ein bra mandagsblogg.om du har tenkt deg til london på ferie eller kanskje til og med flytta dit, eller om du kanskje bur der men treng litt inspirasjon: milbergs london er min favoritt london-blogg, ho skriv om sånt som eg vil gjera og sånt som eg vil sjå. mitt tips altså.
a really great blog about london.


kommentarar:
posta av: Synne

Åh! London er og blir min definitive favorittby. Det er noe med selve luften på De britiske øyer, synes jeg! Håper jeg kan reise tilbake om ikke så lenge, det blir sikkert min tjuende tur, men jeg går aldri lei. Takk for blogg-tipset!

07.feb.2011 @ 12:25
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: Ida Elevine

tusen takk for at du deler - jeg er alltid glad for aa komme over andre som blogger her fra london, og aa lese om alle fine stedene vaare her, og de tingene vi har litt til felles :)

07.feb.2011 @ 13:40
URL: http://ida-elevine.livejournal.com/
posta av: Emma Blåval - requiem pour un con.

perfekt! bokade londonresa i förrgår. puss&tack för tipset.

07.feb.2011 @ 13:58
URL: http://requiempouruncon.blogg.se
posta av: brassinpocket

Tusen takk for tipset:)

07.feb.2011 @ 14:09
URL: http://brassinpocket.devote.se
posta av: Elvira

Er firvel en vanlig CD eller vinylplate?

Kos deg i Paris!

07.feb.2011 @ 15:16
posta av: Marta

hører du skal ta koloskopi undersøkelse. håper det går bra. men veldig ydmykende å få en legefinger stukket opp i rumpa for å undersøke tarmåpningen før slangen stikkes inn.

07.feb.2011 @ 16:04
posta av: kjersti

marta: hva i all verden er det for en ting å nevne og kommentere i et fullstendig urelatert blogginnlegg - eller noe som helst sted i det offentlige rom, for den saks skyld? uansett om du mener det du sier godt eller ikke, synes jeg det er skikkelig uhøflig å skrive det her i bloggen. jeg har ingen anelse om det du sier er sant, men:

1) om det er det tviler jeg på at det er en bit av hverdagen sin mariell har veldig lyst til å vise frem for alle og en hver, ergo er det alminnelig høflighet og sunn fornuft å la være å skrive kommentarer om privatlivet til andre. (før noen som leser dette misforstår, vil jeg understreke at jeg ikke mener "tabubelagt" når jeg sier "privat".)

2) om du skriver for å være ekkel, for å gjøre mariell flaue eller et eller annet slikt, vit at det er patetisk, virker lite intelligent, og at du feiler fullstendig.

3) ikke alle synes det er ydmykende å gå igjennom en helt vanlig og nødvendig sjekk. er det rart å bli undersøkt i rumpa? joda, det er rimelig merkelig - jeg har opplevd det selv - men ydmykende? nei. ikke i mine øyne, i alle fall. det er bare en kroppsdel(en ganske så flott kroppsdel, synes nå jeg, som fortjener å forbindes med mer enn bare avføring og flauhet), og legen gjør bare jobben sin. ferdig med det.

07.feb.2011 @ 16:35
URL: http://hysjduskremmerfisken,blogspot.com
posta av: kjersti

elvira: vanlig cd som er veldig pent innbundet.

07.feb.2011 @ 16:36
URL: http://hysjduskremmerfisken,blogspot.com
posta av: Random

Sjå, ho har lik ring som deg! http://www.gifflix.com/files/c490425cb52d.gif

07.feb.2011 @ 16:53
posta av: m

så rart, for min london moleskine har luggi på pultene min i noen dager og trent litt inspirasjon og litt fint, og nå kan den få det! takktakk vakre mariell.

posta av: veroniq mike

du fine du fine. jeg så nettopp kjærligheten din på bugges. dvs, han er her. jeg tenker på deg hvertfall, for du er så flink og modig som er der uten han, og det er så godt at noen er uavhengi, og tør å leve litt utenom det trygge firkanten!

07.feb.2011 @ 17:16
URL: http://worldofmikee.blogspot.com
posta av: hjartesmil

Random: å, så fint!!!

07.feb.2011 @ 17:27
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: hjartesmil

veroniq mike: jepp, har allereie vore åleine eit par dagar no. han har det fint og eg har det fint. :)

07.feb.2011 @ 17:34
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: anno

dei grøne gardinene var heilt fantastisk nydelege :-) elska bloggen din!

07.feb.2011 @ 20:04
posta av: Mona

Jeg skal ikke flytte til London, men jeg skal flytte til Bournemouth, som bare ligger to timer sør for London. Der skal jeg studere illustrasjon :)

07.feb.2011 @ 21:16
URL: http://selmasongs.tumblr.com

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25408705