adventskalender: gir bort gavekort på balanzera.

new hair.

så: tilbake til adventskalenderen min. i dag gir eg bort eit gavekort på ein hårklipp med vask og styling på min fantastiske frisørsalong balanzera! balanzera er ein økologisk salong som kun brukar organiske produkt. det luktar fantastisk i salongen (istadenfor den ekle tunge kjensla i nasen og i hovudet når ein kjem inn i mange vanlige frisørsalongar) og ein får hovudmassasje og te og frukt servert på fine fat. top notch altså.

det du treng å gjera for å vinna:
du skal gjera noko fint for nokon andre. det treng ikkje å vera noko stort, det kan vera så lite som helst, men du skal i alle fall gjera noko. så skal du legga igjen ein kommentar på dette innlegget(hugs å fyll ut mail-adressa så eg får ta kontakt, det er ikkje farlig for det er berre eg som ser den). de har fra og med i dag til og med heile tysdag, tidlig på dagen onsdag kårar eg ein vinnar!


translation
a competition for my readers who live in norway.


kommentarar:
posta av: Maria L

Vet ikke helt om dette teller, men er en god tanke i hvertfall. Hvis jeg vant ville jeg gitt gavekortet til venninnen min som bor i Oslo , bor selv i Bergen. Har kjent hverandre siden vi var tre , men treffest alt for sjeldent. Hun har etter tre år som flittig student fått seg fast jobb hos Statoil. Jeg vil gjerne gi henne noe ekstra i julegave bare for å vise hvor stolt jeg er av henne.

05.des.2010 @ 17:15
posta av: Bente

Ååå, no har eg brukt lang tid på å førebu noko fint for dei to eg deler leilegheit saman med!

I dag kjøpte eg fantastiske og fine førjulsgåver på Designtorget og fekk dei pakka inn perfekt (viss eg skulle gjort det sjølv hadde det vorte katastrofe).

Når eg kom heim, sneik eg meg inn på romma deira og gøymte pakkane under dynene deira, sneik meg ut att og lata som ingenting.

Snart reiser eg ut på fest og har ein stor god klump i magen fordi eg veit at dei kjem til å legge seg i kveld og bli kjempeglade, og eg klarer nesten ikkje å vente (kanskje eg ikkje klarer å vente, men kjem til å ringje heim midt i festen for å skrike: SJÅ I SENGAAA!!!)

Eg ELSKAR å gjere slike ting, for det gjer ikkje berre andre glade, men det er noko som gjer meg glad òg (og det treng eg i slike eksamenstider).

<3

05.des.2010 @ 17:20
posta av: ingrid

jeg har gavekalender fra nissen hjemme, og idag fikk jeg et kort. på kortet hang det en lapp, som sa at jeg skulle skrive et kort til bestemor. bestemor bor langt unna, i nordnorge. i tillegg er hun veldig gammel, men og veldig søt. på sykehjemmet kan det bli kjedelig iblant, men hun bli nok glad når hun får et julekort fra meg. (selv om det teknisk sett var nissens idè..)

05.des.2010 @ 17:23
posta av: Josefine

Jeg pussa alt sølvtøyet til mamma i dag! :) Hun var ganske så happy for det, i alle fall.

05.des.2010 @ 18:39
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: Ine

Dette året har jeg blitt kjent med ei utrolig fin jente, som på veldig kort tid har blitt veldig viktig for meg. Hun har opplevd ufortjent mye vondt, så jeg ville gi henne noe ordentlig fint som kunne vare nesten hele desember, og kanskje til og med forandre litt hvordan hun tenker om seg selv. Så jeg lagde adventskalender med en fin ting ved henne hver dag + små gaver noen av dagene. Også fikk jeg med meg flere andre som setter pris på samme jenta, til å finne fine små gaver eller skrive fine tekster.

05.des.2010 @ 18:48
URL: http://koffeine.wordpress.com/
posta av: Isabell

kjæresten min har fått pakkekalender, men det er jo ikke så uvanlig gi til kjæresten sin, kanskje. han har ikke fått det hjemme hos sin egen familie noen gang, siden det ikke har vært tradisjon og de er veldig kristne og holder de kristne tradisjonene høyest. jeg synes at det er fint å ha startet en ny tradisjon i begynnelsen på det som forhåpentligvis vil bli vår egen lille familie...

han er sisteårs legestudent, og den siste kalendergaven er et anatomisk korrekt hjertesmykke. jeg er supernervøs på om han kommer til å like det, men det er godt å vite at jeg har tenkt gode tanker om presangen, og det er jo - helt på ordentlig - det viktigste. håper forøvrig ikke han leser dette ;)

05.des.2010 @ 18:50
posta av: Lisa

ditt hår är så himla fint.

05.des.2010 @ 18:55
URL: http://popflickan.blogg.se
posta av: Marie

I torsdags skulle egentligen en av mina bästa vänner åka till London. Hon hade sett fram emot det jättelänge, för hon har haft ganska mycket tråkigheter i sitt liv den senaste tiden, och nu såg hon fram emot att bara få åka bort, njuta och ha roligt. Några timmar innan hon ska åka så får hon veta att planet är inställt pga snö i London. Jag tyckte så himla, himla synd om henne så imorgon ska jag kidnappa henne och bjuda henne på öl och tapas. Måndagslyx, det är hon verkligen värd.

05.des.2010 @ 19:00
URL: http://marrebarre.blogg.se
posta av: julieowl

Jeg er 17 år, og har fått gavekalender av mamma helt siden jeg var liten. Jeg har aldri tenkt på at hun også kanskje har lyst på en kalender, men det falt meg inn dagen før 1. desember, så jeg kjøpte en flakslodd-kalender til henne og hang den opp på veggen. Hun ble kjempeglad!

Og så har jeg en liten kalender til besteveninnen min også, som jeg ikke ser så ofte lengere. Jeg sender henne en melding med et kompliment hver dag, fordi hun fortjener det. Hun synes det er kjempestas, og det synes jeg og (:

05.des.2010 @ 19:08
URL: http://julieowl.blogg.no
posta av: Ines

jeg har snakt med alle mine venner fra stavangar :) jeg har flytta så ville se hva de ønsket seg til jul! og jeg er snart ferdig med å kjøpe det :D gleder emg!

05.des.2010 @ 19:20
URL: http://ddeliciouss.blogg.no
posta av: Renata

Jeg overasket kjæresten min med frokost før han skulle på jobb, hadde også funnet frem klær til han og la dem i stua så dem kunne bli varm og god til han var ferdig i dusjen (er utrolig kaldt på soverommet, der skapet står!). Det er veldig lite, men gud det er godt å se han være så fornøyd så tidlig på dagen :)

05.des.2010 @ 19:43
posta av: Pilde

Mannen på krakken

Utenfor der jeg jobber står det en grønn krakk. Hver dag kommer det en gammel mann og setter seg der, i dressbukser, tynn frakk og med en plastpose i hånden. Han setter seg, og bare ser - på livet. Jeg har en stund lurt på, om det er alternativet til ensomheten bak en av Oslos vinduer.

Det er så mange av dem. Menneskene på krakkene.

Mandag i forrige uke - etter jeg hadde lest om dette prosjektet - tok jeg mot til meg. For selv om det er -16 kuldegrader nå, så har han den samme tynne blå frakken på. Jeg kjøpte en varm kaffe på kaféen og gikk bort til han med den.

Da jeg spurte om han ville ha kaffe ristet han på hodet. Jeg ble litt paff. Jeg vet ikke hva jeg forventet. Men jeg ble stående litt, nølende, før jeg fikk sagt at jeg hadde kjøpt den til han, fordi det virket så kaldt der på krakken nå. Kanskje han hadde lyst på likevel? Da nikket han såvidt og pekte på benken. Uten et ord. Jeg kunne sette den der. Jeg satt den ned og gikk, uvitende om han ble glad eller ikke.

Men noe i meg håper. At kanskje han også ble litt paff - men glad inni.

05.des.2010 @ 19:54
posta av: Eline

Jeg spiller i forestillingen "Ibsens barn" på Romerike Folkehøgskole. Forestillingen handler om barn som ikke blir sett av foreldrene sine, foreldre Ibsen skrev om, men hva med barna som er med? Forestillingen har mye på hjertet og jeg mener den forteller publikum en historie som trenger å bli fortalt.

Så, dette er jo ikke enkelt og greit snilt mot en enkeltperson, eller slikt. Men den støtter barn som har det vanskelig, den forteller om deres skjebner, forteller deres historier og får de voksne til å tenke. Jeg synes det er et viktig arbeid.

Hilsen Eline :-)

05.des.2010 @ 20:24
posta av: Kaia

Eg har i dag våre med å rydda og gjort det julekoseleg i huset til venninna mi :)

05.des.2010 @ 20:25
posta av: eva

for ca. en uke siden viste jeg en utlending som nettopp har flytta til norge, rundt på grünerløkka, mitt favorittsted i oslo. hun likte det veeldig godt :)

05.des.2010 @ 20:34
posta av: Gitte

Lillebroren min har lese- og skrivevansker og har derfor aldri vært særlig glad i norskfaget. Før norsktentamten var han litt fortvilet, så jeg viet ettermiddagen til å være hans personlige lærer. Jeg var tålmodig og la frem grammatiske regler på en lettforståelig måte. Det var kjempehyggelig - det er sjelden vi er alene sammen siden jeg er fem år eldre enn ham, og det var så flott å se ham få motivasjonen tilbake.

05.des.2010 @ 20:38
posta av: johanna

jeg er så glad i mammaen min at jeg lagde en julekalender til henne i år med fine sitater, tjenester og små oppmuntringer i hverdagen. det var mitt forsøk på å glede et mammahjerte i alle fall :-)

på ønskelisten min står det faktisk gavekort fra balanzera (du hadde skrevet så mye fint om de tidligere) så jeg ville blitt utrolig, sinnsykt glad for å vinne denne gaven!

05.des.2010 @ 20:46
posta av: sandra

Jeg er vikar i en kiosk/kafé/kantine i et auksjonslokale i blant for en dame som jobber på mange slike steder. Det er lite folk for tiden og ganske kjedeleig. I dag ble vi ferdig tidlig, så jeg vasket ekstra grundig og fylte en postit med fine tegninger og et lite "god jul" og la den slik at hun ser den når hun kjeder seg og det er få folk på tirsdag :)

05.des.2010 @ 20:46
posta av: Veronica

Kjempe bra blogg! <3

05.des.2010 @ 21:03
posta av: Maria

Jeg har en bestekompis som har kjempa mot kreft nå de siste 8 månedene. I går ble han opperet og de har sagt at han trolig ikke kommer til å leve frem til jul.

Matheus er så fryktelig glad i jul, så i dag har jeg, Søsteren hans og Matheus feiret jul i sykesenga. Vi har pyntet en stol som et juletre og jeg har vært ute å kjøpt fine gaver til oss på Narvesen og gavebutikken.

Dette er jo ikke noe jeg vil ha "belønning" for. Det er heller Matheus sin søster jeg tenker på. Hun har hatt det fryktelig trått disse 8 månedene og kunne trengt en liten oppkvikking. Hun har vært i lag med Matheus dag ut og dag inn og satt hele skolegangen sin på vent. Hun er fryktelig sliten, og jeg tror det hadde hjulpet på formen hennes om hun hadde fått en liten "oppussing".

05.des.2010 @ 21:03
posta av: Tiril

Jeg har reist helt til Karasjok for å besøke oldemoren min på 88 år. Det er veldig emosjonelt og litt små språkutfordringer, men det går fint... Jeg har prøvd å bli bedre kjent med henne og har spurt hvordan det har vært å vokse opp, også har vi sett på gamle bilder sammen. Denne reisen har handlet mye om å fotografere for min egen del, men til gjengjeld så prøver jeg å tilbringe mye tid hos henne framfor hos bestemor. I morgen skal jeg bake verdens beste gulrotkake før jeg reiser på tirsdag. Det har vært planen lenge, er ikke noe jeg gjør bare fordi "du ber oss om det". :) Når jeg kommer hjem skal jeg lage en liten fotobok av familien i Oslo, og sende til henne som julegave.

05.des.2010 @ 21:09
URL: http://sengemonster.blogg.no
posta av: Heidi

I den lille bygda her jeg bor, så har vi en mann som er psykisk syk og bor på det psykriatriske hjemmet her i bygda. Han går rundt i sentrum og plukker søppel, han vil så gjerne at det skal se fint ut.

Her om dagen så jeg to guttunger på rundt 13 - 14 år som gikk bort til ham, og heiv godteripapiret sitt rett på bakken rett foran nesa hans og lo i det de stakk av. Papiret var nærmere meg enn han, så jeg bøyde meg ned og hev det i nærmeste søppelkasse og smilte til ham. Han kikket litt rart på meg først, men så smilte han, nikket og gikk videre.

Det var virkelig ikke mer som skulle til.

05.des.2010 @ 22:00
posta av: Sarah

Jeg gjorde ikke noe stort, men jeg gikk ut og skrapte av bilen i kulda og kjørte til den lille søndagsåpne butikken for å kjøpe kaninfôr til broren min sin kanin. Og sjokomelk til meg selv, klart.

(Men jeg synes historien til Maria skal vinne gavekortet)

05.des.2010 @ 22:39
posta av: Kathinka

Jeg går på folkehøyskole og da er det alltid mye som skjer. I går hadde ei venninne av meg (som også går i samme klasse) bursdag, men det ble ikke mye bursdag for henne, ettersom klassen arangerte lørdagskveld og brukte hele dagen på å ordne i stand og øve inn litt av hvert. I løpet av kvelden så hun så trist ut - hun hadde jo ikke fått noe oppmerksomhet på hele dagen. Dermed bestemte jeg meg for at noe måtte gjøres. Jeg avtalte med venninna mi at vi måtte kjøpe kake og lys. Så i ettermiddag banket vi på døra til rommet hennes, gikk inn og sang "Happy Birthday" mens vi holdt Daimkaka med rosa, gule, oransje og grønne lys. Hun ble så glad! Det var godt å se henne smile :)

05.des.2010 @ 22:49
URL: http://jadorelafrance.blogg.no
posta av: Reven

Jeg bakte pepperkaker, selv om jeg ikke kan spise dem. jeg elsker å bake, og pepperkaker lukter godt. Siden vi har eksamen neste uke tenkte jeg å gjøre tunge kollokviegrupper litt bedre, så kollokviemedlemmene fikk velge et dyr hver som jeg forsøkte å tegne på tre store pepperkaker. Det lignet litt og det ble en litt bedre start på dagen, tror jeg.

05.des.2010 @ 22:51
posta av: Randomist

I dag ringte jeg mamman min og fortalte alle de fine tingene vi skulle gjøre i jula, at vi skulle se alle de fine barnefilmene som både jeg og mamma likte. Jeg tror dette var en snill ting å gjøre fordi jeg vet at mamma savner meg når jeg bor i Oslo og jeg håper at mamma gleder seg ennda mye mer til jul fordi jeg vil tilbringe tid med henne..

05.des.2010 @ 22:52
URL: http://randomist.blogg.no
posta av: Frøydis

Så lenge eg kan hugsa har mor mi gjort fine ting for andre. Kvart år får eg pakkekalendar med rare og fine ting i, til og med mormor får kalendar. I år har eg pakka inn te og hanskar og origamifuglar, og sendt ei stor pakke til mor. No får eg søte små meldingar kvar dag, med takk og hurra og det var akkurat det eg trong.

Verdas finaste kjensle.

05.des.2010 @ 23:43
URL: http://www.froydiseraas.blogspot.com
posta av: Marineblå

Kjæresten min og jeg er veldig i nybegynnerfasen, og ettersom vi begge er litt skadeskutte etter tidligere forhold er vi hele tiden utrolig forskiktige og med og vare for alt som heter forpliktelser og det å gå fort fram. Etter to år med frem og tilbake, kom han til meg da jeg var fire måneder i Paris i høst, og på metroen spurte han om vi ikke skulle prøve på på ordentlig denne gangen.

Nå har jeg en tannbørste og en liten hylle med bøker hjemme hos ham, og det kjennes som nok for nå. Derfor ble jeg ekstra nervøs da jeg igår kveld fikk nøkkelsett til leiligheten hans slik at jeg kan låse meg inn tirsdags kveld, mens han blir igjen på skolen. Han studerer arkitektur og har himle mye innleveringer nå, i tilegg til at han er i studio med bandet sitt fra fem til elleve hver kveld disse ukene. Og da han natt til onsdag vekte meg for å be om smertestillende til sine nedbitte og blodige negler, visste jeg at noe måtte gjøres.

Så idag, mens han var på skolen, låste jeg meg inn i leiligheten hans og vasket hele skiten. Støvsuget, vasket gulv, kjøkken, kjøkkenovn inn- og utvendig, redde opp senger, vasket litt klær og så videre. Først nå fant jeg konkurransen din, men tenkte dette var et passende bidrag :)

Krysser fingrene! (som forsåvidt er rosinete og fine etter fem timer med intensiv vaskeng til Antony and the Johnsons' nye plate)

05.des.2010 @ 23:44
posta av: sonya

jeg skrev 3 post-it lapper til han jeg liker litt som ikke vet at jeg liker han og spiller i band sammen med. det stod:

1. hej

2. du er bra

3. smil

håper han vet det er meg.

05.des.2010 @ 23:54
URL: http://besoulful.blogg.no
posta av: Marit

I dag hadde kjæresten min bursdag, så da falt det meg såklart veldig naturlig å gjøre noe fint for han. Jeg lagte en helt sykt god sjokoladekake til han med nommenom smørkrem og mangosaus til. Må nevnes han var en svært god kjøkkenassistent gjennom hele lagingen da :) Og jeg gav han kort med søt kattepus på, og gav han fine presanger, blant annet et playsation spill som vi skal spille sammen og kose oss med på mørke vinterkvelder. Og så spanderte jeg en Irish Coffey på han på Tullins Cafe.Forhåpentligvis holder vi sammen til vi er gamle og grå, og jeg kan feire bursdag med han og gjøre fine ting for han i mange år fremover :)

05.des.2010 @ 23:58
URL: http://munnspill.wordpress.com
posta av: junesundet.com

Håret ditt kler deg utrolig godt! Nydelig :)

06.des.2010 @ 00:13
URL: http://junesundet.com
posta av: Ragni

Jeg vet ikke om det teller hvis jeg ikke egentlig har fullført det enda.. Men jeg har hvertfall skrevet en novelle til pappa'n min. Det var magasinet ditt som inspirerte meg litt. "bare gjør det"-holdninga di er så flott!

Den skal printes ut på fint papir og ha et fint pappa-forord, også skal han få den til jul.

Han har alltid oppfordret meg til å skrive. Og til å være meg selv. Og novellen handler om akkurat det. Jeg gleder meg sånn til å gi den bort.

06.des.2010 @ 00:23
URL: http://blacksheep.blogg.no
posta av: Ingridpingrid

Jeg skal gjøre noe fint for andre, det har jeg godt av å bli minnet på!

Frisør er fast post på budsjettet mitt, så det unner jeg veldig en annen. MEN, KAN du fortelle hva de har gjort med håret ditt for å få det så fint og rødt?! Gud, det håret altså! Det er helt nydelig. Du har mørkt hår fra før av, sant? Nei, kanskje jeg skal ta meg en tur til Oslo for å gjøre meg fin. "Jeg vil ha hjartesmil-Mariell-hår!"

Forresten, jeg har kooost meg med magasinet ditt i dag! Nydelig. Etterpå sovnet jeg og drømte at jeg ble forelsket i en av jentene i Kval&Actionfilm. Sært.

06.des.2010 @ 02:32
posta av:

gjer mot andre det du vil at andre skal gjera mot deg.♥

06.des.2010 @ 10:48
posta av: Mari

I dag skal jeg på jobb. Det er en fin gjerning synes jeg, hvertfall når jeg jobber som støttekontakt. Jeg skal gjøre hverdagen til en annen meningsfull. Når jeg gjør dagen til en annen meningsfull gjør jeg også min egen dag meningsfull. LYKKE! Smil :-) hjerte

06.des.2010 @ 11:01
posta av: Eirin

I dag har kjæresten min eksamen i Oslo. Istedenfor å være der å lese har han vært her å passa på meg mens æ har vært syk. Før han dro fylte æ en liten pose med bare det beste smågodtet han vet, som æ la i bagen hannes. I dag åpna han pakken der æ hadde limt på et hjertebrev der æ takka han for at han hadde vært her å kyssa me meg istedenfor å lese. Håpe han gjør det bra, men æ e gla i han uansett!

06.des.2010 @ 11:49
posta av: Carina

Hei:-) sendte deg en melding om dette forrige uke også, men siden jeg ikke har fått noe svar enda.. Jeg etterlyser hjartemagasinet mitt, som jeg bestilte ca den 15.november. Hadde vært fint om det dukket opp i postkassen snart :-) Bor i Bergen, så det er vel ikke normalt at det tar såå lang tid?

06.des.2010 @ 12:50
posta av: Carina

oops, fint om du hadde svart på mail :-)

06.des.2010 @ 12:53
posta av: Guro

jeg ble nettopp ferdig med eksamen. bak meg satt det ei som var kjempelei seg fordi hun ikke hadde med skrivesaker, og ingen ville hjelpe henne så hun fikk yndlingspenna mi (som jeg har to av). så da satt vi der med hver vår kopi av yndlingspenna mi og jeg ble ferdig kjempetidlig så hun fikk den. eksamensvakta sa at jeg var supersnill og jeg var kjempeglad og nå har jeg juleferie og er så fornøyd. hvis jeg vinner gavekortet skal jeg gi det til noen av de jeg er så glad i som bor i oslo, eller så skal jeg gi det til meg selv i julegave sånn at jeg kan glede meg til å bruke det neste gang jeg er i oslo. jeg har ikke vært hos frisøren på 6 år, så det er litt skummelt men mest spennende. <3

06.des.2010 @ 12:54
posta av: susanne

i år går jeg på folkehøgskole, og har dermed dårlig råd når det gjelder gaver til venninner. jeg har dermed brukt tid på å finne noe som er koselig å gi til jul, uten at jeg blakker meg. min beste venninne har fått et adventsbrev hvor jeg har skrevet ned alle tingene som gjør henne så fantastisk (to per dag). hun ble kjempeglad :) dessuten har jeg fått mamma til å lære meg å strikke (på ny), så jeg er i gang med å lage tøfler til samme venninne (fordi hun er en skikkelig frysepinne på vinteren). jeg tror det er den fineste julegaven jeg har planlagt for henne så langt :) det gjelder bare å være litt kreativ.

06.des.2010 @ 13:59
posta av: Stine

Mamma har vært veldig sliten i det siste fordi vi nettopp har flyttet. Jeg tilbød meg å lage middag til hele familien, pluss å ta henne med til Sverige på shopping :)

06.des.2010 @ 14:35
posta av: Liv

Strømmen gikk i hele huset der mine studievenner og jeg bor. Ingen varme eller lys eller varmtvann hele helgen. Med medlemskortet mitt på treningssenteret slapp jeg dem inn i går sånn at vi kunne få dusjet, selv om dette kan medføre at jeg blir utestengt når eieren av stedet kommer på jobb i dag og ser igjennom overvåkningsvideoene over hvem som har vært der i løpet av helgen.

06.des.2010 @ 15:14
posta av: marie

Maria sin historie bør få gavekortet!

06.des.2010 @ 15:26
posta av: Ingeborg Mumrikk

I dag lagde jeg alle Harry Potter-bøkene i marsipan til en venninne som har vært litt mismodig i det siste. Hun har alltid elsket Harry Potter... så nå er de virkelig der til å spise opp.

xxxxx

06.des.2010 @ 16:34
URL: http://nuuskamuikkunen.blogg.no
posta av: emilie

jeg besøkte en jente jeg ble kjent med på sykehuset og gav henne origamitraner i de fargene som manglet for å gjøre regnbuesamlingen hennes komplett. hun ble veldig glad og nå sier hun ROGBIFF veldig høyt til alle sykepleierene og smiler.

06.des.2010 @ 16:38
URL: http://avetterommotmed.blogspot.com
posta av: Marit

I kveld skal jeg møte en venninne som gjorde det slutt med kjæresten sin for tre timer siden. Jeg skal gi henne en stor klem, holde henne fast og si at det kommer til å bli bra igjen selv om det gjør fryktelig vondt nå.

06.des.2010 @ 16:39
posta av: emilie

(altså, hun uttaler ROGBIFF, selv om jeg forteller henne at det heter roggbif, hun er søt)

06.des.2010 @ 17:01
URL: http://avetterommotmed.blogspot.com
posta av: Hilde

den stakkars kjæresten min stresser med eksamensoppgaver om dagen, og i dag skal han være på skolen fra 9 om morgenen til 9 om kvelden. derfor har jeg ryddet og vasket leiligheten og skiftet på senga (ingenting er som å legge seg i nyvasket, litt stivt sengetøy), og skal bake sjokoladeboller som vi kan spise foran dexter når han kommer hjem. fint!

06.des.2010 @ 17:08
posta av: Elise

I dag stod eg opp tidleg og rydda kjøkenet før eg gjekk på skulen. Så då mamma stod opp, var det fint og ryddig, og ho kunne berre slappe av og ete frukost utan å tenke på det rotete kjøkenet. Det kan hende ho tenkte på rotet ellers i huset, men det får så vere. Det får no vere måte på kor tidleg ein skal stå opp òg. Ho vart i alle fall glad! :)

06.des.2010 @ 18:36
URL: http://elise2.blogg.no
posta av: helene

jeg ga bort makrell i tomaten boksen min til en mann på sykehuset som jeg ikke kjente, for jeg tenkte at han nok syns den var god. han snakka så varmt om mat. jeg hadde fått den sendt til danmark av kjæresten min i norge for at jeg kunne spise favorittpålegget mitt. men det ble kanskje favoritten til en annen også.

06.des.2010 @ 22:02
posta av: Torunn

På vei hjem fra en lang lang dag på Blindern med hjemmeeksamen gikk jeg tvers over en bensinstasjon og der lå det en trådløs telefon på bakken. Plukket den opp og gikk inn og spurte om det var deres. Det var det, og de ble veldig glade. Søte mennesker som jobber fra tidlig til sent...

06.des.2010 @ 22:10
posta av: wine-fueled narcissism

Jeg jobber på et slags julekaffepakkeverksted i jula, og for noen dager siden begynte det en ny jente, fra Estland, supersøt, frrrryktelig sjenert, ca 18 år, ny i Norge, kjenner ingen, osv. Jeg har vært så opptatt med mitt (det er en veldig hektisk jobb), at jeg ikke har innsett at hun sikkert synes det hadde vært koselig å snakket litt med noen.

Ingen andre har snakket ordentlig med henne, bare til henne.

I dag gikk jeg bort til henne og roste henne fordi hun var så flink til å jobbe, og hun ble knall rød i ansiktet og smilte så bredt at jeg nesten fikk klump i halsen. I morgen skal jeg ta med mandariner og håper at hun vil lære meg å si "god jul" på estlandsk.

Gleder meg!

06.des.2010 @ 22:16
posta av: Ropetegn

jeg har fått meg ny kjæreste, den første som har satt pris på meg på lenge.

denne kjæresten har hatt det vanskelig, og begge bestevennene hans har dødd i år, en av kreft og en i en grusom bilulykke (den som var omtalt på forsida av VG den 4. desember) han sier han ikke ønsker seg annet enn meg til jul.

Kjæresten stilte veldig opp for meg når jeg skadet meg dramatisk på jobb, og jeg ønsket å gjøre noe fint for han. Så jeg har printet ut favorittbilde hans av meg, fikset en veldig fin ramme og laget hjemmelaget gavekort til han. En fin oppmerksomhet i en hverdag som er preget av savn.

07.des.2010 @ 08:40
posta av: liv

Hej!

Kanskje jeg er litt for sein? prøver likevel:)

I hele går og i hele natt har jeg holdt meg våken for å holde kjæresten min med selskap og hjelp, for han jobber med eksamen.

Nærmer seg slutten nå, og det er bra, for vi er begge trøtte.

Håper han har hatt en grei natt, for han har fått hjemmelaga bringebæris og masse varm te. han fortjener det, for jeg elsker han.

Det er første gang jeg skriver til deg mariell, og da vil jeg si at du har fin farge i håret, og at jeg tror jeg har sett deg en gang, med gutten din, på bislett, ved cecilie melli (elsk) butikken.

hej då.

07.des.2010 @ 08:48
URL: http://iorangeriet.blogspot.com
posta av: Silje Sagen

Er et år siden jeg var hos frisøren sist, klipper meg selv for å spare noen kroner. Prøver riktig nok å spare håret så trenger bare å stusse litt av og til. Og hvis jeg blir missfornøyd trenger jeg bare å skylde på meg selv :-) men kunne vært veldig fint å få en experts syn på det hele, har så lyst på ny fiiin farge og!

07.des.2010 @ 09:43
posta av: Ribekka

Eg veit ikkje heilt om ditta e innafor din kategori for gode gjerninga, Men eg va vertfall å demonstrert mot nedlegging/sentralisering av lokalsjukehus. Det så vannvitti kjekt å sjå kor mange som va engasjert, og det va godt å være en del av det!

07.des.2010 @ 09:49
URL: http://kjarleikpaastaur.blogg.no/
posta av: eirinsurr

heihei, i dag skal jeg bake pepperkaker og lese ut slutten av Harry Potter og de vises stein sammen jenta jeg er støttetkontakt for, det er så utrolig hyggelig for begge to!

07.des.2010 @ 11:11
URL: http://eirin-surr.blogspot.com
posta av: Elisabeth

Hei Mariell!

Jeg har fjernadoptert en kattepus på Kattehuset til Dyrebeskyttelsen. For en liten femtilapp i måneden hjelper jeg de fantastiske menneskene der med å hjelpe utallige dyr som ikke har noen andre i hele verden.

posta av: Kristin

Jeg tok med meg min gode venninne på skitur i morgengryet! Hun leser intenst til eksamen på medisin, og satte virkelig pris på en finfin opplevelse utenfor lesesalen! Vi spente på oss ski i åttetiden og labbet oppover til Bymarka i Trondheim sitt høyeste punkt. Der, klokka halv tid fikk vi med oss en fantastisk soloppgang med rosa skyer. Kamera hadde vi begge glemt, men vi fikk lagret synsinntrykkene i våre hjerter. Dette vil nok vi begge tenke på når første eksamen er på lørdag!

07.des.2010 @ 13:11
posta av: elisabeth

i dag fortalte eg mami (mora mi) kor sinnsjukt mykje eg sakna ho! har ikkje sett ho på over ein månad, og gler meg heilt sinnsjukt til å sjå ho igjen om ei veke. vi skal til london 17. desember, og i dag bestilte eg billettar til maddam tussaud og london eye, sidan ho alltid har hatt lyst til å oppleve dei to tinga.

god jul mariell. du er fantastisk!

07.des.2010 @ 16:14
posta av: Emilie

Eg har laga adventskalender til sambuaren min med fine små badekuler, sjokoladenissar, flaxlodd, og små lappar der det står at eg elskar han, at han må ha ein fin dag, lykke til med eksamen, at han skal få massasje, og at han må ha ei fin jul :)
God jul til deg også, Mariell :)

07.des.2010 @ 16:57
posta av: M

Mammaen min:

Har blitt mobbet på jobben i over et år, og har blitt deprimert. Det gjør meg så fryktelig trist.

Gir alltid så mye av seg selv til alle andre, men får sjeldent noe igjen. Det gjør meg så fryktelig trist.

Var i går på mange timers undersøkelse for å sjekke en svulst i magen. Det gjør meg så fryktelig trist. Og veldig redd.

Fortjener mest av alle i verden å bli skjemt litt bort med hårvask, hodemassasje og klipp. Men jeg har ikke råd til å spandere noe slikt. Det hadde vært fryktelig fint å kunne gjøre noe så fint for henne.

07.des.2010 @ 18:47
posta av: IK

Hei!

Det jeg gjorde i dag var å tilby en eldre kollega som har utrolig mye å gjøre på jobben, og som har jobbet til langt på natt i det siste, å gjøre noe av jobben hans i kveld slik at han får litt mer tid til å tilbringe hjemme med familien sin. Så nå skal jeg sitte en del timer foran pcen og levere inn skjemaer og annet kjedelig arbeid for ham :)

07.des.2010 @ 19:25
posta av: akuttpost

for tida er jeg ikke egentlig i stand til å gjøre ting for andre, rett og slett fordi jeg er innlagt på psykiatrisk klinikk. folk steller med meg og går tur med meg og jeg kjenner dem ikke og vet ikke helt hvordan jeg skal forholde meg til dem og være snill. men én ting gjør jeg. mens jeg er her lager jeg julepresanger til alle jeg kjenner. jeg koker såpe og strikker og tegner og skriver og håper at de blir glade. bra for meg, bra for miljøet, og forhåpentligvis bidrar det til en bra jul for mange.

07.des.2010 @ 21:29
posta av: Gunnhild

Jeg kjøpte en flybillett til den fattige studentlillebroren min så han kan reise til Berlin og besøke sin elskede <3

07.des.2010 @ 21:45
posta av: Kristine

I går var det mandag, 6. desember og søtgrøtdag hjå raudnissane på Månetoppen. Difor laga eg graut til resten av familien for å få stemninga. Grauten blei søt og god. Alle saman blei glade og mette, og eg blei glad då dei blei glade:)

07.des.2010 @ 21:50
URL: http://kristine-kalamint.blogspot.com/
posta av: Bee

Hei!

Torsdag 2 desember var jeg på vei til jobb, klokken 11.27, og så en uteligger på t-banestasjonen på stortinget.Jeg fikk så vondt i hjertet da jeg så at han prøvde å suge ut det lille som var igjen av kaviar i en liten (engangs)kaviartube. Det er ikke det at jeg ikke har sett uteliggere før, men det her gjorde ekstra vondt av en eller annen grunn.. I går, da jeg etter noen dager med fri, dro tilbake til jobb lagde jeg den beste brødskiva noen gang, med både skinke,ost,(to typer) og salat.Min favoritt. Jeg håpet jeg skulle se han på vei til jobb slik at jeg kunne gi han sandwichen, men han var ikke der. Å det gjorde enda mer vondt i hjertet..Men da jeg var ferdig på jobb, stod han på samme sted og spiste en loff uten noen ting. Så da ga jeg han sanwichen jeg hadde lagd. Å han ble sååå glad. Det var helt utrolig. Å det som varma hjerte mest var at han spurte om jeg ville ha den eneste loffskiven som han hadde igjen...Skulle ønske jeg kunne gjøre mer..

07.des.2010 @ 21:59
posta av: Stine

En kommentar mest bare for å kommentere.

I går, mandag, inviterte jeg ei venninne hjem til hybelen på hjemmelaget vegetarpizza, på den hadde vi blandt annet obergin, noe som anbefalest sterkt! Marit, som denne flotte personen heter, ble mektig imponert av denne flotte fiolette grønnsaken og har nå fått et nytt stykke mat inn i hverdagen sin. Vi spiste pizza med bakepapir (note to self, enten kjøp bakepapir eller ha olje på matpapieret neste gang)mens vi så "le fabuleux destine d'amelie poulain" som vi begge deler som favorittfilm. Vi lette etter søte feil og ting vi ikke har sett før. Marit mente det var rart at Collignon ikke pusset tennene (med fotkremen) på kvelden bare på morgenen og jeg viste Marit at Lucien bare har en arm. En finfin mandag som jeg blir å hjemme i hjertet lenge. Til slutt vil jeg bare si at hvis jeg mot formodning skulle vinne, ville jeg gitt gavekortet til en annen fin person i Oslo (jeg bor i Bergen) som jeg vet ville satt veldig pris på det, hun heter Tora og er også veldig opptatt av dette med å være organisk, ikke bare for sin egen del.

Jeg synes julekalenderen din er veldig fin og de som kritiserer den (hvorfor?) kan ta seg en bolle!

Bloggen din gir meg stadig hjartesmil.

07.des.2010 @ 23:36
posta av: marire

jeg vil gjerne "nominere" en som ikke kommer til å skrive seg opp her selv: bestevenninnen min.

jeg har hjemlengsel og er full av savn og gruet meg veldig til å være alene i en tom leilighet i nord i helgen. derfor har bestevenninnen min arrangert det sånn at jeg får dra hjem i helgen! og, dobbel lykke; vi skal overraske en annen venn av oss med at jeg kommer, sånn ut av det blå! trippel; jeg får gått i bursdagen til en venninne, og hun ble kjempeglad da jeg forklarte henne at jeg skulle komme!

jeg syns ikke det er noe viktig å vinne gavekortet, verken for min bestevenninne eller meg, men jeg ville bare bidra med noe i kalenderen din, som er veldig fin.

08.des.2010 @ 03:50
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Ingvild Telle

Jeg var på Ica for å handle mat, og det var en gammel mann som spurte en Ica-ansatt om de hadde tyttebær. Den Ica-ansatte svarte at det hadde de og viste den gamle mannen hyllen.

Den gamle mannen ser på raden med syltetøy, det er sikkert 50 forskjellige sorter, og det er tydelig at han har dårlig syn. Han plukker med seg et glass og går videre.

Jeg mistenker den gamle mannen for å ha tatt feil type syltetøy med seg, han så så usikker ut. Derfor lister jeg meg sakte forbi den gamle mannen og titter ned i handlekurven. Ganske riktig, han har tatt blåbærsyltetøy, i stedet for tyttebærsyltetøy. Jeg kan tenke meg at kjøttkaker ikke smaker like godt med blåbærsyltetøy. Det blir liksom litt feil.

Derfor går jeg bort til syltetøyraden, plukker med meg et glass tyttebær, og bytter om i den gamle mannens handlekurv. Haha. Jeg tror ikke han merket det engang.

Og nå innser jeg at det er onsdag og at trekningen helt sikkert er over, men det gjør ikke noe, for det er fint å dele historier med hverandre uansett :)

08.des.2010 @ 13:00
URL: http://ingvildtelle.com
posta av:

du er såå søt!

09.des.2010 @ 12:14

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23756926