london.

Lisbon 35mm

snart reiser eg og han der fine på eventyr til london, for å sjå på leiligheiter og rumla rundt i byen der me skal bu om berre kanskje ein månad. så eg lurer på: er det nokon som veit om noko heilt fantastisk magisk ikkje-turistisk me kan gjera i london mens me er der? ein fin restaurant eller kafé eller plass eller park? blir skikkelig glad for alle tips eg kan få.

 

 


i'm leaving for london pretty soon, j and i are going to meet our estate agent and just explore the city that will be ours in maybe just a month. so! do you know of any magical places not to miss? no touristy stuff please.


kommentarar:
posta av: Elisabeth Ridola

En dritfin indisk resturant som ligger nær Covent Garden. Skikkeligt fint og intimt

07.jul.2011 @ 16:54
URL: http://www.elisabethridola.blogg.no
posta av: Vemund Eldegard

har dessverre aldri vore i London, men eg har sjukt lyst. gledar meg til å følge bloggen din vidare i London, Mariell :-)

07.jul.2011 @ 17:02
URL: http://vemundeldegard.blogg.no
posta av: r

det ligger en fantastisk liten sjappe i cheshire street(?) som selger te, kaffe, kakao og alt mulig av tekopper og kanner.kjøpte meg luksuskakao med chili der og tok med hjem. beste jeg har smakt! utrolig mange fine kopper i alle mulige mønstre og materialer!verdt et besøk:)

(cheshire street ligger om jeg husker rett som en sidegate vi brukte for å komme oss fra oxford st og til shaftesbury avenue. te-butikken var ei lita sjappe på gateplan.)

07.jul.2011 @ 17:02
posta av: Silje

Prøv borough market på en lørdag med fint vær:) et matmarked ved Themsen. Kjøp et glass vin og gå rundt å smak på alt mulig rart. Har vært i London mange ganger, og dette er mitt beste tips for en nydelig dag i denne fantastsiske byen. Beliggenheten til markedet er bare så koslig :) ekte londonere tilbringer også gjerne en lørdagsformiddag der, så dette er ingen turisffelle, enda,

07.jul.2011 @ 17:10
posta av: covermyeyes

Jajajaja!! Der er ein bitteliten, kjempekoslig muffins/cupcackes-cafe på portobello road (der med markedet!) I helgene er heile området stappfult, men gå dit til dømes på en mandag eller onsdag og då blir du/dykk der so og seie aleine :)

07.jul.2011 @ 17:22
URL: http://covermyeyes.blogg.no/
posta av: Ida

Kjære Mariell. Du skal dra til Brick Lane som er et fantastisk område med herlige vintagebutikker og en dødsbra record store som heter rough trade. Rett ved Brick Lane ligger dessuten Spitalfields Market som også er et must.

Jeg misunner deg sånn, London er min absolutte favorittby og jeg skulle ønske jeg kunne dra dit NÅ.

Klem!

07.jul.2011 @ 17:30
posta av: Kristine

Borough market (som er nevnt) tidlig paa ein laurdag. Brick Lane kjem du til aa elska, men pass paa aa gaa der soendag! Loerdag e da mesta stengt (joedisk omraade), kjoep ei oel i ein butikk naar du e sleten og sett deg paa fortauet og kikk paa alle rare folka som e der. Food for thought naer Covent Garden e beste vegetariske restauranten i London i budsjettklasse. Maa proevast! http://foodforthought-london.co.uk/

07.jul.2011 @ 17:44
posta av: Kine

Uff, misunner deg ikke for leilighetsjakt i London. Håper dere er litt mer heldigere enn det vi var, meglere i London er raske og nådeløse. Forvent å få visninger avbestilt rett før den skal være, at de aldri ringer deg tilbake, og de tar bakgrunn-sjekk på alle unge/studenter som skal leie. Lykke til, i hvert fall! Skal du også gå på skole, Mariell? mener du skrev om en fotoskole for noen måneder siden!

07.jul.2011 @ 18:04
URL: http://monkeyamour.blogspot.com
posta av: ida j

dere må dra på 1001! i Brick Lane.

en fantastisk Kafé med masse fine møbler og gamle bøker inne :) Også må dere gå blant alle de fine husene i Notting Hill!

http://cafe1001.co.uk/

07.jul.2011 @ 18:06
posta av: Silvia

Så heldig du er! London er helt fantastisk.

Da jeg og familien min var der, bodde vi på et lite hotell i Peddington. (ca 15 min fra byen)

Vi bodde nært en liten Italiensk kafé/restaurant. Mimos cafe bar. Var sikkert der fem ganger eller noe sånt og vi var i London i en uke.

Men i hvert fall, de hadde verdens beste gulrotkake! Den bør du prøve :)

07.jul.2011 @ 18:11
posta av: hanna

som ida nevnte, brick lane! det er masse flotte vintagebutikker der, og generelt bare mye å se i gatene. beyond retro, vintagebutikken til topshop, ligger blant annet der, et stykke å gå, men absolutt verdt det.
rimelig misunnelig, håper dere får det kjempe fint!

07.jul.2011 @ 18:13
posta av: Emma Blåval.

Brick lane är körsbäret på grädden. Vintage pop-up market & vintagebutikerna. finns ett litet, litet galleri på en undangömd gata där också. Idea generation. Det är en utställning om Brian Duffy nu.

07.jul.2011 @ 18:27
URL: http://requiempouruncon.blogg.se
posta av: Cecilie

I Portobello Road i Notting Hill ligger en supersøt café i en bakgård. Den heter Charlies - Portobello Road Café, og er min absolutte favoritt! <3

07.jul.2011 @ 18:35
posta av: Vilde RH

åhh, jeg misunner deg. london har så vanvittig mye å by på. londonvennene mine som har bodd der hele livet, oppdager fortsatt nye skatter - hver eneste dag. flere har nevnt det over her, men du må dra til brick lane! selv om shoreditch (som også er i øst-london) er det nye trendy stedet i london, så er brick lane fortsatt utrolig hipt og kult. jeg elsker å dra dit, sette meg på en bagel shop og bare studere alle de sære menneskene som er å finne i brick lane. anbefaler også å prøve ut "le savoir faire", det er en fransk restaurant som ligger i new oxford street (ikke i brick lane). lammeretten er virkelig til å dø for, og selve restauranten er liten og koselig. når det kommer til parker så er selvfølgelig hyde park fint, men om du vil dra til en park med litt mindre turister så er for eksempel regent's park eller st james park flott. jeg kunne i grunn nevnt i fleng, men jeg stopper her. kos deg masse!

07.jul.2011 @ 18:55
posta av: Polkadotdays

Jeg har bodd i London i 5 år nå, og jeg tror mitt beste tips må bli The Vintage Emporium and Tea Rooms som ligger like ved Brick Lane/ Shoreditch, som forøvrig også er et utrolig festlig område!

07.jul.2011 @ 19:07
URL: http://www.rosesandlilacs.blogspot.com
posta av: Lina

http://www.secret-london.co.uk

07.jul.2011 @ 19:25
URL: http://linalyng.no
posta av: elin

oho. london äventyr är ju den staden som bjudit mig på några av mina livs finaste. bodde där i sex månader och jag vill tipsa om vårat stammis cafe som ligger i lambeth north- nära waterloo station, det är inte så stort center i lille lambeth north, bara en gata. cafet heter scooter caffé och spelar ljuvlig gammal 50-60-70 musik och mycket soul och dylan. där kan man sitta i timmar och dricka öl eller te och spela spel eller äta medtagen mat om man vill för de serverar inte nån mat men är för tjusigt cafe/bar. ni måste dit! för address och bilder: http://www.yelp.co.uk/biz/scootercaffe-london njut staden!

07.jul.2011 @ 20:05
posta av: Mathilde

gå bakover, vekk fra oxford street. ca, tre fire gater sidelangs vekk, der er det en starbucks. Kjøp kakao og sett deg i parken ved siden av! Da ser du rett inn en stor, plastikku på verandaen til noen. :)

07.jul.2011 @ 20:06
URL: http://www.mathilderjaanes.tumblr.com
posta av: Kine

Jeg har bodd der i snart et år, London er utømmelig! Min siste oppdagelse er Richmond, nydelig overklassestrøk litt i utkanten av Vest-London. Fantastiske villaer, hager, parker, kafeer! Stille og rolig. Bare å ta District Line.

07.jul.2011 @ 20:22
posta av: tonje

kos dere masse masse!

07.jul.2011 @ 20:32
URL: http://www.tonjensin.wordpress.com
posta av: karina

for fem år sidan var eg i london. utanom at eg fekk sjå dronninga, åt eg også det som til no har vore verdas beste brød. og det åt eg på ein vegetarrestaurant midt i soho. når eg googlar, er det fyrste som kjem om mildreds, og når eg ser bileta liknar det litt på sånn som eg hugsa det. i såfall, gå der og berre et brød saman med olivenolje og balsamico. alt for godt.

07.jul.2011 @ 21:31
URL: http://nattfisk.net
posta av: Linda

Gå innom Alexander Mcqueen på bond street <3<3 Spis sunday dinner på en koselig pub. Se på TV (ingenting slår britisk TV), ta deg en tur på markeder rundt om i London og bruktsjappene på Notting hill (selvom det er litt turistete). gå på kino og prøv å snik deg inn på en random film etter dere har sett den dere dro dit for å se (har alltid hatt lyst til å gjøre det, har aldri tørt) dra på musikaler og teater og fine konserter!

hvis du kjeder deg en dag er det bare å ta t-banen til et sted du ikke har vært før og 1-2-3 utforsk!

ps. husk å vær høfflig, briter liker den slags.

07.jul.2011 @ 21:33
URL: http://www.lindathereses.blogspot.com
posta av: Lovise Superkul

Når jeg var i London sist spiste jeg den beste softisen jeg noen sinne har smakt! Den ble kjøpt i en liten iskrembod i St. James' Park. Anbefales!

07.jul.2011 @ 21:37
posta av: rita azar

ha en superfin tur! har bare vært i london én gang før, men husker en koselig indisk restaurant best. hmh, kanskje den samme som elisabeth ridola snakker om? anyways - kos dere masse!

07.jul.2011 @ 22:06
URL: http://ritaazar.blogspot.com
posta av: Mymlen

Om de ikkje har vore der før burde de utvilsamt ta turen innom Highgate cemetary http://www.highgate-cemetery.org/index.php/home ein heilt fantastisk vakker gravlund, pass på booke viss de skal i den vestre delen, som definitivt er den finaste. Og har de vore der, så dra dit igjen.

Når de først er i Highgat Village er også High Tea og Highgate, som kanskje er den finaste tesalongen i heile verda, vert å dra innom. http://www.highteaofhighgate.com/

07.jul.2011 @ 22:57
posta av: marita

sundag er favorittdagen min i london.

1. start på the old shoreditch station (old st/kingsland rd) der serverer dei deilige capps med triste indianarar i skummet, spelar edit piaf, dyaln og waits medan mannen bak disken syng høgt for seg sjølv. og så har dei plantar opp ned i taket og sjølve kafeen/baren er og eit galleri som jevnleg skiftar ut utstillig.

2. kryss gata og gå opp hackney rd til columbia rd der dei har det finaste finaste utandørs blomstermarkedet med billige fine blomar/plantar og mange koslege butikkar/kafear langs gata. f.eks. er det ein liten butikk stappa full av gamalt fint servise, bøker og anna nips og innst er det ein kafe (cake hole) som serverer monmouth coffee (beste kaffien i london) og som ser ut som stova til bestemor.

3. gå vidare ned til brick ln og kjøp kvars ei fin bruktbok hos den morosame mannen med langt hår og ta dei med til vintage emporium (kafe oppe og vintage butikk nede) der de set dykk i kvar sin godstol og les. dei har god te og mykje god mat - både søtt og salt. og mannen bak disken har fine dreads, tattoveringar og bukseselar.

4. vandre vidare ned brick ln og stikk innom alle dei fine småbutikkane/galleria - sett av GOD tid til platesjappa Rough Trade i Dray Walk der dei sel cdar, vinyl, bøker ++ og har tilogmed ein liten kafe og ein finfin fotoboks og så held dei gratis in-store gigs innimellom - himla fint.

5. prøv ein av curry resturantane i brick ln.

6. avslutt dagen på eit teppe langs regents canal. eit stykke unna, men verdt det! eller på the old queens head - der har dei som oftast masse fin livemusikk på sundagar.

åh, det er så mykje fint! gjev gjerne fleire tips.

lukke til!

07.jul.2011 @ 23:35
URL: http://www.outfromtheheart.blogg.no
posta av: Helilla

Vil anbefale bokhandelen og kafeen Books for Cooks som ligger i en sidegate i Notting Hill. Hvis du går nedover Portobello Road så ligger den på venstresiden.

Der har de kokebøker helt opp til taket og helt innerst i lokalet er det et lite kjøkken med 4-5 små bord, hvor du kan nyte dagens lønsj. Det er stortsett noe nytt hver dag, basert på en av de tusen oppskriftene som fins der inne ^^

08.jul.2011 @ 00:34
URL: http://helilla.blogg.no
posta av: ingvill

ta turistbåten (er jo turist-ting det da, men faktisk ganske koslig) til Greenwich, og gå av der. tilbring dagen i superkoslige Greenwich! der har de mange koslige små butikker, og et marked hvor "ms. cupcake" selger verdens betse cupcakes! og så har de en stor skole, hvor man kan sitte i parken utenfor, ved elva, og spise lunsj og høre på elevene som øver på trompet inne på skolen :)

08.jul.2011 @ 01:04
posta av: katarina

Lykke til med leilighetsleting og oppdagelsesferder <3 !

Fine steder å spise:

I 31 Neal Street, 2 minutter fra Covent Garden, ligger det den bittelille, billige og koselige vegetariske restauranten Food for Thought.

Ta med noe fra det italienske bakeriet Princi i Wardour Street, sette seg på en fortauskant i en utrafikkert sidegate og spise det, i en park, eller ta med hjem.

Moshi Moshi, som ligger litt bortgjemt i øverste etasje på Liverpool Street station. De har

f a n t a s t i s k mat. Pass på å få plass under ?trebuen?!

Når den mørke og sure London-vinteren kommer, og det kanskje er litt for lenge til man skal hjem, anbefales Scandinavian Kitchen i 61 Great Titchfield Street (lussekatter, knekkebrød og herlige skandinaver).

Eller, hvis Paris-savnet kommer først, finner du Le Pain Quotidien på flere gatehjørner.

(Og, når man er mett, kan man kysse til en fin film på det lille Prince Charles Cinema. I et bakoverlent, rødt, plysjdekket dobbeltsete, selvfølgelig.)

Ønskere dere herlige dager!

08.jul.2011 @ 01:08
posta av: kristin

mat ekorn i holland park, og bruk resten av dagen til å se på påfugl og koi og lignende.

08.jul.2011 @ 01:28
posta av: hjartesmil

ingvill: åh, me skal bu på hotell i greenwich, for det er der me skal bu! skulen du meinar er der han der fine skal gå på skule. <3

08.jul.2011 @ 03:07
URL: http://hjartesmil.blogg.no/
posta av: Kirsti

Sjå her: http://www.sonicwonders.org/?p=57

Når de har budd i London ei stund og slutta å være på leit men blitt byborgarar så kan de leike at de er turistar og kviskre vakre ting til kvarandre i The whisper gallery i St.Paul´s Cathedral.

(egveitegveit det er sånn turistgreiser som du ikkje vil ha no -men det blir jo noko litt anna om de leikar at de er turistar;-)

Menaltså. Eg håper at du vitjer Tate gallery og sånt sjøl om turistane gjer det. Dei innfødte gjer det også. Gratis er det óg. Å berre sjå og sjå og sjå lenge. Det er rikdom.

God reise!

08.jul.2011 @ 03:10
posta av: marita

skal de bu i greewich? gurimalla så heldig de er <3 der er det heilt fantastisk. eg budde ikkje langt derifrå og elska å vandra rundt musikkskulen og høyra på virvaret av musikk og smugkikka litt inn vindauga på han som spela saxofon. åh, det vert fantastisk for dykk!

08.jul.2011 @ 08:22
URL: http://outfromtheheart.blogg.no/
posta av: Elise Darling

Du må dra til Hampstead og spise eggs benedict på Base. Og se på magnolia-dammen i Kew Royal Botanical Gardens.

08.jul.2011 @ 11:17
URL: http://elisedarling.blogspot.com
posta av: Isabel

Primrose Bakery at 42 Tavistock Street, Covent Garden (undergrunnen til C. Garden, altså)

Verdas søtaste cupcakes, med utruleg mange smakar :)

08.jul.2011 @ 11:24
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av:

Dra til covent garden! Med en gang du kommer ut av undergrunnen er det stille og rolig. Masse søte cafeer:D!

08.jul.2011 @ 12:15
posta av: Ingrid

Ikkje London tips men dykk bor abselutt ta ein tur til Borntmouth er berre 2 timar busstur fraa London. Nydelig liten by med strand linje og masse sote hus. :) Kanskje ikkje denne gongen men naar dokke bur der. er det absoulutt ein fltot plass aa dra.

08.jul.2011 @ 12:20
URL: http://littespelid.blogspot.com
posta av: Hjertemerkeren

Dere bør delta på Secret Cinema med en gang dere får muligheten! Det kommer til å bli den beste filmopplevelsen deres noensinne :-) www.secretcinema.org

"Secret Cinema is a growing community of all who love cinema, experience and the unknown. Secret audience. Secret locations. Secret worlds. The time is now to change how we watch films. Whisper only amongst yourselves. Tell no-one."

08.jul.2011 @ 12:42
URL: http://www.hjertemerket.blogg.no
posta av: --> Envelope

Ha en fin tur! :) Ah, som jeg vil til London!

08.jul.2011 @ 12:54
URL: http://envelope.blogg.no
posta av: miina

åh som eg gler meg til å lesa om dine eventyr og kvardagar i London! :D

08.jul.2011 @ 13:33
posta av: Eir Nilsen

Jeg syns london akvarium er magisk. Er noe veldig behagelig ved å stå å se på fisk.

08.jul.2011 @ 14:06
posta av:

Sitte på benkene eller på gresset og snakke eller kysse, eller kanskje mate svanene, i Kensinton Gardens. Det er fint det.

08.jul.2011 @ 14:09
posta av:

Min bror og hans familie var nettopp i London og fikk tips om en burgersjappe, han twitret dette etter besøket: "Hache i Camden har muligens den beste burgeren i London, og hyggelig miljø."

08.jul.2011 @ 15:09
posta av: Elri

åh, for en fantastisk kommentartråd!!! Takk alle sammen! Jeg elsker London!

08.jul.2011 @ 15:09
URL: http://enfarliggalei.blogspot.com/
posta av: Tiril

Charlie's i Notting Hill!

08.jul.2011 @ 16:50
URL: http://coffeeteaorme.blogg.no
posta av: Pernille :)

Sticky Fingers! Et skikkelig kult spisested etter Rolling Stones. Verdt å besøke. God mat og kult lokale.

08.jul.2011 @ 17:51
posta av: Ingrid

jeg har dessverre ikke vært i London (selv om jeg har kjempelyst), men om dere får fri en helg når dere bor der og har lyst til å reise litt bort men ikke langt, ville jeg dratt til Edinburgh! fineste byen <3 elsker, elsker, elsker Edinburgh. da må dere innom the whiski bar and restaurant, som ligger litt lenger ned enn midten av the Royal Mile. det er fantastisk whisky og finfin livemusikk av typen tradisjonell skotsk folkemusikk. og se på arkitekturen! det burde dere forsåvidt i London og.

08.jul.2011 @ 19:52
posta av: :)))))

1. I Notting Hill, Portobello Road ligger en veldig gammel, veldig romantisk og veldig fin kino- Electric cinema.

2.I gaten der den norske ambassaden ligger er det kjempefint og gå opp og ned og beundre bygningene/slottene!! Perfekt dersom man er i området og trenger litt fred og ro.

3. Highgate cementry en en helt fantastisk gravplass med vakre gravstøtter, alt sammen pakket inn i mansse trær. Man slipper kun inn via guidede turer, eller begravelser...

08.jul.2011 @ 20:59
posta av: :)))))

( Jeg glemte solnedgang på Primrose Hill!! Ta med teppe og kake)

08.jul.2011 @ 21:02
posta av: Trine

The rake, ein pub som ligg rett ved Borough market. Dei sel forskjellig øl frå heile verda, så ein kan prøve noko nytt kvar gong!

Ganske nær Embankment(underground-stasjonen) ligg ein vekkgøymd vinbar, som har vore der lenge, lenge. Der kan ein kjøpe ei flaske vin og eit fat med ost, og ete i kjellaren som kun er opplyst av talglys - eller sitte ute no som det er varmare. Veldig fin til stevnemøter, men kom tidleg, for det vert fort fullt når folk er ferdig på jobb. Lite turistar!

Secret cinema har eg ikkje prøvd enno, så om du reiser på det må du sei om det er bra!

God tur!

08.jul.2011 @ 23:35
URL: http://www.des-ide-ria.blogspot.com
posta av: Elisabeth

Det er en veldig skjønn italiensk restaurant i ene enden av Oxford Street (Mondello 36 Goodge Street, London, W1T 2QN). Den er drevet av en italiensk familie, der du har gamlefar som går rundt med pepperbørse, gamlemor som lager drinkene og sønnene som kokkelerer på kjøkkenet og serverer (servitørene ser ut til å hate livet sitt, på italiensk vis - men er veldig hyggelige på sin egen merkelige måte). Alltid når vi er i London er vi innom denne, ofte flere ganger - prisen er fin, og maten fantastisk! Og det slår ikke feil at gamlefar springer etter oss med pepperbøssen i hånden, for å ta oss i hånden og takke for vårt besøk, når vi er på vei ut døren. Den har med andre ord en koselig stil, og ikke fastfood preget i det hele tatt! Verdt å besøke :)

09.jul.2011 @ 08:52
posta av: ik

cheshire street! mange små, søte butikker. og beyond retro ligger i enden av den gaten, eller en nabogate. ikke helt sikker, men besøk cheshire street i hvertfall :-)

også er det masse masse bra vintagemarked om sommeren i brick lane, men det visste du sikkert. :)

09.jul.2011 @ 12:30
posta av: Andrea

Arocaria er en kjempe koselig gresk restaurant i Crouch End http://www.allinlondon.co.uk/restaurants/restaurant-8386.php

Gaa til London Fields (park) hvis det er sol og vandre ned Broadway Market til kanalen.

posta av: Nora May/Superwoman

sett deg paa et tog til brighton, og gaa i de smaa gatene der ! :D Jeg er i England naa, paa interrail, og har vaert innom der, samt endel andre byer. Avslutter i London snart. Men Brighton... Koseligste plassen paa jord utenom Bergen <3

09.jul.2011 @ 20:23
URL: http://quoteherdance.blogspot.com
posta av: Torunn

Kom nettopp hjem fra London, etter å ha vært utvekslingsstudent på Goldsmiths et halvt år. Si til kjæresten din at han burde glede seg! Er en veldig bra skole, synes jeg ihvertfall. The Book Club i Shoreditch var et fint utested, også i shoreditch er det et utested som bare heter "@" så vidt jeg husker, i Happy Hour får du to coctails for 5 pund! I tillegg til Brick Lane er det et lite marked i Greenwitch hver søndag hvor de pleide å ha fine smykker, esker og vesker.

09.jul.2011 @ 23:30
posta av: Elisabeth

Hvis du går ned Carnaby street, og inn en liten bakgate til høyre, kommer du inn i en bygård der de har vintagebutikker og verdens beste bakeri. PÅ verdens beste bakeri (som er rosa og mintgrønt) kan du spise verdens beste chocolate fudge cake og se på alle de fine cupcakesene med fin pynt på. Man blir glad av sånn...

12.jul.2011 @ 00:43
posta av: Marianne

Jeg anbefaler deg å gå innom Hummingbird Bakery. De har verdens beste cupcakes! Og så anbefaler jeg sterkt Camden market - du finner så mye rart der..

12.jul.2011 @ 02:06
posta av: Elianne

The London Particular er ein fin café i nærleiken av Greenwich, i New Cross Road (rett ved Goldsmith's) Og baren Amersham Arms. Billig indisk i same gata (bring your own drinks) - Nouvelle Spirit, trur eg den heiter.

Ta med vin og teppe til Primrose Hill(!!!), og gå i gata ved siden av, som har ein supersøt bokhandel og små butikkar. Perfekt før ein konsert i Roundhouse, som ligg rett over brua.

First Thursday, i Vyner Street. Opningar av kunstutstillingar i heile gata. God feststemning i gata. Ved London Fields er det fint! Og http://www.broadwaymarket.co.uk/

XOYO har gitt gode klubbkveldar, Pizza East god mat (bestill bord) Frokostpannekaker på (litt turistifisert) The Breakfast Club (I Soho eller Hoxton)

Om du er i Clapham High Street må du prøve suppe(med godt brød) eller scones på http://www.timeout.com/london/restaurants/venue/2%3A1522/breads-etcetera

Ellers lurt å kjøpe Timeout for å sjå kva som skjer.

Og festival! http://www.fielddayfestivals.com/line-up/

Ah, London.

13.jul.2011 @ 14:42
posta av: Malin og Marte

Jeg eeelsker scones med clotted cream og syltetøy, særlig i England :) kos deg masse masse!

13.jul.2011 @ 21:39
URL: http://karlstadsisters.blogg.no
posta av: linda-mari

Jeg har en del tips i fanen min om London :)

14.jul.2011 @ 02:00
URL: http://www.linda-mari.com
posta av: kjersti

for en stund siden nevnte jeg en kafé som heter coffee, cake and kink - og den anbefaler jeg fremdeles! fantastisk rart, litt skummelt, men mest superkoselig sted i en fin gate. og god kake, altså. www.coffeecakeandkink.com

14.jul.2011 @ 17:51
URL: http://hysjduskremmerfisken,blogspot.com
posta av: m

når jeg var i London i fjor, så brukte jeg å kjøpe frokost på en resturang. den hadde tidenes beste kaffe! mye bedre en starbucks. den ligger rundt gjørnet til et hotell som heter "city hotell" ved east aldgate :)

16.jul.2011 @ 01:28

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29381815