litt om paris og om magasinet.fotos: ida pyk

no tenkte eg at eg skulle fortelja litt om kva som kjem til å skje framover. akkurat no er eg og han der fine på liksom-ferie her i paris. me bur på eit hotell i gare du nord, og han reiser på laurdag. så er eg åleine på hotell, fram til tiande. då flyttar eg inn i ein leilighet som eg leiger privat gjennom craigslist. etter det er eg åleine til den attende, for då startar folk å komme. folk som skal eta middag med meg og som skal hjelpa meg å laga magasin, for det er jo tross alt det eg er her for å gjera. eg skal bu i paris til slutten av mars/starten av april, det er ikkje avgjort enda. eg skal bu i 19. arrondissement, til dei som lurer på det, og eg skal bu med ein mann.

angåande paris-guide: eg kjem ikkje til å legga ut nokon guide på bloggen. det høyres sikkert skikkelig slemt ut, men ein stor del av magasinet kjem til å vera nettopp ein bra paris-guide og da føles det veldig dumt å skulla gi bort den informasjonen gratis, sidan dette jo er jobben min og sidan det jo kostar ein del å bu her i to månadar. så om det ikkje står adresser eller navn på plassar eg er, er det fordi eg "sparar det" til magasinet. eg kjem til å blogga om kvardagen min, om små ting eg kjøper, om mat, om film, om musikk, om bøker, det blir veldig som vanlig men med ein paris-twist. eg kjem til å møta nye menneske og utvida horisonten min på veldig mange måtar, og de kjem til å få bli med på det. guiden kjem, og den kjem til å bli heilt sjukt bra. eg har allereie mange adresser å dela, og eg har kun vore i paris éin dag enda. når magasinet har solgt ut kjem eg til å legga guiden ut på bloggen, som eg gjorde med oslo-guiden óg. håpar de har forståelse for det og at det ikkje virkar altfor kjipt.

magasin nummer tre kjem til å bli det beste nokon gong, og eg kjem til å auka både opplaget, sidetalet og prisen(pyttelitt altså, ikkje noko dramatisk). forhåndssalget kjem til å starta ca midt i februar, og eg håpar de verkeleg kjem til å kjøpa kjøpa kjøpa så masse de berre kan og vil. av erfaring kan eg sei at det kjem til å gå tomt, og da er det jo litt trist å vera utan. og dessutan er det så trist om eg sit igjen med 500 magasin óg liksom. magasinet(og eg) er heilt avhengig av at de omfavnar prosjektet og kjøper magasinet, skriv om det på bloggane dykkar og blir med i facebook-gruppa. det er superviktig og de er superfine.


om det er noko meir de lurer på syns eg at de skal spør i kommentarfeltet også svarar eg der litt etterkvart.about my time in paris: google translate please!


kommentarar:
posta av: Ingvild

Masse, masse lykke til i bøtter og spann!

02.feb.2011 @ 22:14
URL: http://gladeting.blogspot.com
posta av: Ane

Lykke til! Du kommer til å få det kjempefint, det vet jeg! :)

02.feb.2011 @ 22:18
URL: http://projectnorthkorea.blogg.no/
posta av: Idaa

Gledar meg sjukt til magasinet nr 3, det blir så himla bra!

02.feb.2011 @ 22:19
posta av: Sandra Olsen

Jeg gleder meg sånn til mer paris-blogging. Oppdater masse masse! :)

02.feb.2011 @ 22:27
posta av: veroniq mike

lykke til. gleder meg til magasinet!

02.feb.2011 @ 22:35
URL: http://worldofmikee.blogspot.com
posta av: Pernille F

Jeg har ikke fått kjøpt nr.1 eller 2, men jeg SKAL kjøpe nr.3!

02.feb.2011 @ 22:36
URL: http://pernilles.blogg.no
posta av: Bettina

Godt å høre at du er vel fremme og koser deg så langt! Jeg glede meg på dine vegne, og kommer selvfølgelig til å kjøpe Paris-magasinet og er fortsatt veldig glad for magasin nummer to (som er det eneste denne meget fattige studenten har tatt seg råd til).

Jeg forstår veldig godt at du vil holde kortene inntil brystet for å øke vår interesse. Vet du ca når magasinet vil komme ut? Jeg hadde nemlig gledet meg sånn til å lese masse om Paris og begynne å planlegge mitt livs første tur til Paris som jeg har hatt lyst til å reise til i så lang tid. Kan jeg sende deg en epost hvis jeg har noen konkrete spørsmål om fine (mindre turistaktige) steder å gå?

Håper du nyter tilværelsen så langt, og at du deler gleden jeg som bor i utlandet føler over å slippe å ha snø under føttene selv om det er midt på vinteren!

02.feb.2011 @ 22:42
posta av: metallicatrollet

Masse lykke til! :) Si ifra om jeg kan hjelpe deg med noe.

02.feb.2011 @ 22:46
URL: http://www.metallicatrollet.blogspot.com
posta av: Veronica

Åh, som du er modig! Et lite tips, som du helt sikket har fått før, men bare sånn i tilfelle du ikke har det, er Shakespear & Co som ligger like ved Notre Dame. Det er alt en bokhandel skal være.

02.feb.2011 @ 22:52
URL: http://lill-veronica.blogspot.com
posta av: marire

hurra! det blir bra! jeg gleder meg vilt til magasinet. hjerte fra oslo til paris.

02.feb.2011 @ 22:53
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Malin

Posten kunne ikke hjelpe meg med å finne fram nr 1 og 2 som jeg kjøpte, meeen.. ikke din skyld at posten er dumme. Så jeg kjøper nr 3 uansett :D

02.feb.2011 @ 23:03
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
posta av: hjartesmil

Malin: åh, det er så dumt og eg blir så sint! spesielt sidan eg alltid brukar posten sine eigne konvoluttar. :(((

02.feb.2011 @ 23:15
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: brassinpocket

Jeg skal kjøpe magazines garantert!:) Masse lykke til i Paris, du er fantastisk!

02.feb.2011 @ 23:18
URL: http://brassinpocket.devote.se
posta av: veronica

gleder meg supermye til magasin tre! skal kjøpe kjøpe kjøpe!

02.feb.2011 @ 23:28
URL: http://www.vinterblomst.com
posta av: Røsslyng

Lukke til med magasinering og spasering (som det sikkert vert ein del av?) i Paris :)

02.feb.2011 @ 23:38
URL: http://diktfordagen.blogspot.com
posta av: Ingri

Har fremdeles ikkje fått magasinet som eg bestilte i sumar, men veit du kva? det gjer ikkje noko! for du har gitt meg så mykje uansett! Så kos deg i Paris! Gjer alt du har lyst til å bare tenkjer å gjera på! Du kommer til å kosa deg så mykje! Lykkje til med magasinet! du kommer til ågjera ein suveren jobb!:)

02.feb.2011 @ 23:39
posta av: hjartesmil

Ingri: åh, men eg blir så trist av å tenkje på det likevel! skulle ønska eg kunne personlig levera alle magasin. <3

02.feb.2011 @ 23:52
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: m

det blir sikkert helt fantastisk! jeg har kjøpt magasin 1 & 2 på tronsmo, kommer nummer 3 til å bli solgt der også eller bør jeg heller bestille det her? (:

posta av: Ingrid Riddervold

Herlig!

Vi vil gjerne ha en pakke til butikken vår Pryd i Trondheim, vi fikk besøk av mange av dine lesere som kom for å sikre seg bladet vi hadde før jul :-) Nå er det tomt! Kos deg og nyt Paris!

03.feb.2011 @ 00:34
URL: http://jippijei.blogg.no
posta av: Katrine

Kommer definitivt til å kjøpe magasinet ditt! Jeg blir så glad på dine vegne når jeg ser at alt går så utrolig bra og at du virkelig får det til! :D Har magasin nummer en og to, og de lyser virkelig opp hverdagen hver gang jeg blar meg gjennom dem. Håper du fortsetter med det fantastiske abreidet du gjør! :)

03.feb.2011 @ 01:06
URL: http://www.indigofragments.net
posta av: Whirl

Eg saknar kvitteringforteljingane dine. Kan du ikkje stjele kvitteringane til franskmenn?

03.feb.2011 @ 08:43
URL: http://whirl.blogg.no
posta av: Helene

jeg skal selvfølgelig kjøpe magasinet nr. 3 :) gleder meg allerede!

03.feb.2011 @ 08:52
posta av: åse

Hei :)

Først til jeg bare si at du har en vakker&søt blogg, som er veldig inspirerende! Dessuten er det tøft gjort å flytte til et nytt land, alene. Kan du fransk?

Hvor mye vil magasin nr. 3 koste?

Åse

03.feb.2011 @ 11:20
URL: http://www.hobitt.blogg.no
posta av: Anne m

Så spennende. Gleder meg allerede til å se hvordan livet ditt i Paris kommer til å bli, og ikke minst til utgave nummer tre av magasinet! :) Ønsker deg masse lykke til, er sikker på at du kommer til å få det kjempefint :)

03.feb.2011 @ 11:53
URL: http://anneemar.blogspot.com
posta av: synne

Dette blir bra, det vet jeg!

03.feb.2011 @ 12:33
URL: http://www.pagetwohundred.blogspot.com
posta av: Gunhild

Gleder meg til å lesa om ditt fantastiske paris-eventyr! Synes du er tøff og modig, og eg trur du kjem til å klare deg kjempebra:) Gleder meg til å få magasin nr 3 på nattbordet mitt, saman med ei to andre. Synes også det er veldig kult at du samarbeider med heidi og caroline, dei virkar som to fantastiske personar! Kos deg:)

03.feb.2011 @ 12:37
posta av: Kathinka

Hei. Jeg ser også på leiligheter i Paris, var innom craigslist, men skjønte ikke så mye siden jeg ikke kan så mye fransk. Hvordan bør jeg gå fram, og har du noen tips på veien videre?

03.feb.2011 @ 15:43
posta av: Stine - bor i New York

Gleder meg veldig til å lese magasinet når det kommer ut - og koste på meg en tur til Paris etter det. Kos deg i en av verdens fineste byer!

03.feb.2011 @ 15:46
URL: http://stinenyc.blogspot.com
posta av: Erle

tenk at du er i Paris! er så misunnelig at jeg tror jeg sprekker snart. håper du har det fantastisk!

03.feb.2011 @ 17:45
posta av: M

Skal du få mykje besøk mens du er der? Trudde du skulle klare deg sjølv og vere aleine?

03.feb.2011 @ 17:46
posta av: Marte

Jeg angrer, angrer, angrer på at jeg ikke kjøpte magasin 1 og 2. Men jeg hadde egentlig ikke penger.. Men magasin 3, det SKAL jeg ha! :)

03.feb.2011 @ 17:50
posta av: Madelen Halvorsen

Fin blogg ! :)

03.feb.2011 @ 18:11
URL: http://maddehalvorsen.blogg.no
posta av: Isabel

mariell, eg gler meg så sjukt til tridje magasinet! om det berre blir halparten så bra som 1 & 2, er eg fornøgd, men tydelegvis blir det enno betre, og då gledar eg meg berre meire, hurra!! : D

03.feb.2011 @ 18:15
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: Helene - bildeblogg

Hei Mareill!
Eg fekk ikkje kjøpt magasin nr. 2. Der hadde eg sendt inn eit eingongskamera til deg, og lurer på om nokre av bileta kom med? Eg veit no at eg skal vere tideleg ut og kjøpe magasin nr. 3! <3

03.feb.2011 @ 18:53
URL: http://hitori.blogg.no
posta av: hjartesmil

Helene: det veit eg ikkje, veit ikkje kva bilder du har tatt!

03.feb.2011 @ 20:09
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Helene - bildeblogg

Då får eg berre leva i undring :)

03.feb.2011 @ 21:52
URL: http://hitori.blogg.no
posta av:

åh, så herlig! du er så tøff! gleder meg masse til dette magasinet kommer! husk å kjøpe deg en fin dagbok hvor du skriver ned alt som du og han fine kan sitte å smile av når dere blir gamle <3

03.feb.2011 @ 23:04
posta av: Neda

masse lykke til!

03.feb.2011 @ 23:45
posta av: Nina

Gleder meg til Paris-blogging! Lykke til med magasinet! :)

04.feb.2011 @ 09:33
URL: http://ninasperspektiv.blogg.no/
posta av: Thea

Hei! Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet, og ble veldig nyskjerrig når jeg så at du bodde i Paris. Du har virkelig mange fine og inspirerende bilder! Også lurte jeg på hva slags magasin du lager/ jobber med? Kommer til å følge bloggen din videre :)

05.feb.2011 @ 18:47
posta av: hjartesmil

Thea: hei, thea! så fint med nye personar her. om du trykker på kategorien "om magasinet" i menyen finst det masse info der, med bilder og allting. :)

05.feb.2011 @ 18:54
URL: http://hjartesmil.blogg.no/

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25278067