andre luka i kalenderen(sjølv om det er den første)eg veit eg sa at eg skal gi bort saker og ting kvar søndag i advent, men det har seg sånn at eg ville gi vekk noko 1.desember óg, ein gamal favoritt både hos meg sjølv(og min mamma) og i konkurransar eg har hatt med dei før. eg skal nemlig gi vekk ein personlig almanacka. om de bestiller ganske snart så får de kanske til og med tid til å gi den bort til jul!

det einaste de treng å gjera er å legga igjen ein kommentar om kvifor det skulle vore fint å få ein heilt ny almanakk og kva de skulle brukt den til. (på søndag startar me igjen med å gjera gode gjerningar for andre, sjølv om eg har skjønt at de, faktisk veldig overraskande nok, ikkje er så veldig engasjert for akkurat den modellen)

så! ein to tre gå! de får kommentera fram til klokka halv ni i kveld!

 

konkurransen er over - vinnaren kjem i morgon!

 


a competition for my norwegian readers, i'm sorry.


kommentarar:
posta av: thea sofie - kommenterer tilbake!

jeg har kjempelyst på en almanakk som jeg kan designe helt selv! la ideene spire, både på designet og innholdet. Som ungdom skjer det fryktelig mye hver eneste time, dag, helg, uke, måned.

Vi har skole, tonnevis med lekser å holde styr på, bekjente å treffe, avtaler å holde, fritidsaktiviteter 4 ganger i uka... etc.

DERFOR; ønsker jeg meg virkelig en almanack som jeg kan sskrive ned alle tingene jeg må gjøre og stressssset som skjer!

haha, ha en fin dag!

01.des.2010 @ 13:19
URL: http://bazar.blogg.no
posta av: natalie

Jeg skal gi den til min mor, som alltid glemmer avtaler, og som fortjener en så fin almanakk:) Hun ville blitt kjempeglad for den.

01.des.2010 @ 13:22
posta av: Mailin

Fordi da har jeg en presang til hun fine veninnen min jeg sitter ved siden av og lærer fransk med, Hun fortjener den, fordi hun hjelper meg alltid, med absolutt alt.

01.des.2010 @ 13:23
URL: http://minnie94.blogg.no
posta av: Aleksandra

Eg ønsker meg ein almanakk der eg kan skrive ned alt eg skal gjere og hugse, for eg har nemleg veldig dårleg hukommelse. Det at den i tillegg er personleg designa gjer det ekstra kosleg, og kanskje eg klarer å hugse å skrive ting ned :)

01.des.2010 @ 13:24
URL: http://www.alexhill.blogg.no
posta av: Lille Persille

Du har satt i gang verdens fineste modell - hold på den og de fine tankene dine.

Hilsen Lille Persille / Legathåndboken

01.des.2010 @ 13:25
URL: http://www.legathandboken.no/
posta av: martinetysnes

åhh jeg vil gi sånn til min mamma :D

Så jeg blir med :D

01.des.2010 @ 13:38
URL: http://martinetysnes.blogg.no
posta av: sara kristine

æ skulle gjerne hatt en almanakk, for æ trenger det virkelig. burde(må) skrive ned alt æ skal gjøre med: SKOLEN, spiedern, korps, symfoniorkester, kulturskole, jazzband og vennan mine..

æ e et rotehode av dimensjoner.. :D

01.des.2010 @ 13:43
URL: http://sarakristinee.blogg.no
posta av: Lene

Hei Mariel.

Jeg vil veldig gjerne ha en ny almanakk. Og grunnen til at jeg burde vinne er fordi jeg har gått igjennom mye i 2010; mistet både venner og kjæreste, håp, tror og kjærlighet. Det har vært tøft og har ført til at jeg har slitt med både angst og depresjoner.

Nå er jeg klar for å legge vonde året 2010 bak meg og gripe fatt på alt 2011 bringer. Jeg har mange planer for hva jeg vil gjøre, men har ingen steder å putte disse planene. Jeg hadde satt kjempe pris på å vinne denne almanakken - som et bevis på en ny start, nye venner, jakten på kjærlighet, meg selv og alt annet positivt.

(Til slutt vil jeg bare si takk for blogginnleggene dine hvor du ramser opp f.eks "ting som gjør det verdt å stå opp osv. Jeg har printet ut noen av de listene og hengt de på veggen. Takk for deg og bloggen som får hjertet mitt til å smile).

01.des.2010 @ 13:47
URL: http://ikeepdancingonmyown.blogg.no
posta av: ida marlene

Åh så himla fin gave!

jeg trenger den fordi jeg ikke hadde råd til å kjøpe meg ny til skolestart, og endte opp med å måtte bruke en jeg fikk på skolen. Den er full av forferdelig reklame og sidene detter ut så fort man skriver på dem omtrent.. Veldig synd siden jeg elsker å ta vare på gamle almanakker og se tilbake på alt det fine jeg har opplevd..

01.des.2010 @ 13:48
posta av: Em

Eg vil gjerne vinna ein almanakk fordi eg nett har skrive ut den siste sida i dagboka mi. Eg trur eg treng noko nytt å skriva i til nyåret då eg skal vere 3000km vekke frå han som får meg opp om morgonen.

01.des.2010 @ 13:56
posta av: Ann-Carina

Jeg vil gjerne vinne almannakken, fordi jeg etter 5 hjernerystelser på to år har så dårlig hukommelse at jeg skriver lapper om å huske å pusse tennene, å barbere leggene og vanlige avtaler. Jeg har så ekstremt dårlig hukommelse at jeg gråter ofte på grunn av det.

Dessuten har jeg også en som jeg kaller "han fine", og han burde ikke se meg så mye trist og lei meg som jeg er. Jeg trenger virkelig en slik bok!

Jeg går konstant rundt og skriver lapper og skjuler dem fordi jeg synes det er flaut. Hadde jeg hatt en bok å skrive alt i, ville jeg kunne senket skuldrene litt.

Og du? Takk for at du er du! <3

01.des.2010 @ 14:00
posta av: Ingeborg Mumrikk

Almanakk ville ikke passet noen av mine nærmeste, nå som jeg tenker over det. Selv ville jeg derimot skrive den til destruksjon. Å nei, jeg ville nok ikke behandlet den pent og forsiktig. Jeg ville skrevet side opp og side ned opp-ned og fylt den med skisser og tegninger og utprøving av nye penner og suppeoppskrifter og klistremerker jeg alltid har vært redd for å bruke opp, og derfor ikke har brukt i det hele tatt.

På slutten av året vil den være helt sønderslitt; knapt nok sammenhengende, og nettopp derfor ville jeg skatte den høyt. Jeg elsker ting som syner at de er brukt!

Jeg ville gjort den til fillerye av et godt hjerte.

xxxxx

01.des.2010 @ 14:00
URL: http://nuuskamuikkunen.blogg.no
posta av: katt

jeg trenger en ny almanakk til et nytt år med nye muligheter. høsten 2010 har vært den mest slitsomme noen sinne, og nå i løpet av de siste ukene har jeg sagt opp begge jobbene mine og byttet studie. 2011 blir dermed noe helt nytt og spennende og forhåpentligvis får jeg nå TID til å fylle almanakken med gøye ting og ikke bare stress, stress, stress!

01.des.2010 @ 14:13
posta av: josefinecomebyme

Det hadde vært så fint å vinne for da kunne jeg samle alle Paris opplevelsene min (og våre kanskje?) i ei så fin bok! :) Også kunne jeg skrevet ned når kjæresten kom med fly på besøk, og telt dager. Og i steden for å krysse, tegne røde hjerter med tusj. Også skulle jeg tegnet hvitvinsflasker på fine kvelder og te-kopper på morgninger som føltes litt tunge. Og alle tanker og planer skulle få være med og jeg skulle vært så smilende glad der jeg gikk rundt med den i veska.

:)

01.des.2010 @ 14:15
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: Karin

Jeg skulle gitt den til bestevennen min, Malin. Fordi hun alltid soser seg bort, og er helt avhengig av småe lapper som ligger nederst i sekken, som forteller henne hvor hun skal. Men hun roter dem bort bestandig

01.des.2010 @ 14:18
posta av: Henriette Kjelstrup

Eg ville gjeve han til mora mi, sidan ho stressar ofte i hverdagen, og eg trur ho ville ha god nytte av den, samstundes som ho kan sjå på eit søtt design som er "just for her". Eg synest det hadde vore kjempesøtt!

01.des.2010 @ 14:19
URL: http://henriettekjelstrup.blogg.no
posta av: Maria

Jeg vil gjerne ha en sånn fin almanakk til min kjære storebror som alltid har mye å gjøre og som snart har bursdag da blir han 20 år. Også ønsker han seg ikke noenting. Likevel vet jeg at han blir kjempe glad for en sånn bok som han kan skrive alle oppdragene sine i. Hvertfall når jeg har skrevet en fin hilsen til han i den :)

01.des.2010 @ 14:20
URL: http://www.kjerleika.blogg.no
posta av: Marie

Hvis jeg skulle vunnet denne almanakken, skulle den ikke vært til meg men til min kjære rotekopp Anniken. Hun har nettop begynt på skolen, men klarer hele tiden å surre og tulle, fordi hun ikke skriver ned det hun skal huske på. Så hva er vel bedre enn en almanakk til henne?

Jeg har alt kjøpt en, en fin en med Paulo Coehlositater inni og fine tegninger. Men jeg tror min kjære Anniken ville blitt VELDIG glad for en personlig almanakk!

01.des.2010 @ 14:36
posta av: Seline

Jeg trenger det rett og slett for å kunne huske alt som har med skolen å gjøre, å kunne srkive ned alle innleveringer vi har prøver, og alt annet som er viktig. for når det gjlder orden er det ikke noe jeg er god på så trenger en slik en for å kunne få litt orden på livet mitt.

01.des.2010 @ 14:38
URL: http://cherrylips.blogg.no
posta av: charlottepanda

jeg skulle likt å hatt en slik fordi jeg er overdrevet kresen på hvordan jeg vil almanakken min skal se ut. Prøvde å bestille en selv, men fikk ikke til å betale. Ble mildt sagt halvknust.

Desuten er jeg en rotekopp med travel hverdag. Lekser, venner, trening, familie, kulturelle begivenheter. Et sted må jeg kunne samle alt å få ryddet i kaoset. Derfor hadde det vært fint å vinne.

01.des.2010 @ 14:41
URL: http://pandaz.blogg.no
posta av: Ine

Det hadde vært så fint å få en helt ny almanakk, for å gi den bort til den fineste venninna som skal dra til Libanon 4. januar og være der helt til sommeren. Vi har vokst opp sammen og alltid vært sammen, og jeg kommer til å savne henne masse masse. I almanakken kan hun kanskje skrive opp fine ting som gjør at et halvt år borte fra alle hun er glad i ikke kjennes alt for langt (sånt som når hun får besøk og adressa til den beste internettkafeen og den minste lille fine butikken). Hun er virkelig verdens beste venninne, og fortjener så innmari noe fint.

01.des.2010 @ 14:41
URL: http://koffeine.wordpress.com/
posta av: Karoline

Åh! De er så himla fine. Jeg skulle ha gitt den til min mamma som ikke får lov til å jobbe lengre, noe som er veldig vondt for henne, siden hun går på veggen når hun er hjemme. I boken skulle jeg ha skrevet små "oppdrag" og/eller fine ord til henne som kan overraske henne noen dager, sånn så jeg kan være til hjelp i hverdagen hennes, selv om jeg er veldig langt unna. Åh, det hadde blitt en av julens fineste gaver!

01.des.2010 @ 14:43
posta av: metallicatrollet

Åh, det er så mange grunner til å skulle ha en slik kalender. Hvis jeg skulle hatt den til meg selv, så ville jeg hatt den til å kunne holde styr på alt i livet, når jeg skal være på skolen, når jeg har shoots, når det er deadline, prøver, fester, tid til å puste, eller når jeg skal stresse. Jeg lever i en sånn bok, Moleskine, og den går ut 31. desember. Tør ikke tenke på hvordan livet mitt ville vært uten en bok til å kunne skrible ned alt som det surrete hodet mitt ellers ville glemt i brøkdelen av et sekund..

Hvis jeg skulle gi den vekk, hadde jeg villet gi den til kjæresten min. Han er minst like surrete som meg, også kunne jeg skrevet søte ting til han, for eksempel ukens grunn til å smile, lagt inn merkedager vi har sammen så han kunne ha en ekstra påminner om når han bør sende en SMS, og bare hjelpe han til å strukturere hverdagene sine. :)

01.des.2010 @ 14:44
URL: http://www.metallicatrollet.blogspot.com
posta av: Siri

Jeg vi gjerne ha en sånn fordi jeg vil gi den til mammaen min til jul fordi hun absolutt skal organisere alt rundt seg, og med verdens mest rotete datter er det kanskje ikke alltid like lett. Jeg vil at hun skal få en fin almanakk der hun kan skrive ned alle avtalene sine sånn at hun i allefall har oversikt over dem.

01.des.2010 @ 14:48
posta av: June

Eg ønsker meg veldig ein sånn almanakk fordi eg er avhengig av å skrive ned det eg skal for å hugse det, viktige ting som å mate duene i nygårdsparken med first price loff, vitje dyrebeskyttinga, forelesingar og andre trivialitetar, kjøpe klistermerker og avtalar med fine folk. Men mest fordi akkurat denne typen almanakk fekk eg høyre om for første gong via hjartesmil, då du skreiv om at du hadde laga ein til fine mora di, og eg hugsar biletet så godt; den var orange og det sto alfhild med kvit skrift, og eg misforsto og trudde det var ein type almanakk som heitte alfhild, og vart heilt gira og gjekk og sa til folk at eg ønska meg ein alfhild-almanakk og ingen skjønte kva eg snakka om :P eg ønsker meg framleis ein alfhild-almanakk ;) ALFHILD! <3

01.des.2010 @ 14:49
posta av: Marit Enny

Jeg tror jeg vil gi den til min mor, da hun elsker almanakker. Hun har spart på de hun har hatt i sikkert et tiår, og skriver alt i dem. Fra bursdager og avtaler til når hun dusjet og hvem som ringte henne idag. Hvis hun allerede har skaffet seg en slik til neste år (hun er kjapp!), vil jeg gjerne gi den til meg selv. Under den forutsetninger at jeg lover å bruke den. For selv om jeg er min mors datter, er jeg det mest uorganiserte rotehuet som er. Kanskje en søt rosa almanakk kan hjelpe litt på?

01.des.2010 @ 14:49
URL: http://munnspill.wordpress.com
posta av: Susanne suede.

Jeg ønsker meg en almanakk slik at jeg samler opp alt jeg vanligvis glemmer på et og samme sted!

01.des.2010 @ 14:50
posta av: Arevya

Åh, det hadde vært fantastisk og få! :D

Satt nettopp og så på dem selv på nette. er veldig glad å holde struktur på livet mitt og planer ^^ Blir veldig mye teknologi hver dag, så det er greit med et sted der jeg kan notere ting uten å trenger å dra opp mac´en fra sekken! ^^

01.des.2010 @ 14:52
URL: http://arevya.blogg.no
posta av: josefin

åh så kul! ja är gärna med i utlottningen =) jag själv behöver ny almanacka för 2011 då jag är lite av ett planerings-freak som gillar att hå koll på framtiden och planera.. och sen även att kunna skriva ner någon rad om vad man gjorde varje dag..

01.des.2010 @ 14:52
URL: http://emmajosefinwedin.blogg.se
posta av: kristina v.

jeg ønsker meg almanakk fordi det blir litt som en slags liten dagbok, på sett og vis, og fordi jeg har en hvert år, men ikke har anskaffet meg en til nyåret og jeg trenger det for å holde styr (fordi jeg er sinnsykt glemsk og har en genial evne til å rote med datoer og dobbeltbooke og alt som er.)

01.des.2010 @ 14:53
URL: http://kristinahenrichsen.blogg.no
posta av: Sofie

Jeg har lyst på en almanakk fordi jeg liker å pusle og tegne og farge hva jeg skal gjøre. Det er mye lettere å huske, og jeg husker tegningene like mye som de faktiske hendelsene. Det er bare et stort pluss at man kan bestemme selv hvordan den skal være, for da blir den personlig, og veldig innbydende.

01.des.2010 @ 15:01
URL: http://sofielp.blogg.no
posta av: Mamma

Eg ynskjer meg ein slik ein fordi eg treng den da berre halve hjerna mi fungera.....sant. Også kan eg halda styr på kor mange daga d e t du kjem heim og så om eg skriv ned ting treng du ikkje å sei d sånn ca tusen gange t meg....eg e vel ein bra kandidat vel?????? Please! Please!

01.des.2010 @ 15:03
posta av: Karina

Jeg ønsker meg en almanakk fordi har store planer for det kommende året, og som en perfeksjonist, og en person som virkelig må ha orden på sakene, ville en almanakk vært midt i blinken for meg.

I 2011 reiser jeg til USA for å studere i et helt år, pluss at jeg har planer om å satse enda mer på musikken. Da er det viktig med noe som kan holde styr på alt som foregår, så jeg ikke roter med alt oppe i hodet mitt. :)

01.des.2010 @ 15:05
URL: http://www.klemjt.tumblr.com
posta av: Kristine Johansen

Jeg hadde lyst til å skrive en kommentar om hvorfor jeg fortjener å vinne en almanakk, men så leser jeg at det er så mange andre som fortjener den mer enn meg ! :)

Derfor gir jeg deg ros for hvor fantastisk bloggen din er , og at du får meg til å smile i en ganske så travel hverdag!

01.des.2010 @ 15:06
posta av: Linn

Jeg trenger en almanakk fordi jeg er et kronisk rotehode. Jeg trenger hjelp til å bli mer organisert,og med en så flott almanakk som det der, så må det jo gå som en lek!

Ha en fortsatt strålende desember!:D

01.des.2010 @ 15:12
URL: http://loine.wordpress.com
posta av: Lena

åå, eg har ein rosa med fugl på frå før, og den er så utruleg nydelig! Eg sjekkar å skriv i den heile tida. Og sidan eg likar den så mykje trur eg at mor mi og hadde hatt stor nytte og glede av ein. Så eg vil gjerne vinna sånn at eg kan gje ein til mor <3 :)

01.des.2010 @ 15:13
posta av: Linnie

Må börja med att skriva att din blogg är himla fantastisk fin. Fann den igår och blev helt förälskad efter bara några sekunder..

Nå, jag skulle behöva en almanacka så jag inte glömmer alla mina kära vänners födelsedagar. Jag har så mycket annat att tänka på så jag glömmer lätt bort att sända mina vänner fina bursdagskort! För, det är så mycket finare att skicka kort än att få ett sms. Med en almanacka så hade det underlättat.

Ha de.

/en Svala

01.des.2010 @ 15:14
posta av: Eline

Føste: jeg bir glad når jeg leser den fine bloggen din, og elsker tipsene om fotoredigering og steder å dra i Oslo.

Andre: jeg leser magasinene dine på senga, og drømmer gode drømmer etterpå.

Tredje: jeg vil så gjerne ha almanakken! jeg skal pynte den med masse farger og bilder og dill&dall. jeg skal skrive opp når kjæresten min kommer hjem fra permisjon i militæret for å telle ned dagene til de få lykkelige dagene vi kommer til å få i 2011. hadde vært så fantastisk. :) et minne

01.des.2010 @ 15:15
posta av: Sigrid

Min kjære venninde Marit og jeg er travle mennesker. Vi er aktive i flere kor og organisasjoner sammen, og kaledrene våre er fulle av reising, møter, og øvelser. Vi synes begge det er kjempe kjekt, spesielt når vi får gjøre ting sammen. Men, Marit er glemsk. Så utrolig, ufattelig glemsk. Gang på gang glemmer hun å komme på møter og avtaler. Slett ikke fordi hun ikke har lyst, men fordi hun ikke husker det! Derfor har jeg lyst på en almanakk jeg kan gi til Marit til jul, så husker hun kanskje litt bedre i 2011!

01.des.2010 @ 15:20
posta av: Mina

Fordi jeg begynte nettopp i 1.klasse på vgs, og der er det travelt, kan du tro! Jeg prøvde en liten stundt å bruke Hello Kitty-dagboken min til avtalebok, men siden jeg både må ha den hjemme for å skrive om kvelden, og på skolen om dagen, varte det ikke lenge før jeg begynte å glemme den.

Denne boka kan jeg ha i skapet mitt på skolen og den er fin og fargerik og har navnet mitt på <3

01.des.2010 @ 15:20
URL: http://missmoodswings.blogg.no
posta av: Marta

Det hadde vært veldig fint og flott å få en helt ny almanakk, ettersom jeg ikke har en. Jeg går på videregående i 2.klasse, og skriver lapper og notater på mobilen og ipoden for å huske hva jeg skal. Jeg har problemer med å holde styr på alle avtalene, leksene, prøvene, og legetimene ettersom jeg alltid roter bort alle de små lappene, og gjerne finner dem oppløst i en nyvasket bukselomme. Det er ikke særlig kjekt for hverken bukselommen, vaskemaskinen, meg eller den jeg har avtale med.

Ellers vil jeg si at du har en fantastisk inspirerende blogg som alltid setter et smil i ansiktet på den som leser! Jeg går innom bloggen din hver dag, og titter gjerne gjennom gamle innlegg med fine bilder og vakre ord.

01.des.2010 @ 15:20
URL: http://www.marta-ef.blogspot.com
posta av: Gitte

En almanakk hadde vært utrolig fint - spesielt en med en særegen forside slik at den skiller seg ut fra flommen av gratis kalenderene som deles ut ved semesterstart. I den kunne jeg ha skrevet ned bursdager til venner og hva jeg skal kjøpe til dem, ukesoppgaver som skal gjøres, eksamener som må bestås, stevner jeg skal delta på og en oversikt over jobbvakter som jeg har eller må bytte bort. Jeg kunne skrevet ned hvilke dager jeg har trent og bla i almanakken i slutten av uka og få god samvittighet. Alle stevnemøtene og jubileumene med kjæresten må selvsagt også med - gjerne omkranset med små rosa hjerter. En almanakk hadde vært noe - tenk å kunne samle alle årets planer og festligheter på et sted og ha dem med seg til enhver tid. Så mye glede og orden i en liten bok. ♥

01.des.2010 @ 15:21
posta av: ingeborg

jeg skulle tenget fine tegninger ( selv om jeg ikke kan tegne)

jeg skulle skrevet mye fint som jeg aldri ville ha turt i virkeligheten, som foreksempel å si til en gutt han er fin. kanskje jeg kunne revet ut siden å send det som brev. det hadde vært fint. jeg kunne ha skrevet ned det som jeg nå bare skriver på tilfeldige papirer, som hva jeg skal gi i julegave til vennene mine, hva jeg føler akkurat når jeg skriver. jeg skulle skrive ned kule sitat og koslige samtaler, skrive ned inspirasjon til bloggen og alt annet hverdagslig selfølgelig.

<3

01.des.2010 @ 15:21
URL: http://xbob.blogg.no
posta av: Eiirin

Eg veit ikkje , eg treng han berre. anten til ein julepresang, eller som naudhjelp til meg og min gullfisk-husk og minde vonde tankar som berre vil ut av magen og hovudet mitt og ned på papir. ikkje i ein annan sin tankegong, i ein annan sitt hovud, men på eitt papir som eg er trygg på.

01.des.2010 @ 15:25
posta av: Ida

Bare fordi jeg er verdens mest surrete student som bruker opp alle pengene mine på ting som ikke er almanakk. Tror neste studieår hadde blitt lettere om jeg hadde hatt en slik fin en som man faktisk får lyst til å skrive og planlegge i. Kanskje jeg til og med vil begynne å lage avtaler utenfor skolen også, bare for å kunne skrive mer i den.

Ellers så er jeg ikke så veldig flink til å tigge og be om å få ting, så jeg sier bare takk for meg og håper på det beste!

(Gidder heller ikke smiske og fortelle hvor syyykt bra bloggen din er, for det tror jeg at jeg har gjort før. Hadde uansett ikke lest den om jeg hatet den. Så det.)

01.des.2010 @ 15:26
posta av: Metta

Eg kunne trenge en almanakk fordi eg trenger alltid å skrive ned ting som skjer, kor mykje eg har jobba, kva eg trenger å ha med meg på skulen og fine ting som blir sagt og gjort. Som oftast går eg med masse smålappar i lommene, mister dei og blir stressa. Med ein almanakk kunne eg ha skreve ned alt eg trengte å vite der, og fått meir orden på ting.

Eg teiknar og skriv ein god del også, igjen på smålappar og blir lei meg viss det blei noko fint, og eg mistar lappane. Då kunne eg heller samla alt saman i ei bok og hatt det lenge. Eg har lenge leita etter ei bok eg kunne skrive noko slikt i, men har aldri funne nokon som var fine nok (ei venninne av meg har ei fin bok, men ho fekk henne og veit ikkje kor den er kjøpt). Desse almanakkane syntes eg virka kjempefine og hadde passa midt i blinken for meg :)

01.des.2010 @ 15:27
URL: http://www.oppslagstavle.blogg.no
posta av: Rannveig

HEI :)

Det hadde vore fint å få ein heilt ny almanakk fordi eg treng ein ny til det nye året, og så bur eg på Island, og på Island er alt så... Islandsk. Difor treng eg noke som gjer at eg tenkje på Noreg fordi eg saknar Noreg. Så veit eg jo at bilete av de almanakken(og dei du gir) er frå Sverige, men DU er så norsk, og eg likar det. Ein kan ikkje bli meir norsk enn når ein er frå Sogn, skriv på nynorsk og tar livet klinkande med ro - nett som du gjer.

Om eg får almanakken skal eg skrive ned alle leksane mine, og kva eg skal ha til middag, eller om eg skal kjøpe med noko nytt. Så skal eg ha nedtellingar til eg kan dra på hytta i Lærdal igjen, og berre ligge i hengekøya mens eg et jordbær frå hagen.

Eg skal og merke dei dagane i mnd. kor pengane frå mi konto overføres til fadderbarnet mitt i Afrika, slik at eg kvar einaste 15. blir glad.

Det aller fineste med bloggen din, forresten, er at du skriver "han der fine". Jeg synes det er så uendelig fint. Og at du skriver nynorsk. Dessuten bør Reykjavik prøves for vintageshopping. En del fine butikken. Jeg kan gi deg en liste(og ja, jeg snakker uheldigvis bokmål).

Ha en fin desemberdag :)

Eksamens-Rannveig

01.des.2010 @ 15:29
URL: http://myrunaways.wordpress.com
posta av: Rannveig

Forresten, så har eg norsk postadresse og.

Eg las at den kun var for norske lesare. Eg er norsk, studerer her, berre.

01.des.2010 @ 15:31
URL: http://myrunaways.wordpress.com
posta av: May Kristin

En personlig almanacka hadde vært den perfekte gaven til ei storesøster som har alt! Og nå er jeg utrolig glad for at du minnet meg på denne siden, så om jeg ikke vinner skal storesøsteren få en almanacka likevel :)

01.des.2010 @ 15:32
posta av: Runa

Jeg tror grunnen til at det kommer så få bidrag til "gjøre noe for andre"-kalenderen er at det er 1. så vanskelig å finne noe som er fint nok. Jeg gjorde masse fine ting på søndag, men ingenting jeg syntes var fint nok til å skrive om det. Man får litt prestasjonsangst, spesielt når man leser bloggen din, og hvor mye fint du, han fine og vennene deres gjør for hverandre, spesielt i sammenheng med 2. det er vanskelig å finne tid. Jeg føler i allefall at mellom skole, organisasjonsarbeid, familie og venner er det vanskelig å finne enda mer tid, siden man også må ha litteranne tid å bare lese/slappe av/facebooke/se film/sove på. Og 3. tror jeg man får ekstra prestasjonsangst av å legge ut det fine på facebook, siden enda flere ser og veit hvem man er der.

01.des.2010 @ 15:39
URL: http://www.unaray.tumblr.com
posta av: SIA - still waters run deep

Det hadde vert kjekt med ein heilt ny almanakk for og få oversikten i dette smårotete livet mitt :) Eg tenkte og begynna og ta bildeoppdrag (skummelt) og då er det kjekt og kikka gjennom dagane for ka tid eg har tid. Så elsker eg lister og fylla inn sidevis med informasjon og blir trist kvar gong eg må sletta kalender minnet på mobilen eller viska ut måneden som har gått fra tavla mi. Eg vil ta vare på alle dei dagane som går, det går jo ikkje heilt men med ein almanakk kan eg hvertfall sjå tilbake på stikkord fra dagar som har gått :)

01.des.2010 @ 15:42
URL: http://stillwaters.blogg.no
posta av: Karin

Eg har eit bokmerke med ein slik almanacka, men har ikkje pengar til å betale for den. Eg ville hatt den sjølv, men ikkje fordi eg er egoistisk eller teit, men fordi eg verkeleg treng ein ny ein på nyåret. Den gamle moleskinen min er heilt utsleten, og går ut på dato fyrste januar. Eg er stor jente og går på master i historie no, og treng å halde orden på ting, ikkje minst på hovudet mitt.

Eg hadde vore så glad om eg fekk fjerna bokmerket og bestilt ei heilt ny almanacka!

01.des.2010 @ 15:43
URL: http://euforisksymfoni.blogspot.com
posta av: ingrid

La koffeeINE få den. :) (les hennes kommentar lenger opp)

01.des.2010 @ 15:44
posta av: Lille Frøken Norge

Noe av det vanskeligste jeg vet før jul, er å finne julegave til mamma. Hun har egentlig alt og ønsker seg ikke noe spesielt. I år har jeg hatt lyst til å gi en personlig gave (og ikke noe praktisk som f.eks. glassmugge som hun har fått før) som hun blir ordentlig glad for. Dessuten tror jeg at dagene kan bli litt lysere hvis man har en fin bok å skrive avtale og arbeidstider i :-)

01.des.2010 @ 15:44
URL: http://www.lillefrknorge.blogg.no/
posta av: Ragni

Hei Mariell.

I år har jeg begynt på nytt, på mange måter. Jeg har flyttet fra det vante og kjente for å få orden på livet mitt. Ting er i ferd med å falle på plass, og det er utrolig flott. For tida vier jeg mye tid på prosjekter jeg brenner for og som gir meg sommerfugler og sukkerspinn i magen. Det eneste som er litt trist er at jeg aldri klarer å holde helt orden på alt jeg skal gjøre. Ikke er jeg så flink til å huske på merkedagene til de der hjemme heller...

En almenakk hadde derfor vært super, og gjort den nye begynnelsen min komplett. Jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe en, men nye begynnelser på nye steder koster ganske masse penger.

Ha en finfin 1. desember!

01.des.2010 @ 15:50
URL: http://blacksheep.blogg.no
posta av: Malin Rasmussen

Jeg er utrolig flink til å glemme avtaler jeg har satt angående skolearbeid og venner. Så nå har jeg begynt å rable i en sånn gratis skolealmanakk, som er både stor, uoversiktlig og stygg. Det hadde vært utrolig kult å lage min egen. Ettersom je er 17 år, er det litt gøyere å ha en søt almanakk enn en gratis stygg en. Har lett i butikker men de fleste har enten helly kitty trykket ut over hele siden eller innbundet i bestemorskinn. Elsker personlige almanakker:)

Elsker bloggen din og har fulgt deg kjempekjempe lenge. Du er favorittbloggeren min:)

01.des.2010 @ 15:50
posta av: Ingvild

Eg vil ha ein slik fin almanakk fordi då kan eg gi den til verdas beste venninne som eg skal reise til India med i januar. Då kan eg skrive inn kor me er dei forskjellige dagane og det vert tidenes jolegåve!

01.des.2010 @ 15:53
posta av: susanne

storesøsteren min har vært i argentina og studert i ett år, og snart kommer hun endelig hjem! jeg savner henne (slik jeg tror man bare kan savne søsteren sin), og ville gitt almanakken til henne når hun kommer tilbake:-) hun bruker mye av fritiden sin på studier og studieorganisasjoner, og bruker en sånn kjedelig og trist almanakk som hun skriver ned avtalene sine i. jeg er sikker på at hun ville blitt glad for en litt mer glad og fargerikk almanakk, såpass mye som hun bruker den!

01.des.2010 @ 15:53
posta av: Lille Silje Vanilje

Jeg kunne tenkt meg en ny almanakk fordi den jeg har nå er helt svart og kjedelig. Det inspirer ikke til å bli skrevet i. Jeg vil ha noe personlig, med masse farger. Så kan jeg sette den sammen med resten av det fargerike interiøret mitt i hybelen.

posta av: karina

eg har ein slik almanakk sjølv, i grunn, som kanskje er det mest geniale eg har fått meg sidan iPhone. alt står der liksom, bursdag, og merkedagar, og heilagdagar og dei dagane butikken berre er stengt.

om eg skulle bestilt ein ny, kunne eg nok ikkje bestilt til meg sjølv, men hadde sikkert gitt den bort til mi svigersøster som har åtteogtjue ballar i lufta, siste året på vidaregåande med umenneskeleg mykje å halda styr opp, ho som vart så fascinert då ho såg almanakken min at ho berre gapa i nokre sekunder.

01.des.2010 @ 16:03
URL: http://nattfisk.net
posta av: Lene

Åh, en sånn har jeg ønsket meg så lenge! Hadde jeg hatt en slik skulle jeg ha klart å holde på avtaler og ikke glemme legen og tannlegen hver gang, slik at jeg må betale for timen likevel... da hadde jeg spart både penger og helse noe som passer fint for en fattig (og enormt glemsk) student :P

01.des.2010 @ 16:03
URL: http://lenehshverdag.blogg.no/
posta av: anne marte

en Almanack ville vært fantastisk!

den ville være perfekt til å planlegge å treffe venner jeg aldri ser. slik at vi kunne reise til Oslo og drikke kaffe på en gatecafè og snakke om alle som går forbi.

Den ville også vært fantastisk til å planlegge kjærestehelger og alle andre sånne koselige ting. Dessuten siden disse almanackene er så fine vil de kanskje lyse opp litt gråere planer som store prøver og slikt.

01.des.2010 @ 16:07
URL: http://annehvalen.blogg.no
posta av: Borghild

Frå den 16. januar skal eg vera drittlangt vekke frå kjærasten min alt for lenge. Og for nokre dagar sidan fekk eg ein så finein idé: Kvar dag skal eg skriva sånn type: "31. januar: Sakna deg så det gjorde vondt. Auauau." "27. februar: Såg ei skikkeleg fin og rar dame som snakka med seg sjølv. Vart glad. Skulle ønska du var der med meg, så kunne me vore glade saman." "13.april: Var på vingard. Drakk for masse raudvin. Vart knallraud i kinna. Sykla sjanglande heim. Skulle ønska du var med, for du elskar raudvin og eg elskar deg." "7.juni: I morgon får eg sjå deg att, og det kjem til å verta den beste dagen i livet mitt." Og den 8. juni, når me treff kvarandre att, skal eg gje han boka (kanskje almanakken frå deg) og seia "her, fining! Du var med meg i Sør-Afrika kvar einaste dag!". Og så skal eg grina i bøtter og spann fordi eg har sakna han så sjukt, men smila absolutt heile tida fordi eg er jo med han att. --> Dette er grunnen til at eg vil vinna.

01.des.2010 @ 16:11
posta av: Helene

Jeg ønsker meg en slik almanakk fordi jeg skal flytte til New York i februar, og det hadde vært supert med en slik bok som jeg kunne ha tatt med meg over alt og skrevet ned spennende butikker og steder, tanker og planer jeg kommer over når jeg er ute og trasker i en by jeg egentlig er livredd for å dra alene til.

01.des.2010 @ 16:14
posta av: Else

Jeg elsker å kjøpe ny almanakk. Hver høst og hvert nyttår har jeg en helt ny i hendene som jeg kan bruke til å huske ting jeg skal gjøre. Jeg trenger ikke almanakk til neste år, jeg har bare jobb og bruker den jeg allerede har til å skrive opp vaktene mine.

I år er det en av mine beste venninner som trenger en ny almanakk. Det gjør noe med deg å ha noe nytt, som ingen har skrevet i, og noe som er laget til deg personlig. Hun har slitt mye i år. Om fire dager, 5. desember er det ett år siden moren hennes druknet mens vi var på jentetur i Oslo for å se backstreet boys. Hun er den sterkeste jenta i verden, for hun gikk fra å være på topp, til å ramle lenger ned enn noen andre jeg kjenner kan tenke seg til. Hun gråt og gråt og kjempet og kjempet. Vi prøvde å støtte så mye vi kunne, men ingen av oss hadde erfaring fra noe sånt. Hun kom seg sakte men sikkert opp igjen, og begynte å spille fotball igjen. Det var det eneste som fikk tankene hennes til å slutte å surre rundt i hodet. Hun signerte kontrakt med et av toppserielagene i Norge, flyttet hjemmefra denne høsten og har gjort mer for seg selv enn noen av oss kunne håpet på. Jeg synes hun fortjener en ny, personlig almanakk. Fordi hun kan begynne et nytt år. Et år som ikke skal være like vondt for henne som dette har vært.

... Jeg vil gjerne gi henne den, og hvis jeg ikke vinner trekningen tror jeg kanskje jeg kommer til å gjøre det likevel.

01.des.2010 @ 16:16
URL: http://crossthoselines.blogg.no
posta av: Dita

Har sett etter almanakker jeg kan gi i gave til min kjære søster som fikk sin første baby for noen måneder siden,sånt at hun kan notere alle ting som skjer:-) men syns alle er for dyre med tanke på at jeg mistet jobben og julen nærmer seg..

Hadde iallefall vært kjempekjekt å gi en personalig gave til henne til jul :)

01.des.2010 @ 16:18
posta av: majann

Om jeg vant, skulle jeg gitt den til verdens aller fineste søskenbarn, som fortjener over alt i verden å få en helt spesiell julegave! Kristine er verdens beste fordi ho alltid skjønner hvordan ting er, og når ting ikke er bra enda jeg sier de er det.

Vi sees alt for sjelden, fordi jeg bor på Sørlandet og ho bor i Trøndelag, og inn i almanakken skulle jeg derfor skrevet ned alle frihelgene mine sånn at ho visste når ho kunne komme på besøk! :)

Du har en vanvittig vakker blogg Mariell! :)

01.des.2010 @ 16:19
URL: http://majann.net/blog
posta av: varg

jeg skulle så gjerne hat en fin og personlig almenakk som jeg kunne gi til kjæresten min til jul. han er så utrolig glemsk, og noe fint som dette ville han sotte veldig pris på. på den måten kunne han holde orden i tingene sine, avtalene og spesielle dager. jeg liker å minne han på ting, men jeg kan ikke alltid være der.

01.des.2010 @ 16:22
posta av: Helene

Det ville ha vore kjempe kjempefint å få ein ny almanakk. For den ville eg nemleg ha gitt til søstera mi som nettopp har blitt mamma for første gong til nydelige Leah. For nokre dagar sidan kom nokre tårer fordi ho har så mykje å sette seg inn i, så mykje nytt, og av og til stressar ho veldig for å få alt gjort. Og spesielt no i juledagane ikkje sant. Dessutan elskar ho å lage lister (ho skriv lister over alt!), og å vere kreativ, og nettopp derfor synast eg ho fortener ei fin bok ho kan smile til kvar gong ho skriv i den - og tenke at alt er berre fint. For ho er og blir verdas beste mamma!

Klem

01.des.2010 @ 16:34
URL: http://helenenb.blogspot.com
posta av: camilla

jeg har verdens vakreste, sterkeste, beste bestevenn jeg gjerne ville gitt den til. Derfor jeg ville gitt den til henne er fordi hun har en svart, plain planlegger hun bruker, men den går snart ut. Hun er en veldig glemsk person, og er virkelig avhengig av en slik planlegger.

Hun har opplevd mye gjennom årene, mer enn en person i det hele tatt bør oppleve! Det er helt sykt at hun har klart det, hun er virkelig den sterkeste personen jeg vet om. På almanakken ville jeg skrevet fine ting til henne i boken om hvor spesiell og unik hun er. Hun trenger slike ord.

Jeg ville gitt den til henne, for hun er nemlig verdens beste person. Hun er god tvers i gjennom.

01.des.2010 @ 16:39
posta av: h

Ønsker meg en almanakk til å skrive de små tingene som skjer i hverdagen slik at jeg senere kan se tilbake og se at livet kan være ganske fint, selv om skyene skygger for.

01.des.2010 @ 16:44
posta av: Mari

Noe så enkelt som at min bestevenn "ikke ønsker seg noenting", og gjør det vanskelig for meg å skaffe gave ._. Hun har dog nevnt at hun ønsker seg noe personlig eller godteri (hihi), så denne hadde jo vært fin (:

01.des.2010 @ 16:45
posta av: Anna

Jeg vil ha en helt ny almanakk fordi de andre jeg har er fulle av vonde tanker og følelser. I den nye skulle jeg skrevet gode tanker og følelser, og til og med latt kjæresten min skrive i den. Skrive hva han føler også, også kunne vi svart hverandre. Noen ting er lettere å skrive enn å si.

01.des.2010 @ 16:46
URL: http://www.distant.blogg.no
posta av: Celina

Etter sommerferien startet jeg på videregående - på studiespesialisering. Og WOW, så mange lekser vi har, prøver, framføringer, tester, innleveringer og mer til. Det er helt utrolig, og vanskelig å holde styr på. Gang på gang har jeg prøvd å lage et ryddig system på de små notisblokkene på pcen, men alt bare overgår hverandre og det finnes null system. På de tre dagene som har gått til nå, har jeg dukket uforberedt opp på to prøver. Derfor kunne jeg virkelig trengt en av disse, så kunne jeg notert ordentlig ned at PÅ ONSDAG ER DET ENGELSKPRØVE med masse rosa utropstegn og grønne streker under. Det skulle nok gjøre susen!

01.des.2010 @ 16:47
URL: http://celinaaa.blogg.no
posta av: synne karstensen

Tante har sin egen butikk hvor hun lager og selger masse fint glass. Tusen knas heter den, og ligger i Fredrikstad. Hun ønsker seg en avtalebok til jul så jeg leter etter en litt finere enn de vanlige ensfargede. Tror hun hadde blitt mest glad for en bok laget helt spesielt for henne, med søte bilder og tekst spesielt for henne!!

01.des.2010 @ 16:52
URL: http://www.sck.blogg.no
posta av: Ragnhild

Jeg vil begynne på nytt!

01.des.2010 @ 16:59
posta av: Julia

Liker ikke folk å konkurrere om å gjøre noe fint for andre? Hæ? Er det mulig. Det er jo en kjempefin idè. Mye bedre enn å bare si hvorfor man bør få noe. I alle fall synes jeg det. Kommer aldri på noen grunner til at jeg fortjener å få ting uansett. Synes konkurransen din er kjempefin jeg!

01.des.2010 @ 17:03
posta av: susanne

eg ønske meg ei sånn bok som eg kan gi te den beste mammen i heile verden. for to månedar siden blei hu ærklert kreftsjuk, og me håpe at alt komme te å gå bra.

eg vil gi ei sånn bok te mamma for eg huske at når eg va liten så satt hu alltid å putla og skreiv i sånne avtalebøker, og eg vil at hu ska begynna med den gode gamle vanen igjen, før det kanskje e forseint.

god jul og ha ein fine dag!

01.des.2010 @ 17:05
posta av: anonym

jeg er kjempeglad i min almanakk, eller "bokami", som jeg kaller den. den er med meg over alt, og familien min og vennene mine har alle sett hvor viktig den er for meg - jeg freaker nemlig helt ut hvis jeg ikke har kontroll på hvor den er. min almanakk er stapp full med avtaler, to-do lister, lekser, små tegninger og diverse ting jeg føler for å skrive opp. problemet er at den er for liten! jeg får rett og slett ikke plass til alle planene mine i den lenger :( og jeg kommer til å få enda mer å gjøre etter jul - derfor hadde det vært perfekt med en ny, litt større almanakk! :)

kos

01.des.2010 @ 17:13
posta av: Mona

Jeg er tillitsvalgt i to forskjellige organisasjoner, og når man er tillitsvalgt, kommer møtene,seminarene og foredragene på rad og rekke, så en egendesignet almanakk ville vært supergreit for å huske alt dette.

Ha en strålende kveld videre! :-)

01.des.2010 @ 17:20
posta av: alise

jeg hadde blitt kjempe glad for en slik. jeg er en veldig aktiv person, både politisk og når det gjelder idrett, og det hadde vært fint å ha en så personlig og fin almanakk. jeg har møter og viktige ting som skal leveres hele tiden, i tillegg til avtaler med verdens fineste venner, og det hadde vært fint å kunne skrive dem ned i en spnn. også må jeg ha en plass å tegne og skrive filosofiske ting når jeg sitter på bussen, på kafeer, på fly og over alt.

01.des.2010 @ 17:21
posta av: Marthe A S

Jeg har lyst på denne fine almanakken fordi jeg har lyst til å huske hvert sekund av det neste året og alt det fine som skal skje :) Jeg og mannen i mitt liv bor 50 mil fra hverandre, og for hver dag jeg er uten han setter jeg et kryss på veggkalenderen min sånn at tiden ikke skal gå så sakte og for at jeg ikke skal være så trist og ensom mellom hver gang vi ser hverandre. Jeg vil notere ned alle de fine, men få dagene vi får med hverandre. Og jeg vil notere ned alle de spesielle dagene som kommer det neste året. Dagen vi endelig får bo sammen, forlovelsesfesten vår, dagen jeg er ferdig med bachelor graden min og alle andre viktige og uviktige, men like fine dagene i det kommende året.

God jul :)

01.des.2010 @ 17:22
posta av: suumii

Jeg vil gjerne vinne, siden jeg alltid glemmer ting jeg bør huske.. I tillegg kan man jo designe den selv og det er jo fin :)

01.des.2010 @ 17:24
URL: http://suumii.wordpress.com
posta av: Karina

Jeg har veldig lyst å gi en sånn til min kjære romkamerat og beste venn - en flott, egendesigna og personlig gave til ei som er en smule distré og glemsom. Tror hun kunne trengt det! Tross glemsomheten er hun en fantastisk person både som venn og samboer, og fortjener en sånn fin gave :)

01.des.2010 @ 17:24
posta av: Mina

Eg ville ha gjeve almanakken til mor mi, fordi eg aldri gjer noko fint for henne. Føler meg som ein dritt, men det er så utruleg vanskeleg.

01.des.2010 @ 17:37
posta av: Linda

Jeg har lyst på en almanakk fordi jeg alltid er så surrete, og virrer hit og dit, hadde jeg hatt en sånn en kunne jeg skrevet ned både prøver, kjærestedager, sommerferier, minner osv. :)

01.des.2010 @ 17:48
URL: http://ld1993.blogg.no
posta av: v i v i ▲ n

Jeg har lyst til å følge bloggen din, men finner ikke den venneinvitasjonknappen for blogg.no. Kan du legge meg til? :)

01.des.2010 @ 17:52
URL: http://viviango.blogg.no
posta av: bestandig

Grunnen til at jeg fortjener den er:

Jeg stresser sånn ca hele uka for jeg klarer ikke holde styr på ting. Vi har så mye lekser at jeg klarer ikke lage tid til venner fordi jeg aldri klarer planlegge. Ting i livet blir veldig surrete når jeg ikke har styr på ting. Jeg har problemer med å sove fordi jeg føler meg stressa siden, ja, vanskelig å holde styr på ting.

Hvis jeg hadde hatt en sånn bok kunne jeg skrevet opp lekser, avtaler, når ting er, når jeg skal ta meg tid til venner, når lekser skal gjøres og litt tid til trening.

Da kunne jeg slappet litt bedre av og ikke være redd for lekser/avtaler som kommer brått på.

Du aner ikke hvor flott det ville vært:)

- Stine_charlotte94@hotmail.com

Foresten så virkelig elsker jeg bloggen din:) er så mye fint og pent og pent og pent og pent, hehe ^^

01.des.2010 @ 17:59
URL: http://bestandig.blogg.no
posta av: Ragnhild Regnbue

Jeg trenegr en ny almanakk, jeg! Jeg kjøpte meg en fin moleskin-almanakk da jeg var i Sverige sist, men jeg greide å legge den igjen i Oslo før jeg flyttet til Bergen, og nå har mamma ryddet den vekk, og jeg jobber uten almanakk!

Dessuten var de veldig fine, og jeg trenger å få noe fint i posten snart! På skolen min er det nemlig om å gjøre å få post, for på folkehøgskole har alle litt hjemlengsel!

01.des.2010 @ 17:59
URL: http://shitfish.blogspot.com/
posta av: Tove

Ein sånn almanakk har eg kjøpt til mamma til jul, og det hadde vore veldig kjekt å hatt ein sjølv også!:)

Hadde blitt veldig glad om eg vant^^

01.des.2010 @ 18:00
posta av: julie

Jeg har mye å gjøre om dagene, og ting går ofte i surr! Men en almanakk har jeg noe å notere ned ting i. En ekstra hjerne på en måte, for meg som er så glemsk og surrete. Og det er veldig fint og litt viktig å kunne designe den selv, for man har jo en del av livet sitt oppi boka. Jeg har skrevet opp amanakk på ønskelisten min, hadde vær utrolig kjekt å få en!

(og i tillegg synes jeg det er litt stas å ha en almanakk, føler meg litt voksen og viktig!)

01.des.2010 @ 18:03
URL: http://julieowl.blogg.no
posta av: MARI

Vel, jeg flytter til Frankrike i januar og jeg regner med at det vil skje mye jeg trenger å holde styr på der også. Disse almanakkene er så fine og passer ypperlig å skrive i på en søt gatekafè i Nice, med croissant og kaffen ved siden av. Du ser det for deg sant? :D hihi

01.des.2010 @ 18:05
URL: http://malida.blogg.no
posta av: hannah velle

eg skulle så gjerne hatt ein almanakk! eg bur aleine, har jobb, går på skule og synast det er svær vanskeleg å skulle organisere dagane, og sidan eg er ganske organisert av meg er det rart at eg ikkje har ein slik ein allereie.

så det hadde vor kanskje verdas beste førjulsgåve å få ein almanakk, slik eg kan organisere alt som organiserast skal.

det er jo desember allereie! eg er så stressa, er du?

01.des.2010 @ 18:06
URL: http://hannahcharlottee.blogg.no
posta av: Kristin

Jeg skulle gjerne kunne gi verdens beste mamma den gleden det ville være med en helt egen personlig almanakk. Hun kunne da bruke romjulsdagene til å flytte fra sin gamle og inn i sin nye. Det er noe av det beste, det, å sitte bokstavelig talt med et helt år mellom hendene og flytte over de elementene fra det gamle året som du vil ta med deg videre, mens du lar de tingene som du vil legge bak deg bli igjen. Nye, fine sider der du kan fylle ut personalia og adresser til fine folk med fin skrift, mens du ser på alle de dagene som står foran deg, tomme, uten en avtale. Og du gleder deg til å fylle dem med innhold.

Det skulle jeg gjerne gi mammaen min til jul.

01.des.2010 @ 18:06
posta av: Ida

Jeg har hatt en slik en dette året og hadde ikke klart meg uten. Jeg har ikke fått bestilt meg almanakk til neste år, så det hadde vært super kjekt med en jeg vet jeg er fornøyd med. Jeg skal da ha den til helt hverdagslige ting som når jeg skal jobbe, forelesninger, middag hos bestemor og bestefar osv.

Ha en strålende god 1.desember videre.

-Ida

01.des.2010 @ 18:09
posta av: Lina

Jeg har så mye å gjøre på skolen etter jul, så det hadde vært kjempefint med en kjempefin almanakk... Også leter jeg etter julegaver til mamma og... :)

01.des.2010 @ 18:19
URL: http://xkiro.wordpress.com
posta av: Let's explore

Jeg skulle gjerne hatt en sånn nydelig almanakk, slik at jeg kan skrive ned bursdagene og slikt til alle de nydelige vennene mine her i Sveits. Jeg har bare vært her i litt over tre måneder, men er så glad i dem at jeg nesten ikke vil dra hjem. Og med en slik almanakk kan jeg lime inn bilder av alle folkene her og så tegne store hjerter rundt dem. Og skrive ned adressene må jeg jo også! Da kan jeg jo sende søte postkort og brev når jeg kommer tilbake til kalde Norge. Slikt varmer jo så :)

01.des.2010 @ 18:20
URL: http://www.letsexplore.blogg.no
posta av: Tiril

Jeg har lyst på en almanakk fordi jeg aldri, absolutt aldri, husker avtaler. Det er kjempeflaut! Jeg glemmer middager og dobbeltbooker meg opptil flere ganger i uka. Med en almanakk ville jeg endelig fått orden på foto-, skole-, familieavtaler og innleveringsfrister. Rett og slett fått system på livet mitt igjen. Og alle almanakker er så dyre, uten jobb har jeg andre ting å investere pengene mine i... Jeg ønsker meg virkelig en sånn en! :)

01.des.2010 @ 18:20
URL: http://sengemonster.blogg.no
posta av: Catnip

Jeg ønsker meg en almanakk som jeg kan gi i julegave til søsteren til kjæresten min.

Hun begynte å jobbe som førskolelærer i høst, kom rett fra studiene og inn i en ny og utfordrende jobb. Hun er 21 år gammel, men er sjef i barnehagen, og steller kjempebra med både ansatte, foreldrene og barna :)

Hun har hatt en slitsom og krevende høst, så hun fortjener å få noe som gjør at hun kan organisere den nye jobben sin med stil, og samtidig gjøre henne glad! <3

01.des.2010 @ 18:36
posta av: Anja

Eg har veldig lyst på almanakken, for då ha eg ein perfekt presang til eine svigerinna mi som skal skrive masteroppgåve til våren <3

01.des.2010 @ 18:37
URL: http://www.fiskepinnedamo.blogspot.com
posta av: maria

Du gjer til meg og eg gjer vidare :) Til ei mamma som har mykje å gjere og som gjer meir enn ho får tilbake.

01.des.2010 @ 18:37
posta av: johanna

å så fin gave! du har fått mange kjempefine kommentarer med hudre tusen grunner til at man vil ha en slik almanakk. jeg har ikke så veldig gode grunner, men jeg elsker å få nye skrivebøker! gir meg motivasjon og en følelse av en ny start på en måte.

kos

01.des.2010 @ 18:45
posta av: ik

åh, en ny almanakk. Eller, det ville nok ikke blitt en ny en for jeg har aldri hatt en før. Men jeg kunne virkelig trengt en! Jeg prøver å være hyperorganisert, men det går alltid motsatt. jeg glemmer ting hele tiden, og siden jeg har så mye skolearbeid hadde det vært fint å skrevet ned til hvilken tid jeg skulle ha fått gjort alt. Men det er ikke bare skolearbeid jeg skulle skrevet - også alle morsommme ting. Sånn som te-selskap med bestevenninnene mine, kinokvelder og shoppingturer, og alle finefine ting man ikke må glemme. :)

01.des.2010 @ 18:49
posta av: Synøve

Hvis jeg vinner denne, skal jeg fylle den med kaffeavtaler og venninnekvelder. Også skal jeg farge alle dagene, så jeg kan bli minnet på at hver dag er en tegning man fyller med de fargene man vil. Klisjé, men gud, så sant.

01.des.2010 @ 18:54
posta av: Kaia

Eg har kjempe lyst på ein sjølvdesigna almanakk. Eg veit ikkje om min grunn er "betre" enn dei andre sin, men mi kalendarbok går ut 31.desember på (p)bursdagen min og det hadde vert kjempe hyggeleg og fått ein meir personleg almanakk og klar til det nye året. Eg må bli flinkare til å planlegge slik at eg lagar tid til å besøke bestefaren min på sjukeheimen og "mostao" som bur berre nokre få minutt ifrå meg, men alikavell alder får tid til å besøkja.

01.des.2010 @ 18:58
URL: http://kaisol.blogg.no
posta av: Helene - bildeblogg

Eg vil gjerne vinne, for eg gløymer tankar og idear så lett. Så om eg sit på busse og får ein kjempe flott idè, gløymer eg den til eg kjem heim. Eg vil samla all fantasien min i ein almanakk. (lenge har eg vurder å kjøpe fleire som eg kan ha på forskjellige stader. F.eks i veska, på nattbordet, i skulesekken, og under sofaen)
<3

01.des.2010 @ 19:00
URL: http://hitori.blogg.no
posta av: Hannah

Åååh. Då kunne eg notert ned alle dei hundre lassa med lekser og prøver eg har, og frå 1.mai-17.mai skulle eg ha skrive "RUSSETID" på kvar einaste av dei dagane :-)

01.des.2010 @ 19:12
URL: http://www.Hannah1.blogg.no
posta av: Eirin

Jeg ville gitt den til venninna mi som er ett enda større surrehue enn meg, og fordi jeg er glad i henne.

01.des.2010 @ 19:15
URL: http://eirinsae.blogg.no
posta av: Caroline

Hei!

Jeg ville gjerne vunnet denne almanakken, for å gi den bort til mammaen min som virkelig er den snilleste og godeste mammaen, ja, kanskje det snilleste og godeste mennesket i hele verden! Og da ville hun blitt veldig glad og rørt. En perfekt gave.

Klem fra Caroline

01.des.2010 @ 19:20
posta av: L

i det siste har livet og tankene i stor grad vært mørke og kaos. en almanakk som er MEG utenpå, vil kanskje gjøre at det blir lettere å skrible ned fragmenter av meg selv på innsiden. både råskapen og sårheten. det tristeste jeg vet, og det fineste. muligens vil det bli litt mer struktur i hverdagen min også. og skrive det alle de fine tingene jeg har gjort og skal og vil og ønsker, kan gjøre at de tunge stundene blir litt lysere.

hjärta

01.des.2010 @ 19:21
posta av: mia

Hei kjære deg!<3

Jeg vil så gjerne gi en almanakk til min aller beste venninne. Hun har bodd i jungelen i Afrika det siste året, noe som har påvirket hennes fornemmelse om tid veldig. Hun klarer ikke skille dag eller natt, eller om vi skal drikke kaffe på lørdag eller onsdag, Bergen eller Oslo. Hadde hun fått en almanakk til jul ville det blitt litt enklere for henne å takle overgangen til vår ekstremt klokkestyrte hverdag. :)

God 1.desember til deg, søte!

Klem fra Mia

01.des.2010 @ 19:23
posta av: Kristina

Fordi jeg tror 2011 blir det fineste året noensinne! Den skulle blitt fylt med nedtelling til bursdag, gode tanker, rare smilefjes, bursdagsklistremerker og masse annet som får en til å trekke på smilebåndet :) En almanakk jeg kan bla i når jeg har en dårlig dag og trenger litt oppmuntring.

Håper du har en fin 1. desember :)

01.des.2010 @ 19:24
URL: http://kridah.blogg.no
posta av: Lina

Hvis jeg vinner almanakken blir det årets julegave til mamma. Mamma som alltid er tålmodig med meg og ikke forventer noe tilbake. Mamma som lever gjennom alamanakken sin. Mamma som forøvrig er verdens beste mamma.

01.des.2010 @ 19:31
posta av: Charlotte

Å, ein slik har eg lyst på!

Det er faktisk to grunnar til at ein heilt ny og personleg almanakk hadde vore fint i 2011.

1. etter 13 år i ei alvorleg spiseforstyrring har eg endeleg byrja å jobbe for å bli frisk, og eg er fast bestemt på at eg berre skal skrive friske mål og refleksjonar i planleggaren min i 2011.

2. i 2011 skjer det noko fint for meg som forfattar. kva er betre ein heilt ny planleggar til å halde oversikt over det fine som skal skje?

Ah, sjølv om det berre er første no, er kalenderen din fantastisk allereie! :-)

01.des.2010 @ 19:34
URL: http://softasbeets.wordpress.com
posta av: kristina elisabet

det ville vært perfekt å gi en slik almanakk til min mamma som har laget julekalender til meg og de to søstrene mine, pluss sin egen søster. det er nok ikke så lett å komme opp med 4x24 gaver! derfor er jeg veldig takknemmelig for at hun er så fantastisk.

01.des.2010 @ 19:38
posta av: Reinåmo

Jeg har i langlang tid ønsket meg en sånn, og har designet hundrevis av dem. Jeg ser med tristhet at min kjære almanakk bare har noen få uker igjen, før den møter sin ende. Jeg kommer til å bruke almanakken til alt. Jeg skriver ned alt som jeg gleder meg til, fine ting som skal skje, til og med ikke fullt så fine ting som man teller ned til. Jeg skriver ned når neste episode av glee, gossip girl og andre fine teveserier kommer ut. Jeg tegner små hjerter på dager langt fremme, som jeg vet kommer til å bli fine - selv om det ikke skjer noe spesielt den dagen. Jeg skriver inn små belønninger. Idag står det f.eks «Nå er det bare en uke til eksamen. Nyt kvelden med tente stearinlys, en kopp te og den nye boka di!» Bare fordi jeg synes det er viktig å ta vare på små øyeblikk, og jeg vil ikke gå glipp av noe. Dessuten er jeg er rimelig glemst skrue, så alle avtaler, planer og lekser må føres inn, hvis ikke aner jeg ikke når jeg skal være hvor.

Jeg virkelig, virkelig trenger denne oppmuntringen nå. Eksamensnerver, pengeløs og ensomheten tar litt knekken på meg.

God førjulstid <3

01.des.2010 @ 19:38
URL: http://reinaamo.wordpress.com
posta av: Isabel

det skulle vore fint å få ein heilt ny almanakk, for eg vil gje han til pappa, som ikkje har almanakk for 2011, og han treng det sårt!

om eg hadde fått den, skulle eg fyrst ha markert alle fødselsdagane til ungane hans (han har 6), og mamma sin (for den gløymer han ofte), og farmor sin og farfar sin, og tante sin. Så skulle eg ha markert brullypsdagen til mamma og pappa, for han gløymer den alltid, og til neste år har dei 20-års jubileum, og då syns eg det er viktig at han kjøper noko fint til kona si.

så ville eg ha pakka almanakken inn og lagt han under juletreet, og etterpå kunne han sjølv fylle ut avtaler, ting han må hugse og handlelister som det passar han. det hadde vore den perfekte gåven til pappa'n min! <3

01.des.2010 @ 19:39
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: Camilla Eileen - My Everyday

Jeg ønsker meg virkelig en almanacka! Jeg Har helt siden begynnelsen av november tenkt på å skaffe meg en slik en! Jeg har utrolig mye med skolen jeg må huske på, i tillegg til fritidsaktiviteter og jobb!

Og med en søt almanacka ville dagen min blitt mye bedre, for hver gang jeg ser på den kan jeg se bilder av venner, familie og friske farger som gjør meg glad! Den hadde vert utrolig mye bedre enn den svarte jeg har hatt i 1,5 år nå! Håper virkelig eg vinn! Du e heilt utrolig hjartesmil (hehe, ikkje smisk(med mindre du vil ha det!;D) du e virkelig flink!)

01.des.2010 @ 19:59
URL: http://www.camillamac.blogg.no
posta av: Marte

jeg har ønsket meg akkurat den almanakken kjempelenge. Jeg kan ikke telle på to hender hvor mange ganger jeg har gått inn på personligalmanacka for å bestille meg en kalender hvor jeg har fylt inn med fint tekst og fint oppsett akkurat slik jeg vil ha den - men når jeg kommer til betalingen, så skjønner jeg at jeg ikke har penger til å kjøpe en sånn fin, jeg får jo en gratis studentkalender på skolen vært år. Sist jeg fylte ut en slik almanakk var bare et par dager siden, for så å selvfølgelig droppe ut ved betalingen. Derfor ser jeg på dette som en gylden mulighet, og som en meant to be sjanse for meg og almanakken = sant :-)

01.des.2010 @ 20:01
posta av: sandra

Fordi jeg elsker å fikse og lage slike, planlegge og skrive, være kreativ :) Også må jeg få en bok jeg kan ha både notatsider og almanakk i, alfor rotete til å ha mine tre notatbøker (som nå er fulle av lister, må ønske meg nye a5-bøker til jul^^)

01.des.2010 @ 20:02
posta av: Malin

Hadde vært gøy å vinne en ny almanakk, for da slipper jeg å kjøpe selv :p I tillegg er jo disse veldig fine.

01.des.2010 @ 20:06
posta av: Malin

Fordi jeg ikke klarer meg uten struktur og orden, hadde en personlig almanakk vert helt i blinken for meg. Den jeg har nå er fyllt til randen med lister over alle tenkelige ting, personlige regnskap, hva jeg må lese i pensum, bursdager og andre fine ting. Almanakken min er altid med meg i sekken eller veska, og jeg skriver i den hele tiden. Jeg elsker å skrive inn ting som må gjøres, for så å stryke de ut med lilla tusj når de er gjort <3

01.des.2010 @ 20:14
posta av: Line Petrine

Kjæresten min er ikke akkurat verdens flinkeste til å huske bursdager, så i år vil jeg gjerne gi ham en almanakk med alle bursdagsdatoene til familie og venner, slik at han ikke hver gang trenger å spørre "Det er i morgen han/hun har bursdag, ikke sant..?". Selv om jeg egentlig synes det er ganske koselig når han spør meg om hvilken dato mammaen hans har bursdag.. :)

01.des.2010 @ 20:14
posta av: Mariann

Det hadde vært fint å få en ny almanakk fordi jeg bruker studentkalender nå, men slutter på studiet etter jul - og hva passer vel bedre enn ny kalender, når jeg skal "starte på nytt"?

01.des.2010 @ 20:21
URL: http://marianning.wordpress.com
posta av: MIMI NGUYEN

det hadde vært flott å endelig kunne ha livet under kontroll ved å skrive alt i en fin almanakk. det å ha en personlig én som er unik, som ingen andre har hadde gjort at jeg hadde følt meg spesiell.

dessuten har ikke min personlige "to-do-list" som er listet under hver dato på mobilen min ganske full.

takktakk :)

01.des.2010 @ 20:21
URL: http://saltekaker.blogg.no
posta av: Linda

Hei, vakre menneske,

Grunnen til at jeg ønsker meg en almanakk:

For tiden skjer alt på en gang, samtidig, oppå hverandre, i spinn. Ingenting er finere enn å våkne en iskald morgen om man vet at alt skjer denne dagen. For det er dette som holder meg gående, alle de myke, fine, lattermilde, stressende, tunge, krevende tingene som skjer i løpet av en dag, og jeg elsker å planlegge. Uheldigvis har jeg ingen bok jeg skriver ned avtaler og slikt i. Som regel skriver jeg ned på en liten avrevet lapp som jeg mister et sted, gjerne i haugen av andre (og ofte gamle) lapper. Mest av alt i verden akkurat nå, ønsker jeg meg en almanakk. En almanakk hadde helt klart systematisert (og forenklet) livet mitt. Jeg har en hemmelig forkjærlighet for almanakker, og jeg har likevel aldri eid en(!).

Hilsen, Linda

01.des.2010 @ 20:29
URL: http://magicalattention.wordpress.com
posta av: Frida

Eg treng ein ny almanakk fordi:

- Hunden min åt opp den forrige

- Eg saknar den

Eg treng almanakken til:

- Å ikkje gløyme avtalane mine

- Å lage rare topp ti lister (topp ti tred å klatre i, topp ti ting å kombinere med iskrem)

- Å teikne rare ansikt i i kjedelige skuletimar

Eg vil ha almanakken fordi:

- Eg aldri kjem til å komme over ein so personleg almanakk! Får ein verkeleg velge coverbilete sjølv? Eg er ekstatisk!!

Og eg veit at eg mest sannsyneleg ikkje er den som treng den mest her i verda. Her på bloggen. Her mellom kommentarane. Men det hadde våre fint. Veldig fint.

02.des.2010 @ 19:19
posta av: Andrea

jeg ønsker meg en almanjakk til å skrive ned alle de søte tankene jeg tenker og alle diktene jeg lager i hodet og alle fine ting jeg ønsker å gjøre, men som jeg glemmer fordi jeg ikke skriver dem ned, fordi jeg ikke har noe sted å skrive dem ned.

02.des.2010 @ 22:51
posta av: Lene Kristin

An almenakk er som et lite liv, alt som betyr noko står der. Ein skriv ned livet sitt i ei lita bok, eg veit i allefall mitt er det. Ei bok som ein kan gøyma i ei skoeske når året er omme, og finne igjen mange år seinare. Då kan ein lese om livet sitt som 17 årig og mimre tilbake til alle dei tunge og gode dagane som gjorde deg til den du er. Livet mitt skiv eg ned, og eg ville blitt kjempe glad om eg kunne skrive det ned i ei så fin bok.

Den som får ho fortener ho, og eg unnar vinnaren boka. Men eg håpar likevel du gløttar bort på min kommentar blir litt varm i hjarta. Håpar at dagen din blir god og varmen varar.

03.des.2010 @ 10:50
posta av: Tone

jeg ønsker meg en almanakk siden for det første er de søte:P og nå som jeg går i tiende... så er det masse prøver, lekser og tantamener:( jeg er også veldig glemsk så kanskje den vill ha hjelpet meg med å huske sånne ting + at minner skrives ned og huskes for alltid. :D

03.des.2010 @ 11:42

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23657339