sonia by sonia rykiel.

sonia by sonia rykiel.
i dag har eg det litt sånn av ein eller annan uforklarlig grunn.

sonia by sonia rykiel.sonia by sonia rykiel.
og da er det ganske så trøstande å svøpa seg inn i eit nytt fantastisk fantastisk skjerf. fra sonia by sonia rykiel, det er så fint og så mjukt og eg måtte berre ha det. no bur det rundt halsen min og litt i senga mi og på uteserveringar må eg ha det i fanget for det er så fint. passar meg absolutt perfekt. eg trur ein kan sjå at eg har ein dårlig dag på bildene, og på bloggen generelt. om de vil får de gjerne dela sånt som kan få ein i bedre humør i kommentarfeltet. før det skjer skal eg tenka på at denne helga er det meg + han der fine + paris som er greia og det får hjartet mitt til å slå litt fortare på ein absolutt bra måte. og da skal de få sjå skjerfet ute på tur óg, og på ein mykje gladare mariell.
i'm having a bad day today but my new scarf from sonia by sonia rykiel helps, and also thinking about j's upcoming trip to paris this weekend. <3


kommentarar:
posta av: Lene

Elsket skjerfet! Superfint!

Når jeg blir lei meg pleier jeg å tenke på det ortaket som sier "Å blir født er som å få en hel verden i gave" Det er kjempevakkert. Jeg pleier også å tenke på verden som om det er siste gange jeg ser den, da blir alt så mye mer satt pris på.

14.mar.2011 @ 19:11
URL: http://papirhatt.blogg.no
posta av: hege

liker du Raske Menn ? Ein liten You Tube-dose med dei kan gjere dagen lysare. :)

14.mar.2011 @ 19:11
URL: http://meirenntusenord.blogspot.com
posta av: Lene

ordtaket* Klarte ikke se på feilen min..

14.mar.2011 @ 19:12
URL: http://papirhatt.blogg.no
posta av: Karoline

I dag, her i vesle Ålesund, har sola stråla ned i heile dag og himmelen har for ein gongs skuld vore blå. No har ein heilt kvit, nesten sølvaktig måne bytta plass med sola, og heile verda blir liksom som ei stor diskokule fordi snøen på bakken glitrar. Sjølv sit eg inne på rommet mitt og supar te av "bøtta" mi (bøtta er eigentleg ikkje ei bøtte, men ein tekopp som rommar 0,7 dl væske. Men den er veldig pen, med masse fargar og frå indiska). Det var leit å høyre at du ikkje har det heilt toppers Mariell, men slike litt leie dagar kjem dei og - sjølv kor gode og fantastiske dei andre flotte dagane er. Så eg foreslår at du set på den beste musikken du veit om, som minnar om sol, yrande kjensle og smil. Som gjer slik at sommerfuglane i magen vaknar til liv igjen. Også kan det funke å unne seg ein god ting (som ein sjokolade, makron eller kanskje litt lakris?), og danse rundt i din finaste kjole og sjå litt mr. Bean og le. Det funkar for meg ;)

Håpar du får ein betre kveld!

PS! Eg syns du er ein skikkeleg flink bloggar, fortsett å blogg slik du gjer no! Og du er ein heidundrandes fotograf - tykkjar no eg :)

14.mar.2011 @ 19:18
posta av: Karoline

PSS!

Eg likar skjerfet ditt!

14.mar.2011 @ 19:20
posta av: Heidi

Det skjerfet var kjempe fint =) Du må ha en fin kveld =)

Foresten; "Hjertet testes av prøvelser. Og de kommer alltid med årene. Det smilet som er verdt rose, er smilet som skinner gjennom tårer" - Ella Wheeler Wilcox

14.mar.2011 @ 19:33
URL: http://litesmil.blogspot.com
posta av: Tu est a Paris!

Du må nyte at du bor i Paris og at du kan spise hvit sjokolade hvis du har lyst (og liker det). Søk på Parov Stelar for å høre sangen Kiss me twice, samtidig som du danser med kjole på! Du lever fantasien min.

14.mar.2011 @ 19:35
posta av: Tirill

fin link, fintrist song. Håpe du får ein betre dag! :)

14.mar.2011 @ 19:44
posta av: veronica isabelle

fineskjerf!

vår. blomster på trærne. sol!

14.mar.2011 @ 19:45
URL: http://vinterblomst.com
posta av: m

kanskje det hjelper å leke på lekeplassen i parc de tuileries? veldig fint skjerf og veldig fin mariell!

posta av: Eirin

eg kom nettopp heim frå ein fantastisk ferie i austerrike. Då eg kom heim opna eg eit brev til meg. Der stod det "Velkommen til vår VGS". Eg har komt inn!!!!!! Eg, den vesle uskuldege jenta skal flytte 5 timar frå alle mobbarane, alle dei falske vennene og ein far som behandlar meg som drit. Eg gler meg. eg gler meg. eg gler meg.

14.mar.2011 @ 19:55
posta av: TONJE

våren!

14.mar.2011 @ 19:56
URL: http://www.tonjensin.blogg.no
posta av: Invi

http://www.youtube.com/watch?v=rhr4xfFl8Co
Glee!

14.mar.2011 @ 20:01
posta av: Ella

Jeg leter etter en statusoppdatering så han skal diskutere den med meg.

14.mar.2011 @ 20:02
posta av: Josefine

Vel, jeg forsøkte å koke ris med øyemål, hvilket resulterte i ris til meg selv og sikker fem andre som ikke er her.

Jeg har forresten fri hele uke 12, så om du vil ta deg fri fra magasininnspurt noen timer så kan vi jo finne på noe gøy (som vi har tenkt på de siste fem ukene:p)

Min kjære dro hjem igjen til Norge i går, så jeg har trøstekjøpt ny parfyme og leppestift. <3

14.mar.2011 @ 20:03
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: Milla

et fantastisk nydlig skjerf te ei fantastisk nydlig jenta ;)

14.mar.2011 @ 20:08
URL: http://heroesandme.com
posta av: blomflicka

åh så söt du är!

14.mar.2011 @ 20:12
URL: http://www.blomflicka.blogg.se
posta av: Liv

damnyouautocorrect.com :) Håper du kan le litt. <3

14.mar.2011 @ 20:16
posta av: Helena

Hei,

Eg les bloggen din nestan dagleg. Eg les ofte bloggen din for å få ei oppmuntring i kvardagen. Den underfundige måten din å sjå på livet gjer meg rett og slett i godt humør. Sonia Rykiel er jo berre heilt fantastisk, kos deg med sjalet ditt.

14.mar.2011 @ 20:19
posta av: Mia

jeg hadde det helt forferdelig før i dag også. jeg ble glad (hoppende, dansende, syngede, fnisende glad!) fordi jeg så i kalenderen min og fant ut at det ikke var så mye å gjøre som jeg trodde det var. og ganske mye på grunn av en ufattelig søt jente jeg er bittelitt (underdrivelse) betatt av og fordi jeg har på meg sekstitallsklær og vet at jeg kommer til å gjøre det sinnsykt bra på engelskpresentasjonen i morgen! jeg danser til not in love av crystal castles, og selv om det er helt motsatt av hvordan jeg føler meg, føles det fantastisk!

jeg håper du føler deg gladere snart og. du er jo i paris, og snart har du din kjære i armene! kan det bli bedre? :D

14.mar.2011 @ 20:33
posta av: marire

hei skjerfet og hei mariell. jeg gleder meg til helgen, du gleder deg til helgen, og snart kommer den. ting som gjør meg glad; at det snart er vår her i norge også. og at det finnes fine folk. om jeg kommer på noe som kan gjøre deg også gladere skal jeg skrive det her. jeg kom på noe som gjorde meg glad da jeg var syk i paris: jeg gikk på boulangerie og snakket med mannen der en stund, kjøpte baguett og ost og gikk på rommet og bare leste bok. ja. også gjør snapple meg glad en del, og ben&jerry's. og simon and garfunkel, de er fine.

14.mar.2011 @ 21:09
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: ingunn

ha en hjertens fin dag, mariell. jeg skal ha framføring om paris, og får masse inspirasjon fra deg. du er toppen av kransekaka. takk for det. tu es fantastique <3

14.mar.2011 @ 21:13
posta av: Idaa

vi har skiveke på skulen denne veka, 1. klasse idrettsfag, og difor har eg det himla bra denne veka. det blir langrenn, slalåm, snowboard, skileik, grilling, kosing og mykje latter og godt humør. brabrabra. og imorgon skal eg òg på filmfestival i Sogndal, noko eg håpar òg blir veldig bra.

ps. bileta dine får meg alltid i godt humør. og iskrem da, eller noko anna godt.

du er fin, mariell. :)

14.mar.2011 @ 21:17
posta av: Peon

jeg blir glad i dag av å høre på Edward Sharpe and the Magnetic Zero's med 40 day dream. bare bandnavnet gjør meg glad i magen. Hør på energien i sangen, de deler den gjerne med deg.

14.mar.2011 @ 21:19
posta av: Kirsti

Kan hende

http://www.youtube.com/watch?v=EELEjeYzfjM http://www.youtube.com/watch?v=daMQh9ixa5s ?

14.mar.2011 @ 21:28
posta av: Synne

God te. Gode bøker. Gode klemmer. Gode filmer. Gode makroner (jeg spiste noen for en tid tilbake som var tørre og smakløse, det er så skuffendeeee). God ost. God vin. Gode ord. Alt som er godt, kan gjøre oss glade! Snart kommer smilet ditt tilbake, skal du se!

14.mar.2011 @ 21:30
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: Pernille F

Så utrolig fint skjerf! Hm, du kan se på youtube-klipp av Atle Antonsen og Harald Eia for eksempel, det er alltid så gøy. En låt som alltid får meg glad, er Det snurrar i min skalle, av Familjen. Teksten på den er så nydelig, spesielt om man er forelska. Det er ikke jeg da, men du er jo!

14.mar.2011 @ 21:39
URL: http://pernilles.blogg.no
posta av: Rebecca

Scarfen är verkligen underbar och den passar dig så bra! Du är fin! <3

14.mar.2011 @ 21:43
URL: http://hallonsemla.devote.se
posta av: Lillevill

kjære mariell, ikke bra at du ikke er glad i dag. men jeg har funnet ut at man ikke kan være glad hele tiden, det går bare ikke, tror jeg. og om man hadde vært glad hele tiden hadde man kanskje ikke satt fullt så mye pris på det når man faktisk ble glad. det beste er nesten når man har vært litt melankolsk en dag, også skjer det noe som plutselig gjør dagen bedre. i mitt tilfelle er dette ofte fine folk (det skjedde i dag, da min beste venninne plutselig dukket opp og var veldig, veldig fin) eller det kan være fine bilder eller tegninger (http://cartoongirl7.deviantart.com/) eller at jeg får til noe nytt jeg ikke trodde jeg kunne :D jeg håper du blir glad veldig snart! ^^

14.mar.2011 @ 21:44
posta av: Linda

Jeg har egentlig hatt en litt dårlig dag jeg også.. Men det hjelper ganske godt å tenke på at idag har jeg og kjæresten min bodd sammen i et halvt år, - og det blir egentlig bare finere og finere for hver dag!

Håper dagen imorgen blir bedre!

Utrolig nydelig skjerf forresten!

14.mar.2011 @ 21:58
posta av: Elin

På dumme dager får kortfilmen "Boundin'" fra Pixar meg til å smile. Kanskje den hjelper på tungsinnet ditt også?

14.mar.2011 @ 22:07
posta av: Tinuke

For en måned siden, satt jeg på foodstory på løkka med bestevennen min, også gikk du og han der fine forbi..

(men han vet ikke om bloggen din eller hvem du er)

Også hvisket han til meg at han trodde at dere var vampyrer.. Men jeg skjønte jeg ikke hva han mente.. Men så sa han at det var fordi dere var så skremmende vakre..

Og det syntes jeg var skikkelig, skikkelig søtt sagt!

14.mar.2011 @ 22:15
posta av: hjartesmil

Tinuke: oi herregud vart heilt satt ut no. men kanskje det ikkje var meg da? for for ein månad sidan budde eg jo i paris jo.

14.mar.2011 @ 22:19
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Megda.

Mariell, du er så himla fin. Du er en inspirasjon selv når du er hjertelei. Åh, jeg elsker ord som starter med hjerte.

http://adeas.blogg.no/1299792366_10mar2011.html

14.mar.2011 @ 22:22
posta av: dear khalana

ÅHERRE.

jeg kom akkurat over verdens fineste museum, som ligger like utenfor(?) Paris!

http://ancientshore.com/2010/09/23/skeleton-squadro/

såååååå njudelig!

14.mar.2011 @ 23:00
URL: http://wichitamindcontrol.blogspot.com
posta av: J

Kate Pendry sier noe fint:

I got to thinking about the million miracles that had to happen for me to exist on this planet. How every one of my ancestors needed to be in the right place at the right time with the right genes, not suffering from some horrible fatal illness. We are all an extraordinary collection of miracles. Every single one of us. I think it is allright to occationally stop and go ... wow.

Ellers blir jeg veldig glad av hjemmebakte knekkebrød. Og hjartesmil.

14.mar.2011 @ 23:00
posta av: Veronika

I dag har det vært sol sol sol, og jeg har vært på Balanzera for første gang (men ikke siste). jeg gikk fra mørk rød, som jeg var skikkelig lei av, til blond, trodde ikke det gikk an, men med blå hårfarge og bra frisør gikk det an likevel, så nå er håret lyst og blondt og vårfint, hurra!

håper du får en fin uke :)

14.mar.2011 @ 23:18
URL: http://etoilebizarre.blogspot.com
posta av: kine

ein finvond ting.

å vera fjortisforelska og hemmeleg betatt i nokon når eg trudde eg aldri kunne bli det att.

det er litt teit. litt vondt. men det er søren meg litt godt òg.

14.mar.2011 @ 23:19
posta av: Isabel

du er fin og skjønn,og eg gler meg til magasinet kjem, og eg har kjøpt min aller fyrste kjole med krage, og eg tenkte mens eg stod i prøverommet "hjartesmil... eg kjenner meg som ei sløyfejente", og når eg hadde han på meg, kjente eg meg som makronar, kaleidoskop, paris og musserande vin <3 du er best.

14.mar.2011 @ 23:25
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: Ragnhild

Vivian Maier sine bilete var det som gjorde meg aller gladast ein grå måndagskveld:

vivianmaier.blogspot.com

Så mykje historie, så fantastiske bilete!

14.mar.2011 @ 23:41
URL: http://ragnil.blogspot.com
posta av: Tinuke

Det var dere, bombesikker!

Og det var løgn av meg å si en måned siden, for det var i januar.. (men det er jo nesten en måned+litt til siden)

Og nå høres det kanskje ut som om det var tull, og det må du ikke tro for det er helt helt sant!

Jeg sjekket det i boken min, for jeg har skrevet det ned, fordi det var så sykt søtt sagt av han! Spesielt siden han ikke tror på vampyrer, men mener dere er det!

15.mar.2011 @ 00:01
posta av: Mari

Eg vert svært imponert av deg, Mariell, at du kan skriva eit innlegg som er sopass enkelt som dette, men likevel so komplekst, og so få so mange menneske til å tenkja gjennom kva som gjer nett dei glade - og dermed lokka fram smil der det for berre nokre minuttar sidan var bekymra rynker.

Det er noko eige å ha den innflytelsen du har, og eg håpar du tek vare på den kjensla det gir deg. For det må vera både ei glede og eit ansvar å gi so mange lesarar sopass mykje. Ta vare på talentet ditt!

(Og elles vert eg glad av makronane på bloggen din, både dei på bakgrunne og dei du har i innlegga dine. Eg trur det er fordi dei gir ei kjensle av ein raud tråd, noko kjent, sjølv om eg aldri har ete makroner og eigentleg ikkje trur eg ville likt det, fordi eg ikkje er slik ei sukkersøt jente)

(Og so vert eg litt glad av at du påverkar skrivestilen min i den grad at eg knapt har punktum lenger. Rettleiaren min, derimot, er nok ikkje so glad for det)

15.mar.2011 @ 00:17
URL: http://marisl.blogspot.com
posta av: brass

verdens vakreste skjerf:)

15.mar.2011 @ 01:03
URL: http://brassinpocket.devote.se
posta av: Ingeborg

så fint skjerf!

15.mar.2011 @ 03:03
URL: http://ingeborgulla.bloggr.no
posta av: Julie

Det er litt flaut, men de dagene er jeg er virkelig langt nede, ser jeg på denne siden. Den må jeg bare le av :)

http://devel.start.no/Start/filter/humor/2772

Jeg liker skjerfet ditt, det kler deg!

15.mar.2011 @ 09:14
posta av: N

Jeg kjemper meg ut av en psykisk lidelse, og det som gjør tunge dager litt lysere er å bla meg rundt på bloggen din. Så mye glede, inspirasjon og kjærlighet samlet på en plass!

Det er mitt tips til deg: Bla deg tilbake i bloggen din =)

15.mar.2011 @ 10:14
posta av: store K

hør på kim hiorthøys "ting som virker". hør hele. der finner du ting som er fine. på dårlige dager. hjerte.

15.mar.2011 @ 10:26
posta av: Blekk

Våren er på vei (sikkert enda mer i Paris enn i Oslo,) og da er det tid for å sykle i gatene og kjenne vinden mot ansiktet, gå i bare tøysko og tynn jakke, sitte på utecafé eller i gresset og drikke øl og fryse bare litt og gå tur i sola med en is i den ene hånden og et fint menneske i den andre. Og om det er vanskelig å forestille seg kan du høre på Here comes the sun, kanskje en klisjé, men den må gi absolutt alle vårstemning synes jeg likevel.

15.mar.2011 @ 11:11
URL: http://blekkskrift.blogspot.com
posta av: Tess

Jeg bestilte nettopp bladet ditt! Og hvis du skulle være en av de mange i Radioresepsjonens fanskare, som meg selv, er det ikke den sorg som får en fra å strekke på smilerynkene når man setter av kl 10-12 i sofakroken med dem på radioen.

(Det er lov å spise makroner mens du lytter. Hør f eks gjesten Eidsvåg fortelle om Sivert: http://www.youtube.com/watch?v=2GKv6lPq_Gs)

(Jeg tror dette er kanskje andre eller tredje gangen i mitt liv jeg faktisk kommenterer på en blogg jeg leser. Gratulerer!)

15.mar.2011 @ 13:18
URL: http://greipfruktjus.wordpress.com
posta av: Annika

du er helt nydelig, Mariell :)

15.mar.2011 @ 19:07
URL: http://annika-braliv.com
posta av: Nora May

Det er ganske lett å bli glad igjen. Sette pris på de små tingene <3

Trekk pusten dypt, og pust godt ut igjen. Jeg lever ! Jeg lever! Åpne et vindu. Kjenne kulden krype gjennom hele deg. Smile så mye du kan, vinke til et fremmed menneske. Tenke på hvor dum du må se ut, du som står der og smiler og ler og vinker til andre. Men og tenke hvor fint det er, at du har mulighet til å stå i verdens beste by, du kan snart ligge i den du elsker sine armer og du har fantastiske venner.

Du kan stå og henge ut vinduet. Lukke øynene og late som om du er Amelie. Løpe ut, danse i gatene og si Bonjour til alle du møter.

En herlig følelse av frihet og lykke :D ! <3

Elsker bloggen din, Mariell. Og elsker skjerfet ditt. I morgen skal jeg gå med et grønt skjerf med prikker.

15.mar.2011 @ 20:28
posta av: ei anna annika

Boka A Lover's Dictionary av David Levithan er ei bok som kan hjelpa litt på humøret. Full av fine og tristfine observasjonar av eit kjærleiksforhold, og i ordbokform. Tvers gjennom vakker.

Elles er te ein glad sak, gjerne i kombinasjon med AnOther Magazine S/S 2011, jubileumsutgåve.

Orkidear er godt humør.

Vår, vårsko, vårjakke, vårkjolar, skriving, lister, bibliotek, garn og strikkepinnar, å gje vekk noko ein har hatt lenge. Ei notatbok og ein penn.

Shakespeare & Company, den finaste bokbutikken i Paris. Handlenettet eg kjøpte der i fjor.

Lyden av ein symaskin.

Raud leppestift.

Kjolar.

16.mar.2011 @ 15:18
posta av: myldretid

finfinfinfinfint!

Sonia rykiel lager så utrolig mye fint!

16.mar.2011 @ 18:34
URL: http://myldretid.wordpress.com

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/26543063