sånt som eg tenkjer litt ekstra på akkurat no.

june davis
ting som er så små at dei passar perfekt i håndflata og til å gøyma i undertøyet.

11_16

alt som er rosa og blomstrar i april/mai.

.

bursdagen min, som er på laurdag. for meg er bursdag den beste dagen i året og eg latar som ingen andre har bursdag på min dag. eg skal feira med familien min og han der fine og det blir det beste.

breakfast

egg til frukost. lunsj. middag. nattmat. eg elskar egg og har hangup på egg akkurat no. posjerte, steikte, kokte, omelett, ovnsform, saus. alt.

å tenka på mitt kommande sommareventyr. eg og han der fine skal bu på gården til familien hans heile sommaren lang, i vårt eige hus. me skal eta jordbær til frukost og lesa bøker og senda ut magasin som om det var det einaste me hadde gjort i livet. også skal me reisa til london for å sjå på leilighet, for i august så flyttar me jo over havet.kva tenkjer de litt ekstra på akkurat no?
my current obsessions are: teeny tiny things that fit in the palm of your hands, things that are pink and blossom in april/may, my birthday(which is on saturday, my favorite holiday), eggs(breakfast lunch dinner snack, boiled, poached, fried, scrambled) and my upcoming summer adventure(eating strawberries for breakfast and reading books and just being m+j for two months on his family's farm).


kommentarar:
posta av: Milla

eg tenke masse på 30årsdagen min som ska feirast med venner og familie i sommar, altfor mye tenke eg på detta, om det komme mången folk, om eg får den rette dj'en, om folk vil lika konserten som bandet te kjæresten min ska ha (firetop mountain), om kass type mat eg ska servera, om kossen eg ska pynta og alt det der ;)

19.apr.2011 @ 17:21
URL: http://heroesandme.com
posta av: Maria Hegg

Jeg må si at jeg blir så glad av å lese bloggen din, du er en skikkelig gledespreder! Venter lenge mellom hver gang jeg sjekker den, for da blir det mye mer å lese og mye mer fint.

19.apr.2011 @ 17:35
URL: http://pissed.blogg.no
posta av: Kami

Tenker på stressende ting, som at det er to uker til eksamen og jeg bare har kommet halvveis i begge bøkene, og at når jeg er stressa bruker jeg altfor mye penger.

Men tenker også på fine ting, som at det nesten er sommer her allerede, jeg kan gå ute med tskjorte og skal møte masse fine venner snart ^^

19.apr.2011 @ 17:45
posta av: Ingrid

jeg tenker på at jeg er fri som en fugl om noen uker, at det er langt igjen dit, at jeg bor i verdens beste land så jeg skal ikke klage, at gresset snart blir grønt og da skal jeg rulle rundt, at jeg vil brette små origamikaniner til påskefesten på lørdag, at mai er den beste måneden, at mariekjeks minner meg om bestefar. og så tenker jeg på at hjartemagasinet snart kommer. hurrahurrahurra!

19.apr.2011 @ 17:51
posta av: theresekristina

Så fantastisk!

Eg tenke litt på å flytte til neste år. At det blir skummelt å vere uten familien og kjæresten. Men kor godt det blir å komme tilbake. Så tenke eg på sommar og kjærestekos, bli brun og springe rundt med lite kle på. Og russetid såklart!

19.apr.2011 @ 17:57
URL: http://theresekristina.blogg.no
posta av: ida

jeg tenker litt på at selv om min fine forlot meg i går, så smiler livet til meg. og sikkert til han. jeg håper det, for han kommer alltid til å bety noe litt ektra for meg.

også tenker jeg på at det var nok det beste for begge, selv om det gjør vondt.

også tenker jeg på at nynorsk er veldig fint og at det er dumt jeg ikke har det på skolen..

19.apr.2011 @ 18:07
URL: http://hulkster.blogg.no/
posta av: Merethe

Elsker bildene! De er så sommerlige.

19.apr.2011 @ 18:13
URL: http://merethe91.blogg.no
posta av: Annika

jeg tenker ekstra mye på han fine som jeg møtte i helga.

19.apr.2011 @ 18:16
posta av: Synne

Jeg tenker litt ekstra på god kaffe, sære TV-serier og hvorvidt postkortet jeg sendte i dag kommer frem til min venns bursdag i morgen. Krysser fingrene. Og så tenker jeg på påskekrim! Det blir mord og vin hver kveld denne uken, hoho!

19.apr.2011 @ 18:46
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: Josefine

Åh, så fint :)

19.apr.2011 @ 18:51
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: Isabel

så fint <3

eg tenkjer ekstra masse på påska, kaffe, nevøen min og krim <3

19.apr.2011 @ 19:41
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: Ingrid<3

Jeg tenker på at jeg skal reise til Gøteborg om to dager(overraskelsestur) og jeg skal til Paris!! snart

19.apr.2011 @ 20:15
posta av: marie christine

på at jeg har startet blogge ordentlig igjen, endelig, og at jeg har savnet det. og på hvor fantastisk deilig det er å være hjemme i en uke, og på hvor fint det er å gå rundt i byen hjemme og på hvor mange kjentfolk jeg bare tilfeldigvis har møtt på allerede. også tenker jeg masse på piano, som jeg endelig, endelig prøver å lære meg. <3

19.apr.2011 @ 20:23
URL: http://enkommafire.blogspot.com
posta av: Ine

Jeg tenker på koselige ting jeg kan gjøre for meg selv i dagene som kommer, for da skal jeg jobbe i Oslo, mens kjæresten er helt i andre enden av landet. Også tenker jeg litt på sommeren som jeg gleder meg til, og en gryende drøm om å bli leilighetseier med den fineste jeg vet.

19.apr.2011 @ 20:28
URL: http://koffeine.wordpress.com/
posta av: ingrid

skal dere ikke ha noen sommerjobb og tjene penger i løpet av hele sommeren? hvor får dere penger fra til å leve?

19.apr.2011 @ 20:32
posta av: Marianne

Jeg tenker veldig mye på en svenske som er så ufattelig heit, som jeg ikke får se igjen før om en uke! Også tenker jeg på at våren har kommet og snart skal vi jentene ha piknick med jordbær og hvitvin i pappglass:)Og at jeg skal hjem til mamma i påska å bare kose meg:)

19.apr.2011 @ 20:43
URL: http://skadd.blogspot.com
posta av: L

Det høres ut som en deilig sommer. Akkurat sånn som man drømmer om!

Er litt spent på å høre om du har fått noen respons fra skoler i London? Evt. om du har postet noe om dette tidligere, så beklager jeg å "mase".

Ha en riktig god og glad påske, Hjartesmil =)

19.apr.2011 @ 20:54
posta av: kleinebukser

åh, du tar så utrolig bra bilder! blir skikkelig inspirert hver gang jeg klikker meg innom bloggen din! også elsker jeg at du skriver på nynorsk!:)

19.apr.2011 @ 21:03
URL: http://kleinebukser.blogg.no/
posta av: hjartesmil

ingrid: eg skal jobba med bryllupsfotograferingar i heile sommar, i tillegg til å jobba med magasinet og heimesider, begge deler tjenar eg godt med pengar på.

19.apr.2011 @ 21:21
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: karina

at ting ikkje heilt er som eg ville bestemt at dei skulle. og ei lita undring på om jag etter framtid blir betre.

og å bake brød, eg tenkjer på mjøl.

19.apr.2011 @ 22:05
URL: http://nattfisk.net
posta av: S

Eg tenker ekstra masse på ein som eg syns er kjekkast i verden.

19.apr.2011 @ 22:22
posta av: Fiona

Tenker ekstra ekstra ekstra mye på eksamenstiden fremover nå. Ellers tenker jeg litt ekstra på Hjartemagasinet, og lurer på når det er ferdig i trykken? Vet at det sikkert er mange som maser, men jeg er så spent så spent! Skulle så klart hatt det nå med en gang. I tillegg skal jeg gi bort en utgave til en venninne i bursdagsgave, og selv om den blir litt sen, er jeg skker på at hun bli veldig veldig glad :)

19.apr.2011 @ 22:26
posta av: Vigdis

Eg tenkjer på at livet er FANTASTISK, og at eg er IVRIG etter alt det som eg veit kjem i framtida. Eg ELSKAR alle dei gode tankane og kjenslene mine, og eg elskar nynorsk, og eg elskar at eg er supergod i nynorsk og eg elskar at eg var skodespelar i eit nynorsk teaterstykke. Også tenkjer eg på kor mykje eg sett pris på bloggen og blogginga di og at eg glar meg til å lese innlegga!

20.apr.2011 @ 00:46
posta av: Nøve

Jeg tenker på verdens fineste og at ting har blitt så sykt bra og at de bare blir bedre.

20.apr.2011 @ 02:19
URL: http://tokyonobe.blogspot.com
posta av: Lise

Hihi, eg har òg bursdag på laurdag :)

20.apr.2011 @ 10:21
posta av: Thea

Så søtt innlegg!

20.apr.2011 @ 12:09
posta av: m

jeg tenker litt ekstra på saltvann og krabber og bare føtter, også tenker jeg på jenter med superlangt hår, og på alle stedene jeg vil reise, alle landene jeg vil skrape av på kartet mitt (scratch map!<3) og på john lennon.

posta av: Y.A.

Eg tenkjer litt ekstra på at eg snart skal til Paris, berre leggje igjen skulebøkene, vinterskoa og paraplyen heime og sette meg på eit fly... :)

20.apr.2011 @ 14:19
URL: http://yngvilrunde.blogspot.com
posta av: Anna Ø. Iversem

Jeg tenker på at jeg skal være alene hjemme med kjæresten min helt til mandag. At vi skal lage middag og spise den ved spisestuebordet, akkurat som en liten familie som har et eget hus, to hunder og en bil. Jeg tenker på sitronfromasjen jeg skal lage til dessert i morgen, og sjokolademoussen jeg skal lage fredag. Man må jo ha dessert etter middag når man er alene hjemme. Jeg tenker også på festen vi skal på i morgen, og at det bli gøy og fint.

20.apr.2011 @ 19:16
posta av: Mia

kommende sommereventyr <3 og pastellfargede høyhælte sko, påskegodteri, bøker og jenter.

20.apr.2011 @ 19:43
posta av: Sol Andrea

Eg tenkjer litt ekstra på sommaren, fordi at då har eg bursdag og eg skal til London ilag med Ingeborg og kanskje Geir, og eg skal på festival og eg skal berre leve på ein fin måte i retrobadedrakt.

Og så tenkjer eg litt ekstra på interiør fordi eg må lage det fint her heime no som alt er veldig kaos og ganske annleis.

Og eg tenkjer på babyar. Heile tida.

20.apr.2011 @ 21:44
URL: http://dagdraum.blogspot.com
posta av: maj

Tenker på East London, der må dere bo! Ingen ander steder!!

Du er flott!

21.apr.2011 @ 15:28
posta av: Camilla

Jeg har også bursdag på lørdag^^ bare at jeg blir 19år da. Enig med deg, beste dagen i året :D

21.apr.2011 @ 17:41

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27504445