tre.eg har tre boksar igjen med magasin, to som framleis er forsegla og ein som står open, klar til å sendast ut i smartpostkonvoluttar til heile det lange land og forbi. det er til saman 169 magasin igjen. eg har solgt 875 magasin sidan oktober, det føles heilt sjukt og heilt sjukt bra. for å få det før jul må de bestilla det før klokka fire på torsdag, om de ikkje vil bestilla det over internett kan de få kjøpt dei litt overalt, desse plassane, det er komt fire nye plassar på lista:

henrik vibskov, tollbugt. 15, oslo
pryd, mercursenteret, trondheim
e-bo, lærdal
papercut bookshop, krumakargatan 24-26, stockholm

om du vil ha dei sendt ein plass som julegåve, altså om du vil ha det pakka inn og sendt til ei anna adresse enn di eiga tar eg imot manuelle bestillingar på mail fram til torsdag. pengane må vera på kontoen min før magasinet blir sendt, så eg anbefalar at alle som vil bestilla ved å overføra til konto gjer det i dag eller tidlig på dagen imorgon! da sender de mail til hjartesmil@gmail.com.

om du ikkje heilt veit kva magasinet er, kan du sjå her. om du er i tvil om det er verdt det eller ei: det er det. eg prøver å vera ydmyk, men det er faktisk eit heilt fantastisk magasin og eg tør å sei det. eg er sjukt stolt.just to let you know that i don't have many magazines left, only 169 out of 1044. and order them before thursday if you want to get them before christmas.


kommentarar:
posta av: Ida

så kult at pryd sel magasinet! eg skal kjøpe!

14.des.2010 @ 15:32
posta av: Mikkaela

Hej!

Jag fick magasinet igår och det var så fantastiskt fint!

Blev helt varm i hjärtat!

14.des.2010 @ 15:33
posta av: Oda

Jeg har så lyst til å gi det bladet i julegave til mamma, men vi har brukt opp gavebudsjettet våres for lengst. Det må nok bli en bonusgave på nyåret en gang isteden :)

14.des.2010 @ 16:28
URL: http://roootless.wordpress.com
posta av: June

Skal kjøpe no, når eg er studielånrik, og som belønning til meg sjølv for å ha fått A på eksamen i dag :D hurra for meg! Og deg <3

14.des.2010 @ 17:14
posta av: Mette

Tror nok ikke det blir noe problem å få solgt resten av magasinene :) Elsket det første, gleder meg masse til det andre kommer. Bestilte samme dag du la ut paypal link til betaling (betalt 1.november), men har ikke fått ennå :( Håper det er på vei snart :) Da skal jeg kose meg med det i juleferien!

14.des.2010 @ 17:15
posta av: Josefine

Du har all grunn til å være stolt, magasinet er fantastisk bra! Jeg har et, og et annet et er pakket inn i rødt rosejulepapir med stor sløyfe på og skal snartsnart bli gitt bort til ei som kan kose seg gluggihjel med det i romjula! :)

14.des.2010 @ 17:18
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: Idaa

Du har all rett til å vere stolt over deg sjølv og magasinet. Eg har så vidt sett i det på e-bo og har sagt til verdas finaste at magasina dine står høgt oppe på ønskelista. Så eg har altså eit stort håp om at i romjula skal eg kose meg med hjartemagasinet, julekaker og sjokolade.

14.des.2010 @ 18:29
posta av: Camilla

Å, fantastisk at magasinet er på Pryd Ü Skal kjøpe det i morgen. Og i dag leste jeg at Bare Barista i Tønsberg (hvor jeg skal på torsdag) har begynt å selge makroner og sjokolade fra Sebastien Bruno! Nå kan jeg snart spise makroner andre ganger enn i drømme, som jeg har gjort sånn ti ganger eller noe denne høsten. Mens jeg leser Hjartesmil-magasinet.

14.des.2010 @ 19:26
posta av: Ida

ååh, håper jeg får penger snart da! Har venta på at det skulle dukke opp i Trondheim!

14.des.2010 @ 20:21
posta av: Danielle

Kjære Mariell.

Tusen takk for at du har valgt å blogge.

Tusen takk for at du har et fantastisk syn på livet.

Tusen takk for at du beskriver det som du gjør.

Tusen takk for at du minner meg på å sette pris på det jeg har hver dag.

Noen ganger er det vondt å være menneske, heldigvis har man slike som deg som forteller hvor fantastisk det kan være også.

Varm hilsen fra

Danielle.

14.des.2010 @ 20:38
posta av: vinylhjerte

Åh, du virker som en som vil elske min nye skattebutikk. Den heter Herr og Fru Retro og ligger på Sagene, rett ved kaffebrenneriet. Hun som eier det er ung og virkelig flink til det hun holder på med. Å komme inn der er som å komme inn i sitt helt egne skattekammer.

14.des.2010 @ 20:43
posta av: vinylhjerte

Eller se hjemmesiden deres: http://www.herrogfruretro.no/

14.des.2010 @ 20:45
posta av: Synnøve

Halla Mariell! Kjøpte magasinet for leeeeenge sida, men det har ikkje komt i posten endå. Er det grunn til bekymring, eller er det på veg? :) Ikkje meint som kritikk, berre gira på å få det! Helst før eg reiser heim til jul, slik at eg har magasinet med meg i ferien :)

14.des.2010 @ 20:54
posta av: Kirsti

Eg fekk magasinpakka med dei to fantstiske på laurdag, nett etter endt eksamen. Eg låg på sofaen og kosa meg i fleire timar, og noko av det eg tykkjer er finast av alt er korleis du enkelt og greitt syner folk at ulike målformer og ulike språk ikkje gjer ting komplisert og vanskeleg i skriftform, men heller skapar liv og ei kjensle av nærleik i det ein les. Tusen takk for det!

14.des.2010 @ 22:28
URL: http://kirstilunde.blogspot.no
posta av: marita

i kveld bestillte eg magasinet. det skal få ligge og ventevente heilt til 5.januar, for då skal eg reise til london på språkreise for eit heilt halvt år og då treng eg nok noko fint å roe med ned med på flyet. gler meg!

14.des.2010 @ 22:40
URL: http://www.ordadugavmeg.blogspot.com
posta av: marire

jeg har gledet meg så lenge og så mye til hjartemagasinet, men jeg har ikke fått det (og jeg bestilte for evigheten siden, men jeg flyttet adresse, og de skulle videresende, men jeg vet ikke hva som skjer), og jeg håperhåperhåper at det ligger i postkassen når jeg kommer hjem på fredag... håperhåperhåperhåper.

15.des.2010 @ 12:39
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Elise

Du burde kontakte http://www.soli-brug.no/ for å spørre om de vil selge magasinet ditt. De har mange forskjellige bøker og noen magasiner de selger der, men ingen så fine som dine!

16.des.2010 @ 17:21
posta av: ane

et stk hjartemagasin er på vei til meg fra Lærdal akkurat nå. om 4 timer sitter jeg forhåpentligvis med det i hendene mine. gleder meg som en liten unge! du er fantastisk.

17.des.2010 @ 15:02
URL: http://anethomassen.blogg.no

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/23947149