presentasjon.

no er det lenge sidan eg har gjort noko sånt, og i det siste har eg fått ein del nye lesarar så eg tenkte at det var på tid å presentera seg sjølv og i tillegg svara på litt sånt som eg ofte blir spurt om.a normal paris wednesday.sunday.
hei, eg heiter mariell.


eg er 20 år(21 i april) og har blogga i snart fire år på litt ulike plassar men aller mest her. her skriv eg om kvardagen min, om film og tv og musikk og bøker og fotografar som eg likar, om kjærleik, om ting som eg finn på gata og om kjolar med store store skjørt. mest av alt vil eg at denne bloggen skal følast som ei boble av inspirasjon og sukkerspinn, men av og til snakkar eg om sånt som er vanskelig og vondt óg. akkurat no bur eg i paris , det er litt trist men mest veldig fint, og det ser litt sånn ut:

parisfredag.parisfredag.laurdagskveld.two days with heidi.helg.skogsvann.saturday.
men egentlig bur eg i oslo med han der fine, som egentlig heiter jostein. me er forlova og bur i eit silokammer på grünerløkka. han er det beste eg veit om i heile heile verda, for han er verdens snillaste og mest tolmodige person. han klør meg på ryggen og voggar meg i søvn igjen når eg våknar av mareritt klokka fem på morgonen. han lagar verdens beste pizza og verdens vakraste musikk som spelar i hovudet mitt til alle tider av døgnet. han fridde til meg i fjor sommar med dior-ringen fra himmelen og eg sa ikkje ja for det var for fint så eg nikka. han luktar som syriner i nakken og når han kyssar meg så snublar eg og når eg tenkjer på han så smiler eg, sjølv etter seks og eit halvt år. det blir berre bedre og bedre, som ein by. det finst stadig nye plassar å utforska, nye ting som skjer, men det føles som heime likevel, alltid. og akkurat no bur han i oslo og søv i vår store seng aleine sånn at eg skal få gjera det som eg treng å gjera her i paris. ein sånn fyr bør alle ha. <3


new hair.an afternoon.
eg har veldig raudt hår og det fargar eg på balanzera i oslo, den einaste nynorsksalongen i oslo som i tillegg er økologisk og fantastisk.


til daglig jobbar eg som redaktør og kurator for hjartemagasinet, eit nynorsk kunstmagasin med utgangspunkt i denne bloggen. det tredje nummeret skal handla om paris, om å reisa fra den som ein elskar og om å klina på magiske hustak. om å finna vegen til seg sjølv sjølv om den er mykje lengre enn heime, om å drikka uglevin og om å sovna i senger som ikkje er sine eigne. noko av det beste er parisguiden som eg skal laga, med alle mine magiske plassar i paris som eg oppdagar dag for dag. også skal det vera ein heil masse talentfulle fotografar, illustratørar, skribentar/forfattarar, personar. det er heilt fantastisk gøy og eg kunne ikkje ha hatt ein bedre jobb:

nummereinnummerto
her er nummer ein og nummer to. første cover av caitlin shearer, andre av caroline weseth.

magasinet kan de kjøpa her om de vil, det kjem ikkje ut før i april men likevel. i tillegg frilansar eg litt med heimesidemekking og det som eg aller aller helst vil gjera: fotografera. til hausten flyttar eg til london for å studera foto eller livet om eg ikkje kjem inn, og her er nokre bilder eg har tatt i det siste som eg likar:

snart kjem det ei heimeside og da blir alt så mykje enklare, trur eg.

eg elskar å laga mat og å laga fine spelelister på spotify. også likar eg blondekragar og går berre i kjolar og har ingen bukser i heile heile tatt. eg likar å drikka rosévin i parken, spela kort med bra personar og å kjøpa ny sminke. også elskar eg å bruka pengar på å reisa rundt i verda, sjølv om eg aldri har vore utanfor europa så har eg reist masse dei siste åra, alle reisene eg har blogga om kan de sjå her. når eg ikkje bloggar eller jobbar i indesign til langt på natt eller bur i paris så likar eg å sjå på film og gå i parken og festa og drikka vin med mine fantastiske venner. det ser litt sånnher ut:
fredrik's birthday.days.fredrik's birthday.au revoir.girls' night out.saturday.saturday.friday night.saturday night.saturday night.saturdayfriday night/letter number two.friday night/letter number two.thursday night.helg.

dei er flinke til så himla mange ting, og alle mine venner driv på med kreative saker til ein viss grad. det er viktig, for da kan me forstå kvarandre og hjelpa og bruka kvarandre sine ressursar. dei er faenmeg best.


ellers så likar eg blomsterbukettar og har nesten alltid det heime, eg vil aller mest ha ein pytteliten gris heime, eg skal gifta meg neste vår, eg hatar pengar og må grina kvar gong eg må skriva rekneskap, eg elskar alt som smakar lakris og mint og alt som luktar fersken og vil heller gjera noko gøy enn noko kjedelig, ti ut av ti gongar. det var alt eg hadde å sei for denne gong, om du vil vita meir så vil eg anbefala å gå på eventyrsferd gjennom arkivet mitt, eg har skikkelig bra kategoriar som er kilometerlange og som nesten garanterar eit smil. lovar. viss ikkje er eg faktisk ein veldig okei person, så om du lurer på noko får du gjerne gjera det i kommentarfeltet. suss!a presentation of me, as i've recently won a lot of new readers. my name is mariell, i'm 20 years old from norway, and right now i'm living in paris to make the third issue of my magazine, heart magazine. usually i live in oslo with my fiancee and i like lace collars and everything that tastes like mint or licorice. i like to drink wine and cosmopolitans and i have the best friends in the world. welcome everyone!


kommentarar:
posta av: r

du har så fine bilder! blir så inspirert<3

03.mar.2011 @ 17:04
posta av: Guro

Alle jenters forbilde.

03.mar.2011 @ 17:08
URL: http://www.flickr.com/photos/gurojo/
posta av: Siri

Du er så fantastisk, eg blir så glad av deg

03.mar.2011 @ 17:12
posta av: Malin

å mariell, jeg elsker bloggen din. hver gang jeg kommer inn her føler jeg at jeg flyr på en rosa makron-sky og jeg leser og leser og smiler og smiler, og lærer meg å se det vakre i ting og kjenne på alle følelser og finne noe jeg kan bruke ut av det, og du gjør meg så glad og drømmende. jeg vil så gjerne bare være deg! du er så fin, og nå vet du det <3

03.mar.2011 @ 17:13
posta av: Maria.

Du er så himla fin Mariell <3

03.mar.2011 @ 17:18
URL: http://hervoiceresides.blogg.no
posta av: m

du er så innmari fin, mariell. jeg sitter her og føler meg helt utmatta av kjedsomhet etter en dum skoledag, og plutselig blei jeg inspirert. til å dekke et rart bord og spise blåbærsyltetøy, eller bare gjøre noe gøy, ti av ti ganger. takk.

posta av: Kristin

Så fint innlegg :D Du er virkelig inspirerende!

03.mar.2011 @ 17:23
URL: http://www.vulpixvolcano.blogspot.com
posta av: andrea

- jeg liker deg!(og sjekk ut Douglas Sirk's filmer om du ikke alt har gjort det!)

03.mar.2011 @ 17:23
posta av: theresekristina

Du gjer dagen min bedre!

03.mar.2011 @ 17:25
URL: http://theresekristina.blogg.no
posta av: Ingrid

Gud, som jeg elsker bloggen din!

03.mar.2011 @ 17:33
posta av: trine

tenk å kunne beskrive seg selv på den måten og ikke skrive et eneste usant ord. det kaller jeg inspirerende, det. du er flott, fin, fabelaktig - et forbilde.

03.mar.2011 @ 17:36
posta av: Ingrid

bildene dine er... forbløffende.

glad torsdag, snart fredag og snart helg!

03.mar.2011 @ 17:51
posta av: tiptoe

Hvilke skoler søker du på i London?

03.mar.2011 @ 17:57
URL: http://tiptoe.blogg.no
posta av: bonemachine

Ah, du er så fantastisk fin.

03.mar.2011 @ 17:58
URL: http://bonemachine.blogg.no/
posta av: Nina

Du har så mange kvaliteter som du setter stor pris på, jeg blir glad når jeg leser bloggen din!

03.mar.2011 @ 18:00
posta av: JULIA

Du er så utrolig fin, det er helt herlig. Jeg håper du har det bra i Paris!

03.mar.2011 @ 18:07
URL: http://www.dftba.blogg.no
posta av: Siv Annette

jeg mista litt pusten av bilde nr to, herregud hvor vakker du er.

03.mar.2011 @ 18:18
URL: http://siv-annette.blogspot.com
posta av: Ingrid

du er så bra, modig, søt, fin, herlig og vakker!

jeg beundrer deg.

03.mar.2011 @ 18:24
posta av: June

Einig med Siv Annette. Og så byrjar ein å lese, og blir slått av den INDRE venleiken din! Nesten for mykje skjønnheit på ein dag, men det trur eg eigentleg ikkje går an :)

I morgon får eg løn, og då har eg ei lita liste over ting eg skal unne meg:

- mango body butter

- nokre søte småsko eg såg på ecco, sånne som passar til skjørt

- førehandsbestille Mariellmagasin

Hurra!

03.mar.2011 @ 18:31
URL: http://www.bloggenminliksom.blogspot.com
posta av: Emilie

verden trenger flere som deg, mariell!

03.mar.2011 @ 18:41
posta av: Rebecca

Oh, Mariell. Vilket underbart inlägg! Vill bara läsa mer, mer, mer! och dina fina bilder, alldeles fantastiska. Jag är så glad att du bloggar! :*

03.mar.2011 @ 18:59
URL: http://hallonsemla.devote.se
posta av: Mika Josefine

herregud du er herlig.

03.mar.2011 @ 19:04
URL: http://mikajosefine.blogg.no
posta av: marcela

du er så fin, mariell!

03.mar.2011 @ 19:17
URL: http://hjartad-hamast.blogspot.com
posta av: Elena

Mennesker som deg gjør verden til et bedre sted <3

03.mar.2011 @ 19:21
posta av: Ida

Bloggen din er virkelig en boble av inspirasjon! tror ikke jeg har kommet inn her uten å bli inspirert! helt sant :)

du skriver så fint, og på nynorsk, og bildene du legger ut er nydelige!

03.mar.2011 @ 19:32
URL: http://hulkster.blogg.no/
posta av: Emma Potter

åh, bloggen din er som eit varmt somarloft med puter og bøker og sukkertøy som smaker fersken. eg sendar telepatiske suss til deg ca. tre gongar i veka.

03.mar.2011 @ 19:39
URL: http://www.lillelomell.blogg.no
posta av: Marianne

Jeg er en av de nye. Relativt ny hvertfall.

Har lest, kost meg, grått og ledd gjennom innlegg etter innlegg. Gud som jeg koser meg her hos deg!

Nå har jeg forhåndsbestilt bladet ditt også; Paristur med min kjæreste venter i tidlig mai så dette nummeret MÅ jeg bare ha :)

03.mar.2011 @ 19:57
URL: http://mariannestantogfjas.blogspot.com
posta av: Isabel

mariell, du er best <3

03.mar.2011 @ 20:17
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: veronica isabelle

virker helt fantastisk å leve sånn. lage magasin og ta bilder og være med fine folk og bo i silokammer og litt i paris. (selv om indesign kan være uvenn veldig noenganger)

(og forresten, hos meg så er det en ca. 200px bred grå stripe nederst på bloggen din - vet ikke om det er meningen, men)

og - hadde vært morsomt om du hadde skrevet litt om din utvikling fotomessig om du skjønner hva jeg mener, de første bildene du var fornøyd med og forskjellige kameraer du har hatt og forskjellig. så gjennom hele deviantarten din her om dagen, nemlig og lurte litt på sånne ting)

03.mar.2011 @ 20:18
URL: http://vinterblomst.com
posta av:

Jeg er så glad for at du blogger! Bestilte magasinet og EP i går fordi jeg vet det blir bra. Neste gang jeg skal til Paris (og det blir snart, selv om jeg også snart blir en svært fattig student) blir magasinet med. Uten tvil.

Tusen takk for at du er så bra!

03.mar.2011 @ 21:30
posta av: Helen

Jeg ble litt avstandsforelska i deg nå. Og jeg liker egentlig ikke sånne ting, jeg liker jersey shore og andre vulgære ting. Og negativitet, ikke positivitet. Men men. Dette var fint.

Keep it up bro. Live the lifestyle!

03.mar.2011 @ 21:30
posta av: Maria Finnøy Fagervoll

For et herlig innlegg :) Du er virkelig herlig, hele deg. Rett og slett <3 Det bildet med hun i kun jeans var bare helt vilt vakkert. Akkurat sånnn jeg skulle ønske mine "modeller" ville gjøre foran mitt kamera :)

03.mar.2011 @ 21:59
URL: http://fagervoll.blogg.no
posta av: Synne

For en fin presentasjon! Mange koselige og viktige ting har kommet med, ser det ut som. Kos deg videre i den vakre byen med alle de herlige hemmelighetene!

03.mar.2011 @ 21:59
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: Ella

Neste gong kan du nevne at du betyr meir enn random småchicks enn nokon kan ane!

<3

03.mar.2011 @ 22:06
posta av: Ingeborg Gulla

du er så nydelig, mariell :)

03.mar.2011 @ 22:08
URL: http://ingeborgulla.blogg.no
posta av: Malin

Digger deg! Kjempefint innlegg og veldig fine bilder! Du inspirerer.

03.mar.2011 @ 23:03
posta av: Josefine

<3 <3

03.mar.2011 @ 23:04
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: Signe Bjørnedatter

Jeg liker deg. Du er fin.

03.mar.2011 @ 23:06
URL: http://signebjornedatter.blog.com
posta av: Jeanette M

Du er så nydelig du, i utseende, person og blogg :)

03.mar.2011 @ 23:12
URL: http://jeanettemarie.net
posta av: marire

å, dette innlegget gjør meg glad, for bildene er fantastiske, du er nydelig og vennene dine også. smil til deg og en klem. nei, vent, to klemmer.

03.mar.2011 @ 23:30
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: ane

Vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg, og jeg kjenner deg ikke engang! Uansett hvor grått ting ser ut, får du meg alltid på bedre tanker. tusen takk.

03.mar.2011 @ 23:45
posta av: e

hater òg penger og jeg kjenner at det er godt å oppdage at en annen også gjør det

03.mar.2011 @ 23:58
posta av: ninasperspektiv

Du har en herlig personlighet!

04.mar.2011 @ 00:03
URL: http://ninasperspektiv.blogg.no/
posta av: tiram

du er en fining - og flinkis!

Kjenner London ganske godt, og deler gjerne noen tips til når du flytter

04.mar.2011 @ 00:18
URL: http://lykkenevroser.blogspot.no
posta av: Anja

<3!

04.mar.2011 @ 00:20
posta av: sandra

du er kanskje det herligste vesenet jeg noensinne har opplevd. rett og slett fantastisk! du får meg til å smile og le. du får meg til å sette pris på de små tingene - og de aller største. og måten du skriver på er skjønn. så ekte og levende.

eg vil farge håret rødt, etter å ha sett ditt. egentlig har jeg alltid villet det, men har ikke helt turt å skille meg litt ut. men du er så FIN med det, så jeg må nesten bare.

jeg beundrer deg. rett og slett. takk for bloggen din, mariell. hjertesmil. (:

04.mar.2011 @ 00:39
posta av: Hege

For en alldeles nydelig blogg. Denne skal jeg definitivt følge. Du virker som en person med et godt hjerte og bare fine tanker. Både bildene dine og selve vesenet ditt er inspirerende. Og jeg vil kjøpe magasinet ditt også, når det kommer ut.

Takk!

p.s. Gratulerer så mye med forlovelse (selvom det er en stund siden)..

04.mar.2011 @ 00:44
URL: http://undulin.blogspot.com
posta av: brassinpocket

må bare si at bloggen din er helt fantastisk og lyser opp hverdagen min med hvert nytt innlegg (også når du ikke poster tar jeg meg ofte en tur i arkivet):) kjøpte nettopp hjartemagasinet og kan ikke vente til den dumper ned i postkassen min en vakker dag i april. tusen takk<3

04.mar.2011 @ 01:21
URL: http://brassinpocket.devote.se
posta av: Lena Mari

takk for ein flott presentasjon. du er fin fin.

hjarta <3

04.mar.2011 @ 01:48
URL: http://agurkolat.blogg.no
posta av: Julie

Det andre bilde fra toppen var så fantastisk fint av deg!

04.mar.2011 @ 07:43
posta av: veroniq mike

kjempefin presentasjon! blir så glad så glad av å lese her, hver gang! Gleder meg såååå mye til magasinet kommer!

04.mar.2011 @ 08:48
URL: http://worldofmikee.blogspot.com
posta av: Kamilla

Mulig du allerede har besøkt dette stedet jeg har lyst til å anbefale, men hvis ikke er det absolutt et sted verdt et besøk! Det ligger i Marais, og heter Le Loir dans la Théière (adr: 3 rue des Rosiers). Utrolig hyggelig plass, men kjempegod mat i form av paier, kaker, supper og en del mer. (http://www.vogue.it/en/trends/the-trend-blog/2010/03/le-loir-dans-la-theiere)

04.mar.2011 @ 11:14
posta av: Dina

Hei! Jeg lurer litt på hvorfor du aldri bruker store bokstaver?

Ellers håper jeg du har det fint i Paris! Jeg liker bloggen din:)

04.mar.2011 @ 13:59
posta av: hjartesmil

Dina: syns dei ser så skumle ut!

04.mar.2011 @ 14:00
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Petrine

Veldig fin presentasjon, Mariell. Du er en inspirasjonskilde av dimensjoner.

04.mar.2011 @ 16:18
URL: http://www.idakristines.blogspot.com
posta av: Signe

eg kjenner meg sjeldan så vaksen som når eg går på kino åleine. eller når eg et aleine. ein dag skal eg klare å gå på restaurant åleine utan ei bok.

04.mar.2011 @ 16:29
URL: http://atomkrig.blogspot.com
posta av: Line

Det e så rart at du berre er 20, eg visste det jo frå før men tenkjer likevel at du er 24. Vonar du får ei knallfin parishelg!

04.mar.2011 @ 17:38
posta av: Mus

jeg tror faktisk jeg kan takke deg, og bloggen din, for min forbedrede nynorskkarakter det siste året. Du virker som en bra person, og jeg håper jeg møter noen som deg en gang. god helg :)

04.mar.2011 @ 18:22
URL: http://hypnotisert.wordpress.com
posta av: jeanette

åh, du er så fin mariell! elsker bloggen, bildene, personligheten din og ja. fineste bloggen i hele norge, uten tvil. er veldig veldig misunnelig på deg som bor i paris(!!!). heldiggris. hihi.

04.mar.2011 @ 20:17
URL: http://kamerakjaerleik.blogg.no/
posta av: Carina

Takk for tips om nytt Lykke Li album her om dagen, visste ikke at de var så bra! liker at sportifylistene dine er minst like fine om bloggen din :)

04.mar.2011 @ 21:16
posta av: N

Du har så fantastisk fin blogg <3 Lykke til med alt!

04.mar.2011 @ 23:09
posta av: Coat me! - Nail designs og gode tipts

sykt digge bilder!

spess de med kakene! :D haha ble sulten :)

05.mar.2011 @ 00:37
URL: http://coatme.blogg.no/
posta av: Ragni

gjer mot andre det du vil at andre skal gjera mot deg.♥

05.mar.2011 @ 01:42
URL: http://blacksheep.blogg.no
posta av: Maria

NynorskSALONG? For real?

05.mar.2011 @ 01:54
URL: http://jomfrumaria.blogspot.com
posta av: Ingjerd

Du glemte å skrive at du er ei pretensiøs og selvopptatt lita jente. (Værsågod)

05.mar.2011 @ 11:06
posta av: Cstina

Fin blogg, og fine bilder! ;)

05.mar.2011 @ 11:18
URL: http://cstina.blogg.no
posta av: Lina

da bodde du på samme plass som søstra mi og kjæresten hennes bor i Oslo, de bor også i silokammeret gitt :)

05.mar.2011 @ 18:28
URL: http://waterlass.blogspot.com
posta av: hjartesmil

Maria: for REAL! superbra til og med!

05.mar.2011 @ 23:05
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: hjartesmil

Lina: jess, siloen! hurra superbra!

05.mar.2011 @ 23:06
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Malin

Du lykkes i din misjon! :) Denne bloggen er som en liten boble av inspirasjon, kjærlighet, god mat og drikke, vakre ting og alt annet viktig i livet! Og bildene dine har dette fine rosa sløret av en drømmeaktig verden man bare kan ønske seg å ta del i...(kan jeg spørre hvordan du får det til?)Kort sagt, en fantastisk blogg!

06.mar.2011 @ 10:45
URL: http://www.iheartcakes.wordpress.com
posta av: Liljekonvall

Du er så fin og flott! Også er jeg så misunnelig på kjærligheten mellom deg og Jostein. Dere virker så perfekte sammen. Jeg håper jeg finner en som passer slik til meg i løpet av livet!

06.mar.2011 @ 22:03
posta av: Anette

Jeg kan presentere deg jeg! Du heter Mariell og inspirerer meg langt inn i ryggmargen. Du er regnbue med forskjellige farger. Som en nonstopskål i huset til Pippi Langstrømpe. Som en Sofia Coppola-dus film som man ser i den rusen man har etter to glass vin. Du kan også noen ganger minne om den litt vemodige saltsmaken man har på hendene etter en hel dag i sola med masse bading. Du er litt som forventningen man har til en skikkelig bra fest hvor alle vennene skal. Takk for deg!

06.mar.2011 @ 22:19
posta av: åsne

ingjerd: du må slite skikkeleg. kan du ikkje ta ut frustrasjonen din i einerom, heller enn å hakke laus på mariell som faktisk gjer verda finare?

06.mar.2011 @ 22:19
posta av: hjartesmil

Anette: herregud så fint. <3

06.mar.2011 @ 23:55
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: MGV.BLOGG.NO

Utrolig fine bilder! Vil også legge ved en kommentar på hvordan du sminker deg: Du kler virkelig eyelineren du bruker på bildene dine. Rett og slett vakkert!

07.mar.2011 @ 23:11
URL: http://mgv.blogg.no
posta av: ingen vet om denne bloggen

det blir berre bedre og bedre, som ein by. det finst stadig nye plassar å utforska, nye ting som skjer, men det føles som heime likevel, alltid.

du er så flott mariell!

posta av: raquel

himla fina bilder!

10.mar.2011 @ 13:46
URL: http://lindy-lewie.blogspot.com
posta av:

du er så fin

11.mar.2011 @ 18:38
posta av: Annelise

Når du skriver er det akkurat som at jeg ikke klarer å puste, klarer ikke å føle hjertet banke, du tar meg til et annet univers. Kjenner jeg blir helt nummen i hver eneste kroppsdel. Du er vakker. Dine drømmer er vakre. Ditt liv er vakkert. Du slår pusten ut av meg, jeg føler at jeg kan ta over verden fordi du inspirer meg. Du har et liv med verdens beste gutt virker det som, makroner, 50-60 talls filmer, paris og drømmer. Hver eneste setning betyr noe for deg, skulle trodd hver setning var dine siste ord. Alle setningene gir meg deg, det gir meg hvor fantastisk du er. Bildene dine. Ett ord: amusing. De får meg til å smile, de før meg til å drømme, ja, de får meg til å føle enda mer kjærlighet. Ditt liv, får meg til å tro at verden er egentlig et bedre sted enn vi tror.

Du er vakker.

12.mar.2011 @ 21:41
posta av: sunniva

så vakker du er, mariell! og kjæresten din sin musikk, fantastisk, det sier jeg bare.

gjett hvem som skal kjøpe magasinet så snart jeg får penger!

16.mar.2011 @ 13:09
URL: http://www.sunnicool.wordpress.com
posta av: Anna

En veldig fin presentasjon! Jeg har alltid stukket hodet innom bloggen din litt her og der, men aldri vært en fast følger. Jeg ELSKER designet ditt og bildene du tar! Og selvfølgelig du og han der fine! Jeg håper at jeg og min fine kan ha det like bra som dere har det om 6 år :) Nå skal jeg bookmarke denne siden og legge til i google reader.

17.mar.2011 @ 18:00
URL: http://heartshapedmug.blogspot.com/

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/25738139