seks ting de kanskje ikkje veit.


foto.


eg er best på sikkerhetskontrollar. eg er alltid flink til å pakka håndbagasje og kle på meg akkurat dei kleda som ikkje pip i kontrollen. eg tar alltid av meg skoa og har aldri på meg smykker og tar sløyfa ut av håret óg.

eg samlar på kaleidoskop, glansbilder som er av ein spesiell type, gamle postkort, mummikoppar, gamle vogue og kyss.

min største draum er å bli skikkelig gammal som eit skrutt med han der fine og fire barn og nokre dyr også bu i ein gammal knirkete villa utanfor paris med kanskje ein butler og store speglar med gullrammer på veggane.

eg har hatt panikkangst sidan eg var i tidlige tenår, og har til dels lært meg å ha angstanfall kor som helst når som helst utan at nokon merkar det, men da har eg sjukt vondt i låra og magen etterpå.

om eg ikkje har det noko bra så bakar eg, for å kna deig er den beste avreageringen som finst for meg. da bakar eg kanskje søtti rundstykker fulle av angst og vondt og vips har eg det bedre.

eg skulle ønska eg hadde ein hund eller ein katt, for eg har det så mykje bedre rundt dyr. eg blir rolig og kan ligga på golvet og kosa i timesvis.
six things you may not know about me. such as: i've been having panic attacks since i was perhaps 13. i want to grow old in a big parisian villa with big mirrors. i bake when i'm not feeling good. i feel better around animals.


kommentarar:
posta av: Hanne

Da er vi like når det gjelder baking og dyr. Jeg kan være det stikk motsatte av harmonisk (indre kaos), men litt baking gjør alt litt bedre. Og snille dyr hever livskvaliteten med sånn ca. 24 % er jeg ganske overbevist om.

22.des.2010 @ 21:35
URL: http://ekstremtbra.blogspot.com
posta av: ingrid

hva slagst type glansbilder er det du samler på?

hvordan samler du på kyss? sånn samle i hukommelsen, da?

22.des.2010 @ 21:58
posta av: Idaa

Du ar så himla fine tankar. Tenk å kunne budd inne i hovudet ditt med alle dei fine tankane dine, det hadde vore himla fint det.

22.des.2010 @ 22:45
posta av: eirin

jeg piper alltid i sikkerhetskontrollen. men jeg sier jo ikke nei takk til litt massasje :))

22.des.2010 @ 22:53
URL: http://anantharika.wordpress.com
posta av: Malin

Nå har jeg prøvd å kontakte deg et par ganger. Og om du har svart har jeg hvertfall ikke fått deg med meg, og det er jo dumt. Jeg kjøpte magasin 1 & 2 i midten av November, og hadde planer om å gi det til ei god venninne til jul.. men det blir nok ikke magasin i gave til henne i og med at jeg ikke har fått det. Jeg får vel pengene mine tilbake når magasinet ikke dukker opp?

Utrolig dumt da, for jeg skjønner jo dette ikke er noe du har gjort med vilje. Jeg har lagt igjen emailadressen min i kommentarfeltet, så hadde vært litt fint om du kunne kontaktet meg på et eller annet vis.

God jul!

22.des.2010 @ 23:05
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
posta av: Thea

Det er verste er.. De tingene du nevnte der.. AKKURAT det samme gjør jeg og!! Sitter litt sånn i sjokk for det er så sjeldent ting passer helt, men det var morsomt =)

23.des.2010 @ 00:17
posta av: hjartesmil

Malin: har svart deg på mail.

23.des.2010 @ 00:58
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Åsne

ELSKER ELSKER ELSKER bloggen din!! <3

23.des.2010 @ 03:35
posta av: The Ladies Almanack

Mamma har det akkurat sånn hun og, baker brød, boller og rundstykker når hun trenger det og så blir alt bra! Jeg har det desverre ikke sånn... Men jeg har en stor tykk katt som liker å ligge på fanget og som har verdens største gule øyne og som ikke blunker men ser deg inn i øynene til du skjønner at det ikke er noe å bekymre seg for. Han forstår alt!

23.des.2010 @ 09:37
URL: http://theladiesalmanack.blogspot.com/
posta av: .

http://maltar.blogg.no/1293104529_finaste_pakka_som_fin.html <-hjartemagasinkjærleik

23.des.2010 @ 12:49
posta av: Eirin

Kjenner meg virkelig igjen i det du sier om dyr. En hverdag uten kjæledyr er tom. jeg elsker å ligge på gulvet sammen med kaninene mine som tuller rundt og søker kos

23.des.2010 @ 13:06
URL: http://eirinsae.blogg.no
posta av: m

<3

posta av:

<3

23.des.2010 @ 13:08
posta av: Trine

Hei Mariell

Har du fått mailen som jeg sendte deg for over 1 uke siden, min andre mail til deg der jeg purrer på magasin nr 2 for andre gang? Jeg skjønner jo nå at det ikke kommer til å dukke opp før jul, men jeg vil gjerne vite om du kan spore det opp på noen som helst måte. Spesielt rart er det jo siden jeg bestilte magasin nr 1 i midten av desember og fikk det i posten nesten med en gang, mens jeg bestilte magasin nr 2 allerede 30.oktober og enda ikke har fått det.

23.des.2010 @ 13:43
posta av: Synne

Baking og katter, altså. Det er så flott og så fint. God jul!

23.des.2010 @ 16:56
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: Hildegunn

Hva er egentlig kaleidoskop? (sikkert et veldig dumt spm)

God jul! :D

24.des.2010 @ 00:16
posta av: Monica

helt enig! dyr gjør alt bedre :)

24.des.2010 @ 09:38
posta av: Anna

http://www.zefrank.com/dtoy_vs_byokal/index.html

24.des.2010 @ 14:34
posta av: marire

du er så fin. det der med bakingen tror jeg at jeg skal prøve neste gang. og svært lite er bedre enn å ligge på gulvet og kose med et dyr. indre ro, liksom.

25.des.2010 @ 22:05
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Rebekka

å! det er det jeg også alltid gjør når jeg er lei meg. Bare at jeg baker boller, og som regel blir de små og harde som stein, fordi jeg knar dem for mye, eller varmer melka for lite. Er alltid kald på fingrene, så jeg tror alltid melka er varmere enn den er. Men det hjelper! (bare man ikke spiser alle bollene med en gang, da får man en annen type vondt i magen)

10.feb.2011 @ 23:38

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24081958