ein laurdag i mat.

saturday.
laurdagsfrukost er alltid bra: yoghurt naturell med deilig frukostblanding fra food story(sjølv om servicen var noko av det verste på lenge) og eple på toppen. ferskpressa appelsinjuice og grapefrukt!

saturday.
så delte eg og han der fine ein pizza fra villa paradiso før me spratt på kino. me såg another year, den var skikkelig skikkelig fin. og eg åt sherbet fountain, min favorittkinosnop! ganske så fin laurdag.


kva gjorde de på laurdag?my saturday meals!


kommentarar:
posta av: Ingrid

Pizzaen ser så god ut at jeg er sulten igjen selv om jeg nettopp har spist. Neste gang jeg er i Oslo skal jeg få bestemme middag.

Lørdag stod jeg opp tidlig, fløy fra Oslo til Trondheim, pakket ut, vasket badet og doen etter de møkkete samboerne mine, hentet en bok om origami og bachelorvitnemålet mitt på posten, busset til universitetet og leste/skrev/så nett-tv i noen timer, dro hjem og tegnet et kort, fikk indisk og creme brulee hos ei venninne, diskuterte feminisme så det bruste i blodet, spilte kortskalle til klokka to, gikk hjem og brettet litt origami før jeg sovnet. Dagene mine pleier virkelig ikke være så...mye.

Glad mandag, fine Mariell!

24.jan.2011 @ 19:45
posta av: Ingvild

Jeg har grapefrukt-dilla om dagen.

Grapefrukt som jus, sorbet, knask og til dusjesåpe!

24.jan.2011 @ 19:49
URL: http://gladeting.blogspot.com
posta av: Ine

På lørdag hadde jeg espresso- og croissant- og venninnefrokost, før vi var på demonstrasjon for bedre rettigheter for papirløse asylsøkere. Etterpå var det mammalunsj, så venninnemiddag og konsert med kjærestebandet. Fin lørdag, selv om jeg var litt kvalm og slapp. (Villa Paradiso har den beste pizzaen, mm.)

24.jan.2011 @ 19:50
URL: http://koffeine.wordpress.com/
posta av: theresekristina

Vaska leiligheta. Så skulle eg egentlig på fest, men eg har ikkje lov å drikke av legen, så då hadde eg jentekveld med bestis :) Film, sjokolade og jenteprat. Og det var godt :)

24.jan.2011 @ 19:56
URL: http://theresekristina.blogg.no
posta av: varg

på lørdag var jeg i en bursdag med mange gamle venner jeg trodde jeg savnet. men kvelden fikk meg til å innse at jeg ikke hadde mistet noe særlig.

24.jan.2011 @ 20:21
URL: http://stenbrott.blogg.no
posta av: Valerie

På lørdag sov jeg og kjæresten min til tre, begynte å lage pizzaboller, så kræsjet Bybanen utenfor leiligheten vår slik at vi endte opp med å se på den i noen timer og glemte ut deigen som sto til heving. Så kom en superfin venninne på besøk (som jeg tror muligens er på vei til å bli ny bestevenn), og da laget vi ferdig maten og så på Star Wars helt til åtte om morgenen. Fineste dagen/kvelden/natten jeg har hatt på fryktelig lenge.

24.jan.2011 @ 20:23
URL: http://cavejam.wordpress.com
posta av: Nøve

På lørdag lagde jeg sushi og spilte TV-spill med fine venner før vi var i bursdagbesøk. Det var kjempegøy! :D

24.jan.2011 @ 20:31
URL: http://omgstfulzm.blogspot.com
posta av: Over Regnbuen

På lørdag hadde jeg bursdag :)

24.jan.2011 @ 20:46
URL: http://overregnbuen.blogspot.com/
posta av: karina

laurdag, då det enno var helg og timane litt lengre enn i vekedagane, tusla eg på jobb før sola hadde markert seg på himmelen, eg rydda, pusla, bladde i bøker og forsynte hyllene med nyheter og bestselgere. eg tusla heim, tusla vidare og sykla ein tur verda rundt på nitti minutt saman med ein frilans reiseleiar. så kom høgdepunktet, då mannen tok på seg dress og kona tok på seg den nye kjolen og me tok bussen til bølgen og moi og åt den beste maten på kjempelenge, drakk alt for god vin og berre elska at me var i live akkurat no, akkurat her.

24.jan.2011 @ 20:56
URL: http://nattfisk.net
posta av: Synne

Jeg gikk med post på lørdag, slik jeg ofte gjør, og fikk levere mange spennende pakker i vintersola! Så spiste jeg lørdagsgrøt sammen med kjæresten min, og så tok vi oss et vinglass, og så bar det ut på semesterstartfest. Jeg kjenner fine Ine, som jeg ser har kommentert litt lenger opp, og møtte henne på Chateau Neuf. Kjæresten hennes og resten av bandet gjorde en god jobb! Det ble en variert og veldig fin lørdag!

24.jan.2011 @ 21:06
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: veronica

jeg vil se another year. mest fordi jeg så plakaten, og tenkte at det der, det må være en bra film. tre.

24.jan.2011 @ 21:54
URL: http://www.vinterblomst.com
posta av: skypus

på lørdag så jeg og kjæresten også "another year", og den var å-så-fiiiin. selv om vi var de yngste menneskene i hele salen, hihi.

24.jan.2011 @ 23:28
URL: http://skypus.blogg.no
posta av: Frøydis

På laurdag vakna eg av eit kjærastsnork. Om kvelden sovna eg etter eit kjærastkyss og innimellom var det enchiladas og sekstitalsdansing og vin. Så fint som berre det.

25.jan.2011 @ 00:18
URL: http://froydiseraas.blogspot.com
posta av: Betty Lise

Wow! eg trur du berre et god mat!

Laurdagar(heile helga eigentlig) er til får å slappe av!

Det er då mi meining så det gjorde eg! mhm!

Det var sikkert ikkje intressant sidan du ikkje kjenner meg og sånn!

men anyways eg les bloggen din kvar dag og synst den er himmla fin og kunne ønskje min blogg var like fin!!

men åh! wow det hadde vore så gøy om du hadde lyst til å ta ein tur innom bloggen min og fortelje meg kva du synst!

25.jan.2011 @ 00:35
URL: http://bettyl.blogg.no
posta av: Lisa

mmmmmm vad gott.

25.jan.2011 @ 00:43
URL: http://popflickan.blogg.se
posta av: vicyy

grapefrukt er så surt :<

25.jan.2011 @ 05:23
URL: http://newfrontpagestories.com
posta av: veroniq mike

koselig! frukosten så herlig ut. Flinke dere er å spise så god og "hjemmelagd" mat! namnamnam.

25.jan.2011 @ 09:02
URL: http://worldofmikee.blogspot.com
posta av: marire

finlørdag! på lørdag drev jeg med teit rydding og var kvalm på dagen, men så gikk det over og kvelden ble riktig fin med min herr k. :)

25.jan.2011 @ 09:08
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Heidi

Lørdagen begynte med Zumba med min søster som var kjempegøy! :) Så ble det venninnebesøk, gåtur med biskevofsen, matlagning med min kjære og Inception i sofakroken med fire fine folk og en trøtt hund.. <3

25.jan.2011 @ 09:32
posta av:

utrolig koselig :D

25.jan.2011 @ 10:24
URL: http://oldpapernews.blogg.no
posta av: Ida

det så utrolig godt ut! vakkert lys, og for et fint sengeteppe:)

25.jan.2011 @ 15:43
URL: http://hjemmebloggen.blogg.no
posta av: hanne

eg er ein av dei som har lest bloggen din kjempelenge, men som liksom ikkje har turt å kommentera noko fordi eg ikkje har noko anna å seie enn det alle dei andre seier; du er superflink! diggar bloggen din, må faktisk sjekke den kvar dag.

No har eg derimot endeleg noko å fortelja deg, eg hadde ein draum om deg i natt! du var på ditt heilt eige tv-program der du laga mykje god middagsmat og fine kaker med fersk frukt på og svinsa rundt i eit pastellfarga kjøkken med stort forkle på. eg fekk smaka på all maten og den var kjempegod, det var veldig koseleg. takk for maten, håpar du har ein fin dag. (og lukke til med flytting til paris!)

25.jan.2011 @ 16:34
posta av: hugsvale

åh. jeg satt helt alene på kino og så another year forrige lørdag. det var en himla fin film å se helt alene i mørket. eller, helt alene - sammen med alle de andre(som Flode ville sagt det).

jeg syns det er veldig fin fim om det å være alene. og det å være ensom. og det å være sammen. og det å være så himla lei seg, og så himla lykkelig.

i dag leste jeg charlotte isabell hansen. den er så fantastisk at jeg bare måtte lese den ut med én gang. den handler også om alt som er fint, og alt som er trist. og å være glad, fordi en er redd for å være redd.

hvis du ikke har lest den, bør du. lover deg at du vil elske den.

25.jan.2011 @ 16:42
URL: http://hugsvale.blogg.no/
posta av: Isabel

fint <3

på laurdag våkna eg til ordentleg sundagsfrokost (hehe): egg, bacøn og bønner. Så dro eg og besteveninna mi til byen og lette etter badetøy, som vi fant med ein gong (sjølv om det er januar), så spiste vi på tang's (Tromsøs beste kinarestaurant) og der var servicen faktisk sykt dårleg, kanskje det var noko som gjekk på laurdag?

etter det dro vi heim, lagde brownies-røre og så "the young victoria" <3

25.jan.2011 @ 17:39
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: magdalena

Oooh, I love breakfast with a passion.

I'm off to sleep now, but your breakfast picture made me hungry again!

xx

26.jan.2011 @ 02:17
URL: http://magdalenaviktoria.blogspot.com
posta av: Birgit

Food Story har tapt seg noko vanvittig dei siste månadane. Dei tilsette er frekke, lite serviceinnstilte, og spiseplikt gjer det umogleg å kome dit for å nyte ein økologisk kaffi, slik som før var mogleg. Ah! Det burde ikkje vore lov, Food Story som var så nydeleg før!

26.jan.2011 @ 16:40
URL: http://shoops.wordpress.com

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/24994646