idéar.i øvre høgre hjørne på macen min ser det sånn ut. der finst det ei mappe som heiter blogg.idear, der det pleier å ligga ein masse blogginnlegg som eg har skrive midt på natta fordi eg ikkje fekk sova fordi eg var så inspirert, fordi det var noko som eg absolutt måtte dela. og no er den tom. og derfor tenkte eg at eg skulle spørja, så kan de jo vera med å bestemma litt her óg, kva vil de at eg skal blogga om i mai? kva vil de at eg skal ta bilder av, skriva om, gjera? eg treng litt drahjelp, og det er jo de best på i heile verda.


ps: åh så fine de er i kommentarfeltet i kjærleik-innlegget. eg les kvart einaste ord og kosar meg og får vondt i hjartet samtidig. de er best.
in the upper right corner of my desktop i have a folder named "blog. ideas". usually there are a lot of stuff there, entries and people i want to share with you, but right now it's completely empty and i find that very sad, so i turn to you to ask you: what do you want me to blog about in may?


kommentarar:
posta av: Rita Azar

synes du skal skrive om fine ting, slik som du alltid har gjort. det er så inspirerende! og så håper jeg du fortsetter å ta så fantastisk vakre bilder som du gjør! kan du legge ut flere analoge fotografi, kanskje? har selv nettopp starta med analog fotografering og treng inspirasjon. du er så flink! :)

kanskje du en dag du ikke har så mange planer dra en plass du aldri har tenkt over å dra til før, bare for å oppleve dét også, liksom? kanskje du blir positivt overraska!

02.mai.2011 @ 21:52
URL: http://www.ritaazar.blogspot.com
posta av: Veronica

Fortell gjerne litt eller masse om planen deres til høsten. Hva dere skal gjøre der, hva dere håper å gjøre og oppleve. Og om prossessen å flytte. Er litt i samme situasjon, og syntes det er superspennende å høre om andres planer og erfaringer!

02.mai.2011 @ 21:53
URL: http://lill-veronica.blogspot.com
posta av: coffeeteaorme

Skriv masse om kjærlighet, Mariell! Om å være forlovet, avstanden, tips, alt. Det er så herlig å lese det du skriver, og spesielt om kjærlighet - for det gjør du så bra. <3

02.mai.2011 @ 21:55
URL: http://coffeeteaorme.blogg.no
posta av: Marianne

film,film,film!

02.mai.2011 @ 21:58
posta av: Ingrid

jeg vil gjerne lese litt om kjolene dine igjen :)

jeg har så lyst på en slik selv, men jeg vet ikke helt hvor jeg skal lete og det føles så uvant ut å gå med det. litt tips og historien bak forskjellige kjoler (fine anledninger eller hvordan den havnet i skapet ditt og tips til kjolebruk! C: )

ellers vil jeg gjerne ha blogginnlegg om London! jeg har så lyst til å dra dit selv, helst nå, men jeg må nok vente litt.

02.mai.2011 @ 22:07
posta av: susanna strand

skriv om der du bor

favorittfilmene dine

hva du gjør når du er trist

favorittbøker

hvor du vil reise i verden

sommerplaner

02.mai.2011 @ 22:07
URL: http://www.susannastrand.blogg.no
posta av: Emilie

Åh, jeg har så lyst til å vite hvordan du ler! Kan du ikke ta opp latteren din eller noe? Eller latteren til de du er glad i. Jeg er så ubeskrivelig glad i latter :)

02.mai.2011 @ 22:14
URL: http://www.heimlaga.tumblr.com
posta av: S

Beklager for at dette ikke har noe med innlegget ditt å gjøre, men hvordan får du slike ikoner på mappene? Så søte!

02.mai.2011 @ 22:16
posta av: vildepuzn

elsker bloggen din ! ♥

kommentere tilbake ?? =) :D <3

02.mai.2011 @ 22:32
URL: http://vildepuzn.blogg.no
posta av: Thea

Skriv om hvor slemme og hvor snille barn kan være, og hvordan 1,7 små Josteiner vil oppføre seg og få oppleve.
Skriv om bryllup. Masse-masse-masse.
Skriv om dyr, ta bilder av dyr, dyr, dyr, dyr.
Kakeoppskrifter og gleden ved å kose seg.
Kvinnerettigheter og diskriminering.
Hva du er stolt over at du kan. Hva vennene dine er stolte over at de kan. Jeg vil ha en liten intervju-serie med folk som kan sprø, rare, fascinerende ting.

02.mai.2011 @ 22:36
posta av: Synne

Hverdagsliv og små gleder og fine bilder og søte kjoler og sånt, det holder for min del! Du er flink, og jeg håper at idé-mappen din fyller seg opp igjen av seg selv etterhvert som inspirasjonen kommer snikende!

02.mai.2011 @ 22:36
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: Hilde

synes du er så flink til å formidle både de små og store ting som skjer i livet ditt, og det gjør meg varm i hjertet. du skriver så fint om vennene dine og hvordan det virker som om dere har the time of your lives hver gang dere møtes. det er så fint!

02.mai.2011 @ 22:37
posta av: Dorodeisann:)

hva med at du lager små "kunst" film prosjekt ? litt fra hverdagen- litt fra det ekstraordinere livet ? ...

film og video i allefall !

02.mai.2011 @ 22:37
URL: http://dorodeisann.blogspot.com/
posta av: Dorodeisann:)

er også helt enig med thea her oppe ! intervju vil vi ha ! :D

02.mai.2011 @ 22:39
URL: http://dorodeisann.blogspot.com/
posta av: June

Likar når du deler ting frå fortida, eg. Kanskje du kan skrive litt om den aller første tida med han der fine, for eksempel? :)

02.mai.2011 @ 22:48
URL: http://www.bloggenminliksom.blogspot.com
posta av: Gyrid

eg blir så fort lei av bakgrunnsbildene på macen min, og så er det alltid så vanskeleg å finne nye. så eg ønsker meg eit innlegg med linkar til sider med fine illustrasjonar og bilder og sånt!

og oppskrifter på bra og sunn (og gjerne ikkje så veldig dyr?) mat. og så liker eg innlegg med skjønnlitterær tekst! for eksempel som dei du laga for ei stund sida, der du skreiv små fortellinger ut frå kvitteringer du fann. dei var fine.

02.mai.2011 @ 22:54
posta av: michaela

Skriv om mat, gjerne flere vegetaroppskrifter. Bilder av kjolene dine. Tips til DIY prosjekter hvis du har noen av de. Kvitteringshistorier. Fine ting å gjøre om sommeren om man ikke har penger til å gjøre noe gøy

ps lurer også på hvordan du fikk til ikonene på macen :P

02.mai.2011 @ 23:03
URL: http://giraffemichaela.blogspot.com/
posta av: Stylenerd

du kan skrive om ting man kan gjøre ute, alene eller sammen med venner istedet for å være inne og bruke tid på pc. Kan gjerne ta hensyn til at noen av oss er bosatt på landet, det hadde vært supert! Kanskje du kan skrive om noen av yndlings plaggene dine og historien bak de? Elsker bloggen din! Blir så inspirert! Dessuten er det super lesning før nynorsktentamen i morgen! :D

02.mai.2011 @ 23:32
URL: http://stylenerd.blogg.no
posta av: Tirill

Hei :)

Kan du ikkje skrive om ting som får deg til å føle deg bra med deg sjøl/ evt stressa ned? Kunne vore litt nyrrig no når det er så mangen som går med eksamen - angst i magen. fleire matoppskrifter hadde også vore kjekt. du inspirer meg mykje og skriv slik at ein blir mersam på ting ein aldri har tenkt over før. fine ting :)

02.mai.2011 @ 23:34
posta av: ada

Må ikke noe vere stygt for at noe kan vere fint, og må ikke noe være vondt for at noe kan være godt? Det er det vonde som gjør alt så fint, heter det.

Hva med ett inlegg om det er som sårtfintvondtgodt? det er ikke så lett, men jammen er det det fineste av alt!

02.mai.2011 @ 23:38
posta av: Vilja

framtidsplanar, slike lister du er så god på, også har eg eigentleg veldig lyst på videoblogg, eg tenkjer at er det nokon som kan laga kule vlogs så må det vere deg, kanskje starta eit blogg-fotoprosjekt kor du prøvar å ta eit bilete om dagen som representerar noko (som vi kan foreslå i kommentarfeltet dagen før, også veljer du ut det du vil) eller bestem deg for å ta eit bilete om dagen av til dømes noko rødt eller lamper, også held du på så lengje du klarar å finn noko å ta bilete av, kan ikkje skrive meir eg kokar egg og no renn det over.

02.mai.2011 @ 23:56
posta av: dina

hm. sex. kanskje flaut å skrive om, men det må jo ikke alltid være om.. hehe, din sex. men sex er spennende. sexkliningølvingråtforelskelse. det er fortsatt det mest spennende jeg vet, og det som får det til å kile i magen.

ellers. matoppskrifter er knall. for du lager sunn & go mat. kosthold, steder du er på i oslo/oslo-ting, (sjekka feks ut yoghurtheaven pga du skrev om den på bloggen <3), musikk. og ellers sånn du gjør. :)

03.mai.2011 @ 00:16
URL: http://www.foreverrryoung.blogspot.com
posta av: ida

åh, mer inlägg med glittiga hårspännen och nagellack!

03.mai.2011 @ 00:31
posta av: Malin

Bryllupsplanlegging :D

03.mai.2011 @ 00:38
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
posta av: Julianne

ååå <3 hvordan får du ikonene dine til å bli sånn ?

Jeg elsker når du poster tekster og ikke bare hva du har gjort. Liker det også, altså. Men om det skulle være mer av noe så hadde jeg ønska meg det.

03.mai.2011 @ 00:48
posta av: meg

skriv om.. Framtiden. korleis du ser den før deg. skriv om.. London, og korleis det blir/ ser før deg osv. Skriv om det finaste du veit i verden :)

03.mai.2011 @ 03:18
posta av: Rev

Jeg vil lese om noe viktig. Om verdier, om kjærlighet, om hva som betyr noe. Det er eksamenstid i hele mai, hodet er fult av pensum og snart faller himmelen ned.

03.mai.2011 @ 05:33
posta av: johanna

skriv om forbildene dine

om historien bak kvitteringer (savner de)

om kjoler og vintage

lister

drømmene dine

03.mai.2011 @ 08:22
URL: http://imightfindmyself.blogg.no
posta av: Ine

Jeg er egentlig veldig glad i sånne dagen-din-i-bilder-innlegg. Også er jeg veldig glad i bildene dine av trær som blomstrer, og nå er det jo trær som blomstrer overalt! Ellers - kanskje dra til steder i byen du ikke har vært før, og skrive om det. Det blir uansett bra bra bra!

03.mai.2011 @ 08:43
URL: http://koffeine.wordpress.com/
posta av: Frida

En sommerspotifyliste hadde vært supert. I tillegg ønsker jeg meg en ny internettgodtepose med linker til fantastiske sider. og kanskje han der fine kan lage et nytt gjesteinnlegg? Det forrige han skrev var helt fantastisk i alle fall.

03.mai.2011 @ 08:49
posta av: ingrid

Det var litt dårlig at du røpa i et magasin-innlegg for noen dager siden at du har med Julia fra TopModel Norge i Hjartemagasinet. Du røpa jo indirekte at hun vant.

03.mai.2011 @ 08:50
posta av: Vilja

kven er Julia frå Top Model Norge?

03.mai.2011 @ 08:57
posta av: Sitrende

Jeg liker så godt de postene der du kombinerer ord og flickr-bilder og skaper helt magiske stemninger. Og så savner jeg kvitteringshistoriene dine litt, for de var så nydelige.

03.mai.2011 @ 09:30
URL: http://sitrende.net/
posta av: andrea

Skriv om kjærlighet,vel!

03.mai.2011 @ 09:44
posta av: Ingrid

om kyssing! når det er vår får jeg så lyst til å kline.

03.mai.2011 @ 11:30
posta av: hjartesmil

ingrid: lol, ho heiter claudia og kven som helst av dei andre topmodel-jentene kunne jo ha vore med? eg har sett claudia dusinvis av plassar før ho vant, men det var jo uansett ganske obvious at ho kom til å vinna. (men nei, eg visste det ikkje).

03.mai.2011 @ 13:47
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Marie

Kjærleik, mat, framtid! Før skreiv du om til dømes hundre fine ting som gjorde deg glad. Kan du ikkje lage fleire slike? <3 fint.

03.mai.2011 @ 14:10
posta av: kristine

Kanskje kan du skriva eit brev til den framtidige deg?

Eller skriva lister, om alt mogleg. Lister er dei beste.

03.mai.2011 @ 14:37
URL: http://kristine-kalamint.blogspot.com
posta av: regine

skriv meir om reise og mat! elskar det<3

03.mai.2011 @ 14:40
posta av: Emma Potter

jeg vil gjerne lese om oslosommer. også lister og slikt. du er best i verden på lister.

03.mai.2011 @ 14:59
URL: http://www.lillelomell.blogg.no
posta av: Susanne

Jeg vil at du skal blogge om din jakt etter den perfekte kjolen til bryllupet ditt:)

03.mai.2011 @ 15:34
posta av: Haruhi

Bøker du har lest og elsket. Barndommen din, din første sykkeltur, ditt første bad, om du har vannskrekk, om du foretrekker svaberg eller sandstrand. Om det å ha vært et barn.

03.mai.2011 @ 15:46
URL: http://bokboble.wordpress.com
posta av: kristin

om noe som gjør vondt

om å finne noe man er flink til

om å sette pris på seg selv

å om være forelsket og andre rosa ting

03.mai.2011 @ 16:13
posta av: Lena

Hei Mariell! På fredag så jeg deg på Grünerløkka, og hadde så utrolig lyst å gå bort og si hei, men så ventet jeg for lenge og plutselig hadde du gått på trikken. Men du så så fin ut og hadde så fine farger på deg og håret ditt! Ville bare si det.

03.mai.2011 @ 16:21
posta av: Emilie

skriv om mat og menneske du kjenner! og om kva ein kan gjere på ein kjedeleg torsdag, og om kva ein kan finne på når ein har ein heil dag for ein sjølv. eller om kva for nokre filmar du synest gir inspirasjon til å leve eit vakkert og fantastisk liv. eller om korleis ein kan innrede soverommet sitt! og ta bilete av mat du har spist, menneske du har møtt og plassar du har vore!

03.mai.2011 @ 16:28
posta av:

vår og vårtegn, mai og russ. sommerplaner og vaner. fine rare ting du gjør. kanskje noen kviteringshistorie. nye kunstnere modeller butikker. og kanskje litt mer om magasinet hva skjer nå? kommer flere? er det temaer? kan man fortsatt bidra? kanmskje om noe aktuellt du bryr deg om? kanskje en konkuranse? også synes jeg du skal kvikkne opp hjartepost!! kanskje bøker utstillinger å så masse !

03.mai.2011 @ 17:56
posta av: Mari H

Det hadde vore veldig fint med mote-innlegg og foto-tips. :-) Skal kjøpe meg nytt kamera og treng tips til fine bilete og instillingar. Elles er bloggen ditt eit høgdepunkt i kvardagen!

03.mai.2011 @ 19:46
URL: http://marihme.tumblr.com
posta av: anders

jeg syns du kan ta bilder eller finne bilder og lage et innlegg om øyeblikk. bilder fra spesielle øyeblikk.

eller så kan du skrive om øyeblikk, det er jeg sikker på at hadde blitt bra, for du skriver så himla bra

03.mai.2011 @ 21:48
URL: http://etoile.blogg.no
posta av: Vibeke :)

Å ta masse bilder av folk og hverdagen din! Også liker jeg at du skriver om kjærlighet og sånne fine ting:)

Bloggen din er best!

04.mai.2011 @ 10:25
posta av: Cecilie

Jeg vil lese litt om hva man skal gjøre når man er forelska i noen man ikke kan få...

11.mai.2011 @ 00:22
posta av: Aslaug

Jeg synes du skal skrive om fine ting som gjør deg glad og kjærlighet :D

13.mai.2011 @ 09:46
URL: http://lewa.blogg.no

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/27821703