5.

1. no har eg faktisk solgt ut alle magasin eg har igjen av det første. tenk det. alt er vekk. ingen fleire til salgs. utenom fem som eg har klart å grava fram. om de aldri fekk kjøpt det og angrar, mail meg på mariell.oyre (at) gmail.com, dei fem første får kjøpa!

2. eg veit ikkje om de er klar over det, men posten som skal fram til jul bør vera sendt innan 16.desember, så om de ikkje har kjøpt magasinet enda(nummer to) og planlegg å gi det vekk til jul(eller om du berre planlegg å kosa deg litt ekstra i jula med mitt fantastiske magasinet mitt) så bør du tenka på å kjøpa det rimelig snart. eg har solgt 14,5 av 18 øskjer, så det er til og med ikkje så lenge til det blir tomt! de har vore superflinke til å kjøpa! om du bur i oslo og ikkje vil kjøpa over nett, kan du kjøpa på balanzera, på frøken dianas salonger og på tronsmo! i bergen kan du kjøpa det på kostym. eg tippar at fra mandag av kan ein óg kjøpa det på pryd på mercursenteret i trondheim! men meir om det seinare.

3. eg har kåra vinnaren av balanzera-konkurransen, og det vart bente som gjorde meg så glad. ho skreiv:

"Ååå, no har eg brukt lang tid på å førebu noko fint for dei to eg deler leilegheit saman med!

I dag kjøpte eg fantastiske og fine førjulsgåver på Designtorget og fekk dei pakka inn perfekt (viss eg skulle gjort det sjølv hadde det vorte katastrofe).

Når eg kom heim, sneik eg meg inn på romma deira og gøymte pakkane under dynene deira, sneik meg ut att og lata som ingenting.

Snart reiser eg ut på fest og har ein stor god klump i magen fordi eg veit at dei kjem til å legge seg i kveld og bli kjempeglade, og eg klarer nesten ikkje å vente (kanskje eg ikkje klarer å vente, men kjem til å ringje heim midt i festen for å skrike: SJÅ I SENGAAA!!!)

Eg ELSKAR å gjere slike ting, for det gjer ikkje berre andre glade, men det er noko som gjer meg glad òg (og det treng eg i slike eksamenstider).

<3"

(eg veit at det var mange som heller ville at ein anna kommentar skulle vinna, men eg kan desverre ikkje gi gavekortet til nokon som ikkje følger reglane. om spørsmålet var "kven ville du gitt gavekortet til og kvifor?" og det handla om kven i livet sitt som fortjente det mest er eg sikker på at det var mange fleire som óg hadde skrive om vonde og såre ting. håpar de forstår det. gratulerar, bente!)

4. eg er ein matbloggnerd og ein do it yourself-bloggnerd. og no har eg forelska meg i marthastewart.com! til dømes denne oppskrifta skal eg sjølvsagt lage i jula!


5. den finaste musikkvideoen i heile jævla verda.

 


just some random things today: i only have five copies left of magazine #1 now, so if you want a copy be sure to mail me very quickly at mariell.oyre(at)gmail.com! i've fallen in love with marthastewart.com, and the music video for florence and the machine's cosmic love.


kommentarar:
posta av: June

"... i heile jævla verda"; haha, love it!

Synest Bente var ein veldig verdig vinnar :)

09.des.2010 @ 22:53
posta av: Michaela

Åh, Trondheim! Awesome :) Hvis det kommer på mandag rekker jeg akkurat å kjøpe det med meg før jeg drar hjem for jula *yey*

Så bra at du har solgt ut snart, tegn på at det er bra. Eller i hvert fall at folk tror at det er bra fordi alt det andre du gjør er så bra

09.des.2010 @ 23:47
posta av: Marit

Jeg har jo meldt min interesse over magasin 1, men du svarer ikke på mail :/

09.des.2010 @ 23:49
URL: http://maritnyhus.blogg.no
posta av: Lille Silje Vanilje

Gratulerer Bente! :)

posta av: heidi

http://www.youtube.com/watch?v=4L_DQKCDgeM <3

09.des.2010 @ 23:55
posta av: Veronika

Hei Mariell! For noen dager siden fikk jeg magasin nummer en i posten. For andre gang :) Jeg har altså betalt for ett og mottatt to. Jeg trenger jo ikke to, kanskje du vil ha det ene tilbake så noen andre kan kjøpe det? Jeg bor på Løkka så enten kan vi møtes, eller så kan jeg kanskje levere det på Balanzera eller Frøken Dianas Salonger?

09.des.2010 @ 23:59
URL: http://etoilebizarre.blogspot.com
posta av: hege

eg veeenter sånn på mitt magasin, har dobbeltsjekka i banken at det er betalt og det er det. Eg er sikkert alt for utålmodig, men kan ikkje du sjekke om du har sendt eit magasin til Hege i Florø ? Pliis. Maser berre fordi eg nesten ikkje klarer å vente. :P

10.des.2010 @ 00:32
posta av: hjartesmil

Veronika: oi, så rarfint! du må gjerne levere det på balanzera om du får tid ein dag. :)

10.des.2010 @ 01:03
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: hjartesmil

hege: eg har kun sendt eit einaste magasin til florø, og det hugsar eg, så eg veit at det er sendt! :)

10.des.2010 @ 01:04
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: hjartesmil

Marit: eg svarar treigt på mail som handlar om å bestilla magasin, fordi ein skal gjera det gjennom bloggen og eg syns det har vore ganske tydelig merka. har svart deg på mailen du nettopp sendte.

10.des.2010 @ 01:05
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Malin

Håper mitt dukker opp snart i og med at det er 3 uker siden jeg bestilte.

10.des.2010 @ 01:22
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
posta av: Uteerdetmelkehvitt

du er så fin du mariellus.

10.des.2010 @ 03:58
URL: http://uteerdetmelkehvitt.blogg.no
posta av: trine

http://www.youtube.com/watch?v=pa14VNsdSYM

ikkje like fin sang som cosmic love men utruleg vakker video visuellt!!

10.des.2010 @ 05:47
posta av: June

Når eg får studielånet, den fjortande, då skal eg kjøpe magasin kan du tru:) julegåve til meg sjølv. Gler meg!

10.des.2010 @ 09:43
posta av: Carina

Hei :) Når kommer magasinet mitt i posten? er nesten en måned siden jeg bestilte.. Du har heller ikke svart på mailen jeg sendte for leenge siden. Begynner å bli litt lei av å vente, for har lyst til å lese det :) Og er jo litt dumt å bruke 130 kr på et magasin som aldri kommer..

10.des.2010 @ 12:07
posta av: hjartesmil

Carina: hei, carina! eg har desverre ikkje kapasitet til å svara på alle mailar som handlar om magasinet, men eg sender ut fortløpande til folk som ikkje har fått, og eg er ganske sikker på at eg sendte det til deg i går eller før denne veka. send meg ein ny mail om du ikkje har fått det innan onsdag!

10.des.2010 @ 12:51
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: hjartesmil

Malin: om du faktisk har bestilt så kjem det nok snart, eg finn deg ikkje i kvitteringane mine så feel free til å senda meg kvitteringen din på mail.

10.des.2010 @ 12:58
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Marie

jeg har ikke fått bladene mine enda:( har ventet lenge nå....

10.des.2010 @ 13:01
posta av: hjartesmil

Marie: det er ikkje hjelp i å legga igjen ein tom kommentar på bloggen der det ikkje står mailadresse eller link til ein blogg eller noko. kvifor sender du ikkje berre ein mail?

10.des.2010 @ 13:03
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Marianne

Hurra, da skal jeg kjøpe meg på Pryd:D

10.des.2010 @ 15:27
URL: http://skadd.blogspot.com
posta av: Nora Alexa

Åh, Mariell! Idag fikk jeg magasinet i postkassen. Det var så utrolig fint. Du har gjort en så fantastisk jobb. Det var så fint, fint, fint ♥

10.des.2010 @ 15:47
URL: http://noraaurstad.blogg.no/
posta av: Linn Maria

Hei, jeg sendte magasinmail, men bare fordi jeg ikke ville legge ut personlige opplysninger som adresse osv på bloggen din.. men det er ikke så viktig om du svarer eller ei, jeg bare håper at du fikk mailen(e). Takk!

10.des.2010 @ 16:12
URL: http://linnmaria.com/blog
posta av: Vigdis Andrea

Jeg må bare si at jeg elsker bloggen din. Har nok sagt det før, men vil at du skal vite det. Liker spesielt godt når du kommer med anbefalinger om musikk, mat (den tomatsuppen du skrev om var kjempe god!) og mye annet fint.

Det er bra det går bra med salget av magasinet, jeg unner deg at du lykkes med det du gjør:)

10.des.2010 @ 16:24
posta av: hjartesmil

Linn Maria: sendte magasinet ditt denne veka.

10.des.2010 @ 16:24
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Marie

det burde jeg selvfølgelig gjort. håper ikke du oppfattet det som anklagelse. men jeg fikk det i dag. jippi, jippi, jippi!!!

10.des.2010 @ 20:21
posta av: Evalie Marie

åhherregud for en vakker musikkvideo. elsker allerede sangen men sammen med videoen fikk eg endå mer gåsehud over hele kroppen og nesten gråt. så vidunderlig vakkert og smertefullt.

10.des.2010 @ 21:04
URL: http://evaliemarie.wordpress.com
posta av: Ingvild S

Sånn, nå er det kjøpt!!!!

Så jeg håper du spiser en pistasjmakron for meg når du er i verdens fineste by!

10.des.2010 @ 21:49
URL: http://gladeting.blogspot.com

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23854715