hjartemagasinet i paris.

no kjem det endelig litt info om det kommande magasinet! eg vil ikkje sei så altfor mykje enda, de får vita navn og sånt litt etter litt, men det eg kan sei er dette: det kjem til å ha samme format som sist, og kjem til å vera litt tjukkare. caroline weseth skal illustrera heile magasinet også denne gongen, og framsida(og eg er sjukt gira og overlykkelig for det), og ho skal hjelpa meg å optimalisera saker og ting så det blir så lesarvennlig som mulig. nummer tre kjem til å bli delt opp i tre delar:

 

paris.

sjølvsagt. dette blir den største delen av magasinet, og den kjem til å inneholda ein masse ulike underdelar(hihi underdelar), som til dømes fotografi, kvitteringar, sånt som eg har scanna, små tekstar, illustrasjonar, små morsomme greier, mi dagbok. det blir eufori og tårer og latterkramper i senga og brutalt ærlig mariell, som de nok aldri har sett meg før. håpar eg, og de, taklar det. noko anna som eg ikkje har sagt enda er dette: absolutt alle som har vore her i paris og vore med meg skal vera med i magasinet. altså sigrid, fredrik, heidi, janne, han der fine, derek, og andre som kjem no framover. dei får bidra med akkurat det dei vil og det er fullstendig uforutsigbart, sjukt fint vel? og minst like stor som den personlige delen blir parisguiden. kvar einaste dag er eg ute på livet for å finna dei beste plassane så de kan ha det magisk fint når de reiser til paris i framtida. magasinet kjem til å komma seint i april. til dei som skal til paris før dette og sårt vil ha guiden før den tid kan maila meg, men berre om de har kjøpt magasinet, så kanskje eg kan gi vekk nokon tips. eg kan ikkje lova at eg har tid til å svara så veldig utfyllande, men eit par tips til ein helgetur skal eg klara. men kjem ikkje til å gi ut nokon adresser før starten av april, for det har eg rett og slett ikkje tid til.tekst.

andre fine personar som eg så gjerne vil at skal skriva er ikkje alltid i paris, og er ikkje eingong folk som eg kjenner så godt. her vil det bli ein fantastisk pose drops med svenske og norske forfattarar/skribentar. dette er noko av det eg gler meg mest til, å sjå korleis dei ulike personane tolkar feelingen til magasinet på kvar sin måte. det blir så bra.bilder.

sidan sist nummer har eg samla fantastiske jenter som lagar bilder med blyantar og kamera og andre magiske verktøy. denne delen kjem til å vera ein eksplosjon av inspirasjon, med bilder av jenter og skrubbsår på knea og kvite laken og sølte tekoppar og tårevåte ansikt og store smil. og ingenting av dette har eg sett enda, det blir skapt akkurat no i idéar og i moodboards og det føles ikkje eit sekund usikkert, eg veit at det kjem til å bli dritbra.magasinet kan de kjøpa her om de vil. er det andre ting de lurer på angåande magasinet eller oppholdet i paris så får de versågod spørja alt de vil! om de har konstruktive tilbakemeldingar på det forrige nummeret, ting som eg kan gjera bedre vil eg veldig gjerne vita det så det kan bli så bra som det berre kan!

information about the magazine! this issue will be divided into three parts. paris, text and image. the paris-part will be the largest one, containing my journal and my photography, texts and thoughts and things that hurt. scans, receipts, illustrations, whatnots. everyone who has been here to visit is also joining in, doing their own spin on paris for the magazine! also, a large part of the magazine will be my guide to paris. sounds great, non? for the text and image part, i have invited a lot of young artists from around the world to join me in the making of this wonderland magazine with their writing, photography and illustration. anything else?


kommentarar:
posta av: anne marte

ååh! gleder meg super masse <3 særlig til bilder og inspirasjon <3

kommer magasinet til å være samme størrelseformat som det forrige?^^

08.mar.2011 @ 14:21
URL: http://annehvalen.blogg.no
posta av: Ingeborg Gulla

gleder meg!

08.mar.2011 @ 14:23
URL: http://ingeborgulla.blogg.no
posta av: hjartesmil

anne marte: ja, det står jo i innlegget. :)

08.mar.2011 @ 14:26
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Kjerstin

Det virker som en veldig god videreutvikling av magasinet! :)Jeg har en egen forkjærlighet til tegninger og illustrasjoner, så gleder meg spesielt til det.

Konstruktiv kritikk: Kan godt hjelpe lesbarheten med litt mindre skrift neste gang? Virker kanskje ulogisk, men det utgjør en stor forskjell.

08.mar.2011 @ 14:33
URL: http://kjeritomat.blogspot.com
posta av: Kjerstin

Det virker som en veldig god videreutvikling av magasinet! :)Jeg har en egen forkjærlighet til tegninger og illustrasjoner, så gleder meg spesielt til det.

Konstruktiv kritikk: Kan godt hjelpe lesbarheten med litt mindre skrift neste gang? Virker kanskje ulogisk, men det utgjør en stor forskjell. (edit: og med litt mindre skrift mener jeg såklart en mindre skriftstørrelse, ikke mindre innhold!)

08.mar.2011 @ 14:35
URL: http://kjeritomat.blogspot.com
posta av: Ingrid

åhåhåh. jeg håper på erlend loe. han er drømmemannen min, foran både johnny depp og jon almaas.

08.mar.2011 @ 14:49
posta av: Synne

Så spennende! Det føles alltid bra å ha noe konkret å glede seg til, å jobbe fram mot, å tro på. Lykke til med resten av prosessen!

08.mar.2011 @ 14:54
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: veronica isabelle

åh som jeg gleder meg til slutten av april nå!

08.mar.2011 @ 15:07
URL: http://vinterblomst.com
posta av: Hege

Så spennende! Gleder meg veldig!

Og gratulerer med kvinnedagen!

Mvh. Hege

http://undulin.blogspot.com/2011/03/i-anledning-kvinnedagen.html

08.mar.2011 @ 15:28
URL: http://undulin.blogspot.com
posta av: Enchanted

Har allerde bestillt det, gleder meg til det kommer.

08.mar.2011 @ 15:41
URL: http://enchantedrose.blogg.no
posta av: Lone

Gleder meg! Skal til Paris for første gang 21. april! :) Dersom jeg får magasinet til da, blir det gøy med litt inspirasjon og gode tips:)

08.mar.2011 @ 16:06
posta av: Linda

har ikke bestilt magasinet ditt ennå, men planen er at jeg skal gjøre det så snart jeg får penger:) jeg likte formatet på magasin nr. 1 best :)

08.mar.2011 @ 16:16
URL: http://www.lindaeb.blogg.no
posta av: Anna Ø. I.

MARIELL! Jeg vil så gjerne gjerne ha magasinet ditt, men sist gang når jeg skulle bestille de andre to så gikk det ikke ann. Jeg fikk ikke PayPal til å funke, og jeg skulle så gjerne ønske at du fant en annen betalingsmåte. Vær så vær så snill?

08.mar.2011 @ 16:17
URL: http://distant.blogg.no/
posta av: Troms Maroms

Jippi! <3

08.mar.2011 @ 17:03
URL: http://blurrybright.blogspot.com/
posta av: Nora

For ein nydeleg blogg, og for ei nydeleg jenta! Skrivinga di er som lykka putta inn i nokon linje, så ærlegt og vakkert. For å ikkje snakka om biletane! ein drøm alt saman. Tusen takk for at du gjer kvardagen finare.

08.mar.2011 @ 17:42
posta av: erle perle

Hei, Mariell!
Er du kjent i København? Jeg skal dit på klassetur om tre uker og mangler film til mitt kjære Diana f+. Vet du om steder jeg kan få kjøpt 120 film i København som er lett å finne, eller evt bare fotoforretninger? Vi skal bo i området rundt Tivoli, så vi bor veldig sentralt. Tar gladelig imot tips :)

08.mar.2011 @ 18:40
posta av: hjartesmil

erle perle: har aldri vore i københavn, desverre! kanskje nokon andre her i kommentarfeltet kan hjelpa?

08.mar.2011 @ 18:49
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Lisa

åh, jeg gleder meg til magasinet kommer! :D

08.mar.2011 @ 20:05
URL: http://blogg.lmphoto.no
posta av: Jeanette

Jag har redan köpt nummer 1och 2 och är helt såld på dom. Kommer definitivt köpa nästa hit till Barcelona där jag bor nu. En dag skulle jag vilja bidra med mina bilder till din tidning. Känner att jag har lite bilder som skulle passa:)

08.mar.2011 @ 20:11
URL: http://heavyhorses.blogg.se
posta av: hege

Høyres fantastisk ut. Gleder meg masse. Trur det blir det beste hittil, berre fordi at Paris er magisk og magi er det beste. Eller nåkke sånt tull. Herlighet så fjernt det blei. Men hallo, gleder meg. Var egentlig berre det. :)

08.mar.2011 @ 20:21
URL: http://meirenntusenord.blogspot.com
posta av: elinlilja

først. så fint at du deler alt dette vakre her inne på vevet, slik at bla jeg kan få være med. det er drømmende og fint å kunne kose seg med. har ikke fulgt med så lenge, men begynner å lese meg opp.

skulle jeg hatt en blogg, så håper jeg den hadde vært som din ;)

så: jeg fikk bare lyst til å gi deg mine fine musikkperler, siden du gir meg så masse. Har du hørt om de er det fint, om ikke værsågod

sumu med "hannu"

bat for lashes med "daniel"

third eye foundation med "la dispute ( third eye foundation remix) elsker den!

matt elliot med " also run"

amina med "rugla"

kos deg videre og håper dagen din imorgen blir den beste så langt

08.mar.2011 @ 20:24
posta av: Frøken

jeg lurer på om det går ann å bestille magasinet? Jeg får nemlig ikke lønn før 26.mars og er redd for at det skal bli utsolgt....

posta av: hjartesmil

Frøken: det ligg ein link i innlegget til der ein kan bestilla det! det blir ikkje tomt før det kjem i april, det kan eg lova.

08.mar.2011 @ 21:04
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: marire

hurrahurrahurra og jeg gleder meg vilt og det kan hende jeg blir en sånn som sårt vil ha noen tips, kanskje. i alle fall er jeg sikker på at dette blir magisk, det kjenner jeg på meg. heia!

08.mar.2011 @ 21:14
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Julie

Gleder meg til det kommer! Det blir så fantastisk bra, det er jeg sikker på!

08.mar.2011 @ 21:20
posta av: Josefine

Jeg kan nesten ikke vente! :) Å tenk, når det kommer hit så har jeg en hel måned igjen her i Paris! :)

08.mar.2011 @ 21:41
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: marianne

åh, jeg gleder meg så veldig veldig mye !

08.mar.2011 @ 21:46
posta av: Idaa

Gleeedar meg, det blir så himla bra!!

08.mar.2011 @ 22:16
posta av: Rebecca

Hur länge ska du bo i Paris, finaste du? <3

08.mar.2011 @ 22:25
URL: http://hallonsemla.devote.se
posta av: brassinpocket

kan ikke vente! virkelig:)

09.mar.2011 @ 00:34
URL: http://brassinpocket.devote.se
posta av: Marcela

gleder meg skikkelig til å få magasinet! kan ikke vente lenger:)

09.mar.2011 @ 01:52
URL: http://hjartad-hamast.blogspot.com
posta av: Ragnhild

Eg gler meg så voldsomt at eg nesten kjøpte magasinet ein gong TIL!

09.mar.2011 @ 09:32
URL: http://ragnil.blogspot.com
posta av: CingT

Jeg lurer på når du drar fra Paris. Egentlig hvorvidt du drar før eller etter 10.april...?

09.mar.2011 @ 18:47
URL: http://cingt.net
posta av: hjartesmil

CingT: før!

09.mar.2011 @ 19:26
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Marianne

Å, jeg håper veldig at slutten av april betyr at jeg har bladet i min hånd før jeg drar til Paris 7. mai! Det kjenner jeg at ville tatt kjæresteturen til et nytt nivå :)

Takk for fine du!

09.mar.2011 @ 21:35
URL: http://mariannestantogfjas.blogspot.com
posta av: Hanna

Vet du om ta tar inn bladet på Pryd i Trondheim denne gangen også? :)

10.mar.2011 @ 17:57
posta av: hjartesmil

Hanna: jepp!

10.mar.2011 @ 18:14
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: ida

takk for en fantastisk fin og ektefølt blogg. liker hvordan du finner skjønnhet i de mest hverdagslige ting! jeg har bestilt magasinet og gleder meg til å ha det med meg når jeg flytter til paris alene i høst.

10.mar.2011 @ 23:09
posta av: m

jeg gleder meg gleder meg gleder meg gleder meg!!


kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26352445