å feira.

akkurat no feirar eg ein million ting samtidig, men så finst det berre eit par saker som eg kan dela. som til dømes at eg har budd i paris i ein heil månad utan problem, at det har gått fint, at eg og han der fine klarar oss heilt fint i forskjellige land sjølv om me saknar kvarandre. eg feirar at eg klarar å gå på kino aleine og på kafé aleine, og det var to store delmål på vegen som, tykkjer eg, alle jenter bør ha som stafett for seg sjølv. eg feirar óg ei heilt sinnsjuk lesarauke sidan eg flytta til paris og konkluderar med at de likar bloggen i ein større by. og det passar jo bra sidan eg flyttar til london til hausten med han der fine. noko anna eg feirar er at han der fine og foreldrene hans kjem hit i morgon. med jarlsberg og lakrisbåtar. og innimellom der feirar eg at det skjer så mykje fantastisk som framleis er hemmelig, og at eg veit at de kjem til å bli så glad når eg endelig kan fortelja. snart skal eg starta med å fortelja om magasinet, kven som skal vera med og korleis det blir. det feirar eg óg. magasinet mitt. min store stolthet her i livet er det faktisk, og så sjukt takksam eg er for at eg får driva på med det kvar dag. også feirar eg at lykke li har komt med nytt nydelig album som ligg på spotify. eg har spilt den herfra til himmelen dei siste dagane og sittedansa som ein vind, det burde de óg.

så heldig for meg at eg har så mykje å vera glad for, for eg er dritflink til å feira. veit berre ikkje med kva enda. skal holda dykk oppdaterte. kanskje blir det eit glas med vin eller kanskje blir det restaurantmiddag eller kanskje blir det min første parissykkeltur, kven veit. om de har noko å feira så syns eg at de skal gjera det. om de ikkje har det så syns eg at de skal få det. typ vinn eit spel på internett eller klipp ein centimeter av håret ditt. folk kastar vekk altfor mykje tid på stress når det finst så mykje å vera glad for om ein berre ser etter. det blir dagens leksjon. sjå etter. skriv ned. hugs. for kva er poenget ellers? sånn tenkjer i alle fall eg.this is a tribute to the celebration of day-to-day life. today i'm celebrating a number of things, and i think you should too. what's the point of it all if you can't?


kommentarar:
posta av: Veronika

I dag har jeg en stor grunn til å feire, nemlig seks år med min fine kjæreste! Hurra!

Enig med deg, hver dag bør inneholde minst én fin ting. Fine ting nå: Snøen smelter i Oslo, det er varmegrader! Det er snart vår. Jeg kan snart ta ut sykkelen. Jeg skal spraye den mintgrønn og ha blomster på sykkelkurven. Jeg begynner å få langt hår. Jeg skal snart kjøpe frø som skal bli til blomster på min fine, lille balkong. På søndag er det fastelaven og det betyr boller med krem!

Ha en fin dag i Paris! Klem til deg :)

03.mar.2011 @ 13:46
URL: http://etoilebizarre.blogspot.com
posta av: Guro

Jeg feirer med planer om å dra tilbake til fantastiske New York til sommmeren. Jeg skal dit koste hva det koste vil. Den tanken er fin, når man er så blakk at man må spise nudler og fryse i kalde Oslo.

Og du er flink! Ha en fantastiske fin dag i Paris!

03.mar.2011 @ 14:05
URL: http://www.flickr.com/photos/gurojo/
posta av: silje

Du er så herlig <3

03.mar.2011 @ 14:19
posta av: Kine Emelie

fantastisk skrevet!

03.mar.2011 @ 14:22
URL: http://muffinsogluft.blogg.no
posta av: Hege

å ditta var berre fantastisk fint å lese. Og ei viktig påminning.

Lykke til med besøket. <3

03.mar.2011 @ 14:23
URL: http://meirenntusenord.blogspot.com
posta av: Hilde

Så fint innlegg, Mariell! Jeg synes også det er kjempefint at det går så bra med deg. Her er det fint selv om jeg ennå ikke ha funnet noen jobb, det begynner å slite på meg, men jeg har fin leilighet, fin kjæreste, fine venner og to fine undulater som kvitrer så fint i leiligheten vår :)

03.mar.2011 @ 14:29
URL: http://hildesfoto.blogspot.com
posta av: veronica isabelle

<3 fineste innlegg.

(jeg feirer at det snart er vår og at jeg endelig har kjøpt mac og sånt fint)

03.mar.2011 @ 14:34
URL: http://vinterblomst.com
posta av: Nina

Åh, du tenker så mye fint! :)

03.mar.2011 @ 15:07
URL: http://ninasperspektiv.blogg.no/
posta av: Amore

Hvor kjøper du filmene til polariod, ebay? Og eventuellt fra hvem:) Er det fuji instax film? :

03.mar.2011 @ 15:22
posta av: hjartesmil

Amore: kipekee.no!

03.mar.2011 @ 15:26
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Hilde

Jeg synes alle norske i dag kan feire et fantastisk gull på langrennsstafetten for kvinner! Fire fantastiske jenter som ga alt! HURRA!

03.mar.2011 @ 15:28
posta av: anna marita

FLYTTA til london? ååh, det vil eg og.

posta av: Josefine

Jeg feirer at skoleuka er over, og at jeg har fått gjort alle leksene også :)

Ut å kjøpe nye sko <3

03.mar.2011 @ 16:04
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: Aurora

du er så fantastisk fin. forbilde.

03.mar.2011 @ 16:06
URL: http://fargesprell.blogg.no
posta av: Katrine

Oj, skal si tiden går fort! En hel måned allerede :)

03.mar.2011 @ 16:23
URL: http://www.indigofragments.net
posta av: Stine S

Jeg er så enig! Feir alt du kan! Da du ba oss om å skrive én fin setning her i bloggen for noen ukers tid siden skrev jeg at "enhver anledning til å feire noe, er en god anledning". Det er et av mine motto :)

Jeg synes Parissykkeltur høres ut som en glimrende måte å feire på. Så kan du stoppe et sted, ta et glass vin og sykle glad hjem igjen!

Hurra for deg, og for meg og for alt som er verdt å feire!

03.mar.2011 @ 16:32
posta av: Hanne

jeg feirer at jeg stod på teorien til bil på første forsøk i dag, selv om alle vennene mine har tatt den for lengst. jeg har mest lyst til å rope det høyt fordi jeg er så stolt av meg selv. åååh.

btw, jeg skulle ønske jeg turde å dra til paris alene. du er kjempetøff!

03.mar.2011 @ 16:33
URL: http://hannekriste.wordpress.com
posta av: Sandra Olsen

du kan kjøpe mørk sjokolade og feire med! :)

03.mar.2011 @ 17:11
posta av: Kristin

Feir i vei! Du er utrolig dyktig <3

03.mar.2011 @ 17:13
URL: http://www.vulpixvolcano.blogspot.com
posta av: Katrine

Vakre Mariell, du er en inspirasjon!! Tenk hvor sterk du er.

03.mar.2011 @ 17:20
URL: http://katrineshjerterom.blogg.no
posta av: Blå

Så at du skrev på den nyeste blogposten din at neste hjartemagasin skal handle litt om det å reise fra den man elsker, og lurte på om det er av interesse med noen tekster om det? Føler meg som litt ekspert på å skrive om avstandforhold, så kunne gjerne sendt deg noe om temaet.

Ha en magisk kveld videre!

03.mar.2011 @ 17:37
posta av: Siv Annette

jeg feirer deg. jeg feirer at du er et helt fantastisk flott menneske som deler så utrolig mye glede gjennom bloggen din. du utgjør en forskjell, bare så du vet det.

03.mar.2011 @ 18:18
URL: http://siv-annette.blogspot.com
posta av: Kamilla Andersen

Eg er så einig med deg. Vi må hugse dei små gledene. Livet er ikkje ein motorveg til grava, men ein tusletur i graset, som eg har skreve her før.

I dag har eg feira masse. Litt utan grunn og litt med grunn. Grunn er legebesøk som eg likar minst av alt, som eg har vore på i dag. Eg har feira med ny fin, påskekopp med høne på fra Rafens, bjørnebærpai og ny blomstrete kjole. Og bestilling av Hjartemagasinet :-)

03.mar.2011 @ 19:08
URL: http://kamillaandersen.blogspot.com
posta av: Isabel

<3

eg gler meg til informasjon om magasinet, og eg skal feire bursdagen min om sju dagar, på Malta :D

03.mar.2011 @ 20:10
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: Ane

Takk, det var fint.

03.mar.2011 @ 20:11
posta av: c´ est moi

Det er lurt og bra å feire! I dag feirer jeg at jeg har turt å gå ut med en fyr jeg lurer på om er fin nok for meg. Jeg vet fortsatt ikke, men har ihvertfall kastet meg ut i det og prøvd. Feirer også at jeg har jobbet godt med det jeg skulle fikse denne uken, og er tilfreds

03.mar.2011 @ 20:18
posta av: Ingrid Iversen

Hei! Jeg vil farge håret mitt rødt, men jeg tør ikke.. Type ordentlig ordentlig rødt! Burde jeg eller burde jeg ikke? Jeg elsker hjartesmil <3

03.mar.2011 @ 20:43
posta av: Marth

Eg har klypt 15cm med hår og høyrt på mykjy Fivrel i det siste!

03.mar.2011 @ 21:08
posta av: Synne

De er så flott å ha noe å feire, og er man flink til å se etter, så har man faktisk noe å feire hver eneste dag. Bare det at man er født i Norge og er så heldig at man kan lese fine blogger i det hele tatt, for eksempel. Kos deg med feiringen din!

03.mar.2011 @ 22:15
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: marire

enig! det er godt å bli minnet på sånne ting. det er viktig å feire. hver dag. fint! jeg feirer gode venner og sykdom som snart er over og at det nærmer seg vår og kjoler uten vinterjakke utenpå.

03.mar.2011 @ 23:32
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Sukkerspinn

Fint innlegg, pariserpiken! Jeg feirer at vi laget en ny sang i bandet i dag som satt skikkelig, noe som var veldig fint og alltid kjekt - hurra!

04.mar.2011 @ 01:10
posta av: Mari

Du skriver så fint! Takk!

Gleder meg til å lese magasin nummer 3!

04.mar.2011 @ 09:33
URL: http://maripaanett.blogspot.com
posta av: hilde

merker på hele den teksten her at du er skikkelig, skikkelig glad :)

Jeg er nyforelsket i en fin og rar fyr, også skal jeg jobbe hver dag de neste to ukene. Feirer med kaffe og fylte påske-egg.

04.mar.2011 @ 12:10
posta av: Prinsesse Lea

Hei! Tenkte jeg ville tipse deg om http://www.photobooth.net/archive/2008/06/25/paris_is_back_on_the_map.php (Gammeldagse, analoge fotoautomater i Paris) hvis du ikke alt vet om dem :-)

04.mar.2011 @ 16:29
URL: http://prinsesselea.blogspot.com
posta av: Heidi

Jeg liker også å feire! <3

Takk for et flott innlegg.. Jeg burde nok stresse mindre i hverdagen, man har jo enormt mye å være glad for og livet er jo ganske flott stort sett. :)

Jeg feirer at jeg har kjøpt rekkehus med kjæresten min, lønnsøkning på jobb, fine venner og familie, vakkert vintervær og verdens snilleste hund: Dexter <3

I dag skal det feires med markoner fra Pascal og deilig hvitvin. Lovely! :)

05.mar.2011 @ 18:03
posta av: Vilde

hvilke sanger kan du anbefale av lykke li? :)

07.mar.2011 @ 17:08
posta av: silje

jeg så han der fine, og sikkert foreldrene på flyplassen i går, og forgje gang jeg var ute og reiste så jeg dere på flytoget, hihi, vi reiser sammen vi! :D

08.mar.2011 @ 12:53
URL: http://citylife.blogg.no

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26190389