ny runde/nye reglar

no lanserar eg ein ny runde hjartepost, med nye reglar frå sist gong:

reglar:
1. du må vera hundre prosent sikker på at du er i stand til å få sendt ifrå deg ei pakke. eg orkar ikkje fleire folk som egentlig berre er interesserte i å få post, og ikkje senda. da blir eg sint og sur og avlyser heile greia.
2. du treng ikkje å ha blogg, men du må ha kamera og klara å senda meg bilder av pakken med ein gong du har fått den.
3. det skal vera minst 5 ting i pakken, og det er meininga ein skal ta hensyn til informasjonen de får, at de ikkje sender ting til ein person som den ikkje likar.
4. alle som blir med i hjartepost som har blogg, må linka til min blogg i linkelista si. dette er fordi det tek masse energi og arbeid å gjera det, og det er det eg tar som putaling.

sånn funkar det:
1. du sender mail til hjartepost@gmail.com der du fyller ut dette skjemaet(om du ikkje brukar skjemaet vil eg sletta mailen med ein gong). prøv å fylla ut skjemaet så mykje som du kan.

bloggadresse(om du har):
fullt navn og adresse:
ting eg likar:
ting eg ikkje likar:
allergiar:


også kan ein, om ein vil, helst, legge til informasjon om seg sjølv. til dømes "hei, eg heiter mariell. eg likar å hoppe i sølepyttar og sjå pushing daisies, å holda hender og dådyr. min favorittfilm er chocolat , eg har ingen bukser og min favorittblomst er tulipanar", det hadde jo vore veldig fint om de ville det. ikkje skriv personlige meldingar til meg i desse mailane, desse mailane vil bli kopiert som dei er.

2. så får du tilbake ein mail av meg med ei adresse til nokon, samt informasjonen eg har fått i skjemaet mitt, og ein kode. denne koden MÅ de skriva på pakken som de sender klart og tydeleg. til dømes om koden din er AA05(om namnet ditt er anne annestad og du er nr.5, liksom) skriver du på pakken og på brevet "hjartepost-AA05".

3. lag til pakken, og ta bilete av pakken som de sender til meg så eg kan vera sikker på at de har sendt. send pakken din! om bilder av din pakke ikkje er komme fram innan ein månad etter de fekk ei adresse av meg, blir de svartelista.

4. når du får ein pakke, får du ein slik kode. den koden må du så senda til meg på mail saman med bilete av pakken du fekk, så eg får registrert kven som har sendt pakkar(og eventuelt kven som ikkje har gjort det) og lagt ut bilete av pakken. prøv å send denne mailen som eit svar på den andre mailen de har fått av meg, så eg klarar å holde styr på kven som er kven.

når du har sendt og motteke ein pakke, kan du melda deg på på nytt eller kanskje senda tilbake til den du fekk ifrå..

som de kanskje har forstått, er ikkje dette ein runde, men eit pågåande prosjekt. om de lurer på noko, kommenter her eller send mail til hjartepost@gmail.com. de som har sendt hjartepost-påmeldingar til min andre mail må sende denne på nytt til den nye mailen. håpar det er okei.

Följ min blogg med bloglovin

Kommentarer:
Postet av: Sigrid

hurra!

10.mai.2009 @ 15:53
URL: http://blog.royaldream.no
Postet av: N

:D

10.mai.2009 @ 17:28
URL: http://www.afterthecurtain.wordpress.com
Postet av: N

Du skriver: "alle som blir med i hjartepost som har blogg, må linka til min blogg." betyr det vanlig linking, som i linke-lista? Eller skrive et innlegg å linke..?

10.mai.2009 @ 17:52
URL: http://www.afterthecurtain.wordpress.com
Postet av: Bell4trix

Heisann, Så flott at du har skrevet så detaljert! Tror dette blir super-topp! :o) Jeg lurer også på dette med linking, hva og hvordan vil du ha det? Du skal jo selvsagt få petalt! Men jeg ville linket til deg uansett når jeg bare kom meg igang med bloggen igjen, Elsker nemlig bloggen din!! :o)

10.mai.2009 @ 20:18
URL: http://bell4trix.wordpress.com
Postet av: Undris

Skal den som sender eller den som mottar fotografere pakken og sende deg?

11.mai.2009 @ 12:21
Postet av: Gossipboy

Hei!
Jeg sende deg mail igår, og lurer på hvor lang til det tar før jeg får adressa? :)

11.mai.2009 @ 14:33
URL: http://parteawhittheplatypus.blogg.no
Postet av: hjartesmil

undris: les det eg har skrive før du spør, ver så snill. begge to skal senda bilder.

11.mai.2009 @ 17:16
URL: http://hjartesmil.blogg.no
Postet av: Kiro

Genialt :D

14.mai.2009 @ 00:17
URL: http://www.rainboww.blogg.no
Postet av: Millie

Jeg har linket til bloggen din og sendt deg en mail. Jeg bare lurer på når jeg får mail tilbake? :)

18.mai.2009 @ 08:54
URL: http://millierysjedal.blogspot.com
Postet av: Emma

hei! jeg bare lurte om det er noen som har fått hjartepostpakkene sine og når du eventuelt legger ut bilder av det på bloggen?

27.mai.2009 @ 13:58
URL: http://utensideninnenfor.blogspot.com
Postet av: Sandra Sandrus

håper du snart legger ut bilder av pakkene! ... men jeg har ikke fått min enda. Gleder meg :)

28.mai.2009 @ 00:22
URL: http://www.barbeint.blogg.no
Postet av: vaarloek

poster svar her også: aha. men in all fairness: det var jo en ganske lang rekke med innlegg å holde styr på! så ikke det oppdaterte informasjonsinnlegget [altså dette] inni der, det var så lang side og jeg var så trøtt. kanskje du kunne legge link til det nye innlegget i det opprinnelige? en link der det står ?nye runder, nye regler?? det hadde gjort det enklere for utålmodige, trøtte sjeler som undertegnede :)

og så kan jeg jo legge til at dette er et strålende prosjekt!

08.jun.2009 @ 17:50
URL: http://vaarloek.wordpress.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/8881183