta av: Kauna

Ingrid: hallo? Hun leser da vel kommentarene i løpet av kvelden en gang, og om ikke så leser hun dem i morgen, og da er spørsmålet fortsatt like gjeldende. Alvorlig talt.

28.nov.2010 @ 19:17
URL: http://kauna.blogg.no
posta av: ingrid

Kauna: hun trekker jo vinneren i kveld.

28.nov.2010 @ 19:24
posta av: tøybleiemamma?

Herlig konkurranse :-) har vært på farten hele dagen, og slettes ikke fått tenkt på noen andre :-( Vi har besøkt mamma og pappa som syntes det er stas med barnebarnbesøk. Men det var vel dem som gjorde noe hyggelig for oss heller, for vi fikk middag. Så selv om jeg veldig gjerne skulle vunnet, så skal jeg heller være hyggelig mot noen andre en annen dag. Aller helst allerede i morgen. Ha en fin kveld Mariell!

28.nov.2010 @ 20:18
URL: http://toybleiemamma.blogspot.com
posta av: grethe

Tommelen opp for denne fine konkurransen. Du er ei god inspirasjonskjelde. Fin søndagskveld!

28.nov.2010 @ 20:27
posta av:

med begrensa netttilgong så fekk eg ikkje opna Facebook: Idag har eg flytta frå Sandane til Breim. Han så eigde leiligheta eg budde i ville at døtra og typen skulle få den så dei fekk meir privatliv og ei sikrare framtid, slik at dei kan stifte familie, og fordi eg flytta har dei fått det! For meg betyr det større avstand frå kjærasten og store dieselutgifter som gjer at eg ikkje har råd til skikkelige julegåver. Då passa det fint med dianagåve til han, så kunne vi sendt bilete når eg er i australia åleine.

28.nov.2010 @ 20:58
URL: http://eirinvictoria.tumblr.com
posta av: .

ingrid: tenk hvis mariell plutseleg hadde fem minutt ho kunne bruka til å sjekke bloggen likevel? da er det greit å ha stilla spørsmåla ein hadde, sånn berre i tilfelle. eg er sikker på at kauna leste det mariell skreiv om at ho ikkje ville kunne svare på spørsmåla, men som sagt, berre for å vere sikker skadar det ikkje å spørre.

28.nov.2010 @ 21:29
posta av: hjartesmil

Kauna: her kjem det inn med å stola på det eg har skrive, som eg skreiv, de skal GJERA noko for nokon. altså de skal gjera noko i samband med denne "konkurransen", fordi den skal inspirera til å gjera gode gjerningar og da er det ikkje nok å ha gjort noko fint for to år sidan, om du skjønnar.

28.nov.2010 @ 21:30
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Even - Fra blenderlukkeriso

Fine bilder :)

28.nov.2010 @ 21:46
URL: http://blenderlukkeriso.blogspot.com
posta av: grethe

HJARTELEG TAKK <3

28.nov.2010 @ 22:24

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23580107