siste frist.

i dag er eg fullstendig utslitt etter ei veldig lang helg som har gjort vondt i hjartet og dårlig med søvn, så eg vil berre sei éin sak: siste frist for å få kjøpt hjartemagasinet på tilbud er i morgon, i morgon 00:00 stenger eg slusa og da går det tilbake til normal pris igjen! så, om de vil spara litt pengar anbefalar eg at de handlar raskt. hugs at det kun er for dei som bur i norge!

 

bestill her.

 


just reminding my norwegian readers of the deal on my magazine. only for readers in norway.


kommentarar:
posta av: marire

hjerte til deg.

29.mai.2011 @ 23:40
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Anne

Eg veit korleis det er å miste nokon ein er glad i, og korleis det er at ein epoke plutseleg er slutt. Sjølv om ein gler seg til det som kjem. Sender alle gode tankar din veg.

Gler meg masse til at magasinet dukkar opp i postkassa! Det første kom for omtrent eit år sidan og var noko utruleg fint og trygt eg kunne ha med på feltarbeid i Tyrkia 17 dagar seinare...

<3

30.mai.2011 @ 00:57
URL: http://gjeremine.wordpress.com/
posta av: Heidi

wohoo! nå har jeg også bestilt magasinet - glær mæ!

det skal bli koselig å lese. jeg har faktisk noen uleste sider igjen i magasin nummer to, i frykt for at min tålmodighet skulle renne ut i påvente av magasin tre.. nå skal jeg lese de! *hehe* ;)

takk for bloggen. takk for bildene. takk for søte ord. me loves hjartesmil <3

30.mai.2011 @ 01:04
posta av: Karoline

Hei Mariell!

Trist å høre at du har hatt en tung dag, men takk for at du deler. Det er en merkelig trøst det der at andre også har slike dager.

Jeg bestilte magasinet på tilbud uten å innse at det kun gjaldt for sendinger i Norge - jeg bestilte til London. Har du mulighet for å maile meg hvor mye jeg mangler å betale sånn at jeg får betalt det og kan få et magasin? Jeg er med på hvilken som helst måte som fungerer best for deg, og håper ikke jeg laga rot for deg med bestillingen min.

<3

30.mai.2011 @ 01:16
posta av: Kristina Kvåle

eg fekk hjartemagasinet og fivrel ep-en i posten i går, og det var så fint og magisk at eg ikkje kunne høyre på det eller lese noko før eg hadde lagt meg om kvelden i nyvaska sengekle som lukta vår og roser og midnattssol, og då las eg heile greia medan fivrel sto på repeat - fint og magisk og ein fin måte å legge seg på. suss.<3

30.mai.2011 @ 14:31
URL: http://kristinakvaale.wordpress.com
posta av: Julie

Du må skynde deg å lese mailen din =( ang magasinet!

30.mai.2011 @ 14:43

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28449209