norge i grønt og rosa.

norway.norway.

i går feira eg 17.mai heilt på min eigen måte! sova til halv tre, eta is på yogurt heaven og ein fabelaktig middag heime etter ein rather traumatiserande trikketur heim til løkka. hei, norge, du er så bra! korleis feira de?yesterday i celebrated the norwegian constitution day in my very own way: sleeping until two thirty, fro-yo and a fabulous dinner at home after a very loud tram ride home.


kommentarar:
posta av: Peon

jeg satt i sola på en takterrasse og drakk vin med gode venner. helt perfekt. så perfekt at regnet ikke gjorde noe.

18.mai.2011 @ 16:50
posta av: Elise

jeg dro en liten tur til byen med kjæresten min, hvor vi så på folketoget med noen venner. så spiste vi en is, ventet på bussen i tre kvarter, og dro hjem og spiste middag. etter det dro vi til noen fine folk og så på big bang theory og spiste rundstykker, ost, kjeks, og kake.

18.mai.2011 @ 17:06
URL: http://uskummel.blogg.no
posta av: j

jeg er i hong kong.

jeg og tre andre landsmenn og kvinner gjorde det følgende:

laget vafler med brunost (himmelen!)

heiste flagget ved siden av kina og hong kong sitt flagg.

blåste i russefløyta.

gikk i firemannstog.

spiste is.

jeg liker hong kong. det var en fin dag.

18.mai.2011 @ 17:17
posta av: Sol Andrea

det einaste fine med min dag var at eg fekk drøya morgonen lenge ilag med han eg likar best.

men resten av dagen heldt eg meg inne med feber og snufsenase og tørre auge og vondt i halsen. ikkje eingong kake smakte noko særleg...

Og så fekk eg ein klem om kvelden då. Det var òg fint.

Eg har forresten lagt deg til på blogglista på bloggen min, over kva eg les og sånt. av ein eller annan grunn får den ikkje registrert kortid du legg ut innlegg (slik at du dermed kjem øvst på lista der og då), men linken funkar i alle fall. Så veit du det :)

18.mai.2011 @ 17:18
URL: http://www.dagdraum.blogspot.com
posta av: Thea

Hadde en fortreffelig dag med russevenner og gjorde de siste sprellene. Spiste tre makroner og brus. Været i Skien var også forferdelig så hadde alt i alt en forferdelig dag. Har til orientering kommet opp i nynorsk eksamen. Alle leser bloggen din i disse dager!

18.mai.2011 @ 17:20
posta av: Ida27

Kjøpe lakris.

Så så jeg og mannen min russetoget.

Gikk hjem og slappa av.

Gikk ut igjen og så på folketoget.

Kjøpte kebab.

Gikk hjem og spiste kebaben som var KJEMPEgod.

Så film.

:-)

18.mai.2011 @ 17:29
posta av: therese kristina

Døgna med noken andre russa, gjekk i to tog, åt middag med besta, og slokna på sofaen. FØR kakene. Så fekk kjæresten lurt meg opp i senga der vi sov noken tima, før det blei kvelds med familien hans.

18.mai.2011 @ 17:37
URL: http://theresekristina.blogg.no
posta av: leaetaner

nydelige bilder. kunne du kansje lagt ut spotify listen din, om du bruker spotify da. (: hihi

18.mai.2011 @ 18:08
URL: http://www.leaetaner.blogg.no
posta av: Ella

feira ved å spele i korps, ete mykje digg, gratis kake på samfunnshuset, skunde meg heim, sitje framfor dataen og flørte, og trene. Tenk på det. Eg har blitt sprek att.

18.mai.2011 @ 18:09
posta av: kjersti

jeg kom hjem klokken elleve med toget fra røyken og det stod mange rare ting på lårene mine med kulepenn (SEX SEX SEX SEX SEX SEX SEX etc.) så jeg fikk ganske mange blikk. litt spennende, egentlig. og rart.

så sov jeg til kanskje halv seks, stekte meg egg og bacon, og dro til bestevennen min der det var fine folk. de drakk øl, jeg drakk vodka og vi lekte mitt skip er lastet med i fire timer. bra syttende mai.

18.mai.2011 @ 18:59
URL: http://hysjduskremmerfisken.blogspot.com
posta av: JOHANNE

jeg gikk på fjellet og skrev eksamen:)

18.mai.2011 @ 19:00
URL: http://ungkul.origo.no
posta av: Synne

Jeg gjorde alt som hører med i den klassiske nasjonaldagfeiringen: Pyntet meg, drakk sprudlevin til frokost i selskap med gode venner, spiste is og kake, hørte på kor og korps med klump i halsen, kysset på kjæresten min og spiste stor middag til kvelds. Jeg ELSKER 17. mai! Bra du koste deg, du også!

18.mai.2011 @ 19:01
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: karina

eg feira med mat i frå klokka sju til klokka sju på kvelden. altså. eg var eigentleg invitert til frukost klokka halv ti, men då fekk eg litt snøring i halsen, og tenkte herligland, skal eg ikkje få min daglege halvtime med graut og avis og ei kanne te, så eg sneik meg opp tre timar før med orsaking om at eg skulle bake brød ( noko eg også skulle, to floger i ein smekk ) og åt 17.maigraut til både frukost og kvelds.

og vart etterkvart svært, svært takksam over at bergensbunaden er ein behageleg bunad som ikkje strammar nokon stadar.

18.mai.2011 @ 19:50
URL: http://nattfisk.net
posta av: Idaa

Eg var ganske så fyllesjuk og trøtt da eg møtte opp på jobb kl 11. Matlysten var ikkje stor så eg åt ikkje før eg kom heim til grillmat og seinare kake med familien. Så det blei eigentleg ein ganske kosleg dag(vertfall kveld da).

18.mai.2011 @ 19:59
posta av: Anna ⚓

Jeg hadde bekymringsløs moro med noen venner, selv om det var skrik og skrål i huset da jeg kom hjem fordi jeg i følge mamma så ut som en hore. Haha.

18.mai.2011 @ 20:50
URL: http://svovel.blogg.no
posta av: Josefine

Hele skolen tok turen til sjømannskirken litt uten for Paris! Der var det bunader, 17.mai tog, nesten 300 nordmenn samlet og salg av pølser og is :) God stemning!

18.mai.2011 @ 22:51
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: Peon

Dette har ingenting med 17. mai å gjøre, men Bon Iver har gratis nedlastning på ny singel, og den er så fint at det gjør vondt. Jeg vil bo i den.

18.mai.2011 @ 22:58
posta av: Mira

Høres egentlig ganske fint ut. Her var det vårrull i sentrum, så hvitvin med gode venner. Finfint!

18.mai.2011 @ 23:26
URL: http://mirajakobsen.com
posta av: nora

alt er så fint her på bloggen din, jeg vet ikke helt hva jeg skal si... kan jeg bare skrive inn uendelig med hjerter her å håpe på at du forstår hvor mye jeg liker den fine bloggen din? <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 x ∞

18.mai.2011 @ 23:38
posta av: Ester

Hjemmedag. Lagte en sen god frokost. Så på Columbu, hørte masse på musikk, slapte av. Besøk av fine mamma.

19.mai.2011 @ 01:04
posta av: Eirin Victoria

Frappuccino, Starbucks. Hyde Park, Sydney. Nordmenn. raud kvit og blaa politibil. Tog i Sydneys gater. Innkjop av klede til aborginerbarn i orkenen. Sushi. Kino. Latter ♥

19.mai.2011 @ 04:54
URL: http://eirinvictoria.blogg.no
posta av: Stylenerd

jeg var tradisjonell og følte patriosmen skyte frem. dagen begynte med stor frokost med fine folk, hvor det ble den årlige bunadssnakken. jeg og besteveninna mi tok på oss hatten som hører til nordmørsbunaden og følte oss som to fine alver. videre gikk jeg såklart i tog og spiste masse masse is. Bra dag, med mye rødt, hvitt og blått. Trist at jeg ikke får oppleve den neste år siden jeg er i ENGLAND. ååh, gleder meg til det og da!

19.mai.2011 @ 10:16
URL: http://www.stylenerd.blogg.no
posta av: Sunniva

Stod opp klokken åtte for å forberede fantastisk frokost for meg, kjæresten og en god venninne. Spiste og snakket i flere timer. Dro til byen for å hilse på familien og se litt på borgertoget, dro hjem igjen for å slappe av, spise sjokolade og klemme på kjæresten.

19.mai.2011 @ 10:21
posta av: Kathrine

Gjekk i tog, åt pizza, drog heim og åt kake på ettermiddag. Sånn kort sagt :)

19.mai.2011 @ 12:12
posta av: Lunane

jeg elsker virkelig bloggen din <3 nydelige bilder :)

19.mai.2011 @ 12:56
URL: http://www.lunane.blogg.no
posta av: Kami

Tok på kjole og dro ned til byen sammen med romkameraten min for å se på barnetoget og vifte med flagg. Bunaden min ligger dessverre pakket ned hjemme hos foreldrene mine. Der møtte vi min store crush og kjæresten hans. Vi klarte å miste henne, og jeg var litt gladere for det enn jeg kanskje burde.

Gikk ned igjen alene senere på dagen for å se russetoget, møtte igjen crush og kjæresten hans og andre fine venner og spiste for mye godteri og hadde det hyggelig.

Gikk hjem igjen, og senere kom mr. crush alene på besøk til oss og så drakk vi smirnoff ice og spiste marsipankake jeg hadde fått gratis på jobben. Og flørtet. Litt mer enn vi burde. Fin dag ^^

19.mai.2011 @ 13:36
posta av: Marianne

Jeg spiste 17 mai frokost med venner, så på folketoget hvor verdensmesterskapet i bart gikk, spiste is og pølse, og når jeg var ferdig med alt det gikk jeg hjem i regnet og sov helt til 18 mai:P

20.mai.2011 @ 11:10
URL: http://skadd.blogspot.com
posta av: notabarbiedoll

jeg tok fly fra københavn grytidlig og sa hadet til mamma og pappa på gardermoen, før jeg hoppet på toget til kjæresten min. vi spiste is og så på film, og det var den første søttende mai-dagen uten bunad og byvandring, som var litt rart på en fin måte.

du har forresten en utrolig fin og inspirerende blogg!

20.mai.2011 @ 20:30
URL: http://notabarbiedoll.blogg.no
posta av: Fiberbabe

Jeg og kjæresten min nøt årets første grilling hos bestekompisen min. Han og kjæresten har nettopp kjøpt nytt, fint hus og det ble masse masse god mat og alt for mye kake! =)

25.mai.2011 @ 10:22
URL: http://www.fiberbabe.com

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28166574