kanskje astronautjenter med vektlause kyss.kjelde.denne bloggposten hos elsa, der ho får lesarane sine til å skriva om sine eigne bloggar, får meg til å bli så himla nysjerrig på kven det er som les her. ofte besøker eg jo bloggar som legg igjen kommentarar men eg veit at det berre er ein pytteliten prosent av de som les, og det gjer meg så fantastisk nyfiken på kven de er. så, no vil eg at de legg igjen ein kommentar der de skriv om dykkar eigne bloggar! så lovar lovar lovar eg å besøka kvar og ein også samla nokon av dei i eit eller to eller tre innlegg her igjen. det syns eg er ein strålande idé.this blogpost, from elsa, where she makes her readers write about their own blogs, makes me so curious about who reads this blog. i visit the people who comment, but i know a lot of people don't, and it really makes me amazingly curious about who you are. i want you to leave a comment where you write about your blogs and i promise to visit every single one and make an entry or two or three about them. what a wonderful idea.


kommentarar:
posta av: Solveig Villung

Eg bloggar om alt eg føler for å blogge om :) Musikk, foto, kverdag, tankar og kle :)

28.aug.2011 @ 14:06
URL: http://www.ssolveigv.blogg.no
posta av: Oda

jeg blogger som regel om følelser, fine ting og hverdagen. Jeg har en tumblr så det blir mye reblogging av vakre og inspirerende ting :)

28.aug.2011 @ 14:08
URL: http://www.regnoverhjertet.tumblr.com
posta av: kristin

Jeg blogger om bøker på Bokmerker.org!

28.aug.2011 @ 14:19
URL: http://bokmerker.org
posta av: Thea

Min blogg handler om hverdagen med tekopper, strikketøy, fine og kanskje litt såre ting, livet, mine amatør-forsøk på foto og i nå for tiden, en myk liten valp :) Den leses for det meste av venner og familie, men hvis du leser den blir jeg veldig glad og ganske så kry!

28.aug.2011 @ 14:22
URL: http://b-e-twixt.blogspot.com/
posta av: the Helene

jeg blogger om ting jeg tenker på og ting jeg gjør og ting jeg vil gjøre. meg meg meg, rett og slett. også poster jeg bilder som jeg tar. jeg holder på og finne min "skrivestil", så bloggen er litt vimsete og rotete for tiden.

28.aug.2011 @ 14:29
URL: http://withbrandneweyes.blogg.no
posta av: Nora

For tiden skriver jeg ikke så mye, både fordi jeg ikke har så mye å si, og fordi jeg ikke helt vet hva andre syntes om at jeg blogger. Dag tre på skolen hørte jeg brått noen si "Visste dere at Utter har BLOGG?". Selvtilitten sank litt.

Jeg reiser til USA som utvekslingsstudent 12/13, og jeg blogger om alt fra søknadsprosesser, til hvor mye jeg gruer meg, hva jeg skal gjøre med livet og hva jeg skal bli når jeg blir stor.

Igrunn er den ikke så mye å se på, men den reflekterer da meg som person ganske godt uansett.

28.aug.2011 @ 14:35
URL: http://norauf.blogspot.com
posta av: elise sophie

Hei, Mariell!

Jeg har en blogg som startet som en altmuligblogg, men som nå er en fotoblogg. Jeg tar mest bilder med et gammelt kamera jeg fikk hos min bestefar, så jeg tar mest bilder med film, men også litt digitalt. Jeg har litt lyst til å jobbe som freelance fotograf, kanskje innen matfoto, eller hage. Men jeg liker også å fange menneskene jeg kjenner på film, og prøve å vise litt av deres mange fine sider gjennom bildene jeg tar. Det er spennende og veldig gøy. Håper du tar en titt! Adressen er: www.elisesophie.blogspot.com

takk! du er fin!

28.aug.2011 @ 14:36
URL: http://www.elisesophie.blogspot.com
posta av: Stylenerd

jeg blogger om den fine hverdagen jeg har! også blogger jeg og en del om en stor interesse av meg; tekstiler og klær. Jeg liker å finne gamle klær på loftet og er en stor tilhenger av fretex. Ellers så liker jeg jentene mine, glittereyeliner, friluftsliv og mye annet som gjør hjertet varmt! Jeg er ikke så flink til å ta bra bilder ennå, men jeg lever og lærer og bruker kameraet hvorenn jeg går. Ellers skal jeg snart flytte til England og der skal jeg selfølgelig blogge om min fine hverdag med te på morningen, regntunge dager på cafe og alt det andre de har å tilby over dammen! ps: elsker elsker bloggen din<3

28.aug.2011 @ 14:43
URL: http://www.stylenerd.blogg.no
posta av: PinkBow

yay, i'm a huge follower of yours (& on ig) but have never left a comment. i adore your photography and your feminine take on life. i guess i aim for the same :-)

28.aug.2011 @ 14:44
URL: http://www.pinkbow.net
posta av: ida susanne

Hei :) På min blogg liker jeg å få utløp for alt jeg tenker og føler på. Det er også polaroids, musikk jeg liker, kjærlighet, klær, litt fra hverdagen, bilder fra tumblr og annet fint. Klem til deg!

posta av: Maren

Jeg har en liten, men forhåpentligvis ganske søt blogg om de fine tingene som kanskje sender litt smil og glede ut i verden. Jeg er så glad i denne delen av bloggverdenen selv, hvor man setter pris på disse gledene. Om det er en ny tekopp med Marie fra Aristokattene på, en ekstra god kake, en dag med de beste episodene av Glee og Gilmore Girls, klær med pastellfarger, rosa karuseller, eller en snill kjæreste som plukker en blomst til deg på vei hjem.

28.aug.2011 @ 14:45
URL: http://puddersky.blogspot.com/
posta av: thalesunniva - You`ll never shine if you don`t glow!

Jeg blogger om min fantastiske hverdag med kjæreste, venner og verdens beste skole. Jeg blogger somregel om ting som er fint og ting jeg gleder meg til. Også legger jeg ut mange bilder, for bilder er gøy!

28.aug.2011 @ 14:46
URL: http://thalesunniva.blogg.no
posta av: SIA - fotografi og hverdag

Jeg blogger om det som fyller dagene mine, av og til er det stille når jeg er opptatt med alt mulig annet. Men når jeg er flink er den full av foto, bøker, fine filmer og masse hundebilder.. Bloggen hjelper meg med og aldri stoppe og være kreativ, sakte men sikkert blir den mer sånn som jeg ønsker og være, orginal ;)

28.aug.2011 @ 14:48
URL: http://stillwaters.blogg.no
posta av: Marte Forsberg

Jeg blogger kanskje om det stikk motsate av deg, så kan nok ikke garantere at den faller i smak. Men jeg blogger allikevel på marteforsberg.no . Innimellom kan det også komme andre ting, som litt dypere innlegg om hva som foregår på innsiden av hodet mitt.

28.aug.2011 @ 14:48
URL: http://marteforsberg.no
posta av: Marti

Jeg tar for det meste bilder som jeg legger ut på bloggen min. Innimellom skriver jeg litt om hva jeg holder på med. I det siste har det blitt litt lite å skrive om -ikke fordi jeg ikke har noe jeg vil si, men fordi jeg har alt for mye jeg vil si, som jeg aldri får formulert godt nok.

Jeg har fulgt bloggen din en stund nå, og jeg har bare lyst til å si at jeg elsker bloggen din, spesielt bildene dine. :)

28.aug.2011 @ 14:53
URL: http://draggingdeadbodies.blogg.no
posta av: Marte

hei! min blogg opprettet jeg da jeg ble dumpet og brukte den litt som dagbok for alt jeg tenkte på. den er fremdeles et slags dagbok for meg, men nå er det ikke bare trist lenger, det er også positivt! :) også poster jeg det jeg måtte finne inspirerende og fint! og akkurat nå skriver jeg veldig mye om hva jeg gjorde da jeg reiste jorda rundt tidligere i år.

det er ikke så mange av de jeg kjenner i virkeligheten som vet om bloggen.

28.aug.2011 @ 14:54
URL: http://blaamerker.blogspot.com
posta av: Catharina

Jeg blogger på klisjé måten. Jeg blogger om mitt liv og det somm opptar meg. Helst bilder av alle dyrene, litt om bøker og enda mer om film.

Jeg er veldig inspirert av deg i perioder : )

28.aug.2011 @ 14:56
URL: http://www.catharina-kroken.blogspot.com
posta av: Malin :)

min blogg er gjerne ikke så interessant som alle de andre over meg. skriver mest til de nære menneskene rundt meg som jeg kjenner, og som kjenner meg. en del bilder(natur++), og om hvordan dagene mine er.

28.aug.2011 @ 14:57
URL: http://malinbergerasmussen.blogg.no/
posta av: Guro

http://gurotorget.tumblr.com/

Dette er egentlig en blogg hvor jeg bare legger ut bildene jeg tar. Rett og slett og ferdig med det. Også deler jeg fine sitater.

Jeg blir inspirert av masse rart. Fra shoot til shoot, fra dag til dag. Bøker, musikk, modige mennesker, filmer og verden.

28.aug.2011 @ 14:59
URL: http://gurotorget.tumblr.com
posta av: Inger Selvig

Følger deg på bloglovin, men er alt for dårlig til å kommentere desverre. Tusen takk for at du lager så himla fine innlegg! Min blogg handler for det meste om mote, og er et sted der jeg får utløp for min overfladiske side. Nesten ikke noe personlig, nesten ikke noe meninger. Bare ting som inspirerer meg eller som bare er fine :)

28.aug.2011 @ 15:00
URL: http://www.ingerselvig.blogg.no
posta av: Hege

Min blogg er en livsstilsblogg som handler om meg og mitt liv som gift, jazzstudent og vegetarianer. Jeg skriver positive innlegg om hvordan man stresser ned og kan tenke over det fine i livet, samt alvorligere innlegg om dyrerettigheter, vegetarmat og pels.

Jeg har også 3 søte kaniner på en litt uvanlig måte - nemlig frittgående inne sånn hunder eller katter får være. Poster jo litt bilder av dem.. Og av den fine pudderblå sykkelen min.

28.aug.2011 @ 15:04
URL: http://undulin.blogspot.com
posta av: Maren

Bloggen min veksler mellom å være et kåseri om fylla, aldeles subjektive artikler om musikk jeg elsker og kjærlighetserklæringer til vennegjengen som er spredd landet rundt. Og siden jeg har en liten forfatter i magen, så legger jeg av og til ut tekster som jeg har skrevet. Da er poenget at de som leser skal få noe å tenke over.

28.aug.2011 @ 15:08
URL: http://www.vimaaikkebligamle.blogg.no
posta av: T H E R E S E

hihi, min blogg... det er en fotoblogg som oppdateres alt for lite (fordi dataproblemer og slikt), men ja, det fins jo så mange fotoblogger, men likevel er det faktisk noen som liker bildene mine og derfor fortsetter jeg. Legger lite av privatlivet mitt og andre i bloggen, men fine kommentarer varmer så mye og tilbakemeldinger er fine.

28.aug.2011 @ 15:09
URL: http://mapak.blogg.no
posta av: ingrid

jeg kan egentlig ikke forklare hvordan bloggen min er, eller kategorisere den - den er meg, inspirerte ingrid, fotoingrid, glade ingrid, tristeingrid, ingrid med meninger, likegyldigeingrid. alt jeg er og har vært, på en måte. eh, ja. for meg er bloggen viktig for meg, og selvom det er hyggelig med lesere blogger jeg ikke for noen andre enn meg. det er et sted hvor jeg kan putte ned deler av meg når jeg vil og når det passer for meg.

28.aug.2011 @ 15:10
URL: http://runwildwithme.blogspot.com
posta av: Lille Frøken Norge

Jeg skriver for det meste om meg selv og livet mitt. Bloggen har blitt det stedet jeg kan skrive ned alle tankene mine og beskrive det jeg føler. Jeg har ikke noe bestemt tema og skriver innlegg når jeg føler for det.

28.aug.2011 @ 15:11
URL: http://www.lillefrknorge.blogg.no/
posta av: Polkadotdays

Jeg skriver om å være nordmann i London! Her har jeg bodd i fem år, og er nå gift med min kjære fra Skottland. Skriver om ting som gjør meg glad, fine ting med London og ting jeg savner i Norge.

28.aug.2011 @ 15:13
URL: http://www.rosesandlilacs.blogspot.com
posta av: Mari Mushom

www.mushom.blogg.no

jeg blogger om livet mitt som jeg lever, bildene jeg tar, oppskriftene til kakene jeg lager, sangene jeg hører på, tankene som jeg tenker og ellers alt mulig som måtte falle meg inn :-)

28.aug.2011 @ 15:14
URL: http://mushom.blogg.no
posta av: dorothea

hei ! Min "bloggkarriere" starta på doroseisann.blogspot.com. men så fann eg ut at bare bilder var min greie, så no er tumblr blitt min platform for å utrykke det eg syns er fint her i verda, og det av det som eg klarar å fange opp med mitt eige kamera. eg er så glad i trær, lys, brune skinnsko, guttar i strikkegensere og bøker og syns bilder seier så myke at det blir nesten bare det. og eg blir så inspirert av deg du gjer med bloggen din, du visar at ein blogg kan vere såå mykje forskjelling ( !) og av kval og action film, at eg kanskje ska prøve på nytt ein gong. time will show, som dei seier i flåklypa. <3

posta av: thewallflower

Jeg blogger om tegneserien min " Rødtopp" , musikk, foto og fine ting.

28.aug.2011 @ 15:29
URL: http://thewallflower.blogg.no
posta av: gro-m.

Jeg har nettopp starta en blogg, hvor jeg legger ut bilder jeg har tatt med telefonen min (iphone) og kanskje redigert litt på. Har bare bildet og overskrift, og så kan man lage historier rundt det selv. Bloggen heter "Hverdagsbilder", og det er akkurat det det er. Ikke mer, ikke mindre.

Takk for inspirasjon!

28.aug.2011 @ 15:33
URL: http://hverdagsbilder.blogg.no/
posta av: Elise

jeg blogger mest om bildene jeg tar, og om hvordan det er å være student på fotofagskolen. men jeg blogger også om fine og dumme ting som skjer, og om hvor bra jeg har det med kjæresten min.

28.aug.2011 @ 15:36
URL: http://uskummel.blogg.no
posta av: Linnea - vetkje.

Eg skriv tekstar/innlegg om det fine i kvardagen. Forteljer om det eg opplever og det eg tenkjer mykje på. Som å gå turar i regnet for å hoppe i sølepyttane eller å gå med blomsterkjolar og sykle på gammaldagse damesyklar med vin i kurven. Som å høyre på jazz. Lois Armstrong. Miles Davis. Kongane av deira tid. Kongane for alltid.

28.aug.2011 @ 15:38
URL: http://www.vetkje.blogspot.com
posta av: Åshild

jeg blogger om å ville skrive mer enn alt i verden, vennskap, musikk som får hjernen til å spinne som en karusell, bøker, fotografier, kjærlighet og listerlisterlisterlister. og om livet som skolepike i bergen imens man venter på at livet skal begynne skikkelig. litt om alt i verden, egentlig.

28.aug.2011 @ 15:43
URL: http://thelabyrinthine.blogspot.com
posta av: marie.

jeg blogger om foto og fine ting i hverdagen og litt klær selv om det er litt kleint. jeg skulle ønske livet mitt var like fint som ditt, og tidvis er det heldigvis det.

28.aug.2011 @ 15:47
URL: http://www.phobos.blogg.no
posta av: Karoline

Hei.

Jeg har en blogg som er ganske ny og ikke helt "i gang" enda. Grunnen er at den for det meste skal handle om hva jeg finner på i New York. Drar om fem dager til byen og skal være der i tre måneder, og skal være en slags "tips og triks og morsomme ting" i New York. Og litt mote, kunst og film.

28.aug.2011 @ 15:48
URL: http://vogue-wine.blogspot.com/
posta av: michaela

Min blogg er kjempeliten og ukjent og jeg tenker at ingen leser de bortsett fra et par venner. Og så plutselig løper jeg inn i noen fra hjemstedet mitt og så sier de at de har lest masse på bloggen min og er fan. Og så blir jeg paranoid for bloggen min handler egentlig ikke om noenting. Hovedtemaet er giraffer. Resten er fjas. Og jeg redigerer ikke bildene mine så de er stygge. Og jeg har ikke endra på designet på en evighet haha bloggen høres skikkelig stusslig ut. Men jeg liker den lell.

28.aug.2011 @ 15:50
URL: http://giraffemichaela.blogspot.com/
posta av: veronica isabelle

salut, jeg blogger alt for lite for tiden, men jeg tar bilder og studerer klassisk saxofon i århus og lever livet og så har jeg vel litt over ti hostees i vinterblomstfamilien min og slikt.

28.aug.2011 @ 15:51
URL: http://vinterblomst.com
posta av: majann

Hei Mariell!

Jeg blogger om livet generelt. Om den lille, rare hesten min. Om de aller mest fantastiske vennene i hele verden. Av og til om det å savne noen som er langt borte. Akkurat nå fryktelig mye om å flytte. Ofte mye bilder.

Du har en så fantastisk inspirerende blogg Mariell! Fortsett sånn - jeg gleder meg veldig til å følge dere i London (og er bare bittelitt misunnelig..)

28.aug.2011 @ 15:51
URL: http://www.majann.net/blog
posta av: maria

bloggen min er meg i form av en nettside. jeg vet ikke om det finnes en annen måte å forklare det på. jeg blogger om alt fra sykkelturer i regnet, loppemarked og pannekakefester, til hjertevondt og mummitrollet.

28.aug.2011 @ 15:53
URL: http://maria.vinterblomst.com
posta av: Ine

bloggen min heter koffeine, fordi jeg heter ine og er så veldig glad i kaffe. koffeine handler aller mest om små og store gleder. jeg skriver om kaffe, fine ting, frokoster med pannekaker, serier jeg liker, vegetarmat og dyrevern og andre ting jeg brenner for, blogger jeg liker, kjærligheten, fine øyeblikk og andre viktige ting. jeg håper jeg skriver en blogg som er fin til morgenkaffen, som kan være engasjerende og spre glede. og uansett om det lykkes eller ikke, har jeg det veldig fint i forsøket!

28.aug.2011 @ 15:55
URL: http://koffeine.wordpress.com/
posta av: Ingvild Marie

Oi, prestasjonsangst! OG presentasjonsangts.

Jeg blogger om både fint og vondt, og håper også at jeg blogger om det på en bra måte. Innerst inne må jeg innrømme at jeg er ganske stolt av noe av det jeg skriver, og jeg vil gjerne at flere skal lese det. Samtidig er det skummelt, med tanke på at mye av det jeg skriver er veldig nært, og kanskje til tider sårt. Litt etter litt tør jeg å vise skrivingen min til andre, og jeg blir veldig glad for besøk!

28.aug.2011 @ 15:56
URL: http://frivel.blogspot.com
posta av:

Jeg flytter til England i september, og planen er å blogge om hva jeg opplever der :)

28.aug.2011 @ 16:05
URL: http://www.inesusann.blogg.no
posta av: Anja

Jeg skriver og skal skrive om hvordan jeg har det som utvekslingsstudent i Venezuela dette skoleåret. Elsker bloggen din <3

28.aug.2011 @ 16:05
URL: http://mittlivivenezuela.blogg.no
posta av: Madeleine

med min blogg, Sister Disco, vill jag att man ska kÀnna att man aldrig riktigt kan veta vad jag kommer att skriva om eller visa hÀrnÀst. för den handlar om så många olika saker. men det som brukar dyka upp Àr om veganmat, feminism och övriga politiska ting, grym musik, filmer och vardagsÀventyr. och så Àr jag obotligt kÀr i 60-talet, förstås.

pusshej!

28.aug.2011 @ 16:08
URL: http://sisterdisco.blogg.se
posta av: Isabel

bloggen min har i det siste berre vore full av Trondheim og Fadderuke og sånt, men ein kan også finne mykje om Harry Potter, Jane Austen, litteratur generelt og kvardagen min der. Sikkert ikkje noko spesielt, men greitt nok om ein er interessert i livet mitt eller delar ein av interessane mine eller likar humoren min.

28.aug.2011 @ 16:08
URL: http://dasmadchen.blogg.no
posta av: Inger Kristine

Det begynte som en blogg om mat, fine ting og livet, men i det siste har den nok sett mest ut som en reiseblogg.

28.aug.2011 @ 16:10
URL: http://kanskjeimorgen.blogspot.com
posta av: Malina

My name is Malina og det er det bloggen også heter. Jeg har hatt den siden jeg begynnte ved universitet og jeg blogger my om musikk og meg selv, ting jeg gjør eller andre gjør. Jeg liker å vise ting som inspirerer meg og stedene jeg har vært.

Jeg skriver på tre forskjellige språk, fordi hver språk gjør det mulig å uttrykke seg på en helt spesiellt måte.

28.aug.2011 @ 16:15
URL: http://www.moi-malina.blogspot.com
posta av: kine emelie

jeg blogger når jeg føler for det, og det jeg liker best å blogge om er ting som inspirerer meg, fotografi, mote, mat og hverdagen min.

28.aug.2011 @ 16:18
URL: http://kwestvik.blogg.no
posta av: Anna

I'm a copywriter, so my blog is just where I can write about silly, shallow things that I'm interested in. It's how I get away from what I do everyday at work and it's just for me. And my mom and my boyfriend's family, since they are my main readers.

28.aug.2011 @ 16:19
URL: http://blog.heyimanna.com
posta av: nomade

jeg blogger om de beste jentene, om regn, om gutter og om det å være uten gutter, om det som er fint og om det som er trist, om musikk og litt om kunst og en sjelden gang om politikk.

posta av: Maria

Eg skriv om ting som rørar hjarta mitt, dikt, tankar om forandringar. og musikk, masse musikk.

28.aug.2011 @ 16:24
URL: http://www.eiforandring.com
posta av: Suitcase

Vi er to jenter som nylig startet klesmerket Suitcase!

Vi er 19år, er nett ferdig på kjole- og draktsyerlinjen og har tatt svennebrevet.

Vi har systudio i bergen, i en butikk som heter Barrio. Nå har Marie nett flyttet til Danmark for å studere mønster design, mens Rebekka fortsetter å holde Suitcase oppe i Bergen:)

28.aug.2011 @ 16:26
URL: http://www.inthesuitcase.blogg.no
posta av: Melissa

Jeg skriver, poster musikk, videoer og bilder av ting som inspirerer meg. Bloggen var i bunn og grunn ment å være hemmelig, men for en stund siden avslørte jeg meg. Også skal jeg skal til Paris om tre dager, og jeg vil at familie, venner og andre nysgjerrige skal kunne følge med på hva jeg gjør, og hvordan livet der nede er :)

28.aug.2011 @ 16:26
URL: http://langme.blogspot.com
posta av: baredella

Jeg heter vendela, men blir kallt Della av noen. Jeg blogger om det jeg føler for, liker å ta fotografier og å legge de ut på bloggen. Blogger som regel om ting som tar plass i hverdagen min.

Baredella.blogg.no

28.aug.2011 @ 16:27
URL: http://www.baredella.blogg.no
posta av: malin

www.maltar.blogg.no

på min blogg skriv eg om dagar som er så fine, at eg nesten ikkje har ord. men eg skriv òg om dei dagane som ikkje er så fine, men dagar som er så vonde at ein ikkje trur at det kjem nokon dag i morgo. men vips, så blir jo alt bra. og bloggen har hjelpt meg gjennom mykje. det er fint å sette ord på ting. i tillegg til at bloggen har blitt mitt lille fotoalbum. mange bilder eg har tatt, nokre bilder fantastiske fotografar har tatt. bloggen er mitt lille univers der eg kan bestemme absolutt alt utan at noko som helst kan øydelegge, og det er det som er så bra.

28.aug.2011 @ 16:35
URL: http://www.maltar.blogg.no
posta av: Maja Piraja

Bloggen min forandrer seg litt hele tiden - først var den en skrive-og-tegneblogg, så bestemte den seg for å være litt fotoblogg, før den plutselig hadde masse innlegg om klær. Den reflekterer vel hva jeg til et hvert tidspunkt er mest opptatt av, men handler stort sett alltid om kreativitet :)

28.aug.2011 @ 16:39
URL: http://www.majapiraja.net
posta av: Mint

Bloggen min handler om en økologisk og naturlig livsstil, med oppskrifter på både mat og hjemmelaget hudpleie. Jeg skriver også en del om gjenbruk, og fokuserer på at det trenger ikke være kjedelig å være en bevisst forbruker :)

28.aug.2011 @ 16:44
URL: http://mintblogg.blogspot.com/
posta av: Linda

huff, min blogg er et vakkert svart hull.

28.aug.2011 @ 16:44
URL: http://www.lindathereses.blogspot.com
posta av: pernille gulette

jeg begynte egentlig å blogge for min egen del, for å få vonde ting ut, utrykke meg gjennom musikk, tekst og foto. jeg liker å ta bilder, men jeg er ikke særlig flink. så ble jeg veldig veldig syk, og det er ikke akkurat en fin feel-good blogg. fordi jeg er manisk derpressiv og genrelet syk. men den handler jo også litt om å komme seg gjennom dagen og leve. for det er jo det jeg vil

28.aug.2011 @ 16:47
URL: http://killerwhale.blogg.no
posta av: Elri

Hei der! Jeg blogger fordi jeg etter en stund som bloggleser fant ut at jeg selv også gjerne ville være med på leken, jeg kjente inni meg at jeg hadde veldig lyst til det, men ikke helt hvorfor. Da visste jeg ikke hvordan min stemme som blogger ville bli. Jeg visste ikke helt hva det skulle handle om heller. Jeg ville og vil heller finne meg selv enn å forsøke å kopiere andre - i alt jeg gjør. Alle er helt unike. Samtidig - jeg blir kjempeinspirert av mange og mye, og det er supert, og man blir alltid påvirket av andre enten man blogger eller ei, tematisk og estetisk. Synes det er fantastisk at man kan dele på den måten, med alle som har lyst. Så - det jeg har skrevet mest om er det som er viktigst for meg, å utforske livet, kjærlighet til livet, seg selv og andre, det som er vanskelig, det som er vakkert, det vakre i det sorgfulle, latter, tårer, dyr, mennesker, mat, historier, bøker, filmer og mat mat mat. Og planter. Det er utrolig gøy å skrive og fotografere og dele, og få en dialog, kommunikasjon med leserene. På en måte er bloggen et sted der jeg deler av mitt overskudd. Og en plass hvor jeg steg for steg tør å ta del i en del av verden, snakker åpent, er ærlig. Min plass - jippi!

28.aug.2011 @ 17:29
URL: http://enfarliggalei.blogspot.com/
posta av: Anja

Eg har ikkje eigen blogg, men tykkjer det er fantastisk fint å lese din! :)

28.aug.2011 @ 17:32
posta av: Kine

Skriver om livet som (snart) andreårsstudent på universitet i London, om å flytte sammen med forloveden som har vært min i snart 7 år for første gang, og hvordan det er å være en analog fotograf i en digital verden.
Kommer til å skrive mer om livet, hverdagen, matlagingen og kjærligheten om bare to uker. Men akkurat nå går alt i jobbjobbjobb slik at vi kan ha råd til å leve i leiligheten vår med den store terrasen rett ved siden av Thames.

28.aug.2011 @ 17:35
URL: http://monkeyamore.com
posta av: Magpie

Hei! Fint att läsa om allas bloggar! Jag började som elri precis här ovan att blogga för att jag blev inspirerad av alla andra fina bloggar jag läste och ville göra ett försök. Bloggen har funnits ett år och jag har fortfarande inte riktigt kommit på vad den ska handla om - mest är den ett sätt att visa familjen och vännerna i Sverige vad jag har för mig i Stavanger, men delar också gärna med mig av kläder, konst och musik som gör mig glad. Inga konstigheter.

28.aug.2011 @ 17:39
URL: http://magpiesatsunrise.blogspot.com/
posta av: Julie

Jeg blogger utelukkende tekster som jeg skriver, som stort sett omhandler kjærligheten og livet. Har ingen stor leserskare, men jeg skriver mest for min egen del, selvom det er utrolig hyggelig når folk liker det jeg skriver. Min største inspirasjonskilde er Linn Strømsborg/strekhjerte!

28.aug.2011 @ 17:41
URL: http://juliesord.blogg.no
posta av: Egwene

Jeg fikk nettopp eget domene, og det er litt uvant og skummelt... Jeg vet ikke helt enda hvordan jeg skal formulere det jeg vil dele med verden. Men, det kommer etterhvert. Nå bare tar jeg en dag etter en annen.

28.aug.2011 @ 17:44
URL: http://egwenetegelaar.com
posta av: ewelina

i don't have a blog but i love yours. i thought you'd like to know about a 20-year-old girl visiting your site everyday in poland. kisses!

28.aug.2011 @ 17:46
posta av: Stine

På grunn av manglende kamera er jeg ikke den bloggeren jeg skulle ønske jeg var. Min blogg er mitt fristed, hvor alt er rosenrødt og alle problemer er ikke-eksisterende. Det er plassen hvor jeg later som om jeg har ubegrenset med midler og at livet ikke er så vanskelig som det av og til kan være.

posta av: Linda

hej! jeg har blogget litt de siste tre årene for å kunne samle alle tankene mine på ett sted. jeg hadde/har få lesere og har skrevet mest for min egen del. jeg liker å legge merke til vakre ting ved det helt hverdagslige, og har notert ned alle de små tingene som sammen kan gjøre en mandag eller en tirsdag til dager som huskes. jeg flyttet nylig fra stavanger til st. hanshaugen, jeg var (og er) livredd, og bestemte meg for å begynne helt på nytt. derfor opprettet jeg en ny blogg, ting som virker, og der skal jeg samle de fineste fotografiene, tankene, skrive om smilene, trikketurene og om tårene som kommer når jeg lengter hjem. jeg skal skrive om de små tingene som det er godt mulig at ingen andre bryr seg videre mye om, men som det er fint å gå tilbake til senere (når jeg har bodd her en stund, og lurer på hvordan alt var når det først begynte).

28.aug.2011 @ 17:53
URL: http://tingsomvirker.wordpress.com
posta av: Haruhi

bøker. boller. sukkerspinn. for det meste bøker. en bokblogg nesten kjemisk fri for bokanmeldelser, men med fokus på lesing - det å lese og være et lesende menneske (som er det fineste jeg er).

28.aug.2011 @ 18:11
URL: http://bokboble.wordpress.com
posta av: e

det ingen blogg burde handle om; å ville vera alle andre enn seg sjølv. men plis, ikkje nevn denne i eit innlegg om du av ein eller annan grunn skulle få lyst, for det tør eg ikkje!

28.aug.2011 @ 18:12
URL: http://snacksonthebeach.blogspot.com
posta av: Ingvild

en tumblr-blogg med bare bilder:-) er bare ting der jeg synes er fine og som jeg liker:-))

28.aug.2011 @ 18:18
URL: http://dropsofsecrets.tumblr.com
posta av: Ane

blogger bilder som for det meste kjæresten min tar, og legger ved mine egne ord. ofte er bildene nok i seg selv. de viser mine hverdagslykker. jeg er selv innom din blogg flere ganger i uken :0. du blogger vidunderlig!

28.aug.2011 @ 18:22
URL: http://almanakk.blogspot.com
posta av: animablu

Hei :)

På bloggen min skriver jeg om bøker, drømmer og ting som opptar meg i hverdagen. Det kan være alt fra shopping, fester, jobbing, skole, håndarbeid og reiser. Liker bloggen din kjempegodt! Du har så utrolig mange fine bilder, og skriver utrolig fint :)

28.aug.2011 @ 18:29
URL: http://animablu.wordpress.com
posta av: Caroline

Min tumblr er full av ting som inspirerer meg : ballonger, audrey hepburn, makroner, sitater, hender, fint lys, ballett, kaniner, marilyn monroe, sløyfer, blomster, bøker, kart, senger, paris, kattepuser, globuser, bar hud, silkebånd, origiami fugler, rådyr, birgitte bardot, favoritt filmene og favoritt tvseriene.
Bildene er så langt det har vært mulig linket tilbake til orginalkilden - klikk på bildet og du kommer til flickren/bloggen bildet er hentet fra.

28.aug.2011 @ 18:39
URL: http://thegirlwiththemostcake.tumblr.com
posta av: kristine

Eg har ein tumblr dedikert til bøker, te, pastellfargar og alt det fine som finst. Kanskje ikkje så veldig orginalt, men eg samlar alt det fantastiske eg finn på ein plass. Eg har ikkje skrive noko sjølv enno, men det kan snart skje:)

28.aug.2011 @ 18:42
URL: http://booksandpastels.tumblr.com/
posta av: Ingrid

Jeg blogger ikke. Vet ikke helt hva jeg skulle ha skrevet, tar aldri noe annet enn mobilbilder og er vel egentlig for pysete til å ha blogg :) Men jeg liker veldig godt når du spør leserne dine om å fortelle om noe, kjærligheten, den beste ferien de har hatt, det første barndomsminnet eller noe helt annet, sånn at man kan lese fine tekster fra folk som ikke blogger også. For leserne dine skriver veldig interessant når du først spør dem om det. Jeg liker å sitte og lese gjennom alle kommentarene i slike innlegg :)

28.aug.2011 @ 18:45
posta av: kari

Jeg er den lateste bloggeren av dem alle, men det hender seg nå en sjelden gang jeg blogger litt om familie eller hobbyer. Ellers er jeg mest innom andre blogger som får meg i godt humør, sånn som denne. Altså er jeg en 3 barnsmamma med altfor få timer i døgnet, som liker alt som er fint og søtt og gjør meg glad:-)

28.aug.2011 @ 18:52
URL: http://karisgaleverden.blogspot.com
posta av: Dina

Min blogg er vel egentlig en svak etterligning av din. Unnskyld for det, ehe. Men jeg er sinnsykt avhengig av bloggen din, og da jeg ville begynne å blogge igjen, bare ble det sånn.

28.aug.2011 @ 19:07
URL: http://www.wearingdaddysshirt.blogg.no
posta av: Josefine

Åh, det er så gøy, likte sikkelig godt den posten til Elsa! :) Er jo morro for oss lesere å se hvem andre som leser her inne også!

Jeg blogger om alt jeg syns er fint og for å samle på hverdagsglede. Om kjoler, bøker, om akkurat å flytte til Oslo og bli samboer, om te i mummikopp, tyllskjørt på veggen, fine mennesker og tanker.

28.aug.2011 @ 19:08
URL: http://www.josefinecomebyme.blogg.no
posta av: hedda

blogger om min opplevelse av utvekslingsaar i india :)

28.aug.2011 @ 19:12
URL: http://heddadrar.blogg.no
posta av: leser

Jeg har ingen blogg, men jeg er en gladsint jente som har blitt så vant med å være nest best. Jeg leser din blogg fordi det får meg til å senke skulderene, og tenke på alt det fine. For en liten stund.

28.aug.2011 @ 19:17
posta av: Maren Elisabeth

Det er ingenting mennesker elsker mer enn å snakke om seg selv, så jeg vet bloggen min havner i et hav av andre beskrivelser her. Men det gjør ingenting, jeg skriver allikevel.

Bloggen min er veldig uferdig. Det er rosa skjørt, bøker, blomster, havfruer, tegninger i blandt, sko, kattepuser, anbefalinger, skole, regnvær og lukten av aske om høsten. Det er alt jeg synes er fint, rett og slett.

28.aug.2011 @ 19:20
URL: http://maren.vinterblomst.com/
posta av: T

Hei, blir kanskje litt mange blogger for deg her nå, men hvis du vil og har tid kan du lese bloggen til meg og venninnen min.

28.aug.2011 @ 19:33
URL: http://naturbarna.blogg.no
posta av: Anna

Annas verden er om luftpost, tryllekjoler, polkagriser, musikk, hagegnomer og andre røde gleder i hverdagen.

Jeg vil så gjerne at folk skal skrive flere håndskrevne brev til hverandre.

28.aug.2011 @ 19:46
URL: http://fraannasverden.blogg.no
posta av: Mina

Jeg blogger om fine ting fra hverdagen min :)

28.aug.2011 @ 19:47
URL: http://missmoodswings.blogg.no
posta av: Ingvild S

Jeg heter Ingvild, er 27 1/2 år og skriver om ting som gjør deg glad. Og tar bilder av fine ting i Bergen.

28.aug.2011 @ 19:53
URL: http://gladeting.blogspot.com
posta av: meg bare

bloggen min ser så kjedelig og rar ut, men hvis du bare tør å lese litt mer så ser du at jeg blotter hjertet mitt i den og det er litt skummelt og fint å ha hjertet sitt på internett..

28.aug.2011 @ 19:59
URL: http://adeas.blogg.no
posta av: Vemund Eldegard

eg er gutt, og eg bloggar. blogging er på ein måte der ein kan skrive kva ein vil, nesten i alle fall. eg skriv om min kvardag, om foto, om mat og mykje meir. meg og min blogg i eit nøtteskall.

28.aug.2011 @ 20:00
URL: http://vemundeldegard.blogg.no
posta av: Malin

Oioi! Nå kommer du til å få en drøss av kommentarer. Min handler om det meste. Alt som irriterer meg, alt som engasjerer meg. Men i det siste har jeg verken vært så veldig engasjert eller irritert, så den har handlet om me, myself and I. En vakker dag kommer jeg forhåpentligvis sterkere tilbake med bedre pisspreik enn på lenge ;) For det er jo det bloggen skal handle om naturligvis: PISSPREIK!

28.aug.2011 @ 20:02
URL: http://pisspreikdronninga.blogg.no
posta av: Ingrid

Bloggen min inneholder hverdagen min i bildeform, mine meninger og fine ting jeg hører, ser eller tenker på. En gang i blant skriver jeg også om mat, film eller om hvordan det å være hørselshemmet gjør livet annerledes.

Peace!

28.aug.2011 @ 20:03
URL: http://www.peace2love.blogg.no
posta av: KristinxT

Jeg blogger om livet,foto og savn, rett og slett (:

28.aug.2011 @ 20:06
URL: http://www.kfotot.blogg.no
posta av: Forglemmegei

Bloggen min er vinduskarmen. Jeg har sosial angst og føler meg som et stort hus som ingen tør å gå inn i, bare fordi jeg har hengelås på døra, derfor bruker jeg bloggen til å eksponere meg på den måten jeg ikke alltid klarer i virkeligheten; til å fortelle om ting jeg bryr meg om. Jeg skriver om Snusmumrikker og gelébønner og forglemmegei og Harry Potter og colakorker i ørene og venner med pene håndledd, om manuskriptene jeg skriver og om å være avholds og om å være bifil og om å være redd, og så dedikerer jeg alt sammen til dem som skiller seg ut. Så de kan sitte i vinduskarmen sammen med meg.

xxxxx

28.aug.2011 @ 20:12
URL: http://nuuskamuikkunen.blogg.no
posta av: Kiwie//Kristine

Mitt tilmålte område på Internett gjør ikke så mye av seg, men det er der nå likevel. Det har vært hjemmet mitt i fem år nå, og brukes som en forlengelse av notatboken jeg alltid har med meg. Det er mye trivielt gnål om å være redd og tom, men også skriverier om bøker, filmer, musikk, samtaler og sånt jeg kommer på. En og annen fiktiv korttekst finnes også i dypet av arkivet. En teksttung blogg, selv om jeg prøver å ha med litt bilder her og der.

28.aug.2011 @ 20:30
URL: http://rabbelbabbel.wordpress.com
posta av: Pia

Bloggen min handler for tiden om livet mitt i Aachen, Tyskland. Jeg har nettopp reist på utveksling, og er for første gang klin aleine i en ny by i et nytt land der de snakker et språk jeg ennå ikke helt har fått dreisen på. Med andre ord rimelig spennende-skummelt.

Jeg har, som resten av verden, blitt inspirert av deg, og skriver derfor ofte innlegg om hvor fin verden egentlig er. Det er så mye vi mennesker helt glemmer å sette pris på, for eksempel den gode lukta rett utenfor et bakeri eller måten sola reflekteres i brilleglassene til en du er glad i eller hvor hoppende glad man kan bli av kun ett smil. Så jeg skriver litt om sånt.

Jeg studerer medisin ved NTNU, så når ting jeg lærer er for kule til at man kan holde dem for seg selv, prøver jeg å dele litt kunnskap med verden.

28.aug.2011 @ 20:30
URL: http://www.proteinsyntesen.net
posta av: IdaPida

Min blogg handlet mye om meg, mine tanker og varierte like mye som humøret mitt. Akkurat nå har den strandet litt, men jeg vil ikke slette den, for jeg syns den er så fin, og det er en så stor del av meg selv der. Jeg har ikke blogget ordentlig siden februar, men det var vell omtrent da depresjonen begynte å ta knekken på meg. Jeg vil gjerne begynne å blogge igjen, men jeg har ikke konsentrert meg om det akkurat nå, pga. depresjonen min. Det hadde sikkert bare vært sinte, og grå innlegg på bloggen om jeg fortsatte bloggingen, og jeg vil ikke ha en sånn blogg. Jeg vil ha en fargerik blogg, en smilende glad blogg, som inspirerer, motiverer og dufter godt (:

En blogg med fine bilder som man nyter med ullsokker, dyne og en kopp kakao med så mye krem i at du blir kvalm før du er kommet halvveis.

28.aug.2011 @ 20:46
URL: http://itaa.blogg.no
posta av: m

bloggen min er søt og liten. den er kjærlighet og alt som er koselig i verden. den er meg, og det er skummelt, internett er til for alle. men den gjør deg glad i hjertet, det tror jeg. og kanskje litt trist også.

28.aug.2011 @ 21:06
URL: http://www.heirandom.blogg.no
posta av: Kamilla Andersen

Hei! Min blogg handlar om tegningane og maleriene mine. Og litt foto av og til. :-)

28.aug.2011 @ 21:09
URL: http://kamillaandersen.blogspot.com
posta av: Anja

på bloggen min skriver jeg om hverdagen min som student i frankrike, om hvordan det er å dra til et land alene som 18-åring og bestemme seg for å bli hvertfall en sånn tre års tid, og om billig rødvin og god vegetarmat og hvor de har den beste sushien i frankrike. men i det siste har det vært mest om sommerferie hjemme i oslo. faktisk er jeg nettopp nå på plass tilbake i frankrike, kom i dag.

28.aug.2011 @ 21:11
URL: http://anjastensrud.blogg.no
posta av: Ina B. Jakobsen

jeg blogger om alt som er fint. enkelt og greit :)

28.aug.2011 @ 21:29
URL: http://inaajakobsen.blogg.no
posta av: Ronja Constance

jeg har nettopp laga denne bloggen, men så langt har jeg blogga om ting som gjør meg glad, ting jeg gjør, tv serier. har ikke kommet så langt enda, men regner med at jeg sikkert senere kommer til og blogge litt mer om musikk, haier, filmer jeg liker, lister av ting, osv.

28.aug.2011 @ 21:42
URL: http://easierthanland.wordpress.com
posta av: hilde

Hei

Min blogg er ein typisk kvardagsblogg. Den tok til fordi eg ville at slekt og vener av meg og min lille skatt skulle få eit innblikk i våre liv. Som åleinemamma var det viktig at pappafamilien og fikk ta del i kvardagen til jenta mi. Så er den blitt ein "fristad" til ettertanke og refleksjon, til deling av fine ting som opptek meg. Eg er glad i å ta bilder - heilt og fullt amatør - og nøgd med det enn så lenge. Eg tykkjer iallefall eg er flink! :-) Eg er glad i ord..sitat, dikt og ordspel som betyr noko ekstra for meg, som gir meg ein godfølelse blir delt :-)

Eg har fulgt bloggen din sidan 2008(?. Den er ein fristad for sansane. du er flink..

Hilde

28.aug.2011 @ 21:46
URL: http://www.miss-melchior.blogspot.com
posta av: Kniska

Blogger om meg, mitt og mine. Min hverdag i Namsos og tiden frem til mitt eventyr helt alene i store USA! Har fulgt bloggen din i.. Snart to år kanskje? ELSKER DEEN!

28.aug.2011 @ 21:54
URL: http://kniska.blogg.no
posta av: karina

eg syns det er sjukt vanskeleg å forklara bloggen min, og syns det er sjukt flaut når folk påpeikar at eg gjer det. for, ja, det er ganske sært å blogga sånn typisk ein gong om dagen når det faktisk berre er sånn hundre stk som les den.

men, jau, eg bloggar for å ha noko å gjera med bileta mine, med ord som brenn inne og for å ta vare på minner, på kveldar og morgonar og det gjer meg litt glad å tenkje på at eg om held fram med dette eit par år til, så vil eg ha eit fantastisk arkiv å visa barn og barnebarn om mange år fram i tid.

og kva eg bloggar om? vel, om det eg ser gjennom mine auga, alt i frå havregraut til brettspel, i frå pizza i italia til livet i ein vanleg norsk bokhandel. om å vera gift med verdas finaste mann, og om å bli vaksen, for det kjenns som om heile horisonten, alle tankar og kjenslar berre endrar og flytter på seg, i frå veke til veke, og eg er jo iallefall ikkje den same som eg var i fjor. men så er det notida, då, og den må fangast.

28.aug.2011 @ 22:10
URL: http://nattfisk.net
posta av: Cecilie

Jeg blogger om musikk, bøker, hva jeg har gjort, hvor jeg har reist, om neglelakk og om helt tilfeldige ting som jeg kommer på i farta. Og nå har jeg fått meg nygammelt kamera som jeg skal ta mange fine bildet med etter hvert som jeg blir superflink til å ta bilder :)

28.aug.2011 @ 22:20
URL: http://aboutcecilie.ipublish.no
posta av: Ida Fiskaa

min blogg handler om det fine med foto. hvordan jeg ser igjennom mitt kamera, som min opplevelse av livet.

28.aug.2011 @ 22:31
URL: http://blogg.idafiskaa.com
posta av:

Hei på deg, Mariell! Eg skriv blogg om fine augneblinkar, om kjærleik og om kvardagen. Kvardagen i fine fargar! Om verda var i svart kvitt veit eg ikkje kva eg skulle gjort.

28.aug.2011 @ 22:34
posta av: Frøydis

Gløymte jo å skriva adressa. Sånn kan ein jo ikkje halda på.

28.aug.2011 @ 22:35
URL: http://froydiseraas.blogspot.com
posta av: jessica

hello mariell.

my blog is about the things i love the most, photographs, girls with freckles and old dresses.

<3

28.aug.2011 @ 22:35
URL: http://silversagablog.blogspot.com/
posta av: Hilde

Hei Mariell! Jeg har kommentert her før, men kommenterer gjerne igjen. Fotobloggen min er en fotoblogg nettopp fordi jeg liker å fotografere, men ikke er like glad i å skrive. Der deler jeg mest dyr, planter og makro-foto, men i det siste har jeg også vært på fototreff i Oslo og blitt litt flinkere til å jobbe med modeller. Den oppdateres når jeg har noe fint å dele.

28.aug.2011 @ 22:47
URL: http://hildesfoto.blogspot.com
posta av: Hanne

Jeg blogger om... tja. Det er vanskelig å kategorisere bloggen min. Jeg har hvertfall tema på de fleste innlegga, så det er ingen hverdagsblogg. Innlegga kan handle om dyrs rettigheter, Mummitrollet, verdensrommet, Beatles, disneyfilmer, biblioteket, skogen eller andre fine ting. Og så legger jeg ut mine egne analoge bilder innimellom, fra reiser og av katter og sånt.

Ps: Hjartesmil var den aller første bloggen jeg begynte å følge fast, for noen år siden. hurra for deg:)

28.aug.2011 @ 22:49
URL: http://beatle.blogg.no
posta av: Camilla

Foreløbig blogger jeg om alt det fine jeg ser og gjør i hverdagen. Jeg gjør bloggen om til et positivt fristed, hvor jeg kan gå tilbake og se på alt det bra jeg har gjort i livet mitt, og på alle de "vanlige dagene". Fremover kommer jeg nok mye til å blogge om hverdagen på Norges Kreative Fagskole i Bergen, hvor jeg akkurat har begynt for å studere foto, noe jeg gleder meg noe helt enormt til å komme i gang med. Også blogger jeg om Ylva og Loke, da. <3

28.aug.2011 @ 22:49
URL: http://camillarysjedal.blogspot.com
posta av: Caroline

Jeg skriver ganske mye om Paris, som jeg bodde i forrige høst og er ulykkelig avstandsforelska i fortsatt, også skal jeg begynne å skrive mer og mer om alt det fine som (sikkert) finnes i Oslo, og Westerdals, ettersom jeg akkurat har begynt å studere på tekstlinja der! <3

28.aug.2011 @ 22:49
URL: http://www.bowtiemania.wordpress.com
posta av: merete

jeg skriver ikke så mye, men har en liten fotoblogg. blir mest utefoto. av natur og vakre landskap. og litt reise og litt mennesker. :-)

28.aug.2011 @ 23:09
URL: http://mtitlestadfoto.blogspot.com/
posta av: Signe

Jeg og besteveninna mi blogger om vidt forskjellige oppfatninger av vidt forskjellige hverdager på hver vår kant av norge. Bloggen er ganske ny, men begge er vi ustanselig opptatt av musikk, foto, gutter, festligheter og klær, så det blir kanskje mer av det siden, men inntil videre er bloggen vår ganske fin.

28.aug.2011 @ 23:12
URL: http://www.lakriste.blogg.no
posta av: Mari

I bloggen min så prøver jeg å få frem små og store gleder. Fine stunder og forhåpentligvis fine bilder. Selv om det noen ganger er skummelt å blogge, og å legge seg selv ut på nett, er det fint å kunne dele det som gjør livet mitt fint.

Mari ❤

28.aug.2011 @ 23:17
URL: http://iramiram.blogg.no
posta av: Sara

Bloggen min er et sammarbeidsprosjekt mellom meg og bestevennina mi. Vi har aldri bodd på samme sted. Vi bodde i Kristiansand og Gjøvik. I dag flytta vi til Bømlo og Gøteborg. Vi skriver når vi føler for det, og inleggene er ikke lange. De handler oftest om observasjoner og ting vi tenker på.

28.aug.2011 @ 23:47
URL: http://ziggyogstardust.blogspot.com
posta av: Kami

Min blogg består som regel av random tull jeg skraper sammen fra det jeg kaller min hverdag. Ikke noe stort, jeg har ikke header en gang. Men jeg håper den er litt sjarmerende da.

28.aug.2011 @ 23:49
URL: http://apartmentchopsticks.blogg.no
posta av: boatbehind

Min blogg er oppkalt etter en sang av Kings of Convenience. Den er helt ny, og skal handle kjærlighet i alle former og fasonger, om å være aleine i en fremmed by og om gode bøker. Og om å føle seg som en boat behind.

29.aug.2011 @ 00:05
URL: http://boatbehind.blogg.no/
posta av: marire

jeg har en blogg, jeg også (kaller den sjelden "blogg" da, føler ikke jeg er helt der enda). siden min, heller. det er et sted der jeg deler, bare deler, fint og ikkefulltsåfint, livet liksom. på spesiell og/eller generell basis.

29.aug.2011 @ 00:12
URL: http://hoydepunkt.wordpress.com
posta av: Sunniva Sabine

Bloggen min er ei mølje av tanker og bilder og vondt og fint. Om å være 16 år og intetanende.

29.aug.2011 @ 00:18
URL: http://sunnisabb.wordpress.com
posta av: Ragni

oi, okei.

jeg blogger jo fordi jeg har begynt på det beste året i mitt liv, som da også blir det vanskeligste året i mitt liv tror jeg. økonomi, klesvask og husarbeid. grøss. jeg fikk plutselig en trang til å dokumentere alt det fine og alt det vanskelige. så kan jeg kanskje se tilbake på det en gang og tenke GUD SÅ FLINK JEG VAR og smile lurt.

ja, også har det seg sånn at jeg jo flytta fra østsiden av landet til vestsiden av landet og gjerne vil holde foreldre og venner og søsken litt oppdaterte.

så ja. derfor blogg. så den blir litt dagbok-blogg, og det passer meg fint.

29.aug.2011 @ 00:23
URL: http://ragnirabler.blogg.se
posta av: Elisabeth

Jeg blogger mest for min egen del, for å huske hva jeg har gjort på, de dagene jeg blogger. Hvor jeg har vært i livet på det tidspunktet. Nesten som en dagbok på nett. Men ikke helt da. Den virkelige, hemmelige, dagboken ligger under favorittgenseren min i kommoden, med finfint bokomslag i skinn med et stort utskjært tre over hele omslaget. Jeg fant forresten ut for en stund siden at jeg bare skal blogge for meg nå, ikke fordi andre sier, "nå har du ikke oppdatert på en stund, er det ikke på tide", eller for at det er "så kult", men jeg skal blogge for meg, og fra meg, med hjertet. PS: Du er tøff, forresten. Det er fint å ha noen å se opp til. :)

29.aug.2011 @ 01:52
URL: http://queenelisabeth03.blogspot.com
posta av: Mia

Du er vakker.

29.aug.2011 @ 02:26
posta av: Ragnhild

Bloggen min heter Maestro, adressen er minmaestro.blogg.no. Startet for bare noen dager sider, så jeg er ennå ganske fersk i bloggverdenen. Jeg skriver om alt fra mote til politikk! :)

29.aug.2011 @ 03:14
URL: http://minmaestro.blogg.no
posta av: Marcela

Bloggen min handler om bildene jeg tar, fine sanger jeg fant der og der, om ting som gjør meg glad og (lite) om min hverdag. Jeg prøver ikke å skape den beste bloggen i verden, jeg bare prøver å vise den jeg er, så om 5, 10 år kan jeg ta en titt på hvordan jeg hadde det og leve det på nytt.

29.aug.2011 @ 05:58
URL: http://hjartad-hamast.blogspot.com
posta av: Isabel

søta. eg bloggar om tøys, tull, familie, vener, meg sjølv og anna eg finn ut at eg vil skrive noko om. Litt her og litt der. :)

29.aug.2011 @ 06:52
URL: http://regnboga.blogspot.com
posta av: Marianne

Jeg blogger egentlig ikke om noe spesielt, men mest av hva jeg gjør-hvis jeg har gjort noe. Blir også en del oppskrifter og ting jeg har kjøpt/ønsker meg.

29.aug.2011 @ 07:09
URL: http://skadd.blogspot.com
posta av: Thea

Bloggen min er en fotoblogg/ inspirasjonsblogg som innholder kun mine egne bilder. Jeg tar bilder av mote, interiør, reiser og generelt ting som inspirerer meg og som jeg synes er fint. Jeg har lite tekst, og den er på engelsk. :-)

29.aug.2011 @ 07:50
URL: http://www.la-bonbon-vie.blogspot.com
posta av: Ane

Jeg har en bitteliten blogg som egentlig ikke handler om så veldig mye, men med mål om å holde fokuset på det positive. Noen glimt av hverdag, litt kjæresteprat, litt verden, litt musikk, litt kunst, og litt av ting folk er nødt til å smile av. Mye er for min skyld, for å minne meg selv på å tenke på det fine, og så er det fint å få dele litt med andre også. :)

29.aug.2011 @ 09:35
URL: http://idril.blogspot.com/
posta av: Maria

besøk meg, for jeg besøker deg :)

29.aug.2011 @ 10:15
URL: http://litevink.blogg.no
posta av: sandra

Det var en god idè :) Jeg blogger om hverdagsliv, baking, drømmer, interiør, inspirasjon, kreativitet og min store lidenskap - fotografi. Jeg elsker å dele inspirasjon og tanker på bloggen og det ville vært meg en ære om du ville lese mer om akkurat meg og mitt liv :)

29.aug.2011 @ 10:25
URL: http://soelvskjeen.wordpress.com
posta av: Marie

Eg skriv om alt det er tenkjer på, og postar eigne bilete som viser kordan eg har det. Aller helst ynkjer eg at lesarane skal få ein god følelse inni seg, men nokon gongar er ikkje alt godt og då må eg vri det vonde til noko godt. Bloggen er veldig personlig, men likevel open for alles tanker. Håpar eg. Eg liker det som er fint og godt og herleg, og eg håper bloggen min klarar og uttrykke det. For livet er jo fint og godt og herleg.

29.aug.2011 @ 11:24
URL: http://randombluebird.tumblr.com
posta av: Synnøve

hei:)

Eg skriver på nynorsk, om bøkar, filmar, mat og kvardagslivet og litt såndere tankar og favortittar.

29.aug.2011 @ 12:17
URL: http://sprabbe.wordpress.com
posta av: Hannah

Eg bloggar om meiningslause ting, og har nesten ikkje lesarar i det heile teke. I tillegg skriv eg på bokmål, fordi eg tenkte eg "måtte" gjere det då eg byrja å blogge for tre år sidan. Syndtristleit.

29.aug.2011 @ 12:54
URL: http://www.Hannah1.blogg.no
posta av: Sigrid

jeg var skikkelig flink til å blogge før, men nå er ikke bloggen min representativ for meg lenger. du kan godt se på den likevel da. jeg regner med at du egentlig vil bli kjent med oss, og jeg kan fortelle deg at jeg er 17, svært politisk engasjert, og begynner å bli flink til å snakke nå. før ble jeg nervøs av å snakke i engelsktimen og i forrige uke guida jeg 50 russiske studenter i en stavkirke. alle vennene mine er fine, særlig anne marte som har lest bloggen din siden hun fant den og har vært frelst siden. det var hun som fikk meg til å lese den. i dag tenker jeg oppned, og er omtrent på bølgelengde med verden. et par hakk over, kanskje. og nå er det høst, og den klare lufta på høsten er den beste i verden.

29.aug.2011 @ 13:06
URL: http://utvei.blogg.no
posta av: Rebecca

Hej finaste Mariell! Min blogg känner du ju redan till, och jag läser och tittar på fina bilder här hos dig vareviga dag. Jag bloggar om sådant som jag tycker sätter guldkant på min vardag. Bland annat katter, kärlek, frukost, porslin och vintageklänningar. Sådant som jag tycker är fint helt enkelt. En dagbok full av fina minnen att se tillbaka på när livet inte är lika rosigt. Puss!

29.aug.2011 @ 13:10
URL: http://hallonsemla.devote.se
posta av: Ane

Jeg blogger fordi ingen jeg kjenner vet at jeg gjør det. På den måten får jeg utløp for ting jeg ikke riktig vet hvem jeg skal dele det med, samtidig som jeg får utrykke meg både på den ene og andre måten.
Også blir det jo så gøy å lese gjennom alle postene mine når jeg blir eldre!

29.aug.2011 @ 15:07
URL: http://kakekatt.wordpress.com/
posta av: idunn

Bloggen min har ikkje heilt funne seg sjølv enda, trur eg. Men akkurat no er den mest bilder, med litt tekst, som viser korleis min verden ser ut.
Og du er absolutt ei viktig inspirasjonskjelde både for bloggen og ting som ikkje havnar på bloggen <3

29.aug.2011 @ 15:12
URL: http://melankoliamagnolia.wordpress.com
posta av: ingeborg

jeg har laget meg blogg fordi jeg flytter til Paris, og syns det er en fin måte å dele hva jeg opplever med de hjemme. ps. hjartemagasinet er med på lasset, tusen takk for et herlig magasin!

29.aug.2011 @ 15:44
URL: http://latterregn.blogspot.com
posta av: Ingrid

Jeg skriver om livet som student i oslo, kjærlighet og fine ting. prøver å bli flinkere å ta bilder, men det hjelper godt med scanner til de analoge bildene. Jeg ser du har mange blogger å velge mellom, men håpet du vil titte innom min ;) Din blogg er nydelig!

29.aug.2011 @ 16:58
URL: http://ingridjoh.wordpress.com
posta av: anne marte

Min blogg pleide å være en blogg med alt som fikk meg til å smile. Om det var bilder, venner, tekster, dager, eller om det var vonde ting.

29.aug.2011 @ 17:03
URL: http://annehvalen.blogg.no
posta av: Leni

I blog about my traumatic life events/my life in general... I post some outfits pictures here and there as well!

I <3 you and your blog.

29.aug.2011 @ 18:14
URL: http://spongeshoe.blogspot.com
posta av: www.ninjafest.blogg.no

hei, du kjære, vakre mariell! jeg har nå vært ivrig leser hos deg i kun et par uker og skulle ønske jeg oppdaget deg for år siden! du har allerede reddet en del gråe regnværsdager for å si det sånn... jeg er da en femten år gammel jente i fra hjertet av halden, hvor jeg er født og oppvokst. elsker paris av hele mitt hjerte og mer enn det, lever for og holdes i live av musikk og har nettopp startet opp en halvbra, helt grei blogg(den skal bli bedre, men har akkuratt kommet i gang.) håper den er vært en titt! du er forresten super, jeg beundrer motet og stilsansen din, og måtte du holde det gående i hundre år til! <3 -susannah

29.aug.2011 @ 18:24
posta av: Sitrende

Sitrende er ein blog som handlar om fløyelslyset om morgonen, om forgjengelegheit, brosteinståke, haustmorkne blad, tyllskjørt, lidenskap, vintervår, jordbærlengsle, sancerreaugneblunk, grenselandskap, sitronmuffins, hundeleik, perleband, poesi, bleikrosedans, hattehurra, mintgrøne kjøkkentimar, Prins Baldur, lynghonningte, melissnø, skøyrheit, nyansar, loppemarkedskattar, draumar, vårsol, tekoppar, gråsoner, silkeband, eventyrskogar, kontrastane som gjev farge til verda, franske syltetøyglas, chablisaftnar, frost, blomekjolar, vintagefunn, valpeauge, ballettsko, kragebein, fregner, syngande hav, gamle solparaplyar, hatteesker, fotografi, kvardagsmagi, forundring, ordkjærleik, blonder, stilla, sprudlevinlatter, peppermyntete, okse, og om det vakre.

Om å koma heim, og om å alltid vere heimlaus.

29.aug.2011 @ 18:53
URL: http://sitrende.net/
posta av: THE LADIES ALMANACK

Jeg blogger om livet mitt, mote og kultur. Jeg blogger fordi jeg liker å skrive og begynte å savne det veldig etter at jeg hadde skrevet ferdig masteroppgaven min og begynte å jobbe. Jeg blogger fordi det er kreativt og fordi jeg kan ta bilder av og dele alle de tingene jeg synes er fine og håpe at noen andre synes de er fine også...

29.aug.2011 @ 19:26
URL: http://theladiesalmanack.blogspot.com
posta av: Maria.

Jeg blogger litt om ting som er vondt og ting som er fint, men aller mest er det vel bare hvordan jeg føler at livet er.

29.aug.2011 @ 19:49
URL: http://hervoiceresides.blogg.no
posta av: kristin

jeg gjorde noen ganger et forsøk på blogg, men det funka aldri. ikke tok jeg bilder, og ikke hadde jeg noe jeg ville dele for alle på nettet. så jeg har twitter. fordi da kan man bare si mye uten mening.

29.aug.2011 @ 19:56
posta av: kristin

Brukeren min heter klistrin på twitter. http://twitter.com/#!/klistrin

29.aug.2011 @ 19:57
posta av: dina

jeg og bestevenninnen min blogger sporadisk om alt. jeg skriver om bøker, gutter, trening og hun om fester, øl og thaimat. men sammen blogger vi om mat, dansing, klær og oslo.

www.foreverrryoung.blogspot.com

29.aug.2011 @ 20:05
URL: http://www.foreverrryoung.blogspot.com
posta av: Mathilde :)

Noen ganger drømmer jeg om å blogge. Noen ganger har jeg prøvd å blogge. For tiden har jeg bare min søte lille fotoblogg hvor jeg legger ut bildene mine, det får holde for denne gang. http://mathildenicoline.tumblr.com

Har også min egen hjemmeside: www.mathildenicoline.com

29.aug.2011 @ 21:09
URL: http://mathildenicoline.tumblr.com
posta av: Hege Felulah

Likar bloggen din! Du tar så fine bilder og skriv så fin dialekt :)

Eg bloggar om familien min og kvardagen vår. Mest for mannen min og meg fordi det er så kjekt å ha noko å sjå tilbake på...eg er så grådig dårleg på å fikse fotoalbum!

Ha det ultrafint i London by!

29.aug.2011 @ 21:17
URL: http://felulahh.blogspot.com
posta av: Synne

Det er virkelig en hyggelig måte å gjøre stas på leserne sine på - å oppfordre dem til å gi litt av seg selv og kanskje gi noen av dem litt ekstra oppmerksomhet i retur. Elsa setter mange gode eksempler!

Jeg heter Synne, og er den ene halvdelen av Søstrene Suse, som bor sammen i Oslo. Det er jeg som blogger mest, og det dreier seg gjerne om de små tingene som fremkaller de store smilene. Jeg har bare blogget i et og et halvt år, men jeg ser for meg å holde på lenge, ettersom jeg alltid ar likt å uttrykke meg skriftlig, og dette er en fin måte å gjøre skriveriene sine tilgjengelig for venner og kjente (og etterhvert også fine fremmede) på.

Som jeg tror jeg har fortalt deg flere ganger så er London min favorittby. Kos deg litt for meg også, du. Ha en riktig fin uke!

29.aug.2011 @ 21:30
URL: http://sostrenesuse.blogspot.com
posta av: Ragnhild

bloggen min er litt udefinert, den skulle vere litt politisk, men endte opp med å bli veldig fri og flytande i staden, og eg vil eigentlig jobbe for å få den endå meir fri og flytande. eg har aldri holdt så mykje på med bilder, så eg prøver å teikne i staden, men det er først og fremst ord eg fokuserer på. eg vil prøve å skrive meir kreative tekstar og dikt, og å skrive om livet utan at det blir for oppsumerande. Ellers er eg opptatt av bøker, kunst og kulturformidling. Og rosa. Og økologisk mat/altmulig og fairtrade. Og godhet. Dessutan lev eg på inspirasjon, så eg håper å kunne gi noko av det.

29.aug.2011 @ 22:03
URL: http://rosaragnhild.blogg.no
posta av: Nora May

Jeg blogger på engelsk om alt det fine og alt som inspirerer meg. :) <3 Enkelt og greit ! :)

29.aug.2011 @ 23:16
URL: http://quoteherdance.blogspot.com
posta av: karoline

jeg prøver å blogge kunsten min. det er vanskelig og tøft men godt og bra

posta av: Anette

Hei.

Min blogg er en kombinasjon av en fotodagbok, så vennene mine rundt om i verden kan se hva jeg driver med, og et sted å lagre og dele inspirasjon. Det er mange fine indianerfjær om dagen:)

29.aug.2011 @ 23:41
URL: http://sistergoldenair.blogspot.com/
posta av: Kjersti Lala

Eg har en blogg der eg stort sett skrive om meg. Det e vel det alle gjere. Og so skrive eg litt om Thor Hushovd. om sommaren. Skrive på bokmål, men etter å ha lest bloggen din vurdera eg STERKT å bytte te dialekt =) Kom innom, kos deg, les om mobilvirus. Anbefalast. =P

30.aug.2011 @ 08:57
URL: http://denandresida.blogspot.com
posta av: Sol Andrea

I slutten av 2008 byrja eg å blogge på ordentleg (på www.satonaledge.blogspot.com), om noko meir enn klede og katten. Eg var uendeleg langt nede då, og livet var heilt meiningslaust og fylt med angst og depresjon.

"Jeg vil så gjerne ut av dette. Jeg vil legge meg om kvelden uten å lure på hvor gjerne jeg vil dø i morgen. Jeg vil stå opp om morgenen og se frem til en dag der jeg kan smile uten at det føles som en maske."

Sjølv om eg hadde hatt det slik veldigveldig lenge utan at nokon visste noko særleg (sambuaren min var forsåvidt klar over at eg sto i dusjen og spydde dei gongane eg prøvde å kome meg opp for å gå på skulen, men han skjønte lite), så trur eg at starten på den bloggen kom fordi eg visste at eg skulle ta tak i ting.

Berre nokre dagar seinare fortalde eg mattelæraren min at eg hadde det fælt. Han fekk meg til å love å gå til legen rett etter jul, og det gjorde eg. Og så byrja ting å bli betre, sakte, men sikkert.

Sidan det har det skjedd veldig mykje. Det blei slutt med sambuaren min, og ein barndomsven tok livet av seg i skogen. Då blei bloggen litt ingenting ei stund, medan eg møtte Thomas og livet vart berg- og dalbane i Bergen. Eg var stort sett veldig avhengig av dei rundt meg, anten eg ville det eller ikkje, og sjølv om terapien hadde hjulpe meg, sklei eg delvis tilbake til angsthelvete og livet vart bakvendt.

Så kom eit nytt vendepunkt. Då ein ven av meg tok livet av seg ei helg no i februar, skjønte eg at eg ikkje kunne late meg sjølv kollapse til ingenting.

Det vart ny blogg, med nytt namn, og ei ny innstilling til livet. Eg har gjort meir av det eg vil, laga ting som eg likar, og til og med klart å kapre Thomas sidan Dagdraum kom til verda. Og det er det bloggen handlar om, stort sett. Ikkje det at eg no liksom er positiv og fantastisk heile tida, for det er eg ikkje, men eg er blitt flinkare til å vere det oftare.

No har eg flytta til Oslo åleine for å bli veterinær, så det blir nok mykje av det framover.

30.aug.2011 @ 09:37
URL: http://dagdraum.blogspot.com
posta av: Marte

min kjære venn hanne og jeg har bloggen ekstremt bra utrolig fint og vi drømmer om at leserne våre skal få lyst til å klatre i trær eller gå ut og danse en av dansene fra danseføljetongen vår etter at de har tittet innom bloggen.

det er ikke så mange ting og klær på ekstremt bra utrolig fint men mer ferskner og blomsterenger og sauemuler og skjæreunger og gamle gitarer på stranda. dessuten er vi vegetarianske dyreelskere begge to og deler de beste vegetaroppskriftene våre med leserne.

vi har også utviklet vår helt egen tv-serie, kalt verdens beste tv-serie. den er full av mord og intriger og er veldig, veldig spennende!

hm, dette var mye rart på en gang men sånn er det visst, den samlende tanken er vel at ekstremt bra utrolig fint skal handle om opplevelser framfor ting og om å leve på en måte som gjør at verden kan leve lenge.

30.aug.2011 @ 10:12
URL: http://ekstremtbra.blogspot.com
posta av: eirinsurr

nei, hva skal jeg si. jeg skriver om det jeg vil, om ting jeg liker. utdrag fra bøker, sanger, i går la jeg ut et dikt jeg liker godt. også legger jeg ut bildene jeg tar. Dette virker så standard, men jeg liker å tro jeg ikke er helt det.

30.aug.2011 @ 11:12
URL: http://eirin-surr.blogspot.com
posta av: Maria

Hei!

Altså.. Min blogg er egentlig en hverdagsblogg med fjas, men innimellom (og spesielt mye i det siste) blir det en del tekster mer eller mindre basert på mitt eget liv, ispedd mengder av metaforer som ikke ligner grisen. Håper du kan like det :)

30.aug.2011 @ 14:38
URL: http://marialogy.com
posta av: Lene

Eg bloggar om interiør, sitatar og andre ting som eg synast er det finaste i heile verda. Elles så bloggar eg om ting som eg finn på nettet som eg synast at dei som leser bloggen burde få med seg.

30.aug.2011 @ 14:52
URL: http://nattdraum.wordpress.com
posta av: Katrine

Jeg skriver mest om det som allerede har skjedd, litt småtekster her og der, men det blir for det meste bilder og hendelser og dokumentasjon for meg selv videre i livet. :)

30.aug.2011 @ 16:17
URL: http://voksesmerter.wordpress.com
posta av: emma

jeg blogger om bildene mine, som er tatt med et gammelt originalt zeiss ikon, diana f+, polaroid land kamera *i headeren* eller vanlig speilrefleks. jeg prøver meg fram med redigering litt innimellom, og viser noen ganger fram bilder som jeg elsker, tatt av andre, da for eksempel fra weheartit eller flickr. blir litt harry potter også, siden det er noe av det jeg liker best i hele verden. hvaler dukker også opp, siden det er mitt absolutte favorittdyr. også litt film.

30.aug.2011 @ 18:08
URL: http://lillelomell.blogg.no
posta av: Beatrix

hej hej. hos mig hittar man små ögonblick från mitt liv; en klänning, en godsak, ibland en utflykt, lite fix, trix och små tips. välkommen på en titt! :)

30.aug.2011 @ 18:54
URL: http://beatrixmix.blogg.se
posta av: monica

Eg skreiv ein kommentar, men eg ser den ikkje kom med...Eg blogga vertfall om litt av kvart. Litt kvardag, litt foto, litt kle, litt sminke og masse anna kos. Eg lika å tenke på at bloggen min er som mitt eige magasin, berre eit litt anna eit. :-)

30.aug.2011 @ 19:35
URL: http://flamoni.vinterblomst.com/
posta av: Jenny

heiogheioghei. håper dette ikke er for sent, jeg har ikke hatt internett på en stund og så så jeg ikke innlegget og så tenkte jeg å så fint hvis mariell kan se bloggen min. akkurat nå har jeg ikke skrevet noe på lenge, fordi jeg har hatt så vanskelig for å skrive etter 22. juli. men forhåpentligvis vil det ta seg opp igjen snart. jeg skriver om alt jeg syns er fint. korte tekster og sånt. legger ut fine bilder og linker og videoer som inspirerer meg. og i det siste har jeg hatt et lite segment der jeg anmelder ting jeg tidligere har skrevet. jeg vet at det ikke er så veldig originalt bloggkonsept i seg selv, men jeg liker å tro at jeg har noe å tilføre verden. jeg gir tross alt ganske mye av meg selv. klem

30.aug.2011 @ 20:09
URL: http://kreativitetstendenser.blogg.no
posta av: ingvild alette

for ein fin idé.

30.aug.2011 @ 20:42
URL: http://styledemon.blogg.no
posta av: veronic mike

hei. bloggen min handler om kjærlighet og skrivelyst og av og til nakenhet og av og til klær. den er fin, tror jeg.

31.aug.2011 @ 09:18
URL: http://www.worldofmikee.notre.com
posta av: keowyn

det blir en del blogging om baby, siden jeg har en liten en i hus. ellers går det i foto, film, bøker, musikk, kunst og hverdag.

31.aug.2011 @ 14:43
URL: http://keowyn.blogg.no
posta av: Nøve

Jeg blogger om livet som universitetsentusiast og japanskstudent, og snart snart snart om å være på utveksling i Tokyo og bo i Yokohama og alt det innebærer av fantastiske eventyr.

31.aug.2011 @ 22:51
URL: http://tokyonobe.blogspot.com
posta av: magfly

Eg skriv for å ha ei plass å skrive. Ikkje mykje men litt.

Og sidan hovudet mitt er fullt av ting eg vil lage, og noko av det vert laga. Skriv eg om det eg lagar...helst av garn og stoff og slikt.

Av og til skriv eg om heilt andre ting (http://magfly.blogspot.com/2011/08/middag-under-eit-tre.html) og av og til om ingenting. Eg skriv fordi eg les så mange andre bloggar, og difor vil bidra sjølv. Også skriv eg for meg sjølv. Det er arkivet mitt. Heilt sidan 2005.

01.sep.2011 @ 14:26
URL: http://magfly.blogspot.com
posta av: Christiane

Jeg blogger skjeldent.

Men mest med bilder, og litt ord.

01.sep.2011 @ 15:08
URL: http://christianeellefsen.blogg.no
posta av: STINE

jeg tar bilder. av alt, av blomster, av smykker, av mennesker, av mat. og så redigerer jeg de og legger de ut. om det har skjedd noe spennende kan det hende jeg skriver det også <3

01.sep.2011 @ 16:13
URL: http://drommefangere.blogspot.com
posta av: Linn

Jeg har bare tumblr-blogg, og tanken med den var å utvikle kreativiteten. Endte jo opp med at jeg for det meste reblogger ting. Veldigveldigveldig mye Harry Potter (men det vil jeg snart lage en helt egen blogg for), bilder av fine folk, morsomme ting, og også interiør. Ja, og så har jeg sånne dager da jeg bare skriver en masse ting der.

posta av: ingeborg

dette er tredje gang jeg prøver svare her. jeg har en veldig liten blogg, men jeg er veldig glad i den. jeg skriver om ting jeg liker, kjærlighet, hverdager og kreativitet, men også litt om savn og det å bo kjempelangt unna den du er gladest i.

01.sep.2011 @ 21:17
URL: http://ordforalt.blogg.no
posta av: Fiberbabe

Jeg er ikke akkurat en ivrig blogger. Jeg legger ut noen bilder i ny og ne - mest for meg selv egentlig. Har fulgt bloggen din en god stund nå - bare fordi den er så søt =)

01.sep.2011 @ 21:59
URL: http://www.fiberbabe.com
posta av: Heidi

Min blogg begynte jeg å skrive fordi alle andre gjorde det.. men så gikk jeg på medier og kommunikasjon og fant ut av det magiske med å fotografere. Så nå har jeg fotografert og lagt ut bilder i 2 år. Bilder som får meg te å få sommerfugler i magen, og smile når jeg poster dem.

02.sep.2011 @ 21:05
URL: http://heidirimereit.blogg.no
posta av: victoria

Jeg blogger ikke superofte, men min blogg handler om alt som inspirerer meg (og som jeg håper kan inspirere andre), og om alt jeg synes er vakkert.

03.sep.2011 @ 10:22
URL: http://theflowerymeadow.blogspot.com/
posta av: Sun

jeg har fulgt bloggen din en stund, men har ikke lagt den til på bloglovin før jeg opprettet meg en bruker der. har alltid vært så sjarmert over måten du skriver på, at du bruker dialekt. syns det gjør tekstene dine mye mer personlig og artig å lese. min egen blogg, den har vært litt overalt men har endt opp der som jeg har den nå. jeg studerer foto og skriver litt om det, litt om hverdagslige ting og poster bilder som jeg selv har tatt. flytter over til london om to ukers tid så da blir det nok mye om ting som oppleves der. :3

03.sep.2011 @ 19:08
URL: http://lenesolvang.tumblr.com/
posta av: piken med sviket

eg bloggar om alt eg ikkje kan seie høgt.

03.sep.2011 @ 19:28
URL: http://www.pikenmedsviket.blogspot.com
posta av: Marte

bloggen min bruker eg som ein stad der eg kan legge ut bildene mine, og til å skrive om den vesle kvardagen min; om sånt som gjer meg glad og sånt som er fint.

03.sep.2011 @ 19:45
URL: http://www.marteks.blogg.no
posta av: susanne reselli

min blogg handler om meg, mine tanker, hverdagen min, og bilder fotografert av meg. sikkert noe mer også innimellom.

03.sep.2011 @ 19:48
URL: http://susannereselli.blogspot.com
posta av: marie thorsen

Jeg opprettet bloggen min for å kunne oppdatere de der hjemme på hvordan jeg hadde det på folkehøgskole på den andre siden av landet. Jeg liker egentlig ikke bloggen ettersom den er full av kjedelig tekst og dårlig, dokumenterende snapshotsbilder. Likevell har jeg litt vanskelig for å slette "dagboken" min fra det beste året i mitt liv, så jeg fortsetter å blogge, og håper den snart er proppfull av fine bilder, inspirasjon og koselige hverdagsting, slik som bloggene jeg selv leser er.

03.sep.2011 @ 19:58
URL: http://mariethorsen.blogg.no
posta av: Anna Marita

Min blogg består for det meste av bilder som eg tek, og så skriv eg litt om kvardag, tankar og så vidare.

posta av: Indigo Sitrus

Bloggen min er en liten blanding av foto og tekst, tanker og drømmer og litt sånn. Jeg prøver å fokusere på det fine og positive, og ikke dvele med sånne negative ting :)

03.sep.2011 @ 20:07
URL: http://teposekroken.blogspot.com
posta av: Kadri

I am always immensely influenced when marveling at your photography and lovely insights. Thank you.

03.sep.2011 @ 20:14
URL: http://kadrikarolin.blogspot.com
posta av: renate

jeg blogger om alt fint og ikke fullt så fint i min hverdag. i'm an introvert, så jeg blir sliten etter en lang skoledag blandt mange folk. liker å filosofere over ting, og det kommer til å bli en del av bloggen. har nesten akkurat starta bloggen på blogspot, kommer nok til å fylle den opp med inspirasjon og flickr-bilder (og egne bilder).

ble ikke så veldig god beskrivelse, skrev den litt i farta, eheh.

03.sep.2011 @ 20:33
URL: http://tenmillionstars.blogspot.com
posta av: Kristina Kvåle

bloggen min handlar om livet. og om foto og fine mennesker, men også litt om det vonde. og så skriv eg tekstar og dikt og legg ut bilder. liksom min heilt eigen plass der eg kan skrive og legge ut kva eg vil. eit rom der eg kan heilt vere meg sjølv :)

03.sep.2011 @ 23:28
URL: http://kristinakvaale.wordpress.com
posta av: Karoline

Eg likar å blogge om glade ting, søte ting og ting som gjer at ein ikkje tenkjer så trist. Eg elskar å ta bilete, sjølv om eg har ein lang veg før eg er skikkeleg flink. Og eg treng eit betre kamera tykkjer eg. Eg prøvar meg på nynorsk for eg syns det er så himla fint. Bloggen er framleis under arbeid, den er ganske ny.

04.sep.2011 @ 00:35
URL: http://klline.blogg.no
posta av: Mona

Jeg har akkurat laget en ny blogg, fordi jeg skal flytte til England om to uker. Så den har jeg tenkt til å fylle med historier og bilder derifra!

04.sep.2011 @ 01:05
URL: http://monainengland.blogspot.com
posta av: Martine Andrea

For en lur idé Mariell!

Min blogg er livet mitt stykket opp i små biter om fallskjermhopping, prosjekter, litt mat innimellom og fine ting generelt.

04.sep.2011 @ 09:17
URL: http://martine-olsen.blogspot.com
posta av: maria Ramstad

jeg blogger helst om mine interesser:) og litt om meg selv.

04.sep.2011 @ 09:23
URL: http://gogol.blogg.no
posta av: Angela

Haha, du kommer til å bruke alt for lang tid på dette! :P

Jeg blogger om grafisk design, flytter til Southampton om 2 uker og fullfører bachelorgraden min der. That's about it. :D

04.sep.2011 @ 11:50
URL: http://www.oluffen.blogspot.com
posta av: oh sophia

Hej :) Jag har bloggat lite här och där. På tjusiga ställen som svenska glamour.se (som tyvärr inte finns längre) och tv4. Då bloggade jag mest om bröllop, tyll, pappers-tranor, pom-poms och om hur jag hittade min perfekta vintage bröllopsfestklänning. Nu har jag en egen blogg som i grunden också handlar om bröllop men som nu har fått blomma ut i mycket annat fint som rör mitt hjärta. <3

Tack för en fin blogg som alltid inspirerar!

04.sep.2011 @ 12:30
URL: http://sophiahagelback.blogspot.com
posta av: Ulrikke

Hei Mariell! Dette var et fint initiativ. Skal gå i gjennom kommentarene her selv, på jakt etter bloggskatter.

Min blogg heter Ask for Answers, og jeg skriver om livet mitt som regel på en skjønnlitterær måte, og har mange faste spalter som Ting jeg elsker på tirsdager, links to love, månedtlige spillelister osv. Hyggelig om du titter innom! <3

04.sep.2011 @ 15:46
URL: http://askforanswers.nu
posta av: Ida Therese

Hei!

Jeg slenger meg på en lang liste med kommentarer:)

Jeg har nettopp startet en ny blogg (for fire dager siden faktisk) og det hadde vært kjempekoselig om du ville titte innom den. Før skrev jeg bare lister, men jeg ble litt lei etter noen år (hehe) og nå skriver jeg litt lengre tekster om diverse ting som inspirerer meg med en litt personlig innfallsvinkel^^ (Mest Musikk&Mote)

04.sep.2011 @ 23:48
URL: http://rosapille.wordpress.com
posta av: Kor e bikkjen?

jeg har skrevet litt av og på i ganske mange år, har vært av et års tid, men er nå tilbake med en blogg dedikert til min allerkjæreste bestevenn som knuste hjertet mitt for noen uker siden ved å flytte 50 mil unna. Så da skriver vi blogg til hverandre om livet, hvordan det føles å begynne på nytt, hvordan det er å reise sin vei og hvordan det er å være den som blir igjen.

05.sep.2011 @ 09:44
URL: http://www.finnbikkjen.blogg.no
posta av: Malin

Eg bloggar på dialekt, om kattar, om kjærasten min og mitt ganske plaine liv ;)

05.sep.2011 @ 12:11
URL: http://www.mmmalin.blogspot.com
posta av: ingen vet om denne bloggen

:) jeg bor i en liten blogg som er rosa og der letter jeg hjertet.

posta av: Filippa Sofia

Jeg liker egentlig best å lese fine blogger som din, men skriver selv en om livet mitt etter jeg flyttet til Frankrike, noe jeg gjorde ikke bare for å oppleve kultur, men å leve den!

06.sep.2011 @ 00:46
URL: http://filippasofia.blogg.no
posta av: Hanna

For å være ærlig er det en helt utrolig latterlig blogg hvor jeg snakker om hvor mye jeg hater verden... men for å være ærlig elsker jeg den og. Sarkasme og ironi er en god venn.

07.sep.2011 @ 00:23
URL: http://yearsofsilence.blogg.no
posta av: Aslaug

Bloggen min handler om meg, min hverdag på landbruksskole og internat, fjellturer, forelskelser, venner og litt følelser :)

07.sep.2011 @ 13:13
URL: http://vannspeil.blogg.no
posta av: Pernille F

Dette er kanskje for seint, men jeg heter Pernille og bloggen min er hvor jeg skriver tanker, legger ut bilder og musikk og sånt som inspirerer meg, så jeg ikke skal glemme det. Snart flytter jeg til London og da kommer bloggen min til å handle om det.

07.sep.2011 @ 22:19
URL: http://pernilles.blogg.no
posta av: Marne

kanskje litt sent, men har ikke lest blogger på lenge siden jeg har dratt på utveksling i Argentina, så har hatt mye å gjøre. men nå begynener ting å falles på plass og jeg får blandt annet tid til å lese blogger igjen, elsker din! det er for øvrig det jeg blogger om, mitt utvekslingår i argentina:)

10.sep.2011 @ 02:03
URL: http://sivertsennn.blogspot.com
posta av: Heidi

Hei, det er lenge siden du la ut dette innlegget, men hadde så utrolig lyst til å kommentere for det om. Har hatt en liten periode der jeg ikke har lest noen blogger og satt igjenn med litt over 200 innlegg som jeg ikke hadde lest. Som regel husker jeg faktisk ikke å legge igjen kommentarer for jeg er for opptatt med å lese og smile. Smile og lese. Min blogg er forøvrig bare en boble der jeg kan få ut de få historiene og ordene mine som samler seg opp i hodet. =) Synes bloggen din er utrolig innspirerende og smiler nesten alltid når jeg leser den =)

11.sep.2011 @ 13:14
URL: http://litesmil.blogspot.com/

kommentarar som er krenkande mot meg eller andre vil ikkje bli publisert.

skriv noko fint her:
namn:
hugs meg!

epost:


blogg / heimeside:


kommentar

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/30458080