søndag.

sunday.
i går starta dagen superlupertidlig. me tok metro til marais for å eta frukost med han der fine sine foreldre.

sunday.
sunday.
sunday.
så det gjorde me. lenge og godt.

sunday.
så reiste eg og han der fine på loppemarknad der me fant ein masse bra greier.

sunday.sunday.
deriblant fråtsa eg i ei kamerasjappe.

sunday.
etter nokre timar på eit av dei største loppemarknada i verda måtte me eta lunsj. dette kameraet fekk bli med, og eit anna eit óg.

sunday.
og litt blomar som eg skal gjera noko fint med.

sunday.
me snakka om kamera og fotografering og om magasinet medan me venta på maten. no er det ikkje lenge før alt det magiske skal samlast, det føles veldig spennande.

sunday.
eg var litt som ein unge utanfor ein stengt park då me fann ut at det nesten ikkje fantes film nokon plass, for eg ville så gjerne begynna med éin gong.

sunday.
løve. <3 på svensk heiter løve lejon og det syns eg er nesten like fint.

sunday.
me åt pizza! i marais.

sunday.
så møtte me opp foreldrene til han der fine for å drikka kaffe og planlegga litt.

sunday.
også vart resten av kvelden litt sånn rar så den har eg ingen bilder fra. no har han reist igjen, men før han gjorde det rakk eg akkurat å bestilla nye billettar til han så han kjem tilbake om ikkje så altfor lenge og da skal det vera berre berre oss og ingen andre og dét, folkens, det er det beste.


kan ikkje de fortelja litt om helgene de har hatt, fantastiske og forferdelige?yesterday we ate a very long breakfast in marais before we went to a flea market for a few hours and then ate pizza for lunch. coffee and kisses mostly, as every day in paris should be. he left this morning and i've already booked tickets for his next visit. <3


kommentarar:
posta av: Veronika

Min helg: Sol, snøsmelt og tørr asfalt på Grünerløkka, Motorpsychokonsert på Rockefeller, fastelavensboller :)

07.mar.2011 @ 16:30
URL: http://etoilebizarre.blogspot.com
posta av: I have dreams

utrolig fine bilder i innlegget ditt, jeg synes du har et kjempestort talent, loppemarked er jeg veldig glad i selv, man finner så mye rart og fint der, litt sånne bortgjemte skatter :) så spennende at du bor i Paris, det er et sted jeg alltid har hatt lyst til å besøke, kjæresten min har vært der og han likte seg kjempegodt, var før jeg traff ham, men en dag skal vi begge reise dit begge to og oppleve Paris sammen :)

07.mar.2011 @ 16:34
URL: http://ihavedreams.blogg.no
posta av: Tine

Du skriver veldig bra :)

Hilsen leser

jeg blogger om sminke, hår og klær;

tinealice.bogg.no

07.mar.2011 @ 16:40
URL: http://tinealice.blogg.no
posta av: maria

vakre bilder. de var superfine. blir alltid litt sånn forelska i bildene dine, for de er så nydelige. elsker analoge kameraer, du er heldig!

07.mar.2011 @ 16:47
URL: http://mariaspicture.blogspot.com
posta av: Sol Andrea

helga mi var mykje kosing, fastelavnsbollar, kjoleglede, karsespirar, oppussing med støv i håret og diverre ein sjuk katt som berre spydde. Mykje bra og litt dårleg, altså. Men pusen blir nok bra igjen, og i kveld trur eg eg skal kose meir. Fint :)

07.mar.2011 @ 17:26
URL: http://dagdraum.blogspot.com
posta av: ida

jeg var på en litt tam, men koselig bursdagsfest på lørdag helt til kl. 01.30 og da dro jeg og kjæresten min hjem til han og sov godt.

elsker å våkne sammen med han ♥ senga han er ekstra god og jeg ville egentlig ikke stå opp..

men det måtte jeg og resten av søndagen kosa jeg meg med boller og tv, helt til jeg måtte legge meg aleine i den altfor store senga mi...

07.mar.2011 @ 17:30
URL: http://hulkster.blogg.no/
posta av: Kristin

Så koselig :)

Min helg var alt for kort, men besto av mange finne venninner, yoga, den fæle men utrolige Black Swan, og mange gåturer i kulda :3 Finfin helg <3

07.mar.2011 @ 17:57
URL: http://www.vulpixvolcano.blogspot.com
posta av: Emma Potter

fantastisk kamera! kva heitar det? så det var eit zeiss ikon, men kva meir?

07.mar.2011 @ 18:04
URL: http://www.lillelomell.blogg.no
posta av: Coco

Jeg har hatt en så fin helg at det gjør vondt i magen å tenke på den. Men jeg føler at alt er helg. Jeg har flyttet med min beste venninne på Birkelunden og ser ut på markedet hver søndag, denne søndagen var den første. Vi så alle bære med seg sofaer og lamper mens vi satt i vinduet og spiste kokt egg i undertøyet. Og vi så filmer og hang opp ting på veggene. Vi sov mens vi holdt hender og snakket bare om mat, for det var det eneste vi tenkte på - hvor bra mat vi har laget, og skal lage, fordi vi har ingen andre ting å bekymre oss over. Å gå på jobb føles bra, for jeg får penger av å gjøre ting som er gøy. Jeg studerer modernitet, og lekser er å sitte på kafe og studere mennesker, for å så sette de i bokser, trangere, men videre enn man ellers gjør. Og vennene mine ligger spredd utover gulvet mitt med latterkramper. Og jeg føler at alt er helg. Og mannen i mitt liv som liker menn og jeg starter bedrift denne uka, og vi vet det vil fungere, fordi vi har så lyst, og vi tør.

07.mar.2011 @ 18:12
posta av: marire

nydeligfint! enig med at det er aller best å være alene, for det er bare magisk. jeg gleder meg til det blir bilder med det nye kameraet, og til vi får parismagasin og kan gå på det fantastiske loppemarkedet med tips fra deg! hurra! min helg var av det fantastiske slaget, og det selv om jeg fortsatt er syk, og jeg var lykkelig og tenkte at livet er et fint sted og jeg feiret som du sa og det var bare helt vilt fint med mennesker som får hjertet mitt til å smile av glede.

07.mar.2011 @ 18:55
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Anne

du er så søt :) jeg har også hatt besøk av kjæresten min i helgen. helt siden torsdag og til i dag tidlig faktisk. det er det koseligste jeg vet. vi spiste ute to kvelder, så på vm fra sofaen, bakte fastelavensboller, og laget hjemmelagd pizza på kvelden :)

07.mar.2011 @ 18:57
URL: http://aamespames.blogspot.com
posta av: Mari

Du har en sånn utrolig fin blogg! Jeg elsker at du skriver på nynorsk, det er så fint, og selv om det er helt normalt for deg, så er det en sånn herlig forandring fra alle andre! ^^

Helgen min har vært fyllt med samtaler med gode venner som har vært så lange at all teen ble kald, å spille på en splitter ny gitar jeg har spart til lenge, synge på fine melodier og endelig bli overbevist om at jeg måtte laste ned spotify, siden du skrev at fivrel hadde kommet dit.

Tusen takk for at du skriver en sånn herlig blogg! Det er så fint å kunne komme et sted der mange fine ting er samlet når ting ikke går helt som de skal. Du er fantastisk Mariell! :)

07.mar.2011 @ 19:35
posta av: veroniq mike

så fin helg! Fint at dere fikk bestilt ny tur, da er det ikke like vondt når han drar sikkert; har på en måte noe å se frem til! Helga mi var jobb og vin og feber. Fint det óg.

07.mar.2011 @ 19:46
URL: http://worldofmikee.blogspot.com
posta av: mari

jeg gikk meg bort i saint ouen, og var sjeleglad da jeg fant tilbake til porte de clignancourt etter å ha vært redd altfor lenge. ellers hadde jeg det fint, og dusja meg god og varm da jeg kom tilbake fra oppdagelsesferden på åtte timer.

07.mar.2011 @ 20:02
URL: http://jegbarehvorfordet.blogspot.com
posta av: Monica

åh, kommentaren til coco <3

helgen min var helt ----- (<- det er en kurve, altså). det skjedde ingenting gøy bortsett fra at jeg spiste en hel ananas og så mye på weeds. jeg var litt sur fordi familien kom hjem og jeg ikke fikk på tven og jeg måtte øve til prøve og ferien var slutt og havregrøten kokte altfor lenge. tenkte mye på at jeg burde bli mer moden, begynne å trene og få jobb.

07.mar.2011 @ 20:09
URL: http://last.fm/user/powersheep
posta av: Heidi

Så koselig =) Jeg har hatt ei rolig helg på jobb, noe som var herlig etter to HEKTISKE måneder =) Så hadde søskenbarnet mitt innflytningsfest, så jeg måtte jo vise meg litt der også ;)

07.mar.2011 @ 20:15
URL: http://litesmil.blogspot.com
posta av: tora

helg barjobbing poesifestival gratisvin kake skog sol snø verdens beste mamma togtur med treåring

07.mar.2011 @ 20:30
posta av: Synne

Fine bilder, som alltid!

Jeg hadde fri på lørdag, og det har jeg egentlig aldri, så jeg kunne fylle dagen med mange fine ting jeg ikke vanligvis har tid til, som ute-lunsj og Tronsmo-titting og kjæresteri og å lese i sola. Så kom lørdagskvelden med bursdagsfest for en god venn, og så kom søndagen med fastelavnsboller og radiosending, og med Disneyfilm og banansplit med en annen god venn. Superhelg!

Om du ikke har sett Mulan, forresten, så anbefales den på det sterkeste. Jeg går aldri lei!

07.mar.2011 @ 20:32
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: Nina

du har en fantastisk blogg. du inspirerer og motiverer, og du gir meg alltid et lite smil. helgen min har vært med familie og kos. var på fjellet med familien, og fikk sett babymagen til min kjære storesøster.

07.mar.2011 @ 21:15
posta av: Lise Soppen

Kjempefint! Det så ut som den beste helga i manns minne.

Vi har spist masse boller og hatt fin picnic. Snart er det loppis-sesong i Oslo også, det gleder jeg meg masse til.

Hell og lykke

07.mar.2011 @ 21:38
posta av: Melissa

Gleder meg virkelig til magasinet kommet ut :)

07.mar.2011 @ 21:40
URL: http://langme.blogspot.com
posta av: Mus

Har hatt en fin helg. Først med bursdagsfeiring for en venninne, med tema, selv om vi alle er 19 år nå. Jeg var Moder Jord, med hjemmelaget kostyme. På lørdag var det russekro, med noenlunde samme tema, så jeg var moder jord igjen og danset vekk natten med Kim Possible og Hugh Hefner.

På søndag hjalp jeg og en kompis en gammel dame ut av en snøskavel hun kjørt seg fast i med bilen. Vi var begge fortsatt beruset og vi snødde nesten vekk, men vi fikk henne løs. Så sov jeg og våknet da jeg innså at jeg hadde brukt alle pengene mine på vin.

Jeg vil også på loppemarked i Paris, merker jeg.

07.mar.2011 @ 22:00
URL: http://hypnotisert.wordpress.com
posta av: vanjus

jeg hadde besøk av to fine i min egen europeiske hovedstad, wien, der vi gikk på loppemarked og matmarked og kjøpte masse godt som vi spiste hjemme, siden tv for første gang siden jeg var hjemme i norge og norske filmer med en som ikke skjønte mye av hverken norske stemmer eller engelsk tekster:)

07.mar.2011 @ 22:08
posta av: veronica isabelle

fineste kamera!

og bilder som alltid.

min helg var kjedelig, men fylt med komposisjon - så litt fint, og veldig produktivt!

07.mar.2011 @ 22:35
URL: http://vinterblomst.com
posta av: Ingeborg Gulla

så koselig!

07.mar.2011 @ 22:49
URL: http://ingeborgulla.blogg.no
posta av: Katrine

Du har så fantastisk hår!

07.mar.2011 @ 23:06
posta av: Peon

Jeg har hatt en av de beste helgene i livet mitt, med en person jeg ikke kjenner så godt, men som jeg vil kjenne bedre. Og det er veldig fint. I tillegg fikk jeg være med min beste venn i hele verden. Og det er veldigveldigfint.

07.mar.2011 @ 23:08
posta av: frk. Ingvaldsen

åååå, du er so heldig som bur der du bur! og musikken til han der fine er fantastisk, men det veit du vell frå før...

helga mi starta med å reise til politiet og annmelde sekken min med datamaskin, kamera, skulebøker og ipod som vart stjelt på torsdag, at noko slikt kan skje på lille sandane er heilt utruleg....seinare på dagen var eg i bursdagsselskap til mi 80år unge farmor, eit selskap som strekte seg over to dagar. søndag var eg i bursdag til mi nesten 80år unge mormor. so det vart ein trist start på helga, men den enda bra!

Håpar magasinet blir slik du har draumd om og litt til !

07.mar.2011 @ 23:27
URL: http://robvild-ingvaldsen.blogspot.com
posta av: brassinpocket

fin, fine bilder:) hvorfor ser kaffee alltid så mye bedre ut i Paris?

har hatt en fin helg, selv om det ikke hente noe spesielt:)

08.mar.2011 @ 02:08
URL: http://brassinpocket.devote.se
posta av: Stylenerd

fin fine bilder. Gleder meg til magasinet kommer ut!

Helga ja. Den var ett fint virrvarr av musikk, redbull, mer redbul og redbull med martini, hoppe i senga med bestevenninne, bygdafest med trykkende kropper opp mot scena, fine stunder, mat og minner.

08.mar.2011 @ 09:21
URL: http://stylenerd.blogg.no
posta av: irrelephantcattitude

Min mormor har en slik hund som du har i håret. Ylva heter hun og er kjempesøt!

08.mar.2011 @ 09:45
URL: http://www.irrelephantcattitude.blogg.no
posta av: June

åh, så deilig frukostfruktskål. :) Kva er det kvite oppi glaset bak skåla??

08.mar.2011 @ 12:39
posta av: hjartesmil

June: kvitt sjokoladepålegg. <3

08.mar.2011 @ 12:54
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: synne

denne helgen hadde jeg besøk av fem flotte venner;

han ene spilte en melodi han har laget bare til meg på gitar, og han kaller den synnes melodi. det er veldig fint og jeg griner nesten hver gang. og vi snakket om orions belte og stjernestøv og livet etter døden.

han andre ble veldig full, og danset rundt og pjusket med håret mitt. han har den beste latteren i verden, og den er den mest smittende jeg har hørt.

han tredje fortalte hvor ensomt og kjipt det var på den skolen han gikk på før, om mareritt i italiensklassen og om hvor godt det var å være hos meg, og hvor glad han var for å ha oss. begynte nesten å grine igjen. han fikk nuss på kinnet.

de to andre var jenter og vi var jentete oppi hele gutterabalderet og planla fester og sånne litt teite ting og fniste. det var veldig veldig flott, og jeg er så glad i dem.

jeg tror ikke det var noe forferdelig med helgen, annet enn at den er over.

08.mar.2011 @ 13:00
URL: http://www.pagetwohundred.blogspot.com
posta av: Frøken

like ved oberkampf, jeg tror det er i Boulevard du Temple eller så er det i Boulevard Voltaire ligger det et par fotobutikker, og der selger de film. masse film :-) så vet du det...

posta av: store K

jeg brukte helga på å skrive en liste over alt jeg vil snakke med kjæresten min om, vonde ting som må fikses på for at vi skal være bra kjærester. men jeg spiste også verdens beste boller med melis og jeg så håkan hellström synge "shelley" på sentrum scene. det var fint.

"och vi går ut och brinner upp i natten."

08.mar.2011 @ 14:50
posta av: Hilde

Hadde bursdag, med besøk av kjæresten. Vi var sammen HELE dagen og gjorde masse gøye ting sammen, bare vi to. Best <3

08.mar.2011 @ 15:29
posta av: Nina

På lørdag filmet jeg et skirenn, og ellers slappet jeg av med hus- og skolearbeid :)

08.mar.2011 @ 17:43
URL: http://ninasperspektiv.blogg.no/
posta av: Kami

I helga fant jeg ut at venninna mi har blitt sammen med fyren jeg er forelska i. Har sett fire American pie-filmer og brukt tid på å overbevise dem begge om at det går bra med meg. For selv om jeg ikke liker at de holder på, er jeg lei av å være deppa og har bestemt meg for å ikke være det lenger. Og det føles ganske bra.

08.mar.2011 @ 21:24
posta av: Kamilla Risanger

JIOWALJEISFNEJSKNFJESK var omtrent det jeg tenkte i det jeg scrollet forbi bildene fra kamerabutikken. Halleluja så finfine. Selv har jeg brukt lange minutter på å se side opp og side ned på ebay i dag på leting etter et fint polaroidkamera. Åh.

13.mar.2011 @ 19:11
URL: http://kamillarisanger.blogg.no

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26325589