duse pastellar og sirkus og sand.

det er så kjipt at ein kun får gifta seg éin gong. no seier eg ikkje at eg ikkje skal gifta meg fleire gongar enn éin(men med samme person såklart), men at det liksom er forventa av samfunnet at ein giftar seg punktum ferdig med det. eg skulle så gjerne hatt ein masse typar bryllup:

ute på ei strand utan sko med tusenvis av blomar. bryllup på femtitalet. tredagarsbryllup med streng kleskode. bryllup med born og bryllup utan born. sirkusbryllup. bryllup på ein båt. bryllup med berre nære venner og familie. bryllup der alt går i pastellar. men om eg får berre eitt einaste eitt så vil eg at det skal følast sånn:

he had a way with words

eg vil at det skal vera trygt men samtidig ha det pirret i magen som seier at ein skal binda seg til nokon som ein elskar og feira det til dei små timar. eg vil at det skal følast som ein to dagar lang søndagsbrunsj. eg vil at det skal følast som surret i hovudet etter å ha kjederøyka ti sigarettar. eg vil at det skal følast som å flyta i eit basseng. eg vil at alle menn har sløyfer og alle jenter har blomar.

neste år skal eg gifta meg. eg og han der fine, det føles heilt absurd og heilt fantastisk. éin ting har me i alle fall bestemt, og det er at bryllupet blir i london. og det er framskritt berre det. anten i eit stort majestetisk hus med snirklete tapetar og tak, eller i eit stort telt i ein nydelig hage. og så som eg gler meg. til invitasjonar og fargeskalaar og kjolar(!!!!) og snop og makronar og smoking og sløyfer og sussing og grining også å reisa vekk til ein magisk plass som kanskje ingen veit om.

next year i'm getting married and although i'm very much looking forward to it i wish it had been more acceptable to have more than just the one wedding, i'm going to be so sad when i don't have a wedding to plan for anymore. i want it to feel like a two day long sunday brunch and floating in a swimming pool. i want it to feel like the buzz from smoking ten cigarettes while sitting down and then standing up. at least we know one thing: the wedding will happen in london, which is progress no doubt.


kommentarar:
posta av: Elisabeth

Det høres fanastisk ut! Planlegginga er helt sikkert en fin prosses, med litt stress og mye kos!

11.mar.2011 @ 13:11
URL: http://freakwithshoes.com
posta av: Karen

Merker at jeg og gleder meg til bryllupsforberedelsene og bryllupet ditt nå, til å lese om det og se bilder:D

11.mar.2011 @ 13:32
posta av: Nøve

bryllup, herregud! det er så fint.

11.mar.2011 @ 13:33
URL: http://tokyonobe.blogspot.com
posta av: merete

bryllaupet dykkar høyrest nesten ut som ei låt av judee sill. "jesus was a cross maker" eller "crayon angels", kanskje.

11.mar.2011 @ 13:42
posta av: tiram

åh så herlig!! Et tips er jo å ha en tredagers feiring, der hver dag er helt ulik den andre. Eller fornye løftene jevnlig :)

Jobber som bryllupsplanlegger og gleder meg til å følge planleggingen din videre. Du har så mange flotte steder å velge i mellom!!

11.mar.2011 @ 13:49
URL: http://lykkenevroser.blogspot.no
posta av: DoubleRaiinbow

Åh, så utrolig nydelig. Jeg vil gifte meg på stranden med kun de nærmeste til stede og kort enkel hvit sommerkjole :) blir herlig! Men først må finne meg en fin mann da:)

11.mar.2011 @ 14:30
URL: http://doubleraiinbow.blogspot.com
posta av: Kristin

Så herlig! Det kommer nok til å bli et fantastisk brullyp!

11.mar.2011 @ 15:06
URL: http://www.vulpixvolcano.blogspot.com
posta av: Synne

London-bryllup, det må jo bli bra! Det virker som et herlig prosjekt, det å planlegge feiringen av en så stor og lykkelig anledning. Kos dere masse med prosessen!

11.mar.2011 @ 16:53
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: ♥anna marita

det ser så fint ut å ha nokon som du elskar så høgt.

posta av: emil & oss <3

Så spennende! Jeg er forlovet nå, å har da selvfølgelig begynt å tenke bryllup!

Det er så mye jeg har lyst å få til!

Hehe.. kunne godt gjort det flere ganger! du har rett i det ;)(Selvfølglig med samme mann)

11.mar.2011 @ 17:48
URL: http://Emilandus.blogg.no
posta av: karina

eg kyssar på mannen min kvar dag og spør om me ikkje kan gifte oss ein gong til, eg har jo kjolen i skapet, og ideane for eit finfint bryllaup veks i takt med dagane. eg trur kanskje me må feire årsdagen kvart tiande år, og då blir det minst åtte "bryllaup". må berre bli rik fyrst.

11.mar.2011 @ 17:56
URL: http://nattfisk.net
posta av: Tine

Fine bilder :)

11.mar.2011 @ 19:30
URL: http://tinealice.blogg.no
posta av: Maria

Jeg har så vidt begynnt å planlegge mitt eget bryllup (<3), og jeg er helt enig med deg. Jeg ville helst hatt minst 16 forskjellige bryllupsfester! Antagelig vet du om denne siden fra før, men hvis ikke så er weddinggawker.com ett veldig fint sted å få inspirasjon fra :)

11.mar.2011 @ 19:40
URL: http://studentmuffins.wordpress.com
posta av: I have dreams

du skriver så utrolig fint, jeg blir mer forelsket i bloggen din for hver dag som går, det er så mye vakkert her inne, hverdagspoesi.. og samtidig blir det litt drømmeaktig også, som små glimt inn i en annen verden.

mine egne bryllup ser jeg for meg slik; jeg vil gifte meg i dypeste skogen, sammen med min kjære vil jeg stå brud langsmed et vann, jeg vil ha på en nydelig grønn kjole som rekker helt ned til bakken, jeg vil gifte meg mens jeg flyter på ryggen i vannet med blomsterbukett foldet i hendene, som Ophelia, bare med en lykkelig slutt.

11.mar.2011 @ 19:53
URL: http://ihavedreams.blogg.no
posta av: Ingrid Riddervold BLOGGLOTTERI

Det øverste bildet med fuglene var fantastisk!! For et blinkskudd :-D

11.mar.2011 @ 19:54
URL: http://jippijei.blogg.no
posta av: Kari-Anne

Jeg kunne tenke meg å gifte meg på ny hvert år så har man enda en unnskyldning til å lage storslagen fest med venner. Årlig. liker!

11.mar.2011 @ 22:50
URL: http://lovelydayisntit.blogspot.com
posta av: guro

lei inn heidi som fotograf i bryllupet!

12.mar.2011 @ 02:20
posta av: AMANDA

du kan jo renew your vows, som det heter, etter noen år :)

skal dere betale flybilletter og sånt for gjestene?

12.mar.2011 @ 07:36
URL: http://manda.blogg.no
posta av: pokemonporn

Liker måten du skriver på^^^

12.mar.2011 @ 10:35
URL: http://pokemonporn.blogg.no/
posta av: Lilla Fröken

Vad fint att ni ska gifta er snart. Hoppas jag också får vara med om det en vacker dag! :)

12.mar.2011 @ 11:44
URL: http://ellikaramelli.blogg.se
posta av: Alex York

London, hage og blomar <3

12.mar.2011 @ 14:45
URL: http://alex-york.blogspot.com
posta av: marie kristin

Eg får frysningar nedover beina av å lese om bryllaup og kjærleik og alt slikt fint. Eg er så nasegrus forelska sjølv, og om eg kunne hadde eg kjøpt hus, fått ungar og gifta meg med ein gong! Herregud, eg gler meg sånn til alt som ventar meg - og eg gler meg til å lese/sjå bilete frå bryllaupet dykkar, ser føre meg at det kjem til å bli heilt fantastisk nydeleg! Hurra for kjærleiken!

12.mar.2011 @ 17:42
posta av: Pernille, med en prinsesse i magen

å så fint. ett vinterbryllup. det snør store krystall snøflak som faller i håret. og alle må ha på seg store og lange kåper. følelsen skal være litt narnia, litt bortgjemt. også etter vielsen trekker alle inn i ett lokale som er veldig hjemmekoselig med fyr i peisen og alle får kakao med minimarshmellows :) Under kåpene har damene på pittesmå kjoler for det er så varmt og godt i lokalet at de må det.

12.mar.2011 @ 17:46
URL: http://pernilleulrikke.blogg.no
posta av: åse

eg kan love deg at uansett kva slags bryllup du kjem til å ha, så kjem det til å bli den finaste dagen i heile ditt liv! eg lovar!

12.mar.2011 @ 20:30
posta av: Isabel

<3

eg draumer så ofte om fine eventyrbryllup, og eg har jo ikkje eingong funne nokon å gifta meg med enno. skjønner godt ka du meiner, er så mykje å velge mellom :)

13.mar.2011 @ 16:47
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: marire

finfint. skjønner den delen med mange muligheter... det blir spennende å se hva du velger! og jeg gleder meg sånn til å se bildene.

14.mar.2011 @ 21:19
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: AngelKein

i love the first one very much! :)

15.mar.2011 @ 12:30
URL: http://www.angelkein.com

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25669451