min fredag.

friday.
min fredag var lasta med: ny blomsterlampe. steen&strøm, å pressa meg sjølv for hardt og aldri bli frisk, sjokolademousse, å vera hundepassar for ein veldig sliten hund, å scanna tolv rullar film, å vera så sliten og sjuk at eg egentlig berre ville sova heile dagen.

i dag er den første dagen som sjuk at eg ikkje har prøvd å pressa meg sjølv meir enn det som faktisk er sunt, og eg har berre slappa av og det har vore sjukt deilig og no har eg endelig ikkje feber lenger! no nyt me dei siste dagane i oslo før me flyr heim på mandag, og det skal bli så himla fantastisk å sjå familien min igjen, for ikkje å snakka om mine herlige svigerforeldre. <3


enn de, da?yesterday my day looked pretty much like that animation: i bought a new flower lamp, it's amazing and i'll show you later, some christmas shopping and then dog sitting while watching tv and eating chocolate mousse.


kommentarar:
posta av: theresekristina

Min fredag var lasta med kort skuledag, førdetur med fine jenter, juleshopping der eg blei ferdig med julegavene, en god hamburger, mykje latter og kos. Og ikkje minst en irriterande busstur heim, der eg hadde 3 fjortisjenter bak meg, som var irriterande sjølv om vi ba dei vere stille.

18.des.2010 @ 19:21
URL: http://theresekristina.blogg.no
posta av: Idaa

Min fredag var lasta med dagenderpåfølelse i magen og hovudet etter juleballet på torsdag. Men eg starta dagen klokka 8 med spinning fordiom. Så var det juleavslutning med klassen og det var jo kos. Etter skulen vart det jobb og eg la meg tidlig for eg var død i hovudet og magen og føttene.

18.des.2010 @ 19:39
posta av: Valerie

Min fredag var lasta med kakemennbaking, et fint lite møte med to fine venner, og premiere på den nye Tron-filmen. (Også må jeg bare si at jeg er så fryktelig glad i dag, for jeg har kanskje funnet en skole jeg kan begynne på allerede i februar, og alt jeg har slitt med det siste halvåret kan kanskje forsvinne for godt!)

18.des.2010 @ 20:12
URL: http://cavejam.wordpress.com
posta av: Heidi

Min fredag var lastet med fysioterapi som gjorde underverker i ryggen, jobb as usual, lånemøte som resulterte i et nytt og større lån til rekkehus med min elskede og hyggelig bursdag med gode venninner på Peppe's Pizza. <3 ^^

Pretty good Friday in deed . . !!

18.des.2010 @ 20:51
posta av: anna

hei fine mariell. eg har netopp fått vite at eg liksom er lurt når det gjeld diana kameraet som eg kjøpte for nokre månadar sidan. fotografen som eg var hos, fortalte meg at det er for mykje skit på linsa, og når vi fekk filmen tilbake var der ingen bilder på filmen! er det slik at ein må bestemme lukkertida sjølv med diana, sidan det er eit pinhole? er redd auto-lukkaren er for kort til at den rekk å sleppe inn nok lys på filmen. eg blei skikkelig usikker no, og ville spørre deg før eg kontaktar kipekee.

ha ei fin fin helg vidare.

18.des.2010 @ 20:58
posta av: Marianne

På fredag jobba jeg 10 timer, greit nok det når man vet at neste lønning blir litt større:P Jobber på Gilde jeg skjønneru, og folk vil ha ribba si til jul, så da må vi stå på litt ekstra:)

Men jeg vli bare spørre om ting: For i dag skulle jeg handle meg det fineste magasinet i verden på Pryd Mercur, men så var de utsolgt!!! Kommer det flere magasin til Trondheim, eller må jeg bestille via PayPal(som ikke virker til meg, jeg måtte ringe til India, så jeg vet ikke helt om jeg tør bruke det lengre!)

Goood bedring, og du er seriøst supersøt! God Jul:)

18.des.2010 @ 21:35
URL: http://skadd.blogspot.com
posta av: Linda

åhærre, hva kostet den lampa ?

18.des.2010 @ 21:38
URL: http://lindusma.blogg.no
posta av: Ane

Kjempe fin blogg digger den virkelig !!

18.des.2010 @ 21:39
URL: http://emena.blogg.no
posta av: Carina

Hei Mariell! Du sa jeg skulle gi beskjed dersom jeg ikke innen onsdag hadde mottatt hjartemagasinet mitt. Nå er det lørdag (søndag) og det har fortsatt ikke kommet i postkassen min. Ikke for å plage, det kan jo være det har kommet bort i posten eller noe. Er det mulig å spore det, eller på en eller annen måte finne ut hvorfor det ikke har kommet enda?

Uansett: Fint å høre at du er frisk igjen :-)Du må ha en fortreffelig jul!

19.des.2010 @ 00:04
posta av: Julia

For en helt fantastisk utrolig nydelig lampe. eller som du ville sagt: åh, ei himla fin blomsterlampe.

19.des.2010 @ 00:57
posta av: Mymlen

Eg vonar at du blir betre snart.

På fredag sa me hade til gymlæraren vår gjennom 2 og eit halvt år. Me hadde kjøpt blomster til henne, og eit gigantisk kort. Det var så himla trist og fint på ein og same tid.

Så stressa eg masse, for halv sju skulle gjestane til bursdagen min kome, og eg hadde mest ikkje gjort noko klart. Men så hadde farmor og pappa ordna alt samen, farmor hadde kjøpt rosar til meg og pappa vaska, og dagen før hadde dei flytta på alle møbla så med fekk plass til alle rundt spisebordet. Så alt eg trong å gjere var å lage mat. Eg er så utruleg glad i familien min!

Så kom gjestane og eg hadde den beste bursdagsfeiringa nokon sinne, sjølv om han var ein dag for tidleg, og det kanskje er litt dumt når ein fyller 18.

19.des.2010 @ 01:15
posta av: Frøydis

I dag fikk jeg magasinet i posten, og har kost meg med det! ;)

19.des.2010 @ 02:30
URL: http://drlabowsky.blogg.no
posta av: Nøve

God jul, Mariell!

19.des.2010 @ 03:03
URL: http://omgstfulzm.blogspot.com
posta av: hjartesmil

anna: det som er teit med diana er at det er omtrent ubrukelig fra seint i september til tidlig i april, og det passar som regel best til å bruka ute om sommaren. om du er usikker burde du rett og slett berre lesa deg opp om det, for bilda blir sjølvsagt ikkje noko bra om du ikkje kjenner kameraet bra nok.

19.des.2010 @ 04:37
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: The Ladies Almanack

På fredag fikk jeg besøk av verdens beste veninne T, vi spiste taco og skulle egentlig bake pepperkaker, men plutselig var det sent og vi hadde brukt tiden på å skravle om gutter og rare foreldre og sett på bilder fra bryllup og bryllupsreise og drukket opp ølen til mannen min, så da var det natt og jeg må bake i dag istedet! GOD BEDRING!!

19.des.2010 @ 09:42
URL: http://theladiesalmanack.blogspot.com
posta av: June

Gratulerer med å vere nestenfrisk :) Og så har eg eit spørsmål: korleis får du til sånn at det er fleire bilete som vekslar sånn som i dette innlegget? Veit du har skrive om det før, og eg bokmerka sida, men mista alle bokmerka mine då eg fekk ny data :/ veldig takksam for svar!

19.des.2010 @ 12:16
posta av: Evalie Marie

håper du blir helthelt frisk snart. min(e) dag(er) har vært lastet med alkohol og gutter. i den rekkefølgen. men det har vært fint, om enn ikkje kjærestefint så fint allikevel. puss!

19.des.2010 @ 13:22
URL: http://evaliemarie.wordpress.com
posta av: hjartesmil

June: picasion.com! :)

19.des.2010 @ 13:29
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Lisa

finaste. <3

19.des.2010 @ 15:37
URL: http://popflickan.blogg.se
posta av: marire

finlampe! min fredag: kjøretimer, besøk hos gammeltante og gammelonkel med julekaker, og så reise hjem i mange timer og avslutte kvelden hjemme i stuen til pappa med kveldsmat og prat. :)

19.des.2010 @ 18:00
URL: http://hoydepunkt.blogspot.com
posta av: June

Det var det, ja! Picasion :) tusen millionar takk!!

19.des.2010 @ 18:12
posta av: Oda Sofie

Oi, for en vakker lampe! Hvor og hvor mye?

27.des.2010 @ 18:33
URL: http://vimsefaks.tumblr.com
posta av: hjartesmil

Oda Sofie: kjøpte den på ei sjappe rett ved tøyengata-busstoppet! den kosta 150 kroner.

29.des.2010 @ 21:40
URL: http://hjartesmil.blogg.no/

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24030287