sommarkjærleik.

43

 

no syns eg at det er på tide at de fortel om det finaste sommarminnet de har fått no i sommar. alle alle alle må skriva også skal eg lesa gjennom alt som finst også laga eit fint lite innlegg med samling av utvalgte sommarminner! fortel om alt. om nakne føtter og bringebær på fingrane og nakenbading og klining og italia og frankrike og usa og alt som er. ein to tre gå!

 

 


it's time for you to tell me about your favorite summer memory. from this summer. tell me anything, about raspberries, skinny dipping, making out, italy, france, usa, everything. and then i'll make an entry about some of them. one two three go!


kommentarar:
posta av: johanne

kanskje: da jeg danset meg svett og glad på slottsfjellfestivalen

eller: da jeg matet ender i danmark og ble glad og etterpå badet lenge i sjøen og fikk saltvannskrøller

04.aug.2011 @ 21:40
URL: http://girlwithoneeye.blogg.no
posta av: Thea

å være på musikksommerkurs, og spille i korps og hjelpe de mindre musikantene, og høre hvor stor og flink og musikalsk en er selv, mens man nyter å høre på andre begavede ungdommer.

04.aug.2011 @ 21:46
posta av: Thea

Mitt beste minne fra denne sommeren involverer myk pels, store poter og søte valpeører. Kjæresten min og jeg hentet vår første valp i sommer. Ikke akkurat like viktig som et barn, eller et bryllup, men veldig veldig stort og fint likevel. Vi satte oss i bilen, det var sol ute og varmt, jeg fikk valpen vår på fanget og holdt ham godt fast hele veien hjem. Jeg glemmer aldri følelsen av den varme lille på fanget og at vi smilte så stort til hverandre, kjæresten og jeg. Åh :)

04.aug.2011 @ 21:47
URL: http://b-e-twixt.blogspot.com/
posta av: Marit

Da jeg møtte en gutt som nesten får hjertet mitt til å hoppe ut av brystet på festival, og da han tok meg med til Købehavn, holdt hånden min og kysset meg på kyssebenken i rundetårnet.

04.aug.2011 @ 21:50
posta av: Tiril

Kjærestetur til Hellas. Vi var nyforelskede som det bare går ann, og vi var sammen hver dag i en uke. God mat, romantiske kvelder ved vannet, vi delte dessert og snakket om hvor mye vi elsket hverandre. Nå har det gått to måneder til, og vi skal feire et halvt år sammen på hotell før dåpen til niesen min. Og det er en perfekt avslutning på en herlig og romantisk sommer.

04.aug.2011 @ 21:58
URL: http://coffeeteaorme.blogg.no
posta av: Maren

Da jeg var i Dublin og så på Glee-konsert og tenkte "herlighet, de finnes faktisk i virkeligheten!<3" og hadde tårer i øynene fra første til siste sang. Åh.

04.aug.2011 @ 22:02
URL: http://puddersky.blogspot.com/
posta av: Maria

I sommer ble jeg fridd til, på meget romantisk vis. Kjæresten og jeg rodde båt på en liten innsjø beliggende i en svær park. Eneste vitner til frieriet var en and og en skilpadde. Fabelaktig!

04.aug.2011 @ 22:06
posta av: Ingvild

alle de gangen vi bare lå i senga hans. du vet, bare ligge der og være oss to, mens vi holdt hender pg prata om ingenting, eller bare så på hverandre, eller diskuterte hva slags sofa vi skal kjøpe. eller så må det være sykkelturen vår på den lange øya, da jeg turte å sole meg toppløs bare fordi han var der og han får meg til å gjøre sånne teite ting men det er helt greit.

04.aug.2011 @ 22:08
posta av: Maria

Skulle nattbade med kjæresten min. Så begynte det å regne, men det gjorde ingenting for vi bare kyssa og smila, og er forelska!!!

04.aug.2011 @ 22:09
posta av: ida

då eg var hjelpar på sumarleiren til norsk målungdom, og laga mat til den gilde ungdommen slik at dei vart glade og mette. det var også fint å spela fotball med dei, koma på 3. plass i musikktevlinga med ein song me laga mellom hovudretten og desserten på tevlingskvelden, snakka med språkrådsleiaren om teiknspråk, og høyra leiaren i NM oppsummera festkvelden morgonen etterpå. spontantur på byn i Bergen var òg flott, og så har me tre babypiggsvin i hagen som me må passa på at me ikkje trakkar på.

04.aug.2011 @ 22:10
URL: http://nettnerding.wordpress.com
posta av: rebecca

så fin is, puser og sko!

har ikke hatt noen spesielt fine sommerminner enda, men satser på at morgendagen og uken deretter blir det beste minnet! setter meg på et fly og reiser avgårde for første gang på mangemange år, jippi! håper du har en fin sommer, mariell. det fortjener du!!! klem

04.aug.2011 @ 22:10
posta av: Ingrid

da jeg stod på rådhusplassen og holdt en rose i hånda sammen med tohundreogfemtitusen mennesker, og at jeg og bestevennen min var så triste og stolte på samme tid at vi dro hjem og lå sammen etterpå.

04.aug.2011 @ 22:12
posta av: anna ø. i.

Vi var i Lofoten for å feire min fars femtiårslag, siden han er derifra. Om kvelden satt vi på brygga ved rorbua de hadde leid, og Hurtigruta var på vei inn til Stamsund. Han spurte om vi skulle ta den lille båten bort til kaia å se på at hun la til, på nært hold. Det var et fint og skjeldent far/datter-øyeblikk. Men det aller beste var at jeg kunne kjenne at du så på meg. At du smilte og så ned på meg, min beste venn <3

04.aug.2011 @ 22:12
URL: http://www.distantanna.tumblr.com
posta av: Therese

mitt beste minne fra denne sommmeren er den kvelden jeg danset, drakk, og tok farvel med min bestevennine, som reiser bort. danset som en indianer. drakk som en helt. spilte airgitar som ekte rocker (jeg håper og tror, at det stemmer)

04.aug.2011 @ 22:17
posta av: Eirin

Hadde avskjedsfest med alle vennene mine, fikk vite at gutten jeg liker liker meg også, men det er ikke like fint for jeg reiser til USA om 13 dager og skal være borte i 10 måneder. Men det kan kanskje bli ganske fint det og :)

04.aug.2011 @ 22:17
URL: http://eirinlala.blogg.no
posta av: Synne

Ooh, så fint å samle sommerminner!

Min sommertur gikk til New York, sammen med kjæresten min, for å feire to år sammen. Vi gjorde alt man "skal" gjøre der og mer til, og hadde mer enn åtte dager å gjøre det på, og jeg hadde mine beste kjoler med og følte meg fin hele tiden. Utenfor Tiffany's spiste vi frokost, som seg hør og bør, og så kysset vi sånn som i Sex og Singelliv, når jenta løfter foten, for det hører også med. Folk så på oss med vitende blikk og store smil. Det var litt pinlig, men ganske nødvendig, og litt romantisk, og mest morsomt. Tenk å ha funnet en fyr som finner seg i sånt fjas, hihi.

04.aug.2011 @ 22:22
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: Victoria

Da jeg var på Grand Canyon ved soloppgang og åpnet øynene og tenkte at verden er fin. Eller at jeg fant ut at jeg har blitt forelsket i sommer. Eller når vi satt framme på båten med havbrisen i fjeset og saltvannshår som flagra i vinden og kjente sommerfølelsen, friheten og kjærligheten i hjertet.

Alt er fint i dag. Denne sommeren har vært den beste - og det sier jeg hvert år.

04.aug.2011 @ 22:23
posta av: epleblomst

mitt lille sommerminne fra denne sommeren er fra da han tok meg med i dyreparken hvor han jobber. vi stod og så etter ulver som er spesielt sky, men vi så dem. mye av dem faktisk. så der stod vi i sommervarmen og så på ulver. han med armene rundt meg.jeg fascinert av dem, han av meg. det var noen fine minutter og jeg kommer til å huske det for alltid.

04.aug.2011 @ 22:25
posta av: Linn

Mitt beste sommarminne var den kvelden då sofie som nett reiste til usa inviterte venene på besøk for ein siste "vi snakkast om eit år". Vi sat på altanen hennar til langt på natt og lo og var så fornøgd med livet.

04.aug.2011 @ 22:25
posta av: Kristin

da jeg spilte kubb med kjæresten min, og at alt ble så tydelig og klart etter den ene gangen vi var i hagen. sollyset gjennom trærne som blendet oss, å ligge på verandaen og stirre på hverandre og spise sjokolademousse, kysse i hagen og høre at forbisyklende plystrer etter oss. helt alene i huset. og suss på kinn.

04.aug.2011 @ 22:26
posta av: Sigrid

jeg står på toppen av verden. eller, egentlig er det salzburg by jeg står å skuer utover. men det er fint og været er enda finere. jeg puster inn frisk luft og jeg ser på de fine pastellbygningene og jeg kjenner at jeg lever, kjenner jeg føler lykke og fred. jeg setter solhatten på plass og roper "jada, jeg kommer nå" også puster jeg fort inn et bilde av byen under meg med alle spirene, butikkene, turistene - alt i miniatyr fra mitt ståsted. lagrer bildet langt inne i hjernen. så snur jeg meg og går inn på en sti i skogen og livet smiler.

04.aug.2011 @ 22:29
URL: http://www.stylenerd.blogg.no
posta av: Lina

Fineste sommerminnet er spelsommer. Det gir stort sett ikke mening til andre enn de som har vært med, men det er når Spelet om Heilage Olav er på Stiklestad. Da kalles det spelsommer, og alt en gjør er å bare være der, og det er så fint. Med premierefest som kan minne om dans på loven, og fine folk, og løping fra og til de fineste stedene, hvor alt er som hentet ut fra ei historiebok. Dårlig mat i amatørteltet, verdens beste vaffel på Molåna, plukke bringebær ved kapellet, og alt som er fint i hele verden!

04.aug.2011 @ 22:35
URL: http://justanotherdramaqueen.tumblr.com
posta av: Thea Margrethe

Mitt fineste sommerminne må være da det endelig gikk opp for meg at høsten snart er tilbake... Jeg skjønner ikke helt - jeg har aldri likt sommeren sånn supermye. Jeg liker høsten jeg. Og nå nærmer den seg med stormskritt!

04.aug.2011 @ 22:36
URL: http://theamargrethe.blogg.no
posta av: m

det fineste sommerminnet i sommer var å flytte inn i leilighet med kjæresten min i oslo. første uka, sol hver dag, kveldsbad og bringebærkyss. fordi vi har bringebærbusker i hagen. å sykle til butikken, han foran, jeg på bagasjebrettet. å føle at livet er en ferie og at det er oss to for alltid. det var det fineste. er det fineste.

04.aug.2011 @ 22:39
posta av: Martine

Festivalsommar i Belgia med Robyn, Lissie, Fleet Foxes og Coldplay som store høgdepunkt!

04.aug.2011 @ 22:40
posta av: ida

Jeg og min bestevenninne var på slottsfjellfestivalen. solen varmet oss i nakken og de over 40 begynte å bli litt slitne etter litt for mange øl. klokken nærmet seg 20.00 og jeg hadde tusen sommerfugler i magen.

plutselig stod de der. Datarock. et band jeg forguder, hvertfall etter den dagen. de satte i gang og selvom det bare var 45 minutter, så var det helt fantastsk! jeg kunne ikke annet enn å smile.

og så gikk ble klokken 22.00 og et annet fantastisk band stod på scenen. Kaizerrs Orchestra. Bestevenninna mi elsker dem og etter konserten den kvelden elsket jeg dem og. de er virkelig norges beste live-band. musikken fylte kroppen min med glede og måten de fremførte alt på. så stilrent og perfekt. ah, fantastisk!

04.aug.2011 @ 22:40
posta av: Y.O.R.

Mitt finaste sommarminne i år blir då eg fikk klemme veslebroren min 23.07. i det han kom heil og uskadd heim frå Utøya. :)

04.aug.2011 @ 22:41
URL: http://yngvilrunde.blogspot.com
posta av: Aurora

Jeg skulle ønske jeg kunne delt et fint sommerminne, men jeg har ingen.

04.aug.2011 @ 22:47
posta av: Trudy

Mitt fineste sommerminne (og tristeste) var da kjæresten min skulle dra inn i militæret. Jeg hadde pyntet meg med min fineste prikkete kjole og sminket meg så fint jeg kunne og tok på meg mine flotte brune boots med lisser. Han skulle huske meg som det fineste i hele verden.

Når kvelden kom småløp vi ned gågatene i Bergen for å rekke toget så jeg kastet av meg skoene mine og bar dem etter lissene i hendene mine. Vi snakket om hvor mye vi skulle klare dette, hvor mye vi betydde for hverandre og hvor mye vi kom til å savne hverandre på bare 5 minutter. Og når vi kom til togstasjonen brøt tårene seg ut. Jeg kysset han så mye jeg kunne før toget gikk, klemte han, holdt han og smilte til han.

Til jeg etterhvert kom på at jeg hadde jo en liten gave til han. Jeg plukket opp en pingvin fra vesken min og sa til han "Hvis pingviner klarer å holde sammen for alltid, så skal vi klare militæret for jeg elsker deg og det vet du."

Toget ble ropt opp på høytaleren og han gikk inn på toget og holdt hånden min helt til døren lukket seg. Og jeg gråt.

Jeg gikk tilbake til de andre gjennom Bergens gågater med skoene i hånden min og følte jeg var en del av en film. Og de fleste filmer ender jo med en lykkelig slutt så da kunne jeg ikke la være å smile.

04.aug.2011 @ 22:48
URL: http://www.mewtwo.blogg.no
posta av: Edona

Sommerens fineste minne er vel morgenen da jeg våknet opp ved siden av den fine og sovende gutten som dagen før hadde blitt min første kjæreste, og jeg innså at han var min, og jeg var hans. Heldigvis blir det flere slike morgener.

04.aug.2011 @ 22:50
URL: http://www.edona.wordpress.com
posta av: victoria

mitt beste sommerminne fra i år er hovefestivalen. Alle de fine folkene, all den gode musikken, og synge og skrike på konserter til man mister stemmen. Det gjorde i hvert fall jeg

04.aug.2011 @ 22:50
URL: http://theflowerymeadow.blogspot.com/
posta av: Sara

Da han jeg har elsket i fire år og som har elsket meg tilbake endelig fikk hverandre og at han gav meg en ring til bursdag som vi kaller "lovelsesringen" fordi den er et løfte om at hvis vi fremdeles har det like fint om et år skal vi flytte sammen og ha det FINT. Fint. Herreguuud.

04.aug.2011 @ 22:53
posta av: Maren

Det var faktisk idag. Vi skulle være fire venninner, men så ble vi bare to. Vi dro til Tusenfryd, trosset alt av dårlige værmeldinger (som faktisk ble til strålende sol) og kjørte radiobiler. Jeg har ikke ledd så mye på veldig lenge. Det beste er å le så mye sammen med noen, og jeg ble så glad inni meg når jeg så at venninna mi koste seg like mye og lo minst like hardt. Etterpå sto vi i kø gjennom Oslo, men det var helt greit. Siden det gikk så sakte fikk jeg sett etter om det kjørte noen kjekke gutter forbi, venninna mi sov med Ray Bans og vind i håret fra et åpent bilvindu. Dette var en fin dag.

04.aug.2011 @ 22:59
posta av:

Mitt fineste sommerminne må være da jeg reiste med buss i 11 timer hver vei, bare for å få tilbrakt 4 små dager med kjæresten min. Dette gjorde jeg selv om vi ikke hadde kjent hverandre lengre enn 4 måneder på det tidspunktet. Jeg har ikke en gang fortalt han at jeg elsker han enda...

04.aug.2011 @ 22:59
posta av: Sara

Forrige uke hadde vi sommerleir i ungdomsorganisasjonene min. Den ble ganske annerledes enn vi hadde tenkt på grunn av Utøya. Likevel skjedde det mye fint, og siste kvelden hadde vi et band, de spilte under åpen himmel ved vannet. Og når de var ferdig med konserten spurte de om publikum ville bade med de. Jeg hoppa uti med kjole, og etterpå spiste jeg vaffler med bandet i nattkafeen vår. Også hadde vokalisten den fineste dialekta jeg vet om.

04.aug.2011 @ 23:00
posta av: kjersti

fineste sommerminnet så langt, eller, det som har festet seg sterkest, var meg og en gutt og en alt for varm leilighet og tori amos. det ble sånn her(jeg skrev det morgenen etter):

jeg registrerer ikke pusten din mer, ikke hjerteslagene, armene, håret, du er som gått i oppløsning for meg, jeg kjenner varme, din og min egen, den sprer seg gjennom alle årer, alle lemmer, men kroppen min er borte, den tilhører meg ikke, den forsvant da jeg lukket øynene og kunne føle smilet ditt i munnviken, og nå er alt jeg er, alt du er, et kyss.

minuttene tar fyr, flammer opp, forsvinner, legger seg til ro inne i oss. vi har fått kroppene våre tilbake og du er blank over hele din, har vært stille lenge, men nå gir du lyd til det du tenker, smiler og sier, "det er noe med kyss, med smaken av selve kysset, ikke av den du kysser, leppene i seg selv, men kyssets helhet og form. å kysse deg smaker... konsentrert. som når du har noe sterkt og søtt i hånden, bare en liten bit, som et stykke mørk sjokolade, og du legger det midt på tungen og lukker munnen, venter på at det skal smelte. slik smaker kyssene dine."

jeg trekker deg nærmere, gnir nesen mot armhulen din, du lukter svette og deodorant og sex og jeg smiler, er klar for det du skal si, det du lurer på, svaret mitt brenner mykt i brystet, og når du spør fletter jeg fingrene dine inn mellom mine egne.

"lykke. du smaker lykke."

04.aug.2011 @ 23:04
URL: http://hysjduskremmerfisken.blogspot.com
posta av: Julia

Å være 17 år og være med mammaen sin og hennes vennine på byen var en spesiell opplevelse. Å se sin egen mamma flørte og skravle med en mann med søtt lykketroll-fjes hele natten lang. Time etter time. Å vite at dette er så bra. Mamma som nesten aldri tenker på seg selv og har oppdratt to barn alene kan kose seg og le og etter hvert glemme å kikke etter meg. Hun vet jo at jeg klarer meg selv nå. Jeg danser fnisende til Beatles sammen med mammas bestevennine, mens mammaen min veksler telefonnummer med lykketroll-fjeset.

04.aug.2011 @ 23:06
posta av: maria

første uken i sommerferien dro jeg og min kjære til italia i ni dager helt alene. familien min bor tjue minutter unna leiligheten, men de plagde oss ikke. vi hadde da vært sammen i åtte mnder og vi var like forelsket som i starten. forelskelse går i bølger føler jeg, akkurat som havet der vi bodde. vi badet hver dag og koste oss. vi lagde mat selv og vi spiste ute. vi dro med tog til nabobyer og opplevde helt nye eventyr. hver kveld satt vi på hverandaen og spilte runde på runde med vri åtter. det er mitt beste ferieminne og han er verdens beste gutt! vi blir kalt ekteparret og vi er bare 16 og 17, det sier vel det meste <3

04.aug.2011 @ 23:06
posta av: Andrea

det må nok være det at jeg var på leir i danmark, og der møtte jeg en gutt jeg likte fra første stund. uka gikk uten at vi egentlig så så mye til hverandre.. men så på veien hjem tok han meg i handa og dro meg med bort fra alle. null kyssing, og ikke noe store greier, bare det faktum at han tok meg vekk fra de andre og heller ville være med meg enn alle de andre.

04.aug.2011 @ 23:20
URL: http://blackunic0rn.blogg.no
posta av: Mia

jeg var i paris. der gjorde jeg mest turistting fordi foreldrene mine er veldigveldig turistete, men en turistting som var veldig fin var å sitte i en båt opp og ned seinen. alt langs elven er så nydelig, og jeg forsto nesten alt guiden sa på fransk og foran meg satt det noen gutter som snakket tysk (tror jeg). han ene så så sleip ut at jeg ble litt forelska. og det er så himla mange kjekke menn i paris, herregud. og tusenvis av dem har dress. det er bra. også så jeg harry potter og ildbegeret på fransk tv en kveld og det var komisk!

04.aug.2011 @ 23:25
posta av: Ane

Jeg tror kanskje det aller fineste var i går kveld. Jeg og mannen gikk bortover langs vannet mot det fineste konsertlokalet jeg vet om, og bestemte oss for å vasse. Heldigvis hadde vi god tid, og fikk en liten pause fra alt annet i vannet der. Godt.

04.aug.2011 @ 23:29
posta av: marthe

hove for første gang med mine bestevenner. forelska ved første øyeblikk i festivallivet. når brandon flowers spiller mr brightside og gråter av lykke, danser med et par gutter med hatt som vi akkurat har møtt på konserten før. kysser en jeg akkurat har møtt når robyn synger "can you hang with me".

Danse crazy til "diamanter og kirsebær" med pipe i munnen og solstråler overalt og john olav i bar overkropp

sykle å bade på oslofjordens perle og etterpå leie film til nitten kroner

prate med de kosligste spanjolene i malagas trange gater og finne de fineste utestedene med de beste drinkene

hjemme vinen i busken ved leiligheten

sola som skinner gjennom det turkise vannet og dykke etter de små fiskene. de fine trekantene i vannet etter sola

frokost med rista brød med gulost

04.aug.2011 @ 23:29
posta av:

å høre noen si at han håper dette er det det ser ut til og at det en gang kan bli oss. så klisjé, men akk så fint.

04.aug.2011 @ 23:33
posta av: O

Det må bli da jeg så at han faktisk kom helt opp hit til fjellene mine for å smile med meg, kysse med meg og danse villt med meg - i den samme jakka han hadde på seg da jeg falt for han i mars. (Han luktet som nyklippt gress, solskinn, øl og som den gutten jeg er gladest i i hele verden. Det er ikke dumt bare det,)

04.aug.2011 @ 23:33
posta av: sara

det å sitte på hjørnecaféen i paris, spise croissanter og bare være en del av byen. se, lukte, høre, tenke, føle. jeg eide byen.

04.aug.2011 @ 23:33
URL: http://saraisahara.blogg.no
posta av: Maria

Det må være å kysse verdens beste gutt når vi koser oss som mest på ferie i fantastisk vakre Hellas - uten å ha en eneste bekymring i livet. Fint er det også å sitte side ved siden på stranda og se på den vakre soloppgangen, og vite at det alltid skal være oss to.

04.aug.2011 @ 23:43
URL: http://mariaskuland.blogg.no
posta av: evelyn

kjæresten min jobber på en hytte i skogen i sommer, uten dekning. plutselig ringte han imens jeg var på jobb. hadde ikke sett han på over en uke, også sendte han melding og lurte på om jeg ville ha besøk. fikk gå en time tidligere fra jobb, og enda en time etter det kom verdens beste kjæreste på besøk og vi sussa og klina og snakka nesten hele natta.

04.aug.2011 @ 23:47
posta av: Inga

Jeg tror jeg lever i sommerens fineste minne akkurat nå. Er på besøk hos familie, og de bor langt ute på bygda. Jeg får synge med kjempeflinke folk, høre på knirkingen fra det gamle huset, sove på rom med eget bad, bli sjarmert av søte barn, gå ut, sitte inn å høre på regnet, spise druer, og hjelpe til med det som trengs. Helt herlig, rett og slett.

04.aug.2011 @ 23:49
posta av: TheaConstanse

Mitt fineste sommerminne må være da Han sa "har noen, noen gang fortalt deg hvor fin du er?" <3

04.aug.2011 @ 23:52
URL: http://theaconstanse.blogspot.com
posta av: Ingunn

då eg møtte ein gutt som alle kalla frodo, og då eg spurde om kvifor dei kalla han frodo sa han at det var fordi han elska ringenes herre. og då eg sa eg og elskar ringenes herre, sa han: då kan du vere galadriel. suger i magen berre eg tenkjer på det.

04.aug.2011 @ 23:53
posta av: susanne

Yoga i bikini på brygga midt på natten.

04.aug.2011 @ 23:55
posta av: Ine

da kjæresten min og jeg gikk gjennom kongeskogen, solvarme på ryggen og med saltvann i håret. vi tulla og lo og kyssa og prata, holdt hender og skulle ta bussen hjem. plutselig slapp han alt han hadde i hendene, rota litt i veska si, gikk ned på et kne og holdt verdens fineste ring opp ned og spurte om jeg ville gifte meg med ham. ja, ja, ja, svarte jeg.

04.aug.2011 @ 23:59
URL: http://koffeine.wordpress.com/
posta av: amalie

åå fine bilder! nammi is. å nakenbading hørest så idyllisk ut om sommeren! har ennå ikke gjort det. ellers i år var en teltur med kjekke folk et av mine kjekkeste sommerminner.

x

05.aug.2011 @ 00:07
URL: http://confessionobsession.blogspot.com
posta av: marire

kjærlighet. på stranden, på bussen, på båten, på flyet, hjemme, ute, i en park, i sorgen, i gleden. når han sier "jeg elsker deg" og virkelig mener det, mener det på en så fin måte at jeg får tårer i øynene og bare må kysse ham lenge fordi det er så fint.

05.aug.2011 @ 00:19
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: ida

Mitt fineste sommerminne er fra Hovefestivalen. Det var en regnfull dag, men allikevel så fin. Jeg var sammen med alle mine beste venner og kjæresten min og hadde det fint. Robyn spilte, og da gjorde ikke regnet noe. Etterpå dro jeg med hjem til kjæresten og vi spiste nattmat og gikk laangt, før jeg sovnet i en varm seng etter 3-4 dager i telt. En perfekt dag!

05.aug.2011 @ 00:22
posta av: Tone

Den kvelden då eg og han eg lika, hadde vore på kvar vår fest, og han kom ut til der eg var, klokka seks om morgonen, og vi låg på ei pittelita madrass, under samme dyne og berre kyssa og klina i fleire timar. Eg ville på ingen måte sove, berre ligge der vaken og kysse han..

05.aug.2011 @ 00:36
posta av: Veronica

De gangene jeg og en av mine bestevenner satt ved noen benker midt på natta og spilte Monopol <3

05.aug.2011 @ 00:45
URL: http://lill-veronica.blogspot.com
posta av: rebekka

har to, så langt!

det ene var på hytta til en av bestevenninnene mine, vi var meg og henne og ei til, og vi tre er som familie. Desverre samles vi bare et par ganger i året. Midnattsola var så fin, så vi tok med oss boller og brus og gikk ned på ei flytebrygge som ligger ved kaia i bygda. Havet var speilblankt og fjellene stod høyt til værs. Vi flirte og pratet og satt der helt til vi ble så kalde at vi frøs. Men det var fint likevel.

Det andre er frankriketuren med den ene av disse to jentene. Late dager i sørfrankrike med bading, is med krem og jordbær, firfisler under taket, sitrontrær i hagen og sjømat nesten hver dag. Så kom tre fantastiske dager i paris. koselige, maleriske gater, fransk mat på sitt beste, moreller på hotellrommet, og all den tiden i verden til å prate om alt og ingenting.

05.aug.2011 @ 00:46
posta av: Linn Merethe

Å reise i ett kjært land. Alene, i Irland. Rundt omkring, til små steder. Det å være redd, å føle at man gjør noe man ikke trodde man skulle tørre. Å sette fra seg sekken på ett rom, gå ut, sitte på restaurant med en bok og ett glass vin. Gå inn på en liten pub med hjertet i halsen, fordi det er første gang noensinne at man går på pub alene. Sitte og se på menneskene, høre på felene og fløytene, og stemmer som summer. Gå tilbake til rommet, legge seg, fortsatt litt redd. Våkne til dag nummer to, redselen er forsvunnet, og alt som er der er glede, forventning, nysgjerrighet. Og dagene som følger er fulle av inntrykk, nye bekjentskaper, natur, nye drømmer og ambisjoner. Mitt beste sommer-minne, ikke bare årets, men det beste noensinne!

05.aug.2011 @ 00:48
URL: http://irlandogsmil.blogspot.com/
posta av: Karianne

Når han holdt hånden min mens vi så en film, og det føltes bare så bra.

05.aug.2011 @ 00:58
posta av: Mymlen

Sommarskulen: 7 år gamle Lea står og grin i eit hjørne, ho finn ikkje bikinien sin. Ho har lett over alt og han er berre ikkje nokon stad. Då hjelper det ikkje om eg seier at ho kan kjøpe ny eller låne badedrakta til systera. Dette var jo den finaste bikinien i heile verda, og no er han borte for alltid.

Ho får leie meg i handa å gå først i rekka på veg inn frå symjehallen, men enno er gråten like om hjørnet. Så når me kjem inn spør eg læraren om me kan leite ein gong til i garderoben utanfor klasserommet, kanskje så med ikkje godt nok etter? Og det gjorde med neimen ikkje, for der er han jo, den finaste bikinien i heile verda. No er alt bra igjen

05.aug.2011 @ 01:29
posta av: Mona

Det beste minnet var da kjæresten min kom hjem igjen etter å ha vært en uke i Danmark. Med seg hjem hadde han en stor albinotiger-bamse. Og jeg ble så glad! Han er ikke typen som gir bort gaver veldig ofte, så det var kjempekoselig.

05.aug.2011 @ 01:38
URL: http://selmasongs.tumblr.com
posta av: Kami

Å sitte ute på terrassen og grille og prate i solnedgangen med familien til bestevennen min, som på en måte har blitt en reserve-familie for meg også. Nesten som et nytt sett med tante, onkel og fetter.

Eller å være våken hele natta med bestevennen min og kompisen hans og spille playstation når det er mørkt ute, og etter hvert begynner jeg og kompisen hans å kose og klå på hverandre som vi alltid gjør, selv om vi begge vet det er feil siden han har dame.

Eller å våkne klokka tolv på dagen og gå ut og i butikken, og sola skinner og man tenker at herregud, så fint det er her. Her liker jeg meg virkelig.

Eller å dra på fest når man er ganske langt nede fordi han så på noen andre igjen, og så viser det seg at det er den beste festen noensinne, jeg hadde det kjempegøy og var sammen med verdens beste venner og det fantes ingen bekymringer i verden. Måtte sove på hardt gulv etterpå, men det gjorde ikke noe for folkene var for bra.

Har altfor mange ^^

05.aug.2011 @ 01:53
posta av: susanne

Sommerfesten på Giske: Minnemarkering for terrorangrepet i Oslo og massakren på Utøya der over 20 000 papirhjerter ble løftet opp mot himmelen og jeg måtte felle en tåre bak solbrillene. Det var en sterk stillhet og mye kjærlighet i luften før Fran Healy fra Travis brøt stillheten med låta "Sing".

05.aug.2011 @ 02:12
posta av: Camilla

jeg blir så glad når jeg leser alle som har fine kjærlighetsminner fra sommeren :)

jeg og kjæresten dro ut med båt noen dager og hadde en liten miniferie for ikke så lenge siden. små koselige byer ved vannet, is på brygga og bading i solnedgangen. mitt aller fineste minne derfra er på vei hjemover hvor vi ikke kunne slutte å kikke forelsket på hverandre. selv etter nærmere to år sammen.

05.aug.2011 @ 02:27
URL: http://chokingbuddha.wordpress.com
posta av: Isabel

eg tok toget til besteveninna som bur i sverige. jo lenger frå norge og lenger mot sverige eg kom, blei det berre lysare og lysare. som eit løfte om at veka eg skulle vere hos ho kom til å bli fin. då toget stoppa i boden, såg eg ho sto på perrongen og stirra spent mot døra på toget. eg irriterte meg lett over dei treiga folka foran meg, men endeleg kom eg meg ut av vogna og løp bort til ho. vi klemte i sikkert tusen år, eller var det to minuttar, samstundes som vi flirte og hylte litt. det vsr fint. <3

05.aug.2011 @ 02:33
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: Heidi

du vet på film, når kjærestepar risser K+V=sant med hjerte rundt på treet, eller benken eller lyktestolpen? Det har jeg også gjort i sommer, det er risset inn rett over høyre kne, mellom arret fra sykkeltur i danmark med lillebror og føflekken. det står ikke K + V, eller noe som helst. det er bare et arr, men det er det finneste arret jeg har fått og jeg elsker arret. Vi møttes,først danset vi,så klinte vi, masse og lenge lenge lenge,mange timer i det samme hjørnet,i den samme baren, men det føltes som et par min for det er det beste jeg noen gang har vært med på.Så ville vi bade, så vi gikk derifra og ut i den greske sommernatten og mot kaien hvor de stor båtene lå.så hoppet du så hoppet jeg,så svømte vi og klinte litt. så ble den greske fiskeren, som prøvde å sove i båten sin sur, så sa vi Kalimera og Kalinihxta for vi var ikke helt sikkre på om det var morning eller natt. det var lett å hoppe fra muren, men det var ikke så lett å komme seg opp,så du dro deg opp, så dro du meg opp, men muren ville nok ikke at vi skulle dra derfra uten ett minne for den risset deg i meg, rett over kneet, og meg i deg,oppover magen. så satt vi tett i tett og pratet og pratet, men jeg var heldig. for du ville møte meg mer, så 2 dager etter gikk vi gode og fulle tett i tett,bortover kaien og helt til stranden hvor vi lå på solsengen og pratet, du med din dialekt og snåle ord, og jeg med min.Så så vi på soloppgangen og da, da var jeg lykkelig da. for du var så god,og kjærlig,og så fin når du slang hodet bakover og lo av meg og så på meg med det blikket som bare du har. som får meg til å smile hver gang jeg tenker på det. og nå sitter jeg her da, i Oslo,langt fra deg og langt fra minnene. da savner jeg deg, og jeg kommer aldri til å se deg igjen, men så ser jeg på arret så ser jeg deg litt allikevel. Det gjør litt godtvondt,for som du visket til meg 15 min etter at vi møttes- "du er den beste jeg har møtt".

05.aug.2011 @ 02:49
posta av: vanjus

å komme hjem til norge og verdens fineste familie, for så å få besøk av den fineste og bade i kaldt, friskt, norskt skogsvann i solskinn hånd i hånd.

05.aug.2011 @ 02:54
URL: http://www.flickr.com/photos/vbuvik/
posta av: andrea miranda

da han jeg forholdsvis nylig turte å innse at jeg har elsket lenge, men undertrykt følelsene for, og som jeg bare har blitt nærere og nærere det siste halve året, sendte en melding fra andre siden av landet for å informere meg om at jeg var hans favorittperson. da jeg svarte at han også var min, fikk jeg den fineste meldingen jeg noensinne har fått i hele mitt liv. jeg begynte umiddelbart å hikstgråte fordi jeg ble så overveldet av følelser, fattet det ikke, trodde han spøkte.

det gjorde han ikke.

kastet meg på første tog fra oslo, blundet ikke i ett eneste sekund den natten. han møtte meg på stasjonen med en liten stemor i hånda, jeg var ovetrøtt og rar og fikk latterkrampe av snodige fontener i stavangers gamle by mens jeg lurte på hvordan vi skulle gå fra å være bestevenner til kjærester.

ble med ham på jobben, vi satt etter hvert rygg mot rygg (først klemte jeg ham for så å umiddelbart snuble i en sko) -- han sorterte LP-er, jeg satt og leste Tove Nilsen. jeg turte etter hvert å smyge hånda mi bak og stryke ham på ryggen, og med en voldsom umiddelbarhet grep han hånda mi og strøk innsiden av håndflata mi og så jeg ble såpass ør at jeg nesten besvimte. forlot denne dimensjonen og da jeg kom tilbake igjen forstod jeg at det faktisk ville gå helt fint. finere enn noe noensinne har gått tidligere.

---

å bare sitte på den beige sofaen i den alt for lyse hybelen, se på ham traktere gitaren elegant med de store, gode hendene, elske hver bevegelse i blikket hans og fortsatt ikke fatte at han jeg har villet ha mer enn noe annet i hele verden så lenge, også vil ha meg.

å bare være fire par øyne som søker og finner. søker og finner.

å sitte på kjøkkenet og spise vafler og være det gamle ekteparet vi egentlig allerede har vært i to år. betrakte solnedgangen i stillhet. føle fremtidens sus. fremtiden som ligger klar og blikkstille og når oss til anklene og rolig hvisker til oss:

kom.

vi svarer:

her er vi.

å snike seg gjennom busker og kratt i sommernatten og tråkke over snegler i blåmørket, forbi industri-områder, bak mursteinsbygg og inn på en liten flekk med gress og utsikt over fjorden og fjellene, å måtte bruke veldig mange krefter på å la være å følge den veldig sterke impulsen det er forme et strå til en ring og gå ned på kne der og da, fordi man fortsatt er redd for at det er for tidlig selv om man helt innerst inne vet at det ikke er det. og nettopp derfor er det greit å vente. for det har egentlig allerede skjedd. for både fortid og fremtid skjer akkurat nå. nå. nå.

å bli til ved hans kjærtegn.

å se en film på kino som vi har gledet oss like mye til og så klart mener akkurat det samme om, mens hendene våre holder et konstant hardt grep om hverandre, klemmer tidvis til enda hardere til, klamrer seg nærmest desperat fast til hverandre.

i tilfelle verden går under.

posta av: birgitte

jeg har gjort så mye fint i sommer, samtidig som jeg har gjort så lite. men det var veldigveldig fint å nattpromenere med vennene mine, kjøpe kaffe og lakris og sette oss på gresset i byen. jeg og min kära gikk til slutt den lange veien hjem og delte på den ene jakken vi hadde, etter som hvor mye vi frøs. kjølige sommernetter er så godt når man er flere og har en kopp kaffe mellom hendene.

05.aug.2011 @ 05:07
URL: http://birr747.blogspot.com
posta av: M

Vi forlovet oss i sommer. Vi var på fjelltur og hadde shorts og t-skjorte i Sveits. Det var sol, kanskje tredve grader og naturen var så fin at det nesten var vanskelig å puste ordentlig. På en fjelltopp litt høyere enn Norges tak spurte verdens fineste menneske på ekte speidervis om vi skulle dele livet sammen og jeg sa ja, ja, ja. Og alle speiderne våre ble så glade og etterpå spiste vi lunsj med kokte egg og pesto og aprikoser, før vi gikk i fjellet og holdt hender i kanskje 8 timer til. Å.

05.aug.2011 @ 06:52
URL: http://amenneske.wordpress.com/
posta av: Jannicke

Det finaste sommarminnet eg har er frå då eg og kjærasten min var på Roskilde festival og det starta å regna skikkeleg! Det byrja å lyna og tordna, og alle sprang rundt for å søkje ly, men det fanst ikkje tak på Roskilde, berre telt som ikkje er vanntette. Me gjekk difor å kjøpte kvar sin Fish&Chips (i avispapir) og ein varm kakao på deling, og søkte ly under eit bord :-)

05.aug.2011 @ 08:01
posta av: Kine

Har hatt en skikkelig forferdelig sommer, men tror denne høsten blir den fineste av mange fine høster fremover. Gleder meg halvt i hjel. Skal endelig få flytte sammen med min skatt i verden etter å ha ventet 6 år!

05.aug.2011 @ 08:22
URL: http://monkeyamore.com
posta av: Hege

Sove inne i en alt for tett og varm campinghytte med mann og datter på 2 år. Ha en slitsom natt og våkne ved morgengry dagen etter. Oppdage at himmelen er magisk skyfri og at havet er blankt. Innse at vi har hele sommerdagen for oss selv! Drikke kaffe og spise brødskive med syltetøy mens søvntåken forsvinner som dugg for morgensola. Se datteren min løpe naken mot havet med badering og bøtte, og nyte synet av henne og pappaen som står bøyd over vannskorpen for å studere dyrelivet der nede. Kreps, krabber og sjøstjerner som får vandre over små barnehender før de, ledsaget av skrekkblandede og frydefulle hyl, plopper mot vannflaten og daler sakte bot sandbunnen igjen. "Se mamma, krabbe!" Gode dager!

05.aug.2011 @ 08:56
posta av: Victoria

Første kvelden i eget hus, på altanen med rødvin, midnattsol og mannen i mitt liv..<3

05.aug.2011 @ 09:07
posta av: Signe

I slutten av russetiden min traff jeg en langhåra gutt som er min egen ultimate motsetning. Mitt fineste minne fra sommeren er nok da jeg trakk han med meg på fjelltur, og vi satt oppå en gapahuk og klinte med bål foran, og masse festende folk omkring, som ikke enset oss.

05.aug.2011 @ 09:38
URL: http://www.jabberwocky.blogg.no
posta av: Paprika

så fine bilder! Jeg må bare spørre, er det siste tatt i palmehuset i Kew Gardens i London? :-)

05.aug.2011 @ 10:00
posta av: Andrea

Vi tok toget mitt på natta, bare oss to. Jeg ante ikke at det gikk an å se hverandre inn i øynene så lenge. Det var mørkt, og det var bare oss to i hele vogna, i hele verden.

05.aug.2011 @ 10:09
posta av: Victoria

Noe av det jeg husker best skjedde helt i begynnelsen av sommeren, jeg tror ikke skolen var ferdig engang. Jeg var på nach en lørdag hos en kompis med bare gode venner. Vi hadde alle endt opp på sofaen til slutt, slitne og trøtte, da Strawberry Swing kom på anlegget. Samtidig skinte midnattsola gjennom vinduet og stua ble plutselig til gull. Åh, det var et par helt fantastiske minutter, ingen sa et ord og ingen bekymringer slapp inn.

05.aug.2011 @ 10:52
posta av: Benedicte

å være så forelska at to dager utan å sjå han føles ut som ei eve, ei eve som snegler seg så sakte framover at det er nett slik at eg ikkje trur han finnes, han kan då ikkje finnes, det må berre vere ein draum. men så kjem han heim, etter to dager, etter ei eve, og eg står i vindauget og vil grine av lukke når eg ser bilen hans, den raude bilen eg sat i for fyrste gong for fire år sia. Og no er han min.

Eg sender melding på han tre minutter før eg veit han kjem, eg kan ikkje vente, må berre seie: av og til trur eg at eg er så forelska at eg kan kveles.

Då ser eg han smile. Han har det finaste smilet som finns.

Å. Sumar og forelskelse og trua på at dette er evig. Kall meg lukkeleg.

05.aug.2011 @ 10:59
URL: http://overkommelig.com
posta av: eirinsurr

rømme vekk fra kjedelig sommerjobb en helg. dra på campingtur med venner og kjæresten du ikke har sett på lenge. mørke kvelder som gjorde det vanskelig å se slagene på kortene, varme, klamme morgener i telt, morgenbad, matlaging på primus.

05.aug.2011 @ 11:01
URL: http://eirin-surr.blogspot.com
posta av: Isabel

mitt beste sommarminne er at eg har klint så mykje at eg ikkje veit om eg får levert masteroppgåva når eg skal.

05.aug.2011 @ 11:02
URL: http://regnboga.blogspot.com
posta av: Mie

Siden 22/7 har jeg tenkt på det som skjedde hver dag, hele tiden, og begynte å tro at 22/7 skulle definere hele sommeren, at alle gode, fine sommerting ville forsvinne i alt det jævlige, og at gjerningsmannen sånn ville få en liten seier. Men så leser jeg alle sommerminnene her, og oppdager til min store lettelse at jeg har tatt feil, han har ikke klart å ta sommeren fra oss likevel. Det føles trøstende og veldig, veldig bra.

05.aug.2011 @ 11:04
URL: http://www.miestidsmaskin.blogspot.com
posta av: Andrea

- å bade naken med to veninnar - også bli ferska på tur opp av vatnet.

- å ta på seg ein blomstra sommarkjol før ein skal møte venar å eta is,jordbær og drikke shampagne berre fordi det er sumar og ein kan.

- Liggje i ei blomstereng med ei tjukk bok.

- jogge ein lang tur når regnet pøsar ned - og få adrenalinkick av det.

- få sommerfuglar i magen fordi du ser nokon du tykkjer er kjekk, fin og berre god.

- passe søskenbarna sine på 4 og 6 år - sjå kor glade dei er for at du er der og for sol og sommer, is og badebasseng.

- lese hjartesmil-bloggen og få enda meir kjensle av at det er sommer.

05.aug.2011 @ 11:43
posta av: Lene

Eg har ein mistanke om at eg komme til å oppleve det finaste sommarminnet mitt seinare i dag når storebroren min skal opptre i eit telt på Marknaden i bygda.

- Å tilbringe kveldane med scrabble og ei venninne.

- Å tilbringe over 8 timar i "byen" din med to av dei finaste venene i verda, det er spesielt fint sidan det er svært sjeldan at me tre tilbringar tid saman.

05.aug.2011 @ 11:48
URL: http://nattdraum.wordpress.com
posta av: Ankebankebrett

- midnattssola i Nord-Norge som gjør at man blir døgnvill og sitter våken helt til bestemor sovner på sofaen med strikketøyet i fanget

- å passe på nabopusen som gir nesekos hver gang du kommer for å gi den mat

- barnehagebarn som ser at du har blåmerke på kneet og blåser på det så du skal føle deg bedre

- klærne som henger på tørkesnora ute og ser ut som de danser i en lett sommerbris

- vannkrig på kjøkkenet

- hundretusenvis av mennesker i Oslos gater som løfter sine roser mot himmelen i kjærlighet

05.aug.2011 @ 11:55
URL: http://ankebankebrett.blogspot.com
posta av: Annecez

har ikkje sett kjærasten på ein månad, og me får ikkje sjå kvarandre før til jul. men då me skreiv ned kva me følte til kvarandre på fine lappar og las det til kvarandre og viste det på webcam, og det var gjensidig, det var heilt fantastisk. bevis på at avstandsforhold fungerar, faktisk!

05.aug.2011 @ 12:03
URL: http://annecez.blogg.no
posta av: Ingvild Marie

Sommeren har jeg tilbragt i vakre nord, og nord har vært sunt for meg. Jeg har hatt det BRA her.

Noen av de fineste sommerminnene er dagene da været bestemte seg for å gi oss over 20 grader og sol. Det fineste med dette er at det har vært flere av disse dagene i år. Å kunne gå uten strømpebukse om kvelden og natta er sjelden kost her, men det har jeg sannelig også opplevd.

Det fine været ga meg også en fjelltur som ga meg, en totalt uten høydeskrekk, sug i magen da vi kom til topps.

Snart går turen sørover igjen, og da skal jeg lage enda noen minner sammen med gode venner i Stavanger før hverdagen virkelig kommer tilbake.

Sommeren er god:)

05.aug.2011 @ 12:06
URL: http://frivel.blogspot.com
posta av: Marie

Midsommer i London. Det havde regnet og regnet, men pludselig var der blå himmel, og man kunne slentre rundt i gaderne med solbriller og bare ben og slå sig ned på en trappesten ved Borough Market i Southwark med indisk curry og wine spritzers i plasticglas med sugerør. Åh frihed og sol og ferie!

05.aug.2011 @ 12:23
URL: http://bogfinkebloggen.blogspot.com
posta av: wine-fueled narcissism

Jeg og kjæresten er veldig glade i vin, og sammen har vi reist rundt på et tyvetalls besøk hos ulike vinprodusenter. I sommer var vi i Toscana, og svigerforeldrene mine skulle være med på ett av besøkene, hos legenden Paolo di Marchi hos produsenten Isole e Olena i Chianti. Etter nærmere fire intense timer i vinmarkene, i vineriet, i kjellerne og på smaking sammens med den utrolig hyggelige og rause Paolo fikk vi flere gaver med oss hjem, klemte og vinket og satte oss i bilen på parkeringsplassen. Jeg og kjæresten er "vant" til generøsiteten, stoltheten og de sterke inntrykkene det er å møte mennesker som brenner for det de gjør og som lever i takt med naturen. Men min svigermor sto for sommerens fineste øyeblikk i det hun begynner å storgråte. Hun var overveldet av alle inntrykkene! Det var så fint. :)

posta av: idunn

Mitt beste sommarminne er då eg for første gong på nesten eit år kjente at alt kjem til å ordne seg. Eg var på veg heim frå jobb, det var så vidt litt sol igjen i lufta, eg hadde bringebær i veska og tok meg sjølv i å smile for meg sjølv mens eg gjekk over brua.

05.aug.2011 @ 13:06
URL: http://melankoliamagnolia.wordpress.com/
posta av: <3

vi møttes under en festival i hjembyen vår ifjor, og det var siste dagen under denne festival i år jeg har det finteste sommerminnet. Det var lørdag og hele byen var full av uteliv, det var også siste dagen jeg hadde sammen med kjærsten før jeg dro på ferie med mine beste venninner.Det gjorde meg så lykkelig å vite at jeg lå i armene på noen som elsker meg tilbake like mye som jeg elsker han, lykkelig å vite at jeg akkurat hadde opplevd skikkelig bra festival, og lykkelig på forventningene av å reise bort med de beste venninnene i verden.

Dagen etter jeg kom hjem fra venninneferie, dro jeg igjen. Denne gangen tok jeg med kjærsten min for å møte familien min i England. Vi avslutten den ferien helt alene i Edinburgh, piknik i parken, secondhandshopping, og utrolig fine resturanter. Jeg har hatt verdens fineste sommer.

05.aug.2011 @ 13:11
posta av: Medusa

Sommeren her har jeg mange fine minner!
Overtalte "elskeren" min til å møte meg for noen stjålne timer i Tønsberg, med kyssing, lunsj og parksitting.
Å kun eksistere for hverandre og ingen andre.
Gått på blåbærtur og finne ut at jeg vil farge håret mitt i samme fine fargen som blåbærsaft.
Ostekvelder med tvserier, pusekatter og latter til langt på natt!

05.aug.2011 @ 13:32
URL: http://fourfreaksofnamsos.blogg.no
posta av: Nasita

Da jeg var på tur med dyrebeskyttelsehund, vi hadde gått lengre enn lengst og satt oss ned ved et vann for å hvile. Hunden la seg med hodet i fanget mitt og logret sakte med halen mens vi nøt stillheten i tosomhet.

05.aug.2011 @ 13:39
URL: http://nasita.livejournal.com
posta av: Karoline

eg hadde vært vekke fra min aller kjæraste i ni og ein halv måned, og tårene sprengte på då han endelig kom mot meg på flyplassen i florida. med seg på slep hadde han mine flotte foreldre. det kunne ikkje bli stort bedre.

søstrene mine med menner og ungar kom bare noen dagar seinare, graduation fra amerikansk skole, shopping, fornøyelsesparkar, sammenkomstar, florida fra øst te sør, cruisebåt, sommardrinkar, bahamas, krystallklart og turkist vann, alkoholer servert i kokosnøtt, pruting, kosing, fine solnedgangar og oppgangar, luksushotell i fort lauderdale, dyr dyr dyr mat, tær i sanden, vind i håret, avslappande uker.. livet.. avskjedsmiddag og avskjedspresangar..

tri uker seinare satt me på flyet hjem, itte ein fin avskjed med min familie nr to. vel framme i norge, blei eg møtt av ein jentegjeng eg kjente godt. mer tårer, mer glede.

posta av: Ruth Sofie

Paragliding fra Ulriken i Bergen i utdrkkningslaget mitt!! Kilte sånn i magen :) Enda bedre blir nok brullupet i morgen. Er litt stresset nå, men gleder meg sånn til å si "ja" til han jeg elsker! <3

05.aug.2011 @ 14:04
posta av: Anna

Hm, det har ikke skjedd så veldig mye i sommer. Men fineste hittil var da jeg var i Bergen med kusinen min som er like halvt polsk som meg, og vi snakket om Polen (hun hadde nettopp vært der, heldige) og gikk på kino og så Bad Teacher som var minst like morsom som traileren hadde lovt oss. Jeg har ikke ledd så intenst og mye på lenge. Vi gikk på biblioteket og lånte masse bøker og klemte masse og hadde det veldig fint, noe som var på tide siden vi ikke hadde sett hverandre på noen uker for mye. Åh, elsker kusinen min altså, hun er bestevenninne.

05.aug.2011 @ 14:05
URL: http://annatheand.blogspot.com
posta av: marianne

lillebroren min på seks ble nettopp veldig interessert i regnvann. han prøver å samle så mye som mulig av regnvannet, og putte det i fargerike bøtter og grønne vannkanner og små lekelastebiler. nå går han utenfor og snakker så smått med seg selv og samler regndråper fra rundt omkring.

han minte meg også på noe jeg faktisk aldri har tenkt ordentlig over: at det vannet som ligger på bakken etter at det har regnet, faktisk har vært oppe i himmelen blant skyene!

jeg syntes dette var et fint øyeblikk.

05.aug.2011 @ 14:37
URL: http://iwannabeabutterfly.tumblr.com
posta av:

Får frysninga av å høyra alle sommarminna til folk! <3

05.aug.2011 @ 14:38
posta av: katinka

kanskje da jeg var på øya til bestemor ytterst i hardangerfjorden og røkte egenfiskede makreller og spiste de rykende ferske på svaberget.

eller da jeg feiret bursdagen min og drakk vin midt på dagen i solsteken. dette var to dager før terroren... det er godt vi ikke vet hva som vil skje i framtida...

05.aug.2011 @ 15:50
posta av: Mia

Det er ingen spesielle øyeblikk, men jeg får allikevel en god varme fra bak ribbeina når jeg tenker på kompisen min som er så fin, så fin som ringer og sier at jeg må åpne døra for nå står han utafor. Og jeg, som lukter en blanding av salmiakk, klor og grønnsåpe med støvdotter i håret bryr meg ikke lenger og løper av gårde også ser vi på film eller serie og tuller og åh. Og når han skal dra får jeg en skikkelig bjørneklem som nesten løfter meg opp fra bakken og det er ordentlig fint :)

05.aug.2011 @ 16:00
URL: http://mijaow.blogspot.com
posta av: Astri

Storåsfestivalen som jeg skulle på med besteveninna mi (Sunnvia) ble avlyst, så vi bestemte oss for å ha konsertbonanza på olavsfestdagene. Vi så Timbuktu & Karpe Diem, Kaizers Orchestra og Thomas Dybdahl & bjørn eidsvåg. vi dro også på hyttetur og plukket markjordbær, blåbær, bringebær og kantareller og bada i kaldt vann. I dag er det bursdagen hennes og hun er på hyttetur til noen familievenner, men på mandag ser vi hverandre igjen på toget til levang og hytta til veninna vår, Rikke. Der vi skal drikke vin på berget, sove ute og bli vekket av kyr. +spille games på sene sommerkvelder. Just like old times!

05.aug.2011 @ 16:03
posta av:

da jeg var med en venninne som jeg har kjent hele livet, men ikke har funnet på noe med på flere år. før var vi bestevenner, og da vi gikk sammen var alt som før. vi bakte pizza og brownies og alt var veldig, veldig fint.

05.aug.2011 @ 16:37
posta av: Gunhild

Min beste sommar: Italia, kjærast og frieri :)

05.aug.2011 @ 17:30
URL: http://guve.no
posta av: Nøve

Jeg har to:

- Da jeg var på konserten til Bob Dylan og Suzanne Vega på Koengen og egentlig skulle gå alene men så skulle søsteren min også, og venninnen hennes bestemte seg for å bli med og bare fikk en gratis billett av en tilfeldig fyr på sjøboden, og jeg fikk så masse øl og smilte hele kvelden og skrek "der er Bob Dylan!" og plutselig var sjefen min der også og jeg klarte ikke slutte å le.

- Og da jeg var på jobb en dag (jobber på bofellesskap for psykisk utviklingshemmede) og fikk med meg han ene på akvariet. Å få betalt for å gå på akvariet en solskinnsdag i Bergen med en som har downssyndrom og synes bare det å få stemplet togbilletten er en glede i seg selv var egentlig bare helt fantastisk.

05.aug.2011 @ 20:04
URL: http://tokyonobe.blogspot.com
posta av: Aslaug

Jeg og noen i familien gikk opp ett bratt fjell, og vi ville ikke gå ned der igjen, siden vi hadde med unger. Derfor gikk vi ned ved noen vann bak fjellet, jeg og en liten gutt jeg er fadder på løp hele veien ned, og det var en ubeskrivelig herlig følelse. Bare løpe og løpe og løpe <3

05.aug.2011 @ 20:34
URL: http://vannspeil.blogg.no
posta av:

Se at kjæresten stakk fra oss kaffedrikkere på terassen for å utforske en lekekassse sammen med en utrolig begeistret jente på 4. <3

05.aug.2011 @ 20:57
posta av: Anna

Jeg skjønte at jeg snart skal be kjæresten min om å bli kona mi.

05.aug.2011 @ 21:03
posta av:

da jeg klinte med en fremmed gutt, som senere sovnet i teltet mitt. vi brukte en hel regnfull festivaldag til å bare ligge, snakke, kysse og sove i teltet.

05.aug.2011 @ 21:25
posta av: hilde

det beste sommarminnet mitt er : den fantastisk vidunderlege følelsen som flaug gjennom heile kroppen då eg endeleg fekk kysse han som har vore mannen i mitt liv i 14 år - men som ikkje har klart binde seg til meg før no. Me vart kjærestar for første gong når eg var 17 og følelsane er framleis dei same når me kyssar.. Kjærleik!

05.aug.2011 @ 21:34
URL: http://www.miss-melchior.blogspot.com
posta av: Line

Da jeg og kjæresten min dro på telttur. Det regna nesten hele tiden og vi lå i teltet og kyssa på hverandre og stekte pannekaker på primusen. Så fint <3

05.aug.2011 @ 21:36
posta av: Marit

å ha det veldig tungt og vanskelig - men få vite at jeg har fantastiske mennesker rundt meg

05.aug.2011 @ 23:46
posta av: nora

Har vært rundt i Asia og sett fine ting. Det fineste var en slumbarnehage i Bangkok. Alle de små ansiktene som har så mye håp i seg at du tror du skal grine. Og så gjør du det. For du vet hvor vanskelig de har det. Og hvor vanskelig det er å komme seg ut av slummen. Men så smiler de uansett. Og da smiler jeg.

Det er lykke. Om sommeren.

05.aug.2011 @ 23:54
posta av: Hege

Min første storbyferie. Noko for seg sjølv. No er eg heime, og saknar byen. Eg bur på landet, og eg saknar det å kunne sjå på så utrolig mange folk på gata, med forskjellige historiar. Med sin eigen stil, med sine eigne mål. Her heime er alle like. Fantastisk å bare gå rundt og ta inn det vakre byen har å by på.

06.aug.2011 @ 00:47
posta av: rosa

En sommer med kjærlighetsminner:

Danse med Kaizers Orchestra på nach ombord på en båt. Det regnet, men jeg var lykkelig, full og glad. Og i hjørnet satt en mann jeg møtte for første gang. Før vi sovna hvisket han meg at jeg er det vakreste han har sett. 3 dager etterpå fikk jeg en tur til Paris av han. Jeg er elsket for første gang i livet. Det gjør vondt å ikke elske han tilbake.

Han jeg elsker og jeg i hans smale seng. Oslosommer og varmt om natta. Lidenskapelige kyss over hele kroppen min gjorde meg så godt. Gjorde så vondt å vite at han ikke er bare min. Jeg så på han mens han sov; den svette, blanke pannen, fregnene på nesen, de første grå hårene hans i tinningen. Klamme kropper mot hverandre er kroppenes måte å kysse på. 2 netter, så var alt over. Helt til bursdagen min og en fin gratulasjon fra han. Hjertebank.

Å veksle 25000 ord med en person jeg ikke har møtt og ha tusen ting til felles. Og vite innerst inne at jeg aldri kommer til å møte han. At dette kunne faktisk blitt bra, men noe holder meg tilbake.

Få en guttevenn du aller helst vil ha som venn, men som du vet du kommer til å ha sex med og ødelegge alt. Han som hører på alt jeg sier av rare ting, som sender meg meldinger, linker på morsomme bilder på nettet.

Og til slutt han med de triste, vakre øynene. Som er alt for smart og som jeg tror muligens kan bli den neste jeg elsker. Bare fordi jeg ikke kan få han.

06.aug.2011 @ 01:03
posta av: Katrine

På telttur med min kjære, i vakre Lofoten.. Plutselig ville han ha med meg ut, og vi gikk ut mot havet, satte oss på en stein. Så utover det krystallblå havet, og den fantastiske naturen. Plutselig setter han seg på kne foran meg, og spør på sin (verdens søteste, litt klumsete og nervøs) måte om jeg vil være hans. For bestandig. Et stort ja kom frem mellom latter, tårer, hikst og gledeshyl!

06.aug.2011 @ 01:24
URL: http://katrineshjerterom.blogg.no
posta av: theworldisnotenough

Fine katter!

06.aug.2011 @ 01:31
URL: http://theworldisnotenough.blogg.no/
posta av: Hanna

Hovefestivalen 2011. The Strokes, småregn, halvfulle likesinnede, klamme kropper og dansing med folk du ikke skjenner.

Den peneste gutten jeg har sett i mitt liv, han sto rett foram meg. Gikk litt nærmere kun for the heck of it, uten noen intensjoner, men da han så meg kom han bare nærmere og hvisket meg i øret og spurte om han kunne kysse meg. Vi klinte the sanger through out through, før han måtte gå. Plasserte begge hendene rundt ansiktet mitt, så meg inn i øyene og kysset meg en siste gang. Så han aldri igjen. Fikk aldri vite navnet hans.

06.aug.2011 @ 02:57
posta av: frk. Ingvaldsen

Har mange fine minner, men dei finaste må nok vere frå Italiaturen eg var på i juni, saman med skulekorpset og ei heil skokk småungar. Vi budde på eit lite hotell med koslige hotellarbeidarar og hotellet låg ca 2 gåminutt frå den største stranda eg har sett! Eine kvelden stod eg og ei anna på balkongen hennar og såg på nabohotellet som hadde karaokeshow, og når den unge og kjekke hotellmannen som sang såg meg og ho andre som stod å dansa til musikken smilte han til oss og vinka oss ned. Men vi gjekk ikkje bort, i staden for tusla vi rundt i byen og møtte på tre kjekke gutar frå Hamar som blei overlykklige for å møte nokon som dei kunne snakke norsk med!

Reiser du nokon gong til Italia må du besøke Rimini, byen min, Venezia, og lilleputtstaten San Marino <3

06.aug.2011 @ 03:15
URL: http://robvild-ingvaldsen.blogspot.com
posta av: Hanne

Å våkne tidlig av skarpt sollys som lyser gjennom de gule gardinene i sommer huset. Ha vannmelon til frokost og løpe ned på svaberget og sole seg. Etter på hopper jeg med fart fra tre meteren. Mer fine sommerting er å spise reker på loff med majones, agurk, sitron og pepper oppå, kjøre min lille motorbåt som ikke går mer en 4 km/t, men akkuratt der og da gjør det ingen verdens ting. På kvelden sitter jeg ute, med bestemor sin ull anke over meg, ser på en fin.serie og drikker iste. Med litt hell med sommer været, er sommeren det fineste jeg vet.

06.aug.2011 @ 10:31
URL: http://Hannest.blogg.no
posta av: Mari

Å øve kjempehardt på sanger i tre dager, for så å holde en konsert sammen med fantastiske musikere. Det var jeg og bestevenninnen min som gjorde det sammen. Og så få til ting man aldri har fått til før, bare fordi man fikk et lite tips. Og å bare sitte stille sammen med venner og vite at man har det bra. Og såklart å sitte bekymringsfri på en solseng i Hellas og spille kort, da man får en telefon som sier at jeg fikk jobben som jeg har jaktet på i et år ^^

06.aug.2011 @ 11:37
URL: http://iramiram.blogg.no
posta av: Birx

Fire søstre med familie og barn var sammen i to døgn etter at den yngste på 17 egentlig skulle vært på Utøya men ombestemte seg i siste liten... Grilling, kos, svømming, barnelatter og tusenmillioner vannloppebitt!! Disse to dagene vil stå som sommerens fineste opplevelser for meg.

06.aug.2011 @ 11:48
posta av: ann cathrin

Å sitta på ein megagod restaurang på Kreta isamen med min kjære, lange samtaler og halda hender over sjokoladefondant og iskalde drinker. Ta av seg skorne, halda hender og gå barføtt på stranda på veg heim i solnedgangen:)

06.aug.2011 @ 13:14
posta av: Maiken

Då eg reiste til Alanya med ei god venninne tidleg i sommar. Me hadde vore ute, dansa og ledd mykje. Då me kom tilbake til hotellet var me fulle, glade og slettes ikkje klar for seng. Det store bassenget virka med eitt kjempefreistande, og me heiv av oss alle kleda og hoppa i det. Venninna mi forsvann under hotellbaren, og eg klarte ikkje gjer anna enn å le. Dei hotelltilsette leita etter ho medan eg låg på kanten og skratta. Ho gjorde heile veka til ein samanhengane latter-ferie. Eit minne, og ein ferie eg ikkje ville vore forutan.

06.aug.2011 @ 13:44
posta av: r

da jeg feiret bursdagen min med familien min. vi kjørte på ferie til tanter og onkler og søskenbarn og venner og kjærester i nordland og noen av dem hadde jeg ikke sett på flere år!vi hadde kjøpt inn masse grillmat og ble nødt til å grille i garasjen fordi på bursdagen min regnet det hele dagen og det var så kaldt ute at vi måtte ta på oss ullundertøy, selv om det var midt på sommeren. vi satt i garasjen i timevis og lo og grilla. jeg så rundt på alle de jeg er så glad i og tenkte at dette er sånne øyeblikk som varmer hele vinteren:)

06.aug.2011 @ 14:51
posta av: Camilla

Fineste sommerminnet må ha vært gårsdagen, da jeg feiret bursdagen min med de fineste menneskene jeg kjenner, fikk gamle kamera og gavekort på fotoutstyr fra de fineste i verden, øl, gule heliumballonger med juletreglittertråd og happy birthday to you spilt på en ikke helt stødig fele. Så videre til konsert der kjærestepus varmet opp, der jeg danset til den morsomste dubstepen i verden, der jeg tok bilder jeg er kjempestolt over og der jeg ikke kan huske å ha smilt eller ledd så mye på en evighet. Livet smiler.

06.aug.2011 @ 16:48
URL: http://paralysismeabhrahch.wordpress.com
posta av: Helena Maria

Mitt beste sommerminne må være da mine to mest fantastiske Skrovajenter satte seg på flyet ned til Oslo, deretter måtte de ta tog og buss for første gang alene, kun for å besøke oss på hytta på Sørlandet. Det var over et år siden vi så de sist, men når de endelig kom, så virket det ikke sånn. En herlig uke fikk vi sammen. Aurora og jeg våknet midt på natten, tuslet rundt på hytta, gikk ut for å se på regnet, så satte vi oss i senga, spilte fin musikk som minte oss på de to årene vi jeg bodde på den fine øya og vi var sammen hver dag. Vi lo og snakket mens vi lakket neglene. Nat gikk inn i dag og vi stod opp og badet i havet. Resten av familien kom ut og badet med oss, deretter stilte alle seg i dusj-kø utenfor baderomsdøra, vi tok tiden på de som stod i dusjen, etter to min banket vi på døra, og nestemann kunne gå inn. Dagene videre gikk med på å kjøre båt på den fine sørlandet, spise is, gå turer og ellers bare snakke masse om den fine øya som jeg savner så mye.

06.aug.2011 @ 17:50
URL: http://kreklingphoto.blogspot.com/
posta av: Annie

Mitt beste ferieminne er da jeg hadde spontan overnatting med tre gode venner. Han ene er utrolig fin, og jeg fikk kile ham på ryggen til han sovnet. Det var bra.

06.aug.2011 @ 22:18
posta av: Hanne Marie

Da jeg slapp en rød rose ned på kisten til min gode kamerat etter at den var senket i jorden, og det hadde regnet hele dagen helt til det øyeblikket rosen traff båren og solen tittet frem bak en sky. Og jeg ble varm på ryggen. Det var fint.

07.aug.2011 @ 00:22
posta av: ingen vet om denne bloggen

Oi, gÅr det IKke an å skrIvE med STORE bokStaVEr heR?

posta av: ingen vet om denne bloggen

Mitt beste sommerminne hendte i år. Dette skoleåret har jeg vært utvekslingsstudent på den vakreste øya i England og da jeg kom hjem igjen, var det første jeg gjorde å bestille flybilletter tilbake, fordi jeg savnet det så mye. Jeg fortalte ingen at jeg skulle tilbake. Først overrasket jeg kjæresten min, men på kvelden tok jeg bussen til min bestevenninne, gikk barbeint i kveldssola bort til huset hennes og foreldrene hennes slapp meg inn. Jeg skypet henne fra stua hennes (uten kamera), og mens hun fortalte meg at hun ikke hadde det noe bra om dagen og savnet meg veldig, gikk jeg opp trappen mot rommet hennes, banket på døren og gikk inn. Hun stormet mot meg, to hylende og gråtende jenter som ikke klarte å slutte å ta på hverandre, vi løp ned til stranden og gikk langs der vi pleide å gå, mens hun fortsatte å ta på meg for å være sikker på at hun ikke drømte.

posta av: Ingrid

Jeg var på fest hos kamerat, og alle skulle overnatte. Rundt leggetid sto jeg og han jeg er mest glad i av dem alle, litt mer enn brisne, på et knøttlite rom med do og vask og pussa tennene sammen i et kvarter, haha. Vi så på hverandre i speilet og han flirte av meg fordi jeg er kort og han blunka til meg og da vi skulle spytte i vasken berørte kinnene våre hverandre. Det var kanskje ikke så stort, men veldig fint. Og hvis jeg gifter meg en gang håper jeg at det blir sånn hver kveld når vi pusser tennene, bare at vi hører på the beatles i tillegg.

07.aug.2011 @ 13:55
posta av: e

befinne seg 33 meter over bakken iført sele, utløyse seg sjølv og flyge!

(bakfull, klarer ikkje ordentleg språk)

07.aug.2011 @ 15:10
posta av: ane

det beste var den natta jeg og kjæresten ikke fikk sove. vi snakket ut om det som snart skal skje, om alt det vonde, og om det (om enn pittelille) gode også. etterpå hadde vi god sex, og jeg sovnet med armene hans rundt meg.

07.aug.2011 @ 19:05
posta av: Forglemmegei

Om natta, på øya mi langt ute i havgapet kokte hodet mitt sammen en nydelig idé til en bok (jeg skriver nemlig alt jeg kan); jeg satt oppe i timevis med dogg på vinduet og brennende lys på skrivebordet og tygde på blyanten og fylte ark etter ark med ideer og personskildringer og skisser og navn og små detaljer; Det fløt av papir på sengeteppet og nå er hele historien klar og jeg klør i fingrene etter å få skrevet den ned.

07.aug.2011 @ 19:12
URL: http://nuuskamuikkunen.blogg.no
posta av: Mina

jeg tok med mine tre beste venninner til oslo. Vi bodde i en leilighet, shoppe i sentrum, spiste masse is, hadde picnik på gresset og så sex and the city om kvelden. Beste sommerminnet i år!

07.aug.2011 @ 20:54
URL: http://missmoodswings.blogg.no
posta av: Helene

å sitte og se på havet kl. 02.00 midt på natta med te, avokado, skriveblokk, penn og en gitarspillende kjæreste og bare vente på at inspirasjonen skal komme dalende.

Intimkonsert med Rudi i Sjøbua på Skjærgårds.

Å ligge alene på et svaberg og lese bok til bølgeskvulp og varmende solstråler.

Å kysse den fineste i verden veldig masse veldig fort under et tre før de andre kommer.

Å lage en svær sjokolademuffinskake med sjokoladebiter og knallrosaglasur og spise det sammen med blåbær og hjemmelaget vaniljesaus.

Å spille piano mens det regner ute.

Å ligge på terrasen med is, bok og solskinn og humlesurr i øra og lukta av nyklippa gress i nesa. Å danse i regnet som en tulling til Newworldson live sammen med gode venner.

Å rydde i skuffer og skap og finne gamle kjærlighetsbrev eller dramatiske, selvskrevne dikt.

Å dra på biltur med mamman og pappan min.

Å besøke familien i Larvik.

Å stå på en bro midt på natta og det blåser og man ser havet og horisonten og snakker med den fineste i hele verden om dype, viktige ting.

Å tusle barbeint i regnvær uten hastverk sammen med sin bestevenn

Å sitte på en benk i timesvis og høre på stemmen til den man er mest glad i hele verden

Å våkne av at solstrålene kiler deg på øyelokka og fuglene synger forsiktig

Å se lyn og høre torden, og vite at man uansett er trygg i den store smijernssenga si

Å beundre utsikten over vakre åkre og blå fjell fra terrasen

Å lukte på og se på mamma sitt flotte rosebed

07.aug.2011 @ 21:36
URL: http://oneyearofcreativity
posta av: CingT

Å få vere med på valpefødsel, og seinare sjå at dei små nurka veks til dei vakraste, vakraste små Border Collieane som finst, berre ein månad gamle. Å sjå korleis dyr har eigne særtrekk, båe psykiske og fysiske, alt frå byrjinga. Livets mirakel.

07.aug.2011 @ 22:29
URL: http://cingt.net
posta av: Dina

Å være pårørende og få lov til å hjelpe og være masse sammen med min aller beste venninne, som overlevde Utøya.

08.aug.2011 @ 10:24
posta av: Arja

Hør da: Når det finnes en båt fra 70-tallet, der det er fest en sommerkveld, og det er tjue stk ute på dekk. Og du har håpet i 2 timer at det skal bli par-dans, for det har du sett for deg inni hodet ditt. Og du har sett på han som eier båten i hele dag. Og når du tar ut hånden, så danser dere swing, og det gjør dere hele kvelden, og du vil ikke engang kysse han fordi da blir det for mye kjærlighet. Fordi kjærligheten lyste like sterkt som sol-refleksen på bølgene tidligere på dagen, og når dere så på hverandre var det som ansiktet revnet for du smilte sånn. Og når du tenker tilbake på når han knep deg i kinnet, og tilogmed i dobbelthaken på en romantiske måte, skjønner du at akkurat da var livet ditt var perfekt.

08.aug.2011 @ 19:41
posta av: Stine

Det beste sommerminnet mitt er å ha fått være med min bror og søster i Berlin. Vi bor nemlig på tre helt forskjellige steder, og dermed er det svært sjeldent jeg får møte de begge to på én gang. Det som gjorde det ekstra fint var også at min kjære var der og delte det med meg.

09.aug.2011 @ 00:09
URL: http://pussartillfrukost.blogspot.com/
posta av: røverdatter

vi sykla rundt hele søndeled og bada nakne i vannet. etterpå lå vi kalde og varma oss på berget i sola. og han hadde vist meg hvor bestefaren hans vokste opp, og hvor han syns det er finest i verden. egentlig skulle vi plukke blåbær, men det fantes igjen og det gjorde ingenting, vi var altfor late uansett. vi spiste heller søte nektariner mens vi lå der nakne. og jeg hadde det bare fint og glemte å være lei meg for at han flytter langtavgårde akkurat nå.

hele den uka jeg var hos han var egentlig det fineste i hele sommer, men neste sommer skal bli enda bedre, for det har vi bestemt allerede nå. fortenk.

09.aug.2011 @ 19:31
posta av: Heidi

jeg giftet meg!!!!! <3 <3 <3

10.aug.2011 @ 09:50
posta av: Erika

It was a beautiful evening, the eveningsun was warm and left the world in gold. I sat with the most wonderful people on a blanket in Slottsskogen, Gothenburg, eating sushi, laughing and singning a long to the worlds greatest band, that stood about 300 meters away from me. And i cried out of pure happiness. I wanted to stay there forever.

10.aug.2011 @ 11:14
URL: http://visamigstorahavet.blogg.se
posta av: RagnaRock

Å bare vandre langs Venice Beach mens jeg nipper til en Budweiser og ser på de flinke gatemusikantene, kunstnerne og hippiene. Sola varmer og kjærest går ved siden av meg. Vi ler, tar bilder og kysser. Det var en fin tur. :)

10.aug.2011 @ 14:38
URL: http://ragnarock.blogg.no
posta av: Kine

Da min demente mormor for første gang på mange måneder tok på leppestift, parfyme, øredobber og ordnet håret, helt av seg selv og helt uten hjelp <3. Så sa hun til meg at jeg så ut som en trollunge på håret. Første meningsfylte setningen på ukesvis :)

10.aug.2011 @ 16:39
posta av: linnea

alle dei bra minna er gøymd bak den store svarte skya her:
Då kjærasten min sa han ikkje trudde det her kom til å funke. Då eg fann ut at det sjølvsagt er mange, mange jenter der ute som ville ha den utruleg søte, sjarmerande og kjekke kjærasten min. Då eg drakk meg full for fyrste gong, hadde sex med nokon andre enn kjærasten min, og kjente meg som den fælaste personen i verda. Då eg slo opp, og byrja å grina i telefonen. Då eg lot vera å fortelja han at eg hadde vore utro. Og no kjennes alt som ein svart klump inni meg, fordi kjærasten min nesten har funne seg ei ny dame, medan eg framleis elskar han, og berre ligg å ynskjer at eg var modig nok til og fortelje han at eg hadde hatt sex med nokon andre, og at me kanskje hadde fått det til å funke.

10.aug.2011 @ 21:56
posta av: silje

åå, nå har jeg lest alle etter å ha lest oppsummeringsinnlegget ditt, og jeg vil dele mitt, bare for å gjøre det.

jeg var på festival og hadde ledd, prata engelsk og danset ordentlig swing med en litt eldre skotsk gutt nesten hele kvelden. jeg gikk småfull, glad og vemodig mot campen etter endt konsert. det hadde begynt å striregne. plutselig kom han løpende bak meg, tok meg i hånden og sammen løp vi inn i en liten beksvart gapahuk. så sa han "you should always smile". og fortalte at han er "off girls at the moment" men at jeg har et så nydelig smil at han bare hadde hatt lyst å kysse meg hele kvelden. det fikk han. så tok han frem speilrefleksen sin og tok noen bilder av vinduet, han fikk det ikke helt til, så jeg måtte lære han noen triks. så med våre fire hender på kameraet tok vi et veldig vakkert bilde av regnet. han mange flere kyss før vi skiltes. kommer aldri til å se han igjen, men det er helt greit, da vil dette minnet være gull verdt lenge.

11.aug.2011 @ 00:27
posta av: Catharina

<3333333333333333333

11.aug.2011 @ 16:24
URL: http://www.catharina-kroken.blogspot.com
posta av: nala

Når jeg satt mellom åtte fjelltopper som så vidt slapp inn litt sol mellom skyene med blåbær i magen og på fingrene og leppene, og bare var helt stille, og visste at livet hadde gitt meg et øyeblikk jeg kunne tenke på når jeg skal dø.

12.aug.2011 @ 12:19
posta av: M

Da jeg våknet klokken fem om morgenen av at han ikke kom i dag heller. Utenfor vinduet regnet det, og jeg hadde mageknip av skuffelse og forventning, for nå må han vel komme snart?Han kom ikke.

Smerte kan også være vakkert, om ikke akkurat fint.

14.aug.2011 @ 08:06
posta av: Oda

beste sommerminne var nok at jeg fant ut at alt kom til å gå bra til slutt, at det ikke er noe galt med gråe dager hvis du har noen å dele dem med.

15.aug.2011 @ 12:45
URL: http://www.regnoverhjertet.tumblr.com

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/29953556