adventskalender - frøken dianas salonger

friday night.

okei - litt bak skjema! men no gir eg i alle fall vekk eit gavekort til frøken dianas salonger på 200 kroner. det kan de få bruka i putikken eller spara det til nettputikken deira opnar om nokre veker eller så!


det du treng å gjera for å vinna:

du skal gjera noko fint for nokon andre. det treng ikkje å vera noko stort, det kan vera så lite som helst, men du skal i alle fall gjera noko. så skal du legga igjen ein kommentar på dette innlegget(hugs å fyll ut mail-adressa så eg får ta kontakt, det er ikkje farlig for det er berre eg som ser den). de har fra og med i dag til og med heile tysdag, tidlig på dagen onsdag kårar eg ein vinnar!


translation
a competition for my readers who live in norway.


kommentarar:
posta av: Trine

Eg bur i England med tre andre, og her fins det ikkje julestemning. Vi har ikkje snø, vi har ikkje juletre, vi har prøvd å lage ein adventsstake av tomme ølbokser og vi lagar graut til middag når det passar seg. Men likevel så vert det ikkje riktig, og det får oss til å sakne Noreg enda meir.

Så i dag lagde eg pepperkakedeig, satte på julemusikk på spotify, og inviterte dei andre til bakeverkstad. Marsmellows, smarties, farga glasur og melis.

No står eit finpynta pepperkakehus på kjøkkenet vårt, og det ser ut som det er dekt av snø og fargar, og det var nesten som å vere heime i dei timane det varte.

12.des.2010 @ 23:57
URL: http://des-ide-ria.blogspot.com
posta av: Julianne

Åh jeg håper det er en skikkelig fin og snill ei som vinner dette! Du er så god Mariell. Du gjør alle dagene mine finere, og sikkert mange andre sine dager også. Håper du vet hvor viktig du er <3

13.des.2010 @ 01:14
posta av: Tonje

Eg gjorde berre noko som alle burde gjort; det var full buss og inn kom ei eldre dame. eg reiste meg og sa ho kunne sette seg..ho vart heilt forskrekka, smilte, takka meg og satt seg :)Gjer ikkje alle slikt då?

13.des.2010 @ 01:28
URL: http://tonjehenn.blogg.no
posta av: xx

I går gjorde eg ein liten ting for dei fleste men ein stor ting for meg. Eg gav mor mi ein klem. Hu er ikkje ein sånn mamma som gir så mange klemmar og det har eg savna når eg vokste opp... Livet mitt har seilt sin egen sjø til nå men eg har endelig funne ut at ein må ta tak i livet sitt og gjer det til det ein vil at det skal ver for og bli lykkeligare, og det er berre du som kan gjer det. Ingen andre. Ein må jobba med dei gavene ein har fått og setta pris på dei ein er glad i sjølv om dei er akkurat som før. Kanskje ein låser opp døra for nåken andre uten at ein vett det.

Nå var ikkje meininga og ver så filosofisk, men eg klarte og gjer nåke fint igår som var vanskelig, og kanskje hu venta på at eg skulle gjer det akkurat sånn som eg venta på hu så mange år. Og kanskje blei hu glad.

:)

13.des.2010 @ 01:29
posta av: Alvilde

I dag fortalte jeg min beste venninne at jeg er lei meg for at jeg noen ganger oppfører meg litt dårlig, men at det er fordi jeg ikke alltid klarer å kontrollere følelsene mine. Hun har det litt vanskelig, men det hun ønsker mest når hun har det vanskelig er avstand. Pusterom. Da, når jeg egentlig bare vil hjelpe henne med hele meg, blir jeg nødt til å gi henne det rommet hun trenger. Og det synes jeg er viktig, for det er sånne små ting som gjør at vi skal bli 85 år gamle og stygge sammen. Sånne ting gjør man bare når man vet man har en bestevenn.

13.des.2010 @ 03:53
posta av: Hanne

I dag tok jeg eg skikkelig oppgjør med eksen min. Blir feil å si at det var bare for hans skyld, for det var det ikke, men vi snakka sammen på telefonen i 3,5 timer i natt, og jeg har tentamen i dag. Vi snakka, gråt, lo, snakka og gråt litt mer. Vet at han satte pris spå ting jeg sa til han, jeg trengte å gjøre han litt glad igjen. Jeg trengte og bli litt glad igjen. Det funka da.

13.des.2010 @ 07:11
posta av: karina

eg er ferdig med eksamen, mi einaste oppgåve fram til julafta er å koke perfekt pinnekjøtt til min eksamensferdige ektemann i dag og jobbe beina av meg dei neste fire dagane. bortsett frå det, hadde eg endeleg tid til å gjere noko anna enn å berre overleve. så eg fekk ein tanke, eg trur nok det var Gud, om å kjøpe nokre julekort, spørje Han om kven eg skulle sende dei til og gjere det. det vert ikkje venner og familie, men dei eg trur verkeleg treng ei oppmuntring og fine ord før julaftan. i tillegg skriv eg fine julekort til mine kollegaer, til og med til sjefen som eg syns er litt streng av og til, og fortel dei kvifor dei er så himla fine å jobbe med - dei beste kollegane eg har hatt. og no gjer eg det. etterpå skal eg på posten, og kjøpe frimerker og passe på at dei blir sendt av gårde i dag.

13.des.2010 @ 08:54
URL: http://nattfisk.net
posta av: m

jeg har ikke gjort noe stort og fint enda, men jeg vil bare si at denne kalenderen er så innmari fin!

posta av: Susann

Vell, eg bur på ein liten hybel, som ser ut som ein båt, det meiner i alle fall eg. Her om dagen overraska eg kjærasten min med å lage ein pakkekalendar til han, som eg har hengt opp på den tomme veggen min :) Han vart i alle fall veldig glad, og det vart eg og, for han fotjente det skikkeleg:)

13.des.2010 @ 09:19
posta av: Dorthe

I helga var jeg i Sverige, og jeg kjøpte med en stoor godtepose med sjokolade til mamma, fordi hun er så glad i sjokolade. Det er ikke så veldig lett å bo med meg for tida, av flere grunner, men mamma er der alltid uansett. Det er så godt å ha en mamma som er som mamma'n min. Sikker på at jeg har den beste i verden! Tenkte jeg skulle sette den et sted der hun finner den selv, som en liten overraskelse.

13.des.2010 @ 09:30
posta av: dikte

hver år sender jeg tre julekort til tre tilfeldige gamle mennesker som ikke står oppført med noen samboere. i år sender jeg et til mathias, edda og håkon. jeg sitter og skriver til dem nå, og det var dette innlegget som fikk meg i gang i år (:

Benedikte

13.des.2010 @ 10:05
URL: http://www.heransper.blogspot.com
posta av: Mari

Guttene jeg bor med liker fotball. Det gjør ikke jeg, og vanligvis bli jeg litt trist hver gang jeg spør om de vil være med og gjøre noe gøy og de svarer - Men i dag er det jo kamp.

I går bestemte jeg meg for å ikke bli trist, og da laget deres tapte hadde jeg laget muffins til dem, og så trøstespiste vi sammen. De fordi de tapte, og jeg fordi jeg bor med noen som liker fotball.

13.des.2010 @ 10:53
posta av: Aimeeeee

E gikk på Karl Johan og ga tre sultne kara bolle, de villa egentli ha penga men trur di vart gla for bolle og.

Sian e va å godt i gang kjøpt e et sjokoladehjerte og ga det tel ei eldre dame som gikk på Karl Johan, ho vart helt førskrækka

13.des.2010 @ 11:32
posta av: Karina

Benedikte, ville bare fortelle deg at det var utrolig snilt gjort av deg! Så utrolig koselig, da gitt. :)

God jul! :)

13.des.2010 @ 11:39
URL: http://www.klemjt.tumblr.com
posta av:

jeg jobber som laborant sammen med mange andre laboranter, og i dag (mandag/luciadagen) gikk vi luciatog i de hvite frakkene våres og delte ut lussekatter til de som ville ha, siden det tross alt er mandag, og ingen liker mandager, ingen på bygget her hvertfall.

13.des.2010 @ 11:40
posta av: Camilla

Etter å ha flyttet til Oslo for å studere i sommer, er jeg endelig hjemme til jul og en utslitt mor. Mamma hadde første dag på jobb etter en omfattende operasjon i dag, men jeg er hjemme uten lekser - så nå brenner det i ovnen, huset er strøkent og alle klærne er vasket, og med 6 personer i hus kan man kanskje tenke seg størrelsen på skittentøyshaugen. Ut juleferien er det jeg som er husmor, så skal mamma få den roen hun fortjener!

13.des.2010 @ 11:56
posta av: Thea

kanskje ikkje så mye, men for min pappa betydde det alt at eg kom opp med en kopp te når han e under mye stress fra jobben. pappaen min e den beste og fortjener ein kopp te på daga som dette.

13.des.2010 @ 13:10
posta av: Linda

i sommer så flytta jeg, og til desember laga jeg julekalender til bestevenninna mi der jeg bodde før. Det er bare små søte ting, krimskrams, fine lapper med fine ord ogsånn.. men hun ble kjemåeglad og overrasket.

13.des.2010 @ 13:11
URL: http://lindusma.blogg.no
posta av: Ida.

jeg var ute i Oslo for en uke siden ca.

Jeg møtte pappaen min (han er rusmissbruker), på gaten.

Han så ikke ut. Han hadde filler til klær. Han så kald ut, og var ikke helt i form.

Der han satt, satte jeg meg vedsiden av han og spurte hvordan det gikk med han. Varm kakao hadde jeg med, for det visste jeg at han likte.

Tror ikke han gjennkjente meg. Men det var nå så.

Han sa at han har sikkert hatt det bedre, men at han ikke koblet det selv. Jeg hadde ikke så mye penger på meg, for jeg hadde kjøpt masse gaver siden det snart var jul.

Vi satt der bare egentlig, og ut i løse luften spurte han meg hvorfor jeg satt her sammen med han. og at han ikke var vært bryet. Jeg fortalte at vi hadde samme etternavn, men ville ikke si mere.

Etter at vi hadde snakket litt om tiden ''før tiden'', spurte jeg om han ville bli med å spise, for han så sulten ut. Han ville ikke ta imot det med det samme, men jeg sa at han måtte være med meg. Og tusen takk for at han ble med.

Jeg har ikke hatt kontakt med han på ca 5 år, men har fått div. bilder av han fra Farfaren min i Oslo.

Etter at vi hadde spist, gikk toget mitt hjem til Gudbrandsdalen og jeg måtte ta farvell.

Men at jeg måtte reise gjorde ikke noe, men når jeg så det lille glimtet i øyet hans, og det smile fra munnen hans, ble jeg så varm inne i meg.

Jeg hadde det så bra, og følte at jeg gjorde noe bra, både for meg & for han.

:-)

13.des.2010 @ 13:25
posta av: Frida

I går skrev jeg en tekstmelding. I den var det bare et hjerte. Et hjerte til den venninnen som trengte det så sårt etter utallige kyss og tårer på en fest.

13.des.2010 @ 14:12
posta av: martinetysnes

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra posten.

Når jeg skulle trekke kølapp stod det en beskjed om at man ikke kunne ta ut penger der før senere på dagen.

Jeg fikk med meg at to stykker var veldig lei seg og opprørte siden de ikke kunne få ut pengene sine. De gikk nok på trygd og de luktet alkohol.

Mange så rart på dem og personalet på posten virket oppgitte.

Jeg syntes synd på dem og tenkte på adventskalenderen din. Det har ikke noe å si om jeg vinner eller ikke. Ville bare fortelle at jeg gikk bort til dem og sa jeg ville hjelpe. Følte veldig mange øyne skuet bort på meg.

Men det gjorde ingenting for de jeg spurte ble såå glade. Så jeg gikk på butikken og tok ut 100 kr til dem og ga de en klem og ønsket de god jul =)

Jeg gikk ut av posten 100 kr fattigere men med et stort smil om munnen. Det var godt å hjelpe noen andre :)

13.des.2010 @ 15:05
URL: http://martinetysnes.blogg.no
posta av: Susanne

I dag måket jeg veien ned til huset for pappa:) Han blir sikkert glad når han kommer hjem!:)

13.des.2010 @ 15:16
posta av: andrea

For to år siden ble bestemor dement og måtte etterhvert flytte fra bestefar over til et pleiehjem. Bestefar har ikke hatt det lett siden hun dro, spesielt ikke i det siste siden bestemor bare blir verre og verre, men jeg har passet på å hjelpe han så mye jeg kan for at det skal bli lettere for han.

Jeg tror bestefar har savnet bestemor ekstra mye i det siste, for han har vært innlagt på sykehuset hele to ganger på to uker på grunn av smerter i hjertet sitt. Forrige uke skulle jeg til han og vaske igjen, men han sa at jeg ikke fikk lov fordi at han ønsket å prate med meg. Han fortalte meg om hvordan han hadde det uten bestemor og om ekle drømmer han hadde drømt. Så begynte han å gråte, jeg satte meg på armlenet på stolen hans, holdt rundt han og lot han gråte på skulderen min. Jeg måtte bite meg selv i munnen for å ikke gråte, jeg måtte være sterk for bestefar. Jeg satt ved siden av han i tre timer og lyttet på historier fra gamledager og følelsene hans i dag, bare fordi at han er verdens beste bestefar som akkurat nå trenger en venn mer enn noe annet.

13.des.2010 @ 15:53
URL: http://anhes.blogg.no
posta av: veroniq mike

Mange mange mange fine ting som har blitt gjort! Herlig konkurranse, fina. Vel, min fine hadde siste eksamen idag, og vi hadde avtalt julevasken når han kom hjem. Jeg lurte meg opp av senga med en gang han dro, og vasket ned hele leiligheten, i tillegg bakte jeg fineste lussekatter til han, sånn at det luktet godt og han fikk en fin overaskelse når han kom hjem. Flink har han vært! Og han ble superglad. Hurra.

13.des.2010 @ 16:01
URL: http://worldofmikee.blogspot.com
posta av: Irene

Igår tok eg oppvasken til dei andre eg bur med, og baka pepperkaker og laga gløgg til dei kom heim frå dei travle sletne jobbane sine. Trur dei blei rimeleg nøgde :)

13.des.2010 @ 16:03
posta av: DENNE BLOGGEN ER IKKE LENGRE I BRUK.

Kjempefin julekalender Mariell, veldig, veldig fint! Jeg skal delta også, jeg må gjøre noe bra. Jeg gjør brae ting veldig ofte for andre.

13.des.2010 @ 16:24
URL: http://xxstinemarina.blogg.no
posta av: S.

jeg skal ut på tokt med lussekatter og klementiner. (to be continued)

13.des.2010 @ 16:57
posta av: Hilda

Det var onsdag forrige uke. Jeg satt på en benk på togstasjonen og venta på toget etter å ha vært på kino i Lillestrøm. Så kommer det en mann bort å setter seg på benken. Han var fransk-/gebrokkent engelsktalende. Han spurte meg om det var lov til å røyke der inne. Jeg klarte i ikke å svare med en gang for han hadde blod på hånda og bitte litt på jakka. Han så at jeg så på blodet. Ah, ikke noe farlig. Det var politiet som gjorde det. Jeg ble sint og lei meg inni meg. Politiet skal vel ikke slå andre mennesker så de blør og så bare gå fra dem på gata. Han sa at de pleide å gjøre det hvis han kom i trøbbel med dem. Det var det han sa. Han dreiv å knota på en mobil. Jeg spurte om jeg skulle hjelpe ham. Han hadde kjøpt pengepåfyll til mobilen på 100 kr men han fikk ikke til å ringe nummeret man skulle ringe. Jeg prøvde å ringe med telefonen men jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre. Det var touchtelefon men den reagerte ikke. Jeg skrudde den av og på, men fortsatt skjedde det ingen ting. Språket på telefonen var på norsk så jeg tror ikke han forstod hva f.eks. "velg" betydde, eller "tilbake". Jeg følte med så hjelpesløs/håpløs. Jeg måtte rekke toget så jeg måtte gå. Jeg sa" lykke til og hade bra" og løp av gårde. Denne episoden var så spesiell. Den betyr mye for meg og jeg kommer aldri til å glemme den.

Jeg synes det var en så god idé, det med at man kunne skrive ned en god gjerning. Gavekortet er unødvendig, mer som en bonus å regne. Det er så fantastisk å høre om alle de gode personene som gjør gode gjerninger. Man trenger positivt påfyll. Hvis man bare hører om krig og elendighet mister man fulstendig motet og håpet om et ikkevoldelig samfunn.

13.des.2010 @ 17:35
posta av: synne

I dag har jeg og bestevennen min kjent hverandre i 3 år, og jeg og familien hadde julebakst i går. Så idag hadde vi nynorsk tentamen så jeg tok med pepperkaker og andre ting vi baket til henne så hun hadde noe godt å knaske på i de 6 timene. Hun kom ut med et smil om munnen <3

13.des.2010 @ 17:43
posta av: elise

eg skal overraske veninnene mine med ein julekvelds, med julekaker, boller og kakao, berre fordi eg er glad eg har dei!

13.des.2010 @ 18:14
posta av: Julia

Jeg bakte muffins til gamleklassen min med rosa bringebærglasur og fine godterihjerter på. Jeg trenger ikke være med i konkurransen, men dere som leser kommentarer, hvorfor ikke gjøre noe lignende? Det er koselig å overraske noen med hjemmebakte saker nå i de stressende juletider.

13.des.2010 @ 18:15
posta av: Cassiopeia

i dag sa jeg ja til at en venn til min venn kunne bo hjemme hos meg en uke, for han trengte ett sted å bo i en uke. jeg har aldri møtt han før, men mine venners venner, er mine venner :)

13.des.2010 @ 18:44
URL: http://cassiopeia.blogg.no
posta av: Solveig

Jeg er midt i ei travel tid med eksamen og oppgaver! Rimelig stressa med andre ord. Men i går kobla jeg av med å lage en stor porsjon lussekatter. Dette overrasket jeg naboene med. I den ene leiligheta lå alle mann syke, og den andre leiligheten var preget av eksamensstress, sånn som her. Stor glede over mitt lille Lucia-påfunn (vurderte å vekke de kl 05 i dag, men vet ikke hvor snillt det hadde vært ;))Mer enn et par lussekatter trengs ikke for å gjøre dagen til noen! Lesinga ble mye lettere å fortsette på! Glad og smilende i hjertet mitt :)

13.des.2010 @ 19:04
posta av: birgitte

skreiv follow your dreams over do-døra til min usikkre, eventyrlystne venninne! nå kan ho fint å se og tenke på mens ho sitter det :-D

13.des.2010 @ 21:12
posta av: Hanna

eg bakte peparkakehjarter som eg pynta, festa fine band i - og drog rundt til dei andre i familien min og hengde dei opp i vindauga deira. alle treng litt julepynt og litt kjærleik<3

13.des.2010 @ 21:14
posta av: camillaeliseberg

Min lillesøster Anneline <3 har vært på besøk i helga. I morrest da ho enda lå på sofaen og prøvde å våkne, ga eg ho en varm kopp kaffe. Tenkte at hvis ho lukta den, så våkna ho lettere. Det gjorde ho. Så dro eg på jobb.

13.des.2010 @ 21:25
URL: http://www.camillaeliseberg.blogg.no
posta av: Maria

I dag skulle vi ha eksamen i teater produksjon. Hele klassen var superstressa på fredag fordi de ikke følte tida strakk til. I dag stod jeg opp klokken 5 og bakte lussekatter til alle 16 og kokte te samt skrev fine motivasjonskort med gode ord og tanker til alle sammen. Vi spiste lussekatter,drakk te, sang luciasang og gråt litt før vi gikk inn i den tøffe eksamensperioden med et smil om munnen alle sammen. Minne for livet :)

13.des.2010 @ 21:58
URL: http://www.kjerleika.blogg.no
posta av: Line

Hei:) Jeg hjalp akkuratt en kompis av meg til å vaske klær; han reiser nemlig til Kina imorgen, og kommer ikke hjem før i begynnelsen av januar. Så jeg hjalp han rett og slett til det :)

13.des.2010 @ 22:43
posta av: Silje

Satt oppe i går kveld og laget finfine julekort med englesjokolade i, som jeg skal poste til de søte venninnene mine :-)

14.des.2010 @ 09:55
posta av: hjelpmegselv

Jeg vil også være med.

Det fine jeg har gjort er å være sykesøster for dattern min omtrent hele den siste uka. (Først omgangssyke, så halsbetennelse) Jeg kosemoser med henne hele dagen for at hun skal bli raskere frisk fra halsbetennelsen sin og lar henne sovne i armene mine. Det andre fine er at jeg har bakt brød til mannen min i dag. Håper han vil smake på dem når han kommer hjem fra jobb. De er nemlig bakt med kjærleik :)

14.des.2010 @ 13:45
URL: http://hjelpmegselv.blogg.no
posta av: susanne

jeg har kanskje ikke gjort noe spesielt, men hadde jeg fått sjansen - ville jeg gitt gavekortet til bestevenninnen min. det fortjener hun nemlig så veldig, etter å ha støttet meg i lange telefonsamtaler, gjennom brev og små meldinger de siste månedene da jeg har hatt en ganske tøff periode. vi bor på hver vår folkehøgskole langtlangt unna hverandre, og jeg er så glad for at hun har tatt seg masse tid til å være en så god venninne, selvom hun har et "eget liv" og mye å gjøre på sin egen skole. hun er fantastisk. :)

14.des.2010 @ 14:15
posta av: Stine Roland

Jeg lagde kake til bestevenninna mi, for å prøve å muntre henne litt opp. Typen var utro i helgen, og hun er ganske knust.. Jeg la også en liten lapp oppi den improviserte kakeboksen, det det sto "boys, their only good for fruit, I mean bananas", eller noe i den duren . Det trakk i alle fall i smilebåndene hennes, noe som var veldig godt å se :)

14.des.2010 @ 14:40
posta av: ingrid

I dag stod eg opp og koka kaffi og steikte rundstykkjar, så dekte eg på bordet med duk, fat og koppar, masse herlig pålegg og tende lys,

Foreldra mine blei temmeleg overraska da dei kom opp på kjøkkenet, litt før halv åtte, men så smila dei lurt til meg, og eg trur at dei begge var ganske så nøyd med starten på morgonen!:-)

14.des.2010 @ 16:14
posta av: Heidi

Pappa jobber veldig mye, og veldig lenge. Han går på jobb klokka 6 om morgenen og kommer ofte ikke hjem før ti - elleve på kvelden. Han har jobbet ekstra mye i det siste fordi han vil gi meg drømmebrylluppet. Jeg skal nemlig gifte meg med min "fine" til sommeren.

Pappa er veldig glad i jul, men har ikke hatt tid til å pynte. Så en dag gikk jeg på loftet og dykket ned i alle eskene med julepynt og pyntet hele stua, strøk julegardiner og hang opp på kjøkkenet, bakte pepperkaker og balanserte på ei gardintrapp for å henge opp noen julelys på utsiden.

Alt ble sikkert ikke like fint som om hvis papsen hadde gjort det selv, men det hadde i det minste litt sjarm over seg. Så da han kom hjem spilte julemusikk fra pcn og jeg serverte grøt.

Fordi jeg har verdens beste pappa. :)

14.des.2010 @ 16:37
posta av: Mia

Var i Oslo for å sjå Raske Menn forrige helg. Søndagsmorgonen hadde eg steikt meg 2 vafler eg skulle kose meg med til frukost. På bordet ved sia av sat ei lita jente med mora og faren. Så gjekk ho og faren for å steike vafler og, men det var tomt... Så eg tilbydde ho den eine vafla mi og redda dagen :)

Utrulig koselig å sjå smilet i ansiktet hennas, og eit par letta smil frå foreldra :)

14.des.2010 @ 17:19
posta av: Hanne

I dag bakte eg julekaker. Det er jo ikkje så spesielt det, å bake julekaker, eigentleg, for det gjer jo alle. Men desse julekakene var ikkje til meg, forstås. Dei laga eg nemlig til mine finfine kollegaer på butikken, som er så snille å lar ei femten år gamal jente jobbe der annakvar laurdag, sjølv om dei må løpe til kvar gang nokon skal ha alkohol eller røyk, til og med når nokon skal ha nesespray må dei kome. Sjølv om eg må spørre igjen og igjen om kva eg skal gjere når nokon vil ha lyntoto, eller kva for ein av strekkodane eg skal skanne når dei kjøper flaxlodd. Og sjølv om eg ofte er litt treig, og gløymer navneskilt gong på gong, så let dei meg jobbe der, og det syns eg er så fint og snillt av dei, at tenkte at i staden for å berre kjøpe noko billig noe, som ein telys-holdar eller liknande, til julegave, så kunne eg laga noko sjølv. Så eg bakte nokre kjempegode kjeks, som eg har kvar jul, og dei skal eg pakke inn i finfint papir, skrive eit lite kort, og legge dei frå meg på pauserommet når eg jobbar nå til laurdagen. Sidan ikkje alle saman jobbar samtidig (det er ein ganske liten butikk)så syns eg det er så fint å tenke på at dei ein etter ein kjem til å finne ein liten pose frå meg, og forhåpentligvis smilar litt, og undrar på kva det er, og blir glade når dei pakkar det ut, og syns at det var godt. Det blir eg glad av å tenke på, så då er både eg glad og dei glade, og sjølv om ikkje eg vinn, så er det så flott at det er så mange som blir glade på grunn av denna konkurransen din, og det er himmla fint :)

14.des.2010 @ 18:30
posta av: Anne

Jeg har ikke fått sett "resultatet" av det jeg har gjort istand og planlagt enda, ettersom det er en julegave. Men kjæresten min får ihvertfall i år en hjemmelaget julestrømpe med 5 små gaver oppi, og alle de små gavene er nummerert slik at han skal åpne de i rekkefølge, for inni har jeg lagt små lapper hvor jeg har skrevet små fine ting som jeg liker ekstra godt ved han. Slik som hvor fint det er å krype tilbake under dyna og legge seg tett intill ham om natta. Hvor godt det er å høre han hviske "fina mi" i øret mitt. Og hvordan jeg blir mindre kald av bare å tenke på ham på vei hjem. Og i den siste(en hjemmelaget papprobot med sjokoladehjerte inni) skal det stå "jeg elsker deg", som jeg ikke har turt å si til han enda engang.

- Det kan nok kanskje ikke måle seg med mange av de andre flotte kommentarene her, men jeg synes det ihvertfall er ganske søtt og fint gjort.

14.des.2010 @ 21:14
URL: http://pirateanni.blogg.no
posta av: Ingvild

I dag har jeg vært snill mot meg selv, tatt til meg motet og gjort unna julevask på hybelen. Det har gått en stund uten at jeg hadde gjort noe, og det begynte å se utrivelig ut(eller det har vel egentlig gjort det en stund). Jeg har merket at dette har vært en ting som har ligget på mine skuldre, som igjen har påvirket mitt humør. Jeg føler at jeg nå ved å ha gjort det unna, har jeg det så mye bedre, og at det igjen vil gjøre meg snillere, orke mer og ikke trenge å avslå et forslag om å møtes med venninner fordi jeg sier at jeg skal vaske hybelen (men jeg har i det siste endt med å ikke gjøre det likevel fordi jeg har følt meg så motløs). For det er noe som heter å hjelpe seg selv før man kan hjelpe andre, og det er det jeg føler at jeg har gjort i dag. Fra i morgen av vil jeg starte med et bedre humør enn jeg har gjort på lenge, noe som jeg tror kan hjelpe litt på den dårlige stemningen som har vært i klassen i det siste pga lærere. Dessuten har jeg kjempelyst til å invitere noen folk fra klassen hjem på hybelen for å spise julekaker etter juleavslutninga e.l. Nå føler jeg at jeg kan gjøre det. Ville slenge på dette i kommentaren i tilfelle det er andre som har en situasjon som ligner min tidligere i dag. Du/dere er ikke alene!

Til konkurransen vil jeg melde meg på fordi jeg i helga har hjulpet mamma med julebaksten og å ommøblere stuen til julen (lage plass til juletreet og sette sofaene nærmere vedovnen) fordi jeg vet hun blir stressa pga jula og alt som følger med det i adventstida.

I tillegg vil jeg si at jeg ønsker å vinne fordi jeg har lyst til å gi mamma gavekortet slik at hun har et påskudd til å reise til Oslo og få en liten ferie og møte søsteren sin. Jeg syns litt synd på mamma fordi det er lenge siden hun har gjort noe med en venninne eller søsteren sin på helg, mens pappa denne høsten alltid har kunnet dra på jakt i helgene og møte kompiser.

14.des.2010 @ 21:24
posta av: Anne Jorid

siden vi har mattetentamen i morgen, har vi hatt studiedag i dag. jeg har så og si brukt hele dagen min til å hjelpe Bertine (og meg selv) til å ikke stryke på tentamenen i morgen. vi spiste oss runde på fruktsalat, julebrus og svampebob-kjeks. det var fint.

kjærleik.

14.des.2010 @ 23:38
URL: http://annejorid.blogg.no/
posta av: Liv

Noe av det fineste jeg kan komme på at jeg har gjort var i andre klasse på videregående (det står jo ingenting om at jeg må ha gjort den fine tingen i nærmeste fortid). Alle vennene mine hadde kommet opp i muntlig eksamen, men jeg hadde sluppet unna. De forberedte seg på jeg skulle gni det inn, møte opp der de leste sammen og virkelig nyte at jeg hadde fri forran dem. I stedet bestemte jeg meg for å bake en kake jeg kunne ta med der de leste sammen. Jeg er ikke en kakebakende (eller matlagende) person, og denne kaken var den første jeg noen gang bakte (utenom i heimkunnskapen). Jeg sto opp tidlig og prøvde å gjøre meg veldig flid, selv om det å lage mat er noe av det verste jeg vet. Da den var ferdig og jeg hadde tatt bussen til dem ble de kjempeglade og spiste store stykker alle sammen! Men da jeg skulle smake selv oppdagt jeg at den smakte kjempedårlig! Alle sprutet ut i latter og til tross for at kaken smakte dårlig ble den spist opp og det er den beste kakespiseopplevelsen jeg noengang har hatt!

14.des.2010 @ 23:42
posta av: s.

oi. jeg hadde nesten glemt av at det var tirsdag allerede. men okei, here goes. på søndagsnatta bakte jeg masse lussekatter, til det punktet hvor man blir så lei at man bare lager sånne med snurr på begge sider. i tillegg hadde jeg kjøpt masse klementiner - typ kjøleskapskuffa full av klementiner (mmm). så til det som er litt tricky: hvordan gjør man noe fint for andre, alene, når man har sosial angst? jo: man gjør det når ingen er hjemme, og uten å si at det er deg. så i går, når alle var på skole eller jobb, så hang jeg én pose med lussekatter og én pose med klementin på døra til ei jeg kjenner litt, så på døra til ei som kjæresten min jobber med, og så stakk jeg innom bestemora mi før jeg måtte løpe på jobb hvor jeg ga sjefen min luss og klem. og det var den luciadagen.

15.des.2010 @ 00:05
posta av: Malene

Barna løp mot meg ute i snøen.

Kan ikke vi dra utenfor barnehagen for å ake?

Vær så snill?!

Joda, kan vi vel.

5 små med kjelker, rumpeakebrett, vanlige akebrett og våte votter trasket ut av porten.

Suget i magen, den herlige trillende latteren, de røde kinnene var den beste avslutningen på dagen!

15.des.2010 @ 01:29
posta av: marire

det er bare en miniting, men: jeg skar et av yndlingsbrødene til hun jeg har bodd sammen med i to og la det i fryseren, sånn at hun har til matpakke når hun kommer hjem fra juleferie. da blir hun nok glad :)

15.des.2010 @ 09:30
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23919470